MR-S
Registered User
- نوشتهها
- 4,438
- لایکها
- 7,680
به سمت پایین خارج شد.مثل اینکه بیت قرار نیست از این مثلث بیرون بیاد با این کندل منفی سیخی که الآن زد به ته مثلث
امیدوارم از این مثلث رو به پایین نشکونه و بره به سقف مثلث و پامپ بشه امیدوارم
فقط اگر این مثلث چه به بالا بشکنه و چه به پایین بدجور پامپ و دامپ میشه
خیلی حواستون جمع باشه فقط شانس آوردم چند دقیقه قبل این کندل قرمز فعلی بی ان بی رو 423 فروختم باید پول میزدم جایی وگرنه 5-6 تومن ضرر میشد الآن
مشاهده پیوست 1244340
به نظرتون icp ارزش هولد کردن داره یه مقداری روی 125 و 106 خریدم الان میانگینم 118 هست ولی تو ضررم ارزش داره برای هولد یا نه ؟
بیت به چند رسید شورتمون هم بفروشیم بیت بخریم ؟
۲۰؟؟
۱۰؟؟
اصلا زیر ۲۰ میاد ؟؟
Sent from my Redmi Note 9S using Tapatalk
گروه anonymous به آلن دلون هوشدار داد دهنشون کلوز کنه
Elon Musk Targeted in Anonymous Hacker Group's Latest Video
Anonymous is taking aim at Elon Musk now.www.tmz.com
گروه anonymous به آلن دلون هوشدار داد دهنشون کلوز کنه
دمشون گرم ..
میگن تو فقط خوش شانس بودی ، جنیوس نیستی .. تسلاهم ایده تو نبوده ! )))
اگه فقط به خاطر این پیام پشمکی کارهایی که میکرد رو متوقف کنه تمام احترامی که واسش قائل بودم از دست میده و بعدش باید بره بمیره دیگه
گویا تکذیب شده کار اونا نبودهگروه anonymous به آلن دلون هوشدار داد دهنشون کلوز کنه
لایتکوین خیلی ضعیف نشون داد به نظرم، چند ماه که خواب بود تقریبا تا اومد یه تکونی بخوره بیت کوبید تو سرشبعد از دو هفته که زیاد پای چارت نمیشینم دیروز قفلی زده بودم روش و داشتم بازار رو رصد میکردم
تو واچ لیستم و ریزش دیروز بیت دوتا ارز خیلی خوب دووم آوردن که یکی LTC بود یکی هم SOL
یعنی اصلا انگار نه انگار داره بیت کندل قرمز سیخ میزنه
لایت کوین رو رو 170 خرید زدم و میانگین رو که قبل از اصلاح بیت بالا خریده بودم رو 81 دلار پایین آوردم
تو همین اصلاح میانگین BNB هم جوری آوردم پایین که با یه مقدار سود کم فروختم
تا لیست شد روی قیمت 2 بود زیر 2 نبود چارتش قیمتی که زده فکر نکنم مال امروزش باشهATA بعد لیست شدن در بایننس
+10600 درصد !!
دوستان کسی فیوچرز بایننس فعالیت میکنه؟
فکر کنم VIP01 ّه بالا نیاز داره یعنی وریفای میخاد. یا اشتباه میکنم؟دوستان کسی فیوچرز بایننس فعالیت میکنه؟