FX.HOSSEINY
همکار بازنشسته
- نوشتهها
- 1,972
- لایکها
- 4,430
80% پایین تر نزاشتم , ماتیک رو روی 7 سنت خریدم و روی 14 سنت فروختم , تا فروختم پرواز کرد تا 40 سنت , دیگه هم پایین نیومد !اگر خریدت رو ۸۰ درصد پایینتر بزاری باید هم سیلی سختی از **** و مردم دریافت کنی
من تو همین هفته فقط با matic کار کردم با سود ۲ درصد فقط خرید و فروشش کردم حدود ۱۰۰۰ تا زیادترش کردم80% پایین تر نزاشتم , ماتیک رو روی 7 سنت خریدم و روی 14 سنت فروختم , تا فروختم پرواز کرد تا 40 سنت , دیگه هم پایین نیومد !
دوج هم که روی 0.003 خریده بودم روی 5 سنت فروختم , اینم پرواز کرد رفت
این چند ماه این همه خرید و فروش کردم سرمایه ام 120-130% رشد کرد , درصورتیکه فقط دوج و ماتیک رو نگه میداشتم
حتی با ریزش فعلی ارزششون به هزار دلار میرسید !
به نظر من هر کوینی بدرد نوسان گیری نمیخوره , بعضی ها رو چند ماه هولد کنی بیشتر سود میکنی
80% پایین تر نزاشتم , ماتیک رو روی 7 سنت خریدم و روی 14 سنت فروختم , تا فروختم پرواز کرد تا 40 سنت , دیگه هم پایین نیومد !
دوج هم که روی 0.003 خریده بودم روی 5 سنت فروختم , اینم پرواز کرد رفت
به نظر من هر کوینی بدرد نوسان گیری نمیخوره , بعضی ها رو چند ماه هولد کنی بیشتر سود میکنی
این چند ماه این همه خرید و فروش کردم سرمایه ام 120-130% رشد کرد , درصورتیکه فقط دوج و ماتیک رو نگه میداشتم
حتی با ریزش فعلی ارزششون به هزار دلار میرسید !
دقیقا , من هم چون 100% از ماتیک گرفتم , گفتم طمع نکنم و فروختم ,به نظر من، کار درست رو شما انجام دادید، 100% سود روی ماتیک گرفته بودید چرا باید طمع کنید؟ هیچکس به طور قطع از آینده خبر نداره، هیچکس فکرش رو نمیکرد دوج کوین 0.003 به بالای 70 سنت برسه، منتهی شما نباید 100% موجودی رو بفروشید، من باشم 20 الی 30% رو باز نگه میدارم.
وقتی بازار گاوی هست اصلا نباید نوسانگیری کرد، 100% جا میمونی و پشیمون میشی.
نوسانگیری زمانی خوبه که بر فرض مثال، شما 70% سرمایه رو گذاشتی برای بلند مدت الان هم بازار اصلاح خوبی کرده 20% دیگه وارد میکنی یه نوسان خوب میگیری و خداحافظ، چون همونم اگر قرار باشه بفروشی/بخری بفروشی/بخری، تو آخرین خرید وقتی ریزش کنه دیگه فرصت فکر کردن بهت نمیده و اگر بازار خرسی بشه، 90% سرمایه شما درگیر کریپتو شده و شاید 3-4 سال و یا حتی بیشتر مجبور بشید به موجودیتون دست نزنید.
من که آماتورم و تازه وارد شدم , حالا به مرور زمان گوشی میاد دستم
در دوج همدردیم. قشنگ یه سراتو 2013 تمییز در میامد داخلش. روی 0.048 فک کنم رد کردم.واقعا ! هنوز درد فروش ماتیک 14 سنتی و دوج 5 سنتی رو حس میکنم !
بّاز چی توییت کرده ماسک؟
رو چه کوینایی میشه این روش خریدن و 2 درصد بالاتر فروختن رو انجام داد؟من تو همین هفته فقط با matic کار کردم با سود ۲ درصد فقط خرید و فروشش کردم حدود ۱۰۰۰ تا زیادترش کردم
روی doge , matic , ada میشه کار کردرو چه کوینایی میشه این روش خریدن و 2 درصد بالاتر فروختن رو انجام داد؟
چون باید نوسان دار باشه رو هر ارزی نمیشه
DOT خوبه برای نوسان گیری.رو چه کوینایی میشه این روش خریدن و 2 درصد بالاتر فروختن رو انجام داد؟
چون باید نوسان دار باشه رو هر ارزی نمیشه
بّاز چی توییت کرده ماسک؟
اگر شخصی با ۱۰۰ دلار شروع و روزی 2.5 درصد سود بگیره اخر سال چقدر میشه ؟روی doge , matic , ada میشه کار کرد
مهم اینه ادم وسوسه نشه ۲ درصد رو بکنه ۵ درصد
5 ماهش میشه 4000 دلاراگر شخصی با ۱۰۰ دلار شروع و روزی 2.5 درصد سود بگیره اخر سال چقدر میشه ؟
از اونجایی که سود سود هم حساب میشه باید با فرمول خاصی محاسبه کرد ولی اگر روزی ۲ درصد سود بتونه بگیره سالی فک کنم حدود ۸۰۰ دلار جمع کنهاگر شخصی با ۱۰۰ دلار شروع و روزی 2.5 درصد سود بگیره اخر سال چقدر میشه ؟
اگر شخصی با ۱۰۰ دلار شروع و روزی 2.5 درصد سود بگیره اخر سال چقدر میشه ؟