وكيل الرعايا
همکار بازنشسته
نیازی ندارهفکر کنم VIP01 ّه بالا نیاز داره یعنی وریفای میخاد. یا اشتباه میکنم؟
نیازی ندارهفکر کنم VIP01 ّه بالا نیاز داره یعنی وریفای میخاد. یا اشتباه میکنم؟
اصلا رو دست sol نداریملایتکوین خیلی ضعیف نشون داد به نظرم، چند ماه که خواب بود تقریبا تا اومد یه تکونی بخوره بیت کوبید تو سرش
SOL رو هستم شدید، جا داشته باشه SRM, RAY, FTT هم پایه ام.
گفتم اگه از دوستان کسی فعالیت داره یه گروه خودمونی بزنیم
زدن هر گونه تاپیک اعم از ارائه سیگنال (چه رایگان و چه پولی) یا تشویق دیگر کاربران به عضویت در کانال های سیگنال دهی مجاز نمی باشد.
به نظرم این قانون هیچ توجیح منطقی برای پی تی نداره !قوانین بخش:
یا تشویق دیگر کاربران به عضویت در کانال های سیگنال دهی مجاز نمی باشد.
به نظرم این قانون هیچ توجیح منطقی برای پی تی نداره !
چند نفر دوست دارند خارج از پی تی گروه تشکیل بدن و تبادل نظر بکنن یا بقول معروف بهم سیگنال بدن , فکر نمیکنم دخل و خرجی به پی تی داشته باشه !
همه چیز خارج از محیط پی تی داره انجام میشه پس بار قانونی هم برگردن پی تی نیست که بخواد همچین قانونی رو اعمال کنه !
پ.ن: فقط نظر شخصیمه
سیگنال بیمورد باعث میشه تازهکارها ضرر کننبه نظرم این قانون هیچ توجیح منطقی برای پی تی نداره !
چند نفر دوست دارند خارج از پی تی گروه تشکیل بدن و تبادل نظر بکنن یا بقول معروف بهم سیگنال بدن , فکر نمیکنم دخل و خرجی به پی تی داشته باشه !
همه چیز خارج از محیط پی تی داره انجام میشه پس بار قانونی هم برگردن پی تی نیست که بخواد همچین قانونی رو اعمال کنه !
پ.ن: فقط نظر شخصیمه
شرمنده که گفته هاتون من رو قانع نکرد ! همچنان توجیهی منطقی برای این قانون نمی بینممردم قرار میذارن برن پارک و پشت WC گل بکشن، به من و ایکس و ایگرگ هم شاید ربطی نداشته باشه، اما حق ندارن در محیطی که برای کار دیگه ای ساخته شده و به نیت کار دیگه ای مردم واردش شدن، مردم رو دعوت به پارک بکنه.
اینجا هم همینه، این بخش درست شده تا همه در کنار هم در همین بخش به تبادل اطلاعات بپردازند، شما و دیگر دوستان مختار هستید که یک کانال و یا گروه سیگنالی به فرض مثال در تلگرام ایجاد کنید، به منم ربطی نداره اما نمیتونید از پرشین تولز و یا این تاپیک جهت منافع خودتون و یا مواردی که خلاف قوانین این سایت هست استفاده کنید.
من در مورد سیگنال چیزی نگفتم , گفتم گذاشتن قانون توسط پی تی برای چیزی که داره خارج از پی تی اتفاق میوفته مفهومی نداره !سیگنال بیمورد باعث میشه تازهکارها ضرر کنن
۹۹ درصد سیگنالهام که مفت نمیارزه
میتونیم تاپیک گفتگو بزنیم ولی سیگنال بازی جز ضرر و خراب شدن فضای تالار و تاپیک نتیجهای نداره
من در مورد سیگنال چیزی نگفتم , گفتم گذاشتن قانون توسط پی تی برای چیزی که داره خارج از پی تی اتفاق میوفته مفهومی نداره !
اینا تو 45 هزارم خریدن
همه اخبار منفی رو دارن توی حساس ترین زمان ها میدن که قیمت رو بریزونن.
به نظر من بیت 36 هزار دلاری با 50 هزار دلاری یا 10 هزار دلاری هیچ فرقی نداره وقتی رو هیچکدام از این قیمت ها قصد فروش نداشته باشی