برم یه 200BUSD استک کنم برای ATA تا روز لیست شدن , هرچند که میدونم چیزی نمیده !
واسه TLM برای 3 روز استک 1 داد !
تعداد بالا باید بزنی تا سودش به چشم بیاد، ایندفه من هم دات داشتم هم بی ان بی دوتاشو زدم ببینم چقدر ازش درمیاد.
برم یه 200BUSD استک کنم برای ATA تا روز لیست شدن , هرچند که میدونم چیزی نمیده !
واسه TLM برای 3 روز استک 1 داد !
با busd سودی نداره , منتها من bnb و dot ندارم استک کنمتعداد بالا باید بزنی تا سودش به چشم بیاد، ایندفه من هم دات داشتم هم بی ان بی دوتاشو زدم ببینم چقدر ازش درمیاد.
دوج چرا داره پرواز میکنه ! خبریه ؟
مگه بازم در مورد دوج توییت زده ؟توئیتهای ایلان ماسک.
مگه بازم در مورد دوج توییت زده ؟
نیتش خیر بوده.مگه قرار نشد هولد کنیم
[emoji99] A dormant address containing 310 #BTC (11,381,531 USD) has just been activated after 9.7 years (worth 1,894 USD in 2011)!
از دیروز تصمیم داشتم رو 35 ورود کنم , لذا بعید میدونم بیتکوین دوباره 35 رو ببینه!من رو 35500 وارد شدم
به نظرتون الان خالی کنیم؟
از دیروز تصمیم داشتم رو 35 ورود کنم , لذا بعید میدونم بیتکوین دوباره 35 رو ببینه!
شاید این جمعه بیاید , شایدخب پس با این سناریتو احتمال دیدن 43 ای که امتی میخواستن خالی کنند وجود داره
من رو 35500 وارد شدم
به نظرتون الان خالی کنیم؟
سلامسلام
محدود 37 تا 38 خروج انجام شد
در قیمت های 35600 پله اول و 35000 پله دوم جهت خرید کوتاه مدت دنبال تریگر هستم
سلام
بیش از 80 درصد اکانت روی 38 خارج شدم
من 109 تا داشتم روی 26 پاچییدم رفت. 2 هفته منتظر بودم روی 23.3 وارد شده بودم.مارجیین 10ایکس 30 درصد.مقدار کمی دات روی قیمت ۲۶.۱ وارد شدم گام بعدی بعد از ریزش بیت کوین روی ۲۰ و ۱۸ دلار سنگین وارد میشم
پله اول %۵ نقدینگی
@javadth به ایشون پیام بدید تدریس خصوصی هم دارندوستان لطفا یه طوری صحبت کنید که من آماتور هم متوجه بشم ! یه جوری رمزی صحبت میکنید !