• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی و تحلیل بیت کوین، ارزهای رمزپایه و سیستم بلاک چین

نظر شما در مورد گذشته،حال و آینده ی بازار کریپتو کارنسی

• مثبت

• منفی

• خنثی ( نظری ندارم )

Results are only viewable after voting.

birjand_1371

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
10
از همون بایننس کمی ترون بخر بزن به والت. حداقل برداشتش 2 ترونه
از کدوم قسمت میشه خرید؟ توی بخش Convert که نوشته بود حداقل 20 تتر باید تبدیل به ترون بشه
آدرس ترون ارسال کن
پروفایلتون برام باز نمیشه که خصوصی بفرستم. اینه آدرس کیف پولم:

Last edited by a moderator:

hosien.a75

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
از کدوم قسمت میشه خرید؟ توی بخش Convert که نوشته بود حداقل 20 تتر باید تبدیل به ترون بشه

پروفایلتون برام باز نمیشه که خصوصی بفرستم. اینه آدرس کیف پولم:
براتون 10 تا ترون فرستادم امید وارم کارتون راه بیفته

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
دوستان، من در سایتی درامد ارزی دارم و تنها راه برداشت پول برام از طریق Tether (ERC20) هست.
رفتم توی بایننس حساب درست کردم و آدرس حسابم رو به اون سایت دادم و الان پول توی حسابمه. (حدود 800 دلار)
چون فعلا قصد فروش ندارم میخوام Tether ها رو از طریق شبکه ترون از حساب بایننس برداشت کنم و به والت Atomic انتقال بدم. الان یه مشکلی هست که وقتی بخوام از کیف پول Atomic برداشت کنم برای پرداخت کارمزد، نیاز به مقدار جزئی Tron دارم. (یک دهم ترون برای هر انتقال). الان از کجا میتونم به مقدار کم ترون بخرم؟ هر سایتی رو چک کردم میگن حداقل باید 200 ترون بخری . در حالی که من اون قدر نیاز ندارم و حتی یک دونه ترون هم برام کافیه.

دوست عزیز در جریان باشید که بایننس والت نیست و نباید ازش به عنوان والت استفاده کرد، اگر میخواهید تتر نگه دارید که حالا سر فرصت تبدیل به ریال کنید و یا باز به حساب دیگه ای منتقل کنید حتما باید والت شخصی بسازید ( والتی که قابلیت بک آپ گیری داشته باشه ) .

birjand_1371

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
10
دوست عزیز در جریان باشید که بایننس والت نیست و نباید ازش به عنوان والت استفاده کرد، اگر میخواهید تتر نگه دارید که حالا سر فرصت تبدیل به ریال کنید و یا باز به حساب دیگه ای منتقل کنید حتما باید والت شخصی بسازید ( والتی که قابلیت بک آپ گیری داشته باشه ) .

بله. من فقط به خاطر اینکه بایننس با کارمزد پایین، تتر ERC20 رو به TRC20 تبدیل میکنه گفتم پولم رو اونجا بفرستن. الانم هرچی داشتم به Atomic wallet انتقال دادم. کیف پول Atomic خوبه از نظر شما؟

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
بله. من فقط به خاطر اینکه بایننس با کارمزد پایین، تتر ERC20 رو به TRC20 تبدیل میکنه گفتم پولم رو اونجا بفرستن. الانم هرچی داشتم به Atomic wallet انتقال دادم. کیف پول Atomic خوبه از نظر شما؟

در مورد کیف پول میتونید در تاپیک زیر سوال بفرمایید یا توضیحات قبل رو مطالعه کنید عزیز

sara100

Registered User
لایک‌ها
531
طبق تحلیلی یکی از دوستان بزرگوارم جناب موسوی عزیز ..

بیت کوین حدود یک ماه و نیم است که درگیر قیمتی بین ۳۰۰۰۰ تا ۴۰۰۰۰ دلار هست اما چرا انقدر طولانی؟!
جواب ساده است :
بیت کوین زیر موینگ ۲۰۰ رفته و این اصلاح رو طولانی میکنه دو دفعه دیگه که این اتفاق برای بیت افتاده بود اصلاح ۲۵۰ روزه داشت.

