• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی و تحلیل بیت کوین، ارزهای رمزپایه و سیستم بلاک چین

نظر شما در مورد گذشته،حال و آینده ی بازار کریپتو کارنسی

• مثبت

• منفی

• خنثی ( نظری ندارم )

Results are only viewable after voting.

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
-آیا این روش درست بود ؟

------------
اسپات گذاشتن تو بایننس چطوری هست ؟

من این روش رو کار نکردم ( متوجه نشدم ) اما برای اسپات از تب لیمیت استفاده کنید، میتونید سفارش به صورت لحظه ای بذارید که همون موقع خرید/فروش کنه یا سفارش بذارید در قیمت های پایین تر ( به صورت پله ای )، حالا هر موقع تاچ شد خرید شما تکمیل میشه.

MR-S

Registered User
لایک‌ها
7,680
مشاهده پیوست 1241338

نیّت:
وقتی محدوده ی ریزش به 0.29690 وارد شد ، اگر به این قیمت 0.27690 رسید ، برام خرید بزن

با توجه به تصویر ، آیا درست انجام دادمش ؟
ببین وقتی میخوای تو قسمت استاپ-لیمیت خرید و فروش انجام بدی قبلش یک پیام میده که بخونی و تاییدش کنی

1621510456289.png

برای مثال اینجا من گفتم اگر قیمت دوج به 0.45 یا بالاتر رسید، برای من یک اردر فروش به اندازه 44.3 دوج در قیمت 0.449 ثبت کن.

دیگه از روی همین خودت حساب کن.

Captive

لایک‌ها
16,664
ببین وقتی میخوای تو قسمت استاپ-لیمیت خرید و فروش انجام بدی قبلش یک پیام میده که بخونی و تاییدش کنی

مشاهده پیوست 1241358

برای مثال اینجا من گفتم اگر قیمت دوج به 0.45 یا بالاتر رسید، برای من یک اردر فروش به اندازه 44.3 دوج در قیمت 0.449 ثبت کن.

دیگه از روی همین خودت حساب کن.

استاپ لیمیت نه، Limit کار کنید. شما وقتی لیمیت بذاری روی 0.499 خب هر زمان که تاچ بشه سفارش شما هم تکمیل میشه.

MR-S

Registered User
لایک‌ها
7,680
به نظر من ترید در بازار کریپتو مثل جنگ در خط مقدم هست، هر لحظه امکان داره یه بمب کنار پات منفجر بشه و یا هزاران بلای خانمان سوز دیگر دور از جون سر آدم بیاد :دی
من که ریسک کریپتو رو با قمار مقایسه میکردم چند صفحه مطلب نوشتی که حرف من رو نقض کنی حالا میگی جنگه؟ حداقل تو قمار آدم جونش رو نمیبازه
21.gif

MR-S

Registered User
لایک‌ها
7,680
استاپ لیمیت نه، Limit کار کنید. شما وقتی لیمیت بذاری روی 0.499 خب هر زمان که تاچ بشه سفارش شما هم تکمیل میشه.
دیگه هرکسی هرجایی خواست میتونه ترید کنه دیگه به من چه این دوستمون درباره این قسمت سوال کرد
21.gif

Captive

لایک‌ها
16,664
من که ریسک کریپتو رو با قمار مقایسه میکردم چند صفحه مطلب نوشتی که حرف من رو نقض کنی حالا میگی جنگه؟ حداقل تو قمار آدم جونش رو نمیبازه
21.gif

نظر شما محترم است.

MR-S

Registered User
لایک‌ها
7,680
فکر میکنم این قسمت استاپ-لیمیت برای وقتیه که حدس میزنی شاید در اون قیمت اردرت فیل نشه، برای همین میگی که به فلان قیمت که رسید یه ذره پایین تر برای من فروش بذار که حتما فیل بشه.
حالا چون بایننس خیلی حجم معاملاتش بالا هست این دیگه زیاد کاربردی نداره.

