5 ماهش میشه 4000 دلار
از اونجایی که سود سود هم حساب میشه باید با فرمول خاصی محاسبه کرد ولی اگر روزی ۲ درصد سود بتونه بگیره سالی فک کنم حدود ۸۰۰ دلار جمع کنه
بدون حساب سود سود
اگر سود مرکب حساب کنید چیزی بیش از 800 هزار دلار
Compound Interest Calculator
$820749.96
اگر سود مرکب حساب کنید چیزی بیش از 800 هزار دلار
یکی از دانش پذیرهای قدیمی ام همین روش داره انجام میده
طبق محاسبات من امروز باید روز 113 باشه ، حسابش تقریبا ۱۵ برابر شده
پیام دیشب ش
مشاهده پیوست 1244147
طبق یک روش ساده اما کارامد پیش بریم به همه جا میرسیم
نظر لطف شماست ,احساس من اینه که سِن شما باید بین 23 تا 25 سال باشه ولی استعداد شما در این حوزه با توجه به مدت زمان فعالیت شما بسیار خوب بوده ( از دید من ) و 100% موفقیت های بیشتری در انتظار شماست اگر در این مارکت از ترس و طمع به دور باشید.
TWT هم خوبه , چک کنروی doge , matic , ada میشه کار کرد
مهم اینه ادم وسوسه نشه ۲ درصد رو بکنه ۵ درصد
grt هم خوبهنظر لطف شماست ,
فقط سن رو 15 سال جوونتر گفتی !
TWT هم خوبه , چک کن
اگه این روش نکته خاصی داره بگید استفاده کنیماگر سود مرکب حساب کنید چیزی بیش از 800 هزار دلار
پیام دیشب ش
مشاهده پیوست 1244147
سود مرکب ضرر مرکبم داره دیگهاگر سود مرکب حساب کنید چیزی بیش از 800 هزار دلار
پیام دیشب ش
مشاهده پیوست 1244147
این به قول شما «شارلاتان» ها همیشه هستن، یه سال مکافی، یه سال دیگه ماسک، دو سال دیگه یکی دیگه.کی میخوان جلوی این شارلاتان بگیرن.. وقتی انقدر تاثیر میزاره رو مارکت ..
توییتری که ترامپو میبنده .. صفحه اینم باید ببنده ... بازی گرفته کریپتو رو
البته این محاسباتی که انجام میشه بیانگر این هست که روزی 2.5% سود گرفتن هم کار آسانی نیست، شاید در نگاه اول بگوییم خب 2.5% که چیزی نیست من بعضی روزها 50% هم سود گرفتم اما پایان کار همیشه به این صورت پیش نخواهد رفت.
اگه این روش نکته خاصی داره بگید استفاده کنیم
سود مرکب ضرر مرکبم داره دیگه
اصلا غیر ممکن است سود مرکب !
دیگه ماست هرچی توییت کنه ملت ربطش میدن به کریپتو !
این کاری که میگی به شرط اینکه بازار یا صعودی باشه یا رنج زنه جواب میده، وقتی بیوفته تو سراشیببی سقوط دیگه روزی دو درصد عملی نیست، خیلی زرنگ باشی دیگه بتونی همون سود بانکی رو ازش بگیری.grt هم خوبه
باید سرمایه روش زیاد باشه که مثلا روزی ۱۰ درصد بالا پایین بشه بعد ازش ۲ درصد رو گرفت
درسته کار ساده ای نیست اما غیرممکن هم نیست
نکته خاصی نداره
طبق یک استراتژی کار پیش میبره
توهم نمیدم هر کاری سختی های خودش داره
اگر شخصی با ۱۰۰ دلار شروع و روزی 2.5 درصد سود بگیره اخر سال چقدر میشه ؟
نمونه هایی مثل ایول ماست رو ما توی همین انجمن هم میبینیم، افرادی که بیت کوین میخرن و از طرفی دعا میکنند کریپتو نابود بشه. مغز آدم رگ به رگ میشه.دیگه ماست هرچی توییت کنه ملت ربطش میدن به کریپتو !
این کاری که میگی به شرط اینکه بازار یا صعودی باشه یا رنج زنه جواب میده، وقتی بیوفته تو سراشیببی سقوط دیگه روزی دو درصد عملی نیست، خیلی زرنگ باشی دیگه بتونی همون سود بانکی رو ازش بگیری.
وقتی افتاد تو سراشیبی چی میشه؟ با ضرر میفروشی؟ که دیگه روزی دو درصد نمیشه.
صبر میکنی تا برگرده؟ که بازم روزی دو درصد نمیشه.
یه دسته دیگه هم کسانی هم هستن که بیتکوین میخرن اما در عین حال ضعف های بازار رو قبول دارن و امیدوارن یک روزی این ضعف ها برطرف بشه.نمونه هایی مثل ایول ماست رو ما توی همین انجمن هم میبینیم، افرادی که بیت کوین میخرن و از طرفی دعا میکنند کریپتو نابود بشه. مغز آدم رگ به رگ میشه.
اتفاقا تو بازار منفی بهتر میشه عمل کرداین کاری که میگی به شرط اینکه بازار یا صعودی باشه یا رنج زنه جواب میده، وقتی بیوفته تو سراشیببی سقوط دیگه روزی دو درصد عملی نیست، خیلی زرنگ باشی دیگه بتونی همون سود بانکی رو ازش بگیری.
وقتی افتاد تو سراشیبی چی میشه؟ با ضرر میفروشی؟ که دیگه روزی دو درصد نمیشه.
صبر میکنی تا برگرده؟ که بازم روزی دو درصد نمیشه.
یه دسته دیگه هم کسانی هم هستن که بیتکوین میخرن اما در عین حال ضعف های بازار رو قبول دارن و امیدوارن یک روزی این ضعف ها برطرف بشه.
و دائم مشکلات رو گردن این و اون نمیندازن.
صد در صد، کسی که توی بازار هست حق نداره برای نابودیش تلاش کنه.باور داشتن ضعف با آرزوی نابودی فرق میکنه، البته افراد مجاز هستند که هر آرزویی داشته باشند ولی اینکه شما عکس استاد رو بذاری بعد بگی( زبونم لال ) امیدوارم استاد دیگه نتونه بخونه یکم مضحک و خنده دار است.
استثناست، همیشه اینطور نیست.اتفاقا تو بازار منفی بهتر میشه عمل کرد
مثلا ماتیک صبح اومد روی ۱.۶۴ بعد اومد روی ۱.۶۸ و دوباره برگشت