MR-S
Registered User
- نوشتهها
- 4,438
- لایکها
- 7,680
هیچی، داشتم حساب میکردم چطوری میشه قبل از اینکه ایلان ماسک خرید بزنه باخبر بشیم به نتیجه نرسیدم.یعنی چی ؟
یه جا خوندم نوشته بود این پول ها رو میشه ردگیری کرد یعنی همه میتونن ببینن که کی چی میخره چی میفروشه یه همچین چیزی خوب اگه بشه ردگیری کرد نمیشه فهمید چی میخواد بخره ؟
این که دوباره عکس پروفش این دختره نماد 100 کا بیت زده
بعد از تقریبا 3 روز استک 200$ BUSD
مشاهده پیوست 1244402
برای TLM با 300$ در سه روز به من 1.1 TLM داده بود که با اون قیمت خنده داری که باز شده به فنا رفت
حالا اینجا برای 3 روز فقط 0.13 داده !! با توجه به مقداری که داده آیا میشه فرض کرد که قیمت ATA بالا هست ؟
هر یوزر جدیدی میاد تو این تاپیک پست میزنه بن میشه بنده خدااین ایلان ماسک هم خودش رو مسخره کرده ها ! معلوم نیست چقدر داره از این بالا پایین شدن ها سود میکنه !
من چون این روزها خرید نمیزنم استک کردم , گفتم اونجا که خوابیده یه چیزی ازش در بیادمنم یه 200 دلار دات و BNB گذاشتم اصلا به صرفه نیست لعنتی، مگه اینکه بالای ده هزار دلار مثلا بذاری.
منم دیگه با این قیمت ها دلم نمیاد چیزی بفروشم دیگه ناچارا استک گذاری میکنیممن چون این روزها خرید نمیزنم استک کردم , گفتم اونجا که خوابیده یه چیزی ازش در بیاد
درصد ماتیک چقدره؟منم دیگه با این قیمت ها دلم نمیاد چیزی بفروشم دیگه ناچارا استک گذاری میکنیم
یکم هم Matic و اینا گذاشتم تو بخش لاک.
واسه 6000تا اگه 15 روزه بذاری بیشتر از صدتا میشه سودش.درصد ماتیک چقدره؟
۶۰۰۰ تا ماتیک روزی چنتا میده؟
اینو میشه با روزی ۱.۵ درصد نوسان درآوردشواسه 6000تا اگه 15 روزه بذاری بیشتر از صدتا میشه.
البته مینیمم ماکزیمم اینا دارن، اینجا میتونی کامل ببینی
PoS crypto | Best crypto PoS platform | Binance
PoS crypto on Binance is easy! Sign up today with the best crypto PoS platform to earn with our locked & flexible crypto PoS products.www.binance.com
به بعضی از ارزها واقعا سود خوبی میده.
چند سال دیگه حسرت این قیمتهارو برای بیت کوین میخوریم
چند سال دیگه حسرت این قیمتهارو برای بیت کوین میخوریم
اینطوری HOLD کردن کار هر کسی نیستش