• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی و تحلیل بیت کوین، ارزهای رمزپایه و سیستم بلاک چین

نظر شما در مورد گذشته،حال و آینده ی بازار کریپتو کارنسی

• مثبت

• منفی

• خنثی ( نظری ندارم )

Results are only viewable after voting.

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
با 100 دلار سرمایه اولیه. آخ جون برم شروع کنم
زیادی توضیح دادن زیره به کرمان بردن اما ارزشش داره یکبار امتحان کنید
امروز 100 دلار پولی محسوب نمیشه
کاری به درصد ندارم هر ماه یه مقدار بهش اضافه کنید شاید یک روزی این صد دلار ارزشمند شد

MR-S

Registered User
لایک‌ها
7,680
billym2k.jpg

به دلیل لو دادن اسناد داخلی و محرمانه دوج کوین در پی تی، توسط بیلی مارکوس (سازنده دوج) بلاک شدم!

پ.ن: واقعا نمیدونم چرا بلاکم کرده عوضی :D

MR-S

Registered User
لایک‌ها
7,680
با سلام

از دوستان کسی هست از صرافی کوکوین cucoin بتونه خرید بزنه ؟
یا راهنمایی کنه برای خرید
این با KuCoin فرق داره؟ اگه همین هست که کاری نداره خریدش...
کجاش مشکله توضیح بدیم؟

mehrdadb3

Registered User
لایک‌ها
2,238
با کلاس نمیشه یاد گرفت با وارد شدن و ضرر کردن هستش که آدم تو مغزش فرو میره که چه کارایی رو نباید انجام بده

الان مثلا matic روی 1.62 هستش شما میتونی بفروشی و بیای روی 1.6 خرید بزاری با حساب کارمزد میشه 1 درصد سود که اگر مثلا 5000 دلار داشته باشی میشه 50 دلار

حالا اگر روزی فقط یکبار ترید کنی میشه 1500 دلار سود
این در حالی هستش که فقط روزی 1 بار ترید کنی

خیلیا بعد چندبار اینکه سود میکنن میگن خب بیایم این 1 درصد رو بکنیم 10 درصد اگرم ضرر کردیم از سود رفته و سرمایه اصلی سرجاشه
بخاطر همین باعث میشه دوباره برمیگردن سر خونه اول و بعضا ضرر بزرگی هم میکنن
مدیریت ریسک رو متوجه شدم و همون مثل شما رو 2 درصد ریسک میکنم فقط اینکه رو چه کوین های میشه مانور داد؟ رو همه کوین ها صادقه
و اینکه کف قیمت کوین رو 24 ساعته ش رو در نظر میگیری یا جور دیگه عمل میکنی
اخه نمیشه بگی الان ماتیک 1.62 هستش من بزارم رو 1.6 یه معیاری هستش برای اردر گذاشتن رو قیمت کف که از اون بالا بیادش

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
درمورد این موضوع بحث امروز : بعد از خوندن اثر مرکب

تو توهم سود مرکب بودم ... کلی مثال تو اون کتاب ها بود تصمیم گرفتم روزی چند درصد خیلی کم به اصل پولم اضافه کنم

این کارم تو فیوچرز کردم .. که بتونم از دو طرف بازار سود بگیرم( ده هزار تا اوردم که پشتوانه بالانسم خوب باشه / عجولانه برای پوزیشین ها تصمیم نگیرم )

تا چند ماهی خوب پیش میرفت اما بعد از یک دامپ و پامپ همه چی به نقطه اول برمیگشت..

یک چند ماهی که این کارو میکردم بیت بین ۹۸۰۰- ۱۲ هزار بازی میکرد ( ثبات داشت) خیلی عالی بود

نظر شخصیم

ما هیچ کاری تو این دنیا نداریم سود مرکب بده .. اگرم بده همانقدر ضرر مرکب هم میده .. این ایده ها برای فروش کتاب و جملات انگیزشی پکیج فروشا برای مردم عادی هستش

کلا زمانی که بازار به ثبات رسیده باشه این ایده خیلی مناسب است

+ تو بازار الان کریپتو ( مشابه) که یک شب ۴۰ درصد میریزه شب بعد x بالا میره برای این متود اصلا مناسب نیست
+ بعد از هر ترید نیاز به استراحت هست ، از لحاظ روانی خیلی سنگین هستش حتی معامله ای که سود بده .. یک سود خوب کردید باید یک مدت بشینید ...

