تو بایننس میخوام XVS رو استیک کنم این پیام میاد
Unable to purchase product.
Unable to purchase product.
اینم منبع اون عکس ها/biz/ - Hey guys, insider here. For those of you that are - Business & Finance - 4chan
Hey guys, insider here. For those of you that are not busy mumu/bobo larping, and paying attention, ... - "/biz/ - Business & Finance" is 4chan's imageboard for the discussion of business and finance, and cryptocurrencies such as Bitcoin and Dogecoin.boards.4channel.org
پ.ن : جاستین سان تو توییترش اعلام کرد مقداری بیت کوین خریده ( احتمالا جهت رفع خطر لیکوئید شدن )
چه سفته بازاری شده :|
مث که یه مدت همین حوالی میچرخه برای ترسوندن ملت بعد پامپ میشه ( طبق گفته اون یارو )الان طبق این چیزی که طرف گفته اون یارو لیکوئید شده و باید بریم سمت 70کا؟
عجب اوضاعیه ها.
دیشب یه فرد ناشناس میاد میگه فردا میخان بیت رو دامپش کننجریان چیه میش بشکافی
مث که یه مدت همین حوالی میچرخه برای ترسوندن ملت بعد پامپ میشه ( طبق گفته اون یارو )
دیشب یه فرد ناشناس میاد میگه فردا میخان بیت رو دامپش کنن
و دلیلش هم لیکوئید کردن یه شخص خاص هست
و اینکه یه عده میخوان ورود کنن باید دیپ بخرن :|
بعدشم میگه فردا فلان ساعت 30 رو بیت میبینه
اون شخص خاص رو میگن احتمال بالا جاستین سان هست و برای جلوگیری از لیک شدنش هم بیت خریده
در ادامه صحبت هاش هم میگه از اینجا مارکت سبز میشه و میریم 70 کا البت یکم رنج میزنه برای ترسوندن ملت
مارکت ترسناک شده :|
اصلا اشاره ای به جاستین سان نکرده، من که میگم اگه واقعیت داشته میخواستن از ایلان ماسک انتقام بگیرناینا از کجا میدونستن که جاستین سان و چه کوینی با چه قیمتی پوزیشن باز کرده
از صحت این موضوع مطمئن نیستماینا از کجا میدونستن که جاستین سان و چه کوینی با چه قیمتی پوزیشن باز کرده
اصلا اشاره ای به جاستین سان نکرده، من که میگم اگه واقعیت داشته میخواستن از ایلان ماسک انتقام بگیرن
اگه اونو لیک کرده باشن خیلی خوبهاصلا اشاره ای به جاستین سان نکرده، من که میگم اگه واقعیت داشته میخواستن از ایلان ماسک انتقام بگیرن
نمیتونم دقیقا بگم کی بود، اما کسی بود که در کف قیمتی که خودش باعثش بود خرید زیادی کرده بود.(can't outright say who he is but he bought a lot at the dip that he was partly responsible for)
ایلان ماسکنمیتونم دقیقا بگم کی بود، اما کسی بود که در کف قیمتی که خودش باعثش بود خرید زیادی کرده بود.
کی باعث ریزش شد؟
هیچچی دیگهنمیتونم دقیقا بگم کی بود، اما کسی بود که در کف قیمتی که خودش باعثش بود خرید زیادی کرده بود.
کی باعث ریزش شد؟
نه والا من فقط واقعیتهارو قبول میکنم.شماهم کردیت میدی به این جماعت !!
xvs رو میشه استک کردش؟فقط پیشنهاد
xvs
cake
avax
sxp
سطح تحلیلهات برای این تاپیک خیلی بالا هست پیشنهاد میکنم تو پاتوق ادامشون بدیمشاهده پیوست 1241293
بررسی های من نشون میده سال 2017 (نمودار سمت چپ) چنین اصلاحی داشتیم ولی بعدش صعود قابل توجه هست
سمت راست هم برای الان هست و ممکنه صعود با سرعت 2017 نباشه ولی قطعی هست، پس جای نگرانی نیست
پ ن : مشاهده پیوست 1241302