• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی و تحلیل بیت کوین، ارزهای رمزپایه و سیستم بلاک چین

نظر شما در مورد گذشته،حال و آینده ی بازار کریپتو کارنسی

• مثبت

• منفی

• خنثی ( نظری ندارم )

Results are only viewable after voting.

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
اساتید بزرگوار می تونند در مورد تاثیر دامیننس بیتکوین و تتر بر روند صعودی یا نزولی بازار آلت کوین ها کمی توضیح دهند ؟ ( خرید و فروش آلت کوین ها ..)

فرمول کلی:

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
این جالب بود

رسانه ها هشدار می دهند که وقتی بیت کوین ارزان شده ازش دور شوید ، اما وقتی به سقف جدید میرسه جشن می گیرد.

مثالشم این خبر اورده : بیت 5هزار دلاری
1623844263450.png

خبر بعدشم بیت 50هزار دلاری

"از Paypal و Square گرفته تا Nvidia ، Tesla ، IBM ، Visa ، Mastercard و بسیاری از شرکت های دیگر ، ما معتقدیم روند معاملات ، سرمایه گذاری های رمز ارزها می تواند طی سال های آینده با افزایش بیت کوین افزایش یابد. از نظر ما شیدایی بیت کوین یک مد نیست ، بلکه شروع یک عصر جدید در جبهه ارز دیجیتال است. "

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
Bitcoin Whales Holding Between 100 To 10,000 BTC Have Accumulated 90,000 More BTC In The Last 25 Days

pool

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,697
"از Paypal و Square گرفته تا Nvidia ، Tesla ، IBM ، Visa ، Mastercard و بسیاری از شرکت های دیگر ، ما معتقدیم روند معاملات ، سرمایه گذاری های رمز ارزها می تواند طی سال های آینده با افزایش بیت کوین افزایش یابد. از نظر ما شیدایی بیت کوین یک مد نیست ، بلکه شروع یک عصر جدید در جبهه ارز دیجیتال است. "
چند وقته پیش که به اکانت پی پال لاگین کردم و گزینه کریپتو رو دیدم فهمیدم این دشمن سر سخت "پی پال" جلوی بیت کوین زانو زده :p
وارن بافت 3 سال پیش:
در خصوص ارزهای رمزنگاری شده، به طور کلی و تقریبا با اطمینان می‌توانم بگویم آخر و عاقبت بدی خواهند داشت.
وارن بافت 3 سال بعد:
شرکت برکشایر هاتاوی (Berkshire Hathaway)، تحت رهبـری وارن بافت، ۵۰۰ میلیون دلار در بانک دیجیتال نوبانک (Nubank) سرمایه‌گذاری کرده است.
شرکت والد نوبانک (Nubank)، بانک دیجیتال حامی بیت کوین در برزیل :LOL:