برای رسیدن به سود کوتاه مدت اما بدون عجله من به ایده ای که الان رسیدم ( توصیه نیست // علم و فکتی هم پشتش نیست ) ( تجربه شخصیم)

بشینم کنار رو سقف مناسب شورت بگیرم ( همیشه ضررهایی که تو‌ترید کردم این بود که بالا رو دیدم هیچ وقت به پایین اعتقاد نداشتم )) این مارکت به سختی میره بالا مثل‌برگ خزون میریزه ( سودی که ازاین ریزش میشه گرفت تو بالا رفتن ها نیست :-دی ) اما باز مدت ها کنار نشست رو سقف مناسب وارد شد

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
نکته دیگه هم فهمیدم اشتراک میزارم:

یک‌ ارزی هم تو این مارکت میبینید یک سودی پیشخور میکنه سی درصد مثبت میشه

فردا میبینید خلاف جریان بازار پونزده درصد منفی میشه دلیل بر کف بودن نیست عجله برای خرید نکنید چون ممکن سی درصد دیگه هم منفی شه( درمورد شت کوین ها)
ترید و سود کم روزانه رو تو سیف است ها دنبالشون بگردید

mnb1392

Registered User
لایک‌ها
1,069
با سلام دوستان
دیدم بحث دو درصد زیاده گفتم منم یه نظر بدم 😁
روزی دو درصد تو کریپتو هدف کوچک و دست یافتنیه ولی ریسک خیلی زیادی داره چون فرد دی ترید هست باید استاپ رو رعایت کنه
ما اگر ریسک به ریوارد رو یک به چهار بگیریم ، نیم درصد استاپ باید رعایت بشه باتوجه به نوسان زیاد بازار نیم درصد تو همین دقایق اول پودر میشه
در نهایت سود و استاپ جمع میشه و عدد خیلی کمی میمونه ، دو درصد سود برای بازاری مثل فارکس خوبه که نوسانات عجیب غریب توش کمه
ما می بینیم تو کریپتو یه رمز ارز یهو 30 درصد میریزه فرداش 60 درصد میره تو سود :censored:
در نهایت نظر بنده حقیر رو این هست که اگر بتونیم تو تایم هفتگی از بازار سود ببریم بهتر از سود دو درصد روزانه هست
در مورد روند نزولی حتی اگر شما تو همین ریزش اخیر هم دقت میکردید بازار بعد از برخورد با یک حمایت قوی سود های عجیب غریب میداد
با برخورد به یک حمایت سی هزار بازار تا 41 هزار رفت بالای 30 درصد فقط از بیت کوین و اگر الت کوین هارو هم در نظر بگیریم نوسانای خیل عجیب غریبی میدادن
نتیجه اینکه تو بازار نزولی هم هستند خیلی هایی که از فرصت استفاده میکنند و رو حمایت ها خرید میزنن و سود های تپل میگیرند

pool

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,697
E24xoqaX0AQ29uv

iranescence

Registered User
لایک‌ها
2,864
من کاری به مارکت های دیگه و یا شامپو فروش ها ندارم عزیز، ولی سابقه ی کریپتو مخصوصا بیت و اتر بیانگر همه چیز هست، نیازی نیست من بگم اتر 5 دلاری شده 4400 دلار عزیز، یا مثلا دوج کوین 0.003 شده 70 سنت، این در تاریخ ثبت شده.

این مارکت یک بازار جهانی هست بدون هیچگونه محدودیت واقعی، چرا میگم واقعی؟ چون بر فرض مثال بایننس میتونه شما رو تحریم کنه ولی شما محدود نمیشی، میتونی بری جای دیگه ترید و یا خرید و فروش کنی، مختص یک کشور و یا یک شرکت خاصی نیست که مثلا بالاسری فرار کنه کل مارکت نابود بشه.

عزیزانی میان در این بخش فعالیت میکنن که سابقه ی زیادی در ترید و آموزش و تدریس دارند اونم نه فقط در یک بازار خاص، بلکه در اکثر بازارهای روز دنیا سابقه و فعالیت داشتند و به نظر من ما باید قدردان این عزیزان باشیم.

این رو هم قبلا گفتم: هر مسجدی یک توالت هم داره، کریپتو هم همینه و خیلی باید مراقب بود.

