Captive
کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
اینا رو به شوخی میگم وگرنه یه ماه دو ماه نیست که باهاشم، حداقل 4 ساله عشخمه حتی توی ریزش هاش به 2500$
انشالله خونه هم ارزونتر و ارزونتر بشه باهم برید زیر یک سقف
اینا رو به شوخی میگم وگرنه یه ماه دو ماه نیست که باهاشم، حداقل 4 ساله عشخمه حتی توی ریزش هاش به 2500$
/
قدرت بیت کوین باید در این مواقع سنجید که زیر بمباران خبری B-52 از روسای جمهور تا مقامات کشورها بازم مثل سرو ایستاده اگر حتی کشوری مثل چین اینطوری از همه طرف میکوبیدن الان در دریای چین غرق شده بود ارزش ذاتی تنی چند/
این بنده خدا چرا هرچقدر میخره تاثیر نداره روی قیمت اون الون نصف این خرید زد بیت ۲۰ هزارتا به قیمت اضاف شد
تاثیرش ۴ ۵ سال دیگه مشخص میشه/
این بنده خدا چرا هرچقدر میخره تاثیر نداره روی قیمت اون الون نصف این خرید زد بیت ۲۰ هزارتا به قیمت اضاف شد
قدرت بیت کوین باید در این مواقع سنجید که زیر بمباران خبری B-52 از روسای جمهور تا مقامات کشورها بازم مثل سرو ایستاده اگر حتی کشوری مثل چین اینطوری از همه طرف میکوبیدن الان در دریای چین غرق شده بود ارزش ذاتی تنی چند
ممنون که به فکرم بودی مرسی از محبتت
منو خوب شناختیپارسا وب قهرمان که هولد میکنه مشاهده پیوست 1243700
گرفتار یه جریاناتی شدم1 روز هست 6 روز نیست :دی تیام هم که دیگه این بخش رو فراموش کرده، احتمالا جای بهتری مشغول شده :>
ای کاش همون کرونا رو گرفته بودم مطمئنا الان حالم بهتر بودکرونا نکنه مجدد گرفته ؟
ثبت نام کنیمش بره واکسن برکت بزنه .. دیگه بهتر هست ازاین وضعیت یک هفته هست دو هفته نیست :-دی
0.005دوج کوین داره به کجا میره ؟
قیمت فعلی 0.187
3:05 AM
یه مدت نبودم عجب اتفاقاتی افتاده !دقیقا . همین TWT رو حوالی 1 دلار فروختم الان حوالی 50 سنت خریدم !
دوج کوین داره به کجا میره ؟
قیمت فعلی 0.187
3:05 AM
اگر کدی میخواد اینو بزنمشکلش چیه دوستان قسمت فیوچرز بایننس این میاد مثلا لانگ زدم این اومد تایید گوگل هم زدم
کلا قفله ی جور فک کنم امتحان سنجی بایننسـهاگر کدی میخواد اینو بزن
145880221
احتمالا روی 20 کا بانس بشیم! البته کرو داره تا 2023 طول میکشه دوباره 64 رو ببینیم.دوستان اوضاع خیلی خــــیـــــتــــــه اما نترسید
انگار داریم میریم زیر 30 کا که امیدوارم یه خیر ختم بشه
دیگه رفتیم متاسفانه
الآن نقدا خوشحالن
کلا قفله ی جور فک کنم امتحان سنجی بایننسـه
سوالا رو باید.ج.بدی نمیدونم کجای اپ باید بری
مشکلش چیه دوستان قسمت فیوچرز بایننس این میاد مثلا لانگ زدم این اومد تایید گوگل هم زدم