آها. همین یه شکلک منظور رو رسوندتثبیت.
قمار شانسهمیگن:قمار باز اگر نگه "به شخمم" ، سکته میکنه
یه جورایی تخلیه روانی محسوب میشه.برای کاهش فشار روانی
فدای شخمت :دی
به نظرم آینده خوبی داره اگر صبور هستید و سرمایه ای که وارد می کنید بهش نیاز ندارید گزینه بدی نیست
عاغا من میخوام برم بخوابم به این مرتیکه ایلان بگید مسخره بازیو تموم کنه بیاد بیت بخره میخوام فردا بیت بالای 43 ببینم وگرنه من میدونم خودش
این پست، قسمت اول رو حتما ببیناین مگه عیب تجربه نبود؟ جیگساو اینطور میگفت
من ویدئو نمیبینم ویدئو باید بیاد منو ببینه
کدوم پست؟ پیداش نکردم.
آهان آره اتفاقا اگه ببینی نمودارش رو بیشتر از یک ماه پیش اینجا پست کردم اونموقع چون بالا بودیم به نظرم دور از انتظار بود اما تقریبا به واقعیت بدل شد.این پست، قسمت اول رو حتما ببین
بررسی و تحلیل بیت کوین، ارزهای رمزپایه و سیستم بلاک چین
اینا رو میشه خرید در نظر گرفت یا میخوان خالی کنن ؟ از صرافی خارج شده قصدی برای فروش ندارنforum.persiantools.com
یک ماه کمتره، این ویدئو فکر کنم ۲۰ با ۲۴ آپریل منتشر شدآهان آره اتفاقا اگه ببینی نمودارش رو بیشتر از یک ماه پیش اینجا پست کردم اونموقع چون بالا بودیم به نظرم دور از انتظار بود اما تقریبا به واقعیت بدل شد.
پست خودمو گفتم یک ماه و یک روز قبل بودهیک ماه کمتره، این ویدئو فکر کنم ۲۰ با ۲۴ آپریل منتشر شد
اینو نمیدونم واقعا، احتمال دروغ بودنش زیاده.اینم منبع اون عکس ها/biz/ - Hey guys, insider here. For those of you that are - Business & Finance - 4chan
Hey guys, insider here. For those of you that are not busy mumu/bobo larping, and paying attention, ... - "/biz/ - Business & Finance" is 4chan's imageboard for the discussion of business and finance, and cryptocurrencies such as Bitcoin and Dogecoin.boards.4channel.org
پ.ن : جاستین سان تو توییترش اعلام کرد مقداری بیت کوین خریده ( احتمالا جهت رفع خطر لیکوئید شدن )
چه سفته بازاری شده :|
چیزی که باعث شک میشد این بود که یه روزه مسیر زیادی رو ریختاینو نمیدونم واقعا، احتمال دروغ بودنش زیاده.
اما به هر حال به نظر من بازار در حال دستکاری شدن هست حالت عادی نداره.
الان طبق این چیزی که طرف گفته اون یارو لیکوئید شده و باید بریم سمت 70کا؟چیزی که باعث شک میشد این بود که یه روزه مسیر زیادی رو ریخت
و حمایتای قویی رو شکست
اخرین بار موقع بحران کرونا اینجوری ریخته بود :|
روی 38 قطعا باید واکنش میداد در شرایط عادی