خب این بحثش جداست
کریپتو اون زمان ۱۰ میلیون دلار مارکت کپش بو اون زمان تمام تصور از بیت کوین چیزه دیگه بود الان هم که مارکت کپ بالای یک تریلیون دلاره کسی نمیتونه پیش بینی کنه سال دیگه ۱۰ تریلیون میشه یا یک ۱۰۰
تمام حرفم اینه که سودای عجیبی که مثل سود مرکب دو درصد تقریبا بعیده
چه تریدر باشی چه نوسانگیری باشی
اره افرادی بودن میلیاردر شدن از این بازار ولی به قول شما اینا وقتی در بازار بودن که اتر ۱۰ دلار بود نه مثل ما

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
خب این بحثش جداست
کریپتو اون زمان ۱۰ میلیون دلار مارکت کپش بو اون زمان تمام تصور از بیت کوین چیزه دیگه بود الان هم که مارکت کپ بالای یک تریلیون دلاره کسی نمیتونه پیش بینی کنه سال دیگه ۱۰ تریلیون میشه یا یک ۱۰۰

بله هیچکس از فردای خودش خبر نداره، اما این تصور که ما باید بشینیم و پامون رو بنداریم رو پامون هم غلطه، کریپتو مثل رانندگی میمونه، مثل سخت افزار میمونه شما وقتی یادش بگیری هیچ ترسی از باز و بسته کردن کیس نداری :دی

تمام حرفم اینه که سودای عجیبی که مثل سود مرکب دو درصد تقریبا بعیده
چه تریدر باشی چه نوسانگیری باشی

این نظر شماست و قابل احترام. نظر من اینه که بعید نیست اما به صورت تضمینی خیلیییی سخته.

اره افرادی بودن میلیاردر شدن از این بازار ولی به قول شما اینا وقتی در بازار بودن که اتر ۱۰ دلار بود نه مثل ما.

نه اصلی ربطی نداره، چند تا کوین به شما معرفی کنم که از پارسال تا حالا 20 الی 50 برابر شده؟ همین بایننس کوین رو شما ببین، 300 دلار ریخته اما نسبت به پارسال بیش از 2000% سود داده.

شما مطمئن باش اگر 99% افراد این بخش بیت کوین 1 دلاری هم میخریدن نهایت زیر 100 دلار همه رو فروخته بودن، بعضی ها هم روی 2-3 دلار به نیت نوسان گیری برای همیشه بیت کوین هاشون رو از دست میدادن.

پ.ن: صحبت های من به این معنا نیست که در آینده باز رشد 2000 درصدی و 5000 درصدی داریم.

پ.ن:2: بحث من اینه که هیچوقت دیر نیست و نباید حسرت اتر 5 دلاری و اتر 10 دلاری رو بخوریم.

Farshad_99_1

Registered User
لایک‌ها
186
مدیریت ریسک رو متوجه شدم و همون مثل شما رو 2 درصد ریسک میکنم فقط اینکه رو چه کوین های میشه مانور داد؟ رو همه کوین ها صادقه
و اینکه کف قیمت کوین رو 24 ساعته ش رو در نظر میگیری یا جور دیگه عمل میکنی
اخه نمیشه بگی الان ماتیک 1.62 هستش من بزارم رو 1.6 یه معیاری هستش برای اردر گذاشتن رو قیمت کف که از اون بالا بیادش
نوسان گیری معمولا در تایم فریم های کوتاه انجام میشه سعی کنید کار با اندیکاتور و اسیلاتور هایی مثل
RSI , Stochastic , MACD , EMA , Ichimoku , Parabolic SAR را یاد بگیرید، همینطور در مورد پرایس اکشن و تحلیل تکنیکال مطالعه کنید.
با ترکیب اسیلاتور و اندیکاتور ها یه استراتژی ترید ساخته میشه (در یوتیوب ویدیوهای زیادی در این مورد است).
برای درصد موفقیت بیشتر استراتژی تنها در زمانی که روند حرکتی کندل ها بالای EMA 200 هست (در تایم فریم مورد نظر) نوسان گیری کنید.

همونطور هم که دوستان فرمودند نوسانگیری استرس بالایی داره و اکثرا از ربات ها استفاده میشه
طبق تجربه (بخونید ضررها) دوستانه پیشنهاد میکنم که تا زمانیکه مسلط نشدید وارد نوسان گیری نشید و همچنین درصد بالایی از سرمایه ایی که در این بازار دارید برای نوسانگیری قرار ندید.

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
دقیقا
مدیریت ریسک و سرمایه، بعد هم روانشناسی ۹۰ درصد کاره
بعدش تحلیل

کلا هر بازاری ساختار تکنیکی و تاکتیکال داره که اکثرا به صورت تجربی به دست میاد و قابل توضیح نیستش
نوسان گیری یا سودگرفتن رو توی سیستم های این مدلی نمیشه به صورت جرئیات یاد داد
بخاطر تفاوت های روان شناختی بین افراد یک روش یکسان بین دو نفر ممکنه سود نده و یکیشون ضرر کنه

mehrdadb3

Registered User
لایک‌ها
2,238
نوسان گیری معمولا در تایم فریم های کوتاه انجام میشه سعی کنید کار با اندیکاتور و اسیلاتور هایی مثل
RSI , Stochastic , MACD , EMA , Ichimoku , Parabolic SAR را یاد بگیرید، همینطور در مورد پرایس اکشن و تحلیل تکنیکال مطالعه کنید.
با ترکیب اسیلاتور و اندیکاتور ها یه استراتژی ترید ساخته میشه (در یوتیوب ویدیوهای زیادی در این مورد است).
برای درصد موفقیت بیشتر استراتژی تنها در زمانی که روند حرکتی کندل ها بالای EMA 200 هست (در تایم فریم مورد نظر) نوسان گیری کنید.

همونطور هم که دوستان فرمودند نوسانگیری استرس بالایی داره و اکثرا از ربات ها استفاده میشه
طبق تجربه (بخونید ضررها) دوستانه پیشنهاد میکنم که تا زمانیکه مسلط نشدید وارد نوسان گیری نشید و همچنین درصد بالایی از سرمایه ایی که در این بازار دارید برای نوسانگیری قرار ندید.
تشکر بخاطر راهنمایی
این ربات ها رو از کجا میشه مطمئنش رو پیدا کرد و استفاده کردش
چون یکی از دلایلی که زیاد طرف نوسان گیری نمیرم بخاطر استرس بالاش هستش
البته اینکه به اقا جواد گفتم راهنمایی کنن بخاطر اینکه به نظرم سیستم استفاده ایشون کم ریسک هستش و با سود پایین و خیالی راحت تر کار میکنن
و خودم هم برای این کار شاید حداکثر 10 درصد یا کمتر از سرمایم رو اختصاص بدم

کسی از دوستان هم اگر تجریه استفاده از بات ها رو دارن به اشتراک بزارن

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
تشکر بخاطر راهنمایی
این ربات ها رو از کجا میشه مطمئنش رو پیدا کرد و استفاده کردش
چون یکی از دلایلی که زیاد طرف نوسان گیری نمیرم بخاطر استرس بالاش هستش
البته اینکه به اقا جواد گفتم راهنمایی کنن بخاطر اینکه به نظرم سیستم استفاده ایشون کم ریسک هستش و با سود پایین و خیالی راحت تر کار میکنن
و خودم هم برای این کار شاید حداکثر 10 درصد یا کمتر از سرمایم رو اختصاص بدم

کسی از دوستان هم اگر تجریه استفاده از بات ها رو دارن به اشتراک بزارن

یکی رو میشناسم با ربات کار میکنه روزی از ۴۰۰۰ دلاری که آورده بین ۴ تا ۱۵ دلار کسب میکنه

poverty

Registered User
لایک‌ها
435
ارز ata یکی دو روز دیگه تو باینانس لیست میشه کسی میدونه چه جوری میشه زودتر خرید؟

MR-S

Registered User
لایک‌ها
7,680
مشاهده پیوست 1244215

جک دورسی (مالک توئیتر و Square) اعلام کرد والت سخت افزاری میسازه.

Jack Dorsey: I Would Leave Square and Twitter for Bitcoin if it Needed Me More​

If I were not at Square on Twitter, I would be working on Bitcoin. If it needed more help than Square or Twitter, I would leave them for Bitcoin. But, I believe that both companies have a role to play.​

I don't think there is anything more important in my lifetime to work on.​

Last edited:

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
ارز ata یکی دو روز دیگه تو باینانس لیست میشه کسی میدونه چه جوری میشه زودتر خرید؟

باید لانچپد شرکت میکردی

با دات - بی ان ابی میشد شرکت کرد

پیش فروش نداره

بالا