Captive

لایک‌ها
16,664
دیگه هرکسی هرجایی خواست میتونه ترید کنه دیگه به من چه این دوستمون درباره این قسمت سوال کرد
21.gif

متاسفانه متوجه منظورتون نشدم، اما با توجه به اینکه احساس کردم شاید اون کاربر عزیز تازه کار باشند و با توجه به راحتی کار با لیمیت این پیشنهاد را دادم، شما هم میتوانید پیشنهاد خود را در قالب یک پست ارائه بدید، هر کدام که مورد پسند بود اعمال شود.

Captive

لایک‌ها
16,664

MR-S

Registered User
لایک‌ها
7,680
نیّت:
وقتی محدوده ی ریزش به 0.29690 وارد شد ، اگر به این قیمت 0.27690 رسید ، برام خرید بزن

متاسفانه متوجه منظورتون نشدم، اما با توجه به اینکه احساس کردم شاید اون کاربر عزیز تازه کار باشند و با توجه به راحتی کار با لیمیت این پیشنهاد را دادم، شما هم میتوانید پیشنهاد خود را در قالب یک پست ارائه بدید، هر کدام که مورد پسند بود اعمال شود.

بله برای کاربر تازه کار همون لیمیت بهتره.
داخل صرافی های با حجم معاملات پایین از استاپ-لیمیت استفاده میشه که اردر فیل بشه حتما، داخل بایننس معمولا نیازی به این کار نیست.

MR-S

Registered User
لایک‌ها
7,680
مشاهده پیوست 1241338

نیّت:

با توجه به تصویر ، آیا درست انجام دادمش ؟
شما این اردر رو کنسل کن کلا، برو بخش لیمیت سفارشت رو ثبت کن، استاپ-لیمیت یه مقدار پیچیده میشه اشتباه میکنی.
تو قسمت Price قیمتی که میخواهی خرید کنی.
تو قسمت BTC (که برای شما FTM میشه) مقداری که میخواهی.
و تو قسمت Total هم مقدار کل خریدت به صورت خودکار نمایش داده میشه.

1621511777165.png

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
QUOTES

جومو یا Jomo یا Joy of Missing Out. لذت جاماندن از فرصت. یک واکنش طبیعی و ابزار دفاعی ذهنی است. معمولا وقتی فردی دچار Fomo زیادی باشه و مدام با احساس درونی جا ماندن از سایرین بجنگه و خودش رو توجیه کنه، پادزهر ذهنی به نام Jomo ایجاد می‌شه که از جا ماندن خودش لذت ببره.

MR-S

Registered User
لایک‌ها
7,680
QUOTES

جومو یا Jomo یا Joy of Missing Out. لذت جاماندن از فرصت. یک واکنش طبیعی و ابزار دفاعی ذهنی است. معمولا وقتی فردی دچار Fomo زیادی باشه و مدام با احساس درونی جا ماندن از سایرین بجنگه و خودش رو توجیه کنه، پادزهر ذهنی به نام Jomo ایجاد می‌شه که از جا ماندن خودش لذت ببره.
این جومو احیانا مشکل روانی نیستش؟ جاماندن دیگه چه لذتی داره
21.gif

Unlucky

Registered User
لایک‌ها
509

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714

MR-S

Registered User
لایک‌ها
7,680
#BITCOIN_QUICK_UPDATE :- #BTC Doing Same As I Discussed In Last UPDATE And Successfully Bounce Back From Immediate Support Zone.

Now Which Was Support Levels They Became Resistance Level.

Resistance Level : - 40000-42000, 47000-50000.

Now I m Looking sideways Of #BTC Move For Next Few Days Around 40000 Zone. When Whales Bag Fully Loded They Will Push It For ATH Point.

#BTW Correction Is Over And This Correction Was Healthy Correction For Next Positive Move.​

نقل قول از یکی از کانالهای VIP خارجی.

sys_co2

Registered User
لایک‌ها
4,835
بالا