• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی و تحلیل بیت کوین، ارزهای رمزپایه و سیستم بلاک چین

نظر شما در مورد گذشته،حال و آینده ی بازار کریپتو کارنسی

• مثبت

• منفی

• خنثی ( نظری ندارم )

Results are only viewable after voting.

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
صد در صد، کسی که توی بازار هست حق نداره برای نابودیش تلاش کنه.
اما این حق رو داره که ضعف هاش رو بپذیره.

استثناست، همیشه اینطور نیست.
اونی که دیروز توی این نقطه خریده بود چی؟
مشاهده پیوست 1244174

حرف من اینه که روزی دو درصد که میگی و بقیه دوستان هم دارن حساب میکنن که تو N ماه و N سال انقدر میشه ازش درآمد داشت آرمانیه، همیشه همه چیز درست پیش نمیره، ممکنه تو یک روز بازار جوری عمل کنه که زحمت یک ماهت به باد بره.
اگه حد ضرر هم بذاری باز ممکنه تو یک ماه چندین بار حد ضررت بخوره.
نوسان‌گیری ۲ درصدی اینطور نیست که طرف دیروز بخره و یک هفته منتظر بمونه
همون دیروز ۱۰ بار ۲ سنت جابجا شد و طرف میتونست تو یکی از اون ده بار سودش رو بگیره که خود منم سودم رو گرفتم رو ۱.۸۲ فروختم گذاشتم روی ۱.۸ و یک ساعته پر شد

D34tH

Registered User
لایک‌ها
3,893
صد در صد، کسی که توی بازار هست حق نداره برای نابودیش تلاش کنه.
اما این حق رو داره که ضعف هاش رو بپذیره.

استثناست، همیشه اینطور نیست.
اونی که دیروز توی این نقطه خریده بود چی؟
مشاهده پیوست 1244174

حرف من اینه که روزی دو درصد که میگی و بقیه دوستان هم دارن حساب میکنن که تو N ماه و N سال انقدر میشه ازش درآمد داشت آرمانیه، همیشه همه چیز درست پیش نمیره، ممکنه تو یک روز بازار جوری عمل کنه که زحمت یک ماهت به باد بره.
اگه حد ضرر هم بذاری باز ممکنه تو یک ماه چندین بار حد ضررت بخوره.
دی تردینگ روش‌ش متفاوت از این خریدهای اسپات ماست
طرف وقتی خوابیده اصلا پولی داخل مارکت نداره که حالا بلند بشه و ببینه ماسک با یه تویت جابجاش کرده

Webmoney-XCH

کاربر برتر سال 1399
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
12,577
حال به این نکته توجه کنیم که چه شود اگر این روند برای مدت 2 سال ادامه پیدا کند :دی

بعد از 3 سال، این فرد با ثروت 55 تریلیون دلار بیشتر از 300 برابر ثروتمند ترین فرد فعلی دنیا، پول خواهد داشت:D. با 100 دلار سرمایه اولیه. آخ جون برم شروع کنم:love:

پ.ن: مشکل این نوع محاسبه در به دست آوردن سود 2.5 درصد در روز نیست. حتی میتونید سود های کوچکتر تعریف کنید که به احتمال قوی قابل حصول باشه. مثلا سود 15 درصد در ماه در خیلی از بیزینس ها قابل دستیابیه و مردم عادی هم دارن این سود رو به دست میارن. اما با همون سود 15 درصد در ماه هم نمیشه اینطور محاسبه کرد که 1.15 به توان 60 = 4384 . بنابراین 100 میلیون اولش بذاریم بعد از 5 سال، 438 میلیارد داریم.

علتش اینه که وقتی اعداد بزرگ میشه، همه چیز عوض میشه. از ساختار فکری و روانی آدم تا نحوه معامله در بازار. از زیرساخت های سرمایه گذاری تا ذهن خود آدم باید یواش یواش با افزایش سرمایه اش گسترش پیدا کنه و عادت کنه. بنابراین اکثر افراد با افزایش سرمایه شون به مرور زمان، درصد کمتری از سرمایه رو وارد بازار میکنن.