الان هم پیش بینی میشه تا پاییز در یه همچین وضعیتی باشد ...

حالا چقدر این تحلیل درسته اساتید بزرگوار اگر نظر و پیشنهادی دارند می تونند نظرشان را بیان کنند ...

mazyarrr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
60

بیت کوین حدود یک ماه و نیم است که درگیر قیمتی بین ۳۰۰۰۰ تا ۴۰۰۰۰ دلار هست اما چرا انقدر طولانی؟!
جواب ساده است :
بیت کوین زیر موینگ ۲۰۰ رفته و این اصلاح رو طولانی میکنه دو دفعه دیگه که این اتفاق برای بیت افتاده بود اصلاح ۲۵۰ روزه داشت.

حالا چقدر این تحلیل درسته اساتید بزرگوار اگر نظر و پیشنهادی دارند می تونند نظرشان را بیان کنند ...
منظور از زیره مووینگ200 چی هست دقیقا؟

mehrdadb3

Registered User
لایک‌ها
2,238
جناب @pool نظرت هنوز رو plian مثبت هستش قیمتش خیلی اومده پایین مثل اینکه از یک صرافی هم بعد 1 هفته دلیست شده!

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430

جواب ساده است :

سلام
با احترام به نظر تمام دوستان و جناب موسوی
طنز تلخ در بازار کریپتو : موینگ اوریج بالای پنجاه ، واگرایی ، فیبو ۶۱۸ ، پی ار زد خوب و . . . ایلان ماسک تویت زد استاپ خورد !!!
مووینگ اوریج ها درسته ابزار تحلیلی هستند اما ابزارهای تحلیلی به تنهایی کارایی چندانی نخواهند داشت
هر زمان مووینگ اوریج باید با خبر ، استراتژی مکتوب شده ترکیب کنید بهترین نتیجه را خواهید گرفت
در بحث زمان هم واقعا ندیدم کسی با مووینگ اوریج بتونه تایم مشخص کنه !!

pool

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,697
جناب @pool نظرت هنوز رو plian مثبت هستش قیمتش خیلی اومده پایین مثل اینکه از یک صرافی هم بعد 1 هفته دلیست شده!
upbit
24 ارز داره دلیست میکنه ظاهرا کره جنوبی داره قوانین سختی وضع میکنه

قیمت plian به خاطر همین خبر کشیده پایین البته همه ارزها مشکل قیمت دارن اتریوم نصف شده این ارزهای با حجم معاملات کم طبیعی آسیب بیشتری ببینن
تمام موجودی plian دارم

# بارها گفته شده بازار کریپتو ریسک بالایی داره همونطور که سود بالایی میده باید منتظر ضرر هم بود
upbit مثل بیترکس صرافی مرده حساب میشه

shahrokh222

Registered User
لایک‌ها
1,282

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
We gonna witness a history in bitcoin mining tonight, all mining farms (about 8m kw electricity load) will shutdown at 12pm Beijing time tonight, Hash rate already dropped significantly after sichuan gov announce shut down bitcoins mining farms in Sichuan.
IMG_20210619_173108_132.jpg

pedro88

Registered User
لایک‌ها
1,017
کیوساکی: منتظر سقوط بیت کوین به ۲۴,۰۰۰ دلار هستم

🔸 رابرت کیوساکی، نویسنده، کارآفرین و اینفلوئنسر مالی در توییتر با اشاره به برنامه محرک مالی دولت جو بایدن می‌گوید که در نتیجه این برنامه حباب در بازار مالی به سرعت در حال رشد است و باید منتظر بزرگترین سقوط بازار در تاریخ بود.
او همچنین اذعان دارد که در چنین شرایطی منتظر سقوط بهای بیت کوین به ۲۴,۰۰۰ است و می‌خواهد در آن سطح قیمتی بیت کوین بخرد. کیوساکی معتقد است که در زمان چنین سقوط‌هایی بهترین فرصت برای ثروتمند شدن به وجود می‌آید.

بالا