درسته ولی جریانات سیاسی میتونه رو بازار رمز ارز تاثیر بزاره و فقط اخبار اقتصادی مربوط به ارز نیست که موثره و اخبار سیاسی هم مهمه به هر حال خصوصا میدونیم اگر سیستم کوانتومی ساخته شده باشه قطعا میتونه بیتکوینو حسابی بکشونه پایین و الان این ادعا مطرح شده
در مورد کوانتوم اطلاعات
تخصصی ندارم، فقط در حد خواندن اخبار و چند مقاله، اما موضوعی که مطرح هست اینه که حتی اگر این سیستم خطری برای بیت کوین داشته باشه 10 الی 20 سال آینده میتونه تاثیرش رو بذاره 2030 الی 2040 میلادی.
این مقاله هم بد نیست اگر مطالعه بفرمایید:
By Bruce Ng Ever since Bitcoin was created, the perennial question, asked by skeptics and advocates alike, could be condensed into four simple words: Can Bitcoin be hacked? The perennial answer: No, ...
finance.yahoo.com
منهای بحث کوانتوم، به نظر من تکنولوژی روز به روز در حال پیشرفت هست، همانطور که 30 سال پیش کسی شاید فکر نمیکرد موبایل به این راحتی در دسترس عموم قرار بگیره یا یک ارز مجازی درست بشه که تا 64 هزار دلار بابتش پول بدهند، این امکان هم وجود داره که تکنولوژی های جدید باعث نابودی و یا کم ارزش تر شدن موارد قبلی بشه، مثل نابود شدن یاهو مسنجر یا آمدن فیسبوک و نرم افزارهایی که روز به روز داره بیشتر میشه و نسل جدید ترجیح میده بیشتر با اونها کار کنه.
شما الان میبینید که اکثر پدر و مادرهای بالای 60 سال که اسمارت فون دارن، اینستاگرام/تلگرام/واتساپ رو هم دارن استفاده میکنن در صورتی که 5 سال پیش اینطوری نبود و حتی شاید بقیه رو هم بابت فعالیت در همچین فضایی مسخره و یا نصیحت میکردن اما امروز میبینید که داستان فرق کرده و خودشونم متوجه نیاز جامعه ی امروزی به همچین نرم افزارهایی شده اند.
بحث من اینه که در همچین سیستمی افراد باید طوری برنامه ریزی بکنند که اگر بر فرض مثال بیت کوین صفر هم شد زندگیشون نابود نشه، یا اگر شد 100ک غصه نخورن که ای کاش مثلا روی 32700 نفروخته بودم.