Captive
کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
چیه این کریپتو اصلا؟ معجزه ی قرن، تمام تن من داره میلرزه. مگه میشه کریپتو انقدر قشنگ باشه؟
#نظر_شخصی عادل فردوسی پور
#نظر_شخصی عادل فردوسی پور
احتمالش هست که از روی 40-41ک دوباره بریزه.
#نظر_شخصی
برای منم شده مال کلودفلر هست احتمالا درست بشهسایت ارز دیجیتال ای پی من را مسدود کرده دیگه نمی تونم نظرات گه بار را بخونم خخخ![]()
43ک رد کنه، احتمالا ریزش کنسل بشه.
سایت ارز دیجیتال ای پی من را مسدود کرده دیگه نمی تونم نظرات گه بار را بخونم خخخ![]()
بهش میگفتی حاجی کف سوراخ شد با یک دهم پولت یه چیزی بخر میخوای چیکار کنی با این پولاکسی که ساعت 6 یه دونه بیت خرید الآن 240 میلیون سود کرد
نوش جونش هر کی نقد بود و نترسید و خرید
بعد این فامیل ما تتر نقده ازش پرسیدم رو 30 کا خرید کردی میگه هیجانی عمل نکن![]()
این مورد برای swap از trc20 به erc20 بوده رقمهای درشتی اتریوم و بیت کوین و تتر داره جا به جا میشه
عه مگه نبودی خرید کنی ؟ تو تاپیک چنتا پستم گذاشتیبین این همه روز , دقیقا باید روزی که بازار 30% تخفیف میخوره من بیرون باشم !![]()
![]()
![]()
کسی که ساعت 6 یه دونه بیت خرید الآن 240 میلیون سود کرد
نوش جونش هر کی نقد بود و نترسید و خرید
بعد این فامیل ما تتر نقده ازش پرسیدم رو 30 کا خرید کردی میگه هیجانی عمل نکن![]()
من سرکار بودم دیدم کاردانو اومده نزدیک 1 دلار . در نظر داشتم هنگام ریزش روی 1.3 کل موجودیم را خرید بزنم . حیف پول تو صرافی نداشتم و خیلی زود موقعیت از دستم فرار کرد . 80 درصد سود از دستم پرید .بین این همه روز , دقیقا باید روزی که بازار 30% تخفیف میخوره من بیرون باشم !![]()
![]()
![]()