FX.HOSSEINY
همکار بازنشسته
- نوشتهها
- 1,972
- لایکها
- 4,430
بزرگ میشی یادت میرهمن از این جمله فدای سرت شدیدا متنفر هستم
بزرگ میشی یادت میرهمن از این جمله فدای سرت شدیدا متنفر هستم
الان که ریزش داره موقع خوبی نیست که بخریم تا اگه بالای ۴۰هزار رسید توی سود بفروشیم؟؟بیت باید بالای 40ک تثبیت بشه تا یکم امیدوار بود، در هر صورت اگر قصد خرید داشتید حتما به صورت پله ای خرید کنید و یکجا نخرید.
الان که ریزش داره موقع خوبی نیست تا اگه بالای ۴۰هزار رسید بفروشیم؟؟
فکر کنم اون ویدئویی که من گذاشتم رو کسی ندید ! چون هیچکس در موردش نظری نداد!مشاهده پیوست 1241224
تکمیلی پست بالا، بیشترین ورودی و خروجی روزانه بیتکوین به بایننس در تاریخ. (دیروز بیشترین ورودی و امروز بعد از ریزش بیشترین خروجی)
دستکاری بازاره یا فقط به خاطر بالا و پایین شدن قیمت رخ داده؟
نظر من بعد از اون همه خبر بدی که پشت سر هم اومد به دستکاری بازار بیشتر نزدیکه.
داش حال میکنی ها ما که روی 75 خریدم فعلا تماشاگریممن از xvs روی ۵۴.۹ خارج شدم روی ۴۴.۶ ورود کرده بودم امیدوارم بیشتر بره بالا و دوستانی که هنوز دارنش سود بهتری بگیرن
عیب بازارهای مالی اینکه اول امتحان میگیره بعد درس میده
این مگه عیب تجربه نبود؟ جیگساو اینطور میگفتExperience is a harsh teacher. First comes the test, second comes the lesson.
من ویدئو نمیبینم ویدئو باید بیاد منو ببینهفکر کنم اون ویدئویی که من گذاشتم رو کسی ندید ! چون هیچکس در موردش نظری نداد!
اگر ندیدی برو قسمت اولش رو ببین
تثبیت عزیز،،،((دوستان راهنمایی میدن))اگه بیت روی ۴۰ هزار تسبیت بشه به نظرتون کدوم ارز رو بگیریم بهتره؟
اشتباه تایپی بود.تثبیت عزیز،،،((دوستان راهنمایی میدن))
درست میگهاین مگه عیب تجربه نبود؟ جیگساو اینطور میگفت
اگه بیت روی ۴۰ هزار تثبیت بشه به نظرتون کدوم ارز رو بگیریم بهتره؟
اشتباه تایپی بود.تثبیت.
میگن:قمار باز اگر نگه "به شخمم" ، سکته میکنهمن از این جمله فدای سرت شدیدا متنفر هستم
اشتباه تایپی بود.
فقط پیشنهاداگه بیت روی ۴۰ هزار تثبیت بشه به نظرتون کدوم ارز رو بگیریم بهتره؟
۳ تای بقیه اوک ولی چرا cake??فقط پیشنهاد
xvs
cake
avax
sxp
؟؟؟من کاری به اشتباهت نداشتم. جواب سوالتون رو دادم.
به نظرم آینده خوبی داره اگر صبور هستید و سرمایه ای که وارد می کنید بهش نیاز ندارید گزینه بدی نیست۳ تای بقیه اوک ولی چرا cake??