• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی و تحلیل بیت کوین، ارزهای رمزپایه و سیستم بلاک چین

نظر شما در مورد گذشته،حال و آینده ی بازار کریپتو کارنسی

• مثبت

• منفی

• خنثی ( نظری ندارم )

Results are only viewable after voting.

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
من وقتی شروع کردم با همین روش روزی 2% استارت زدم , البته مبنای من % نبود و مبنا روزی حداقل 5$ بود با سرمایه 300$

اوایل خیلی راحت بود ولی بعد با گذشت زمان و رشد سرمایه چاشنی احتیاط به کار اضافه شد ,
وقتی هم چاشنی احتیاط اضافه شد دست به عصا تر ترید میکردم , در نتیجه از روزی 5$ رسیدم به هر دو روز حداقل 5$ ! , به مرور زمان این فاصله بیشتر هم شد

ولی همونطور که @MR-S گفت وقتی بازار سراشیبی میشه و یا در نقطه اشتباه خرید بزنی اوضاع بد میشه
چون یا باید هولد کنی و سرمایه جدید وارد کنی یا با ضرر بفروشی

من خودم از یک استراتژی برای این متد استفاده میکردم که در 80-90% مواقع جواب میداد

استراتژی من این بود که خریدم رو نزدیکترین نقطه به کف 24 ساعته انجام میدادم , در این حالت گرفتن 1-2% سخت نیست

اگر فرض رو بزاریم که قصد خرید یک کوین 1$ داریم , برای بدست آوردن 2% نیاز داریم کوین 2 سنت بالا بره , بدست آوردن 2 سنت از یک کوین 1$ چیز عجیبی نیست

MR-S

Registered User
لایک‌ها
7,680
قسمت بد ماجرا اینجاست که ایلان ماسک همینطوری الکی نمیاد یه تیکه تو توئیتر بندازه و بره.
تمام حرفهاش رو دقیقا تو نقاط حساس میزنه و تاثیرش رو به راحتی میذاره.
دیشب با اینکه بیتکوین قدرتش کم بود اما سعی داشت مثلث رو به بالا بشکنه که دوباره تیر خلاص رو بهش زد.

Webmoney-XCH

کاربر برتر سال 1399
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
12,577
مهم الان 180 دلار شدن هست یا روزی 2.5% گرفتن؟ چون 180 به قول شما مشکلی نیست، بحث سر این بود که روزانه بتونیم 2.5% بگیریم.

البته اگر به صورت میانگین هم باشه من با این جمله موافق هستم:
به نظر من اگر اصل پول و سودش برای آدم مهم نباشه، میشه 2.5 درصد در روز سود کرد. یه بار باید امتحان کنیم:D

MR-S

Registered User
لایک‌ها
7,680
brg.jpg

یه زمانی نه چندان دور برای BRG تارگت های یک دلاری و ده دلاری میدادن!
حالا برای تارگت 0.0048 پست میزنن.

iranescence

Registered User
لایک‌ها
2,864
جسارت به دانش ترید دوستان نباشه ولی واقعیت وقتی سود خیلی زیاد رو می‌شنوم (از هر مارکتی)
پرزنتر‌های نتورک مارکتینگ برام تداعی میشن که حرف از خرید yacht و پورشه و...میزنن
اگر همچین سودهایی بشه از پای سیستم در آورد طرف میتونه رابین هود زمان خودش بشه

شاید کسی در یک ماه پولش رو 10 برابر بکنه
ولی اونور قضیه هم داره

افراد زیادی بودن از کریپتو به ثروت زیاد رسیدن ولی اینا زمانی به این بازار اومدن که بیت واقعا ارزشی نداشته
همین الان هم افرادی هستن دنبال زیر خاکی میگردن

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714

MR-S

Registered User
لایک‌ها
7,680
دیشب تو لیست top gainer کوین مارکت کپ صدر بود با 640% رشد و رسیده بود به 0.011 !
نیان آزادش کنن اونم بیاد واقعا بکنتش ده دلار آبرومون بره :ROFLMAO:
من خیلی این BRG لعنتی رو کوبیدم از همون اول.

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
جسارت به دانش ترید دوستان نباشه ولی واقعیت وقتی سود خیلی زیاد رو می‌شنوم (از هر مارکتی)
پرزنتر‌های نتورک مارکتینگ برام تداعی میشن که حرف از خرید yacht و پورشه و...میزنن
اگر همچین سودهایی بشه از پای سیستم در آورد طرف میتونه رابین هود زمان خودش بشه

شاید کسی در یک ماه پولش رو 10 برابر بکنه
ولی اونور قضیه هم داره

افراد زیادی بودن از کریپتو به ثروت زیاد رسیدن ولی اینا زمانی به این بازار اومدن که بیت واقعا ارزشی نداشته
همین الان هم افرادی هستن دنبال زیر خاکی میگردن

من کاری به مارکت های دیگه و یا شامپو فروش ها ندارم عزیز، ولی سابقه ی کریپتو مخصوصا بیت و اتر بیانگر همه چیز هست، نیازی نیست من بگم اتر 5 دلاری شده 4400 دلار عزیز، یا مثلا دوج کوین 0.003 شده 70 سنت، این در تاریخ ثبت شده.

این مارکت یک بازار جهانی هست بدون هیچگونه محدودیت واقعی، چرا میگم واقعی؟ چون بر فرض مثال بایننس میتونه شما رو تحریم کنه ولی شما محدود نمیشی، میتونی بری جای دیگه ترید و یا خرید و فروش کنی، مختص یک کشور و یا یک شرکت خاصی نیست که مثلا بالاسری فرار کنه کل مارکت نابود بشه.

عزیزانی میان در این بخش فعالیت میکنن که سابقه ی زیادی در ترید و آموزش و تدریس دارند اونم نه فقط در یک بازار خاص، بلکه در اکثر بازارهای روز دنیا سابقه و فعالیت داشتند و به نظر من ما باید قدردان این عزیزان باشیم.

این رو هم قبلا گفتم: هر مسجدی یک توالت هم داره، کریپتو هم همینه و خیلی باید مراقب بود.

mehrdadb3

Registered User
لایک‌ها
2,238
روی doge , matic , ada میشه کار کرد
مهم اینه ادم وسوسه نشه ۲ درصد رو بکنه ۵ درصد
جواد جان یه کلاس آموزشی بزارید . امثال من بتونیم استفاده کنیم ماشالله شما دیگه استاد اعظم شدید تو این مورد
مثلا کوین ها رو چجوری پیدا میکنید که بشه نوسان گرفت ازش واینکه قیمت کف رو تو 24 ساعته نگاه میکنید اردر میزارید و نکات دیگر

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
جواد جان یه کلاس آموزشی بزارید . امثال من بتونیم استفاده کنیم ماشالله شما دیگه استاد اعظم شدید تو این مورد
مثلا کوین ها رو چجوری پیدا میکنید که بشه نوسان گرفت ازش واینکه قیمت کف رو تو 24 ساعته نگاه میکنید اردر میزارید و نکات دیگر

با کلاس نمیشه یاد گرفت با وارد شدن و ضرر کردن هستش که آدم تو مغزش فرو میره که چه کارایی رو نباید انجام بده

الان مثلا matic روی 1.62 هستش شما میتونی بفروشی و بیای روی 1.6 خرید بزاری با حساب کارمزد میشه 1 درصد سود که اگر مثلا 5000 دلار داشته باشی میشه 50 دلار

حالا اگر روزی فقط یکبار ترید کنی میشه 1500 دلار سود
این در حالی هستش که فقط روزی 1 بار ترید کنی

خیلیا بعد چندبار اینکه سود میکنن میگن خب بیایم این 1 درصد رو بکنیم 10 درصد اگرم ضرر کردیم از سود رفته و سرمایه اصلی سرجاشه
بخاطر همین باعث میشه دوباره برمیگردن سر خونه اول و بعضا ضرر بزرگی هم میکنن

mhrdd_ygnh

Registered User
لایک‌ها
319
با کلاس نمیشه یاد گرفت با وارد شدن و ضرر کردن هستش که آدم تو مغزش فرو میره که چه کارایی رو نباید انجام بده

الان مثلا matic روی 1.62 هستش شما میتونی بفروشی و بیای روی 1.6 خرید بزاری با حساب کارمزد میشه 1 درصد سود که اگر مثلا 5000 دلار داشته باشی میشه 50 دلار

حالا اگر روزی فقط یکبار ترید کنی میشه 1500 دلار سود
این در حالی هستش که فقط روزی 1 بار ترید کنی

خیلیا بعد چندبار اینکه سود میکنن میگن خب بیایم این 1 درصد رو بکنیم 10 درصد اگرم ضرر کردیم از سود رفته و سرمایه اصلی سرجاشه
بخاطر همین باعث میشه دوباره برمیگردن سر خونه اول و بعضا ضرر بزرگی هم میکنن
دقیقا
مدیریت ریسک و سرمایه، بعد هم روانشناسی ۹۰ درصد کاره
بعدش تحلیل

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
یک توضیح ( نظر شخصی ) هم در مورد کوین/توکن بومی بدم:

ببینید عزیزان در حال حاضر:

اجازه خلق توکن با پشتوانه، ریال، طلا و سایز فلزات گران بها یا با پشتوانه ‌ارز در حوزه مسئولیتی بانک مرکزی است؛ این توکن تنها در بانک‌ها و صرافی‌های دارای مجوز از بانک مرکزی منتشر و مبادله می‌شوند و قابلیت استخراج نیز ندارند؛ در مقابل مسئولیت "توکن" با پشتوانه سایر دارایی‌های مشهود و غیر مشهود با سازمان بورس و اوراق بهادار بوده و خارج از حیطه نظارت و اختیارات بانک مرکزی است.

یعنی هیچ شخص حقیقی و حقوقی اجازه ایجاد و یا خلق توکن در ایران رو نداره و به طور رسمی اینکار خلاف قوانین هست، حالا مهم هم نیست اسمش اصغر کوین باشه، یا جمشیدکوین.

حتی اگر دیدید تیمش واقعا دارن خوب کار میکنن و سطح سواد و دانششون هم بالاست نباید خرید کنید، اگر خرید کردید تمام مسئولیت و ریسکش رو پذیرفتید.

این داستان تا زمانی که به صورت رسمی مجاز اعلام نشده باید ادامه پیدا کنه، یعنی تحت هیچ شرایطی سمت کوین/توکن های ایرانی نرید.

اینم اضاف کنم که: خلق توکن یا کوین دلیل بر دزد بودن یا کلاهبردار بودن خالق اون کوین نیست ولی در شرایط فعلی کشور این کار یک امر خلاف تلقی می شود.

sufivand

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
48
جریان این ایمیل که الان برام اومد چیه ؟

Claim your 5USDT Cashback Voucher

We’ve just sent you a Cashback Voucher worth 5USDT! Redeem it within 7 days in your Reward Center,and enjoy a trading fee cashback on specific products within the reward time of 7 days.

For more information please check How to Redeem a Cashback Voucher?

Please check Cashback Voucher Terms and Conditions for more rules of using the Cashback Voucher.

Binance Team

یعنی 5 دلار بهم رایگان پول داده ؟ o_O

armin-sh

Registered User
لایک‌ها
113
با سلام

از دوستان کسی هست از صرافی کوکوین cucoin بتونه خرید بزنه ؟
یا راهنمایی کنه برای خرید
بالا