Mehdi_Full

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,177
منظورتون از دو درصد یعنی صد دلار تو روز اول بشه 102 دلار روز دوم رو 102 دلار دو درصد سود بگیریم بشه 104 و خورده ای ؟
اگر اینطور باشه که دو درصد چیزی نیست
من اگر حالشو داشته باشم یه صد دلار رو سی بار دو درصد دو درصد سود میگیرم ببینم تو سی بار چقدر میشه
کاری به تعداد روزش ندارم بر فرض اینکه سی روزه هست سی بار اینکارو تکرار میکنم و مینویسم البته اگر حسش باشه

Last edited:

Webmoney-XCH

کاربر برتر سال 1399
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
12,577
منظورتون از دو درصد یعنی صد دلار تو روز اول بشه 102 دلار روز دوم رو 102 دلار دو درصد سود بگیریم بشه 104 و خورده ای ؟
اگر اینطور باشه که دو درصد چیزی نیست
من اگر حالشو داشته باشم یه صد دلار رو سی بار دو درصد دو درصد سود میگیرم ببینم تو سی بار چقدر میشه
کاری به تعداد روزش ندارم بر فرض اینکه سی روزه هست سی بار اینکارو تکرار میکنم و مینویسم البته اگر حسش باشه
بله:love:

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664

به قول فارکسی ها استیتمنت بذارید نتیجه رو ببینیم :دی

پ.ن: البته بیشتر 30 روز مهم هست تا 30 بار.

MR-S

Registered User
لایک‌ها
7,680
آقا شما کارتون خیلی درسته بیاید من پولمو بدم سرمایه گذاری کنین روزی نیم درصدشو بدین به خودم دو درصدش برای شما :D
من به ماهی 15درصد هم راضیم، به شرط اینکه دائمی باشه:D

Webmoney-XCH

کاربر برتر سال 1399
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
12,577
به قول فارکسی ها استیتمنت بذارید نتیجه رو ببینیم :دی

پ.ن: البته بیشتر 30 روز مهم هست تا 30 بار.
100 دلار تا 30 روز رو فکر کنم بشه. آخرش میشه 180 دلار ... اونجایی کار سخت میشه که سود و ضررش برای آدم مهم باشه، اونجا آدم جا میزنه:D.
وقتی به مرحله ای میرسه که آدم روی سودش حساب میکنه و مثلا میگه با این سودی از این معامله گرفتم فلان کار رو میکنم، اونجا پایان جاه طلبی های سود مرکبه:ROFLMAO:

Captive

لایک‌ها
16,664
100 دلار تا 30 روز رو فکر کنم بشه. آخرش میشه 180 دلار ... اونجایی کار سخت میشه که سود و ضررش برای آدم مهم باشه، اونجا آدم جا میزنه:D.

مهم الان 180 دلار شدن هست یا روزی 2.5% گرفتن؟ چون 180 به قول شما مشکلی نیست، بحث سر این بود که روزانه بتونیم 2.5% بگیریم.

البته اگر به صورت میانگین هم باشه من با این جمله موافق هستم:

وقتی اعداد بزرگ میشه، همه چیز عوض میشه. از ساختار فکری و روانی آدم تا نحوه معامله در بازار. از زیرساخت های سرمایه گذاری تا ذهن خود آدم باید یواش یواش با افزایش سرمایه اش گسترش پیدا کنه و عادت کنه. بنابراین اکثر افراد با افزایش سرمایه شون به مرور زمان، درصد کمتری از سرمایه رو وارد بازار میکنن.

Mehdi_Full

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,177
این ایلان ماسک بی صابون نزاشت بیت بره بالا تو دوتا ارز سربه سر شدم باز رفتم تو ضرر

میگم چقدر اینا یه زمانی اسکل بودن :ROFLMAO: الآن شدن نفرای یک دنیا
انگار دوستای قدیمی هم باهم بودن اما من دوستی بینشون نمیبینم این توییت میزنه اون یکی جوابشو میده بهش تیکه میندازه
اما بین این دو شخصیت cz رو بیشتر میپسندم حرفاش پخته تره

index.jpg cz-binance-ceo-interview.jpg

دوستان گفتن cz نیست سی زد اصلی اینه گور پدر شباهت

Last edited:

MR-S

Registered User
لایک‌ها
7,680
این ایلان ماسک بی صابون نزاشت بیت بره بالا تو دوتا ارز سربه سر شدم باز رفتم تو ضرر

انگار دوستای قدیمی هم باهم بودن اما من دوستی بینشون نمیبینم این توییت میزنه اون یکی جوابشو میده بهش تیکه میندازه

مشاهده پیوست 1244179
اون CZ نیسش :D

Captive

لایک‌ها
16,664

مشاهده پیوست 1244179

این کناری CZ هست؟

به نظر Navaid Farooq میاد ( بر اساس سرچی که کردم )

MR-S

Registered User
لایک‌ها
7,680

مشاهده پیوست 1244179
یه چیز دیگه ایم هستش، به نظر من ایلان ماسک تا حد زیادی مستحق جایگاهی که داره هستش.
ماسک بعد از فروش پی پل تقریبا همه پولش رو دوباره روی اسپیس اکس و تسلا سرمایه گذاری میکنه، انصافا کدوممون جرات داشتیم با اون موقعیت دوباره همه چیرو از صفر شروع کنیم؟

حالا اینکه اگه تو ایران به دنیا میومد چی میشد یه بحث دیگه ای هست:ROFLMAO:

Mehdi_Full

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,177

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
حواستون بود جناب حسینی همه رو سرگرم کرد خودش رفت روزی 2.5% ش رو از این بازار بگیره؟

@FX.HOSSEINY

:D
فکر کنم اینجا هم اعلام کردم
۸۰ درصد اکانت نقد هستم مابقی هم استیک

با افراد زیادی در مورد سود مرکب صحبت و دیدگاه های مختلفی شنیدم
صحبت من در خصوص مبلغ پول یا چند روز و . . . نیست ، نقل از داشتن یک سیستم با هدف خاص و مشخص هست
وقتی نمیدونی از این بازار یا هر بازار دیگه ای چقدر توقع سود یا ضرر داری نتیجه ای نخواهی گرفت

هفته ای 2.5 درصد میتونی بگیری اون انجام بده اخر سال پولت ۳ برابر میشه

Captive

لایک‌ها
16,664
فکر کنم اینجا هم اعلام کردم
۸۰ درصد اکانت نقد هستم مابقی هم استیک

با افراد زیادی در مورد سود مرکب صحبت و دیدگاه های مختلفی شنیدم
صحبت من در خصوص مبلغ پول یا چند روز و . . . نیست ، نقل از داشتن یک سیستم با هدف خاص و مشخص هست
وقتی نمیدونی از این بازار یا هر بازار دیگه ای چقدر توقع سود یا ضرر داری نتیجه ای نخواهی گرفت

هفته ای 2.5 درصد میتونی بگیری اون انجام بده اخر سال پولت ۳ برابر میشه

البته پستی که از من نقل قول گرفتید صرفا شوخی بود.

ارادتمند

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
کی میخوان جلوی این شارلاتان بگیرن.. وقتی انقدر تاثیر میزاره رو مارکت ..

توییتری که ترامپو میبنده .. صفحه اینم باید ببنده ... بازی گرفته کریپتو رو
نظر شخصی ام اینکه با عمق پیدا کردن و قانون گذاری های کشورهای مختلف تاثیر گذاری اشخاص خاص به حداقل خواهد رسید

امیدوارم کشورهایی همانند امریکا هرچه سریعتر شروع به قانون گذاری در این حوزه بکنند

MR-S

Registered User
لایک‌ها
7,680
btc16.jpg

#BTC never made a true breakout above this pennant, was hardly rejected and now back inside.

Pretty hard to tell what's next, looks pretty good actually after fake #ETH wick and stop losses catch!​

btc17.jpg

Updated #BTC 4h chart with adjusted trendlines

Chuvashov Fork remains intact and $BTC will be bullish at the break of the Downtrend 2

On the other hand, this looks like a bearish pennant with a 24k target, so watch the blue support line & the RSI 👀

ALL TRADES LONG BUY BIG RISKY​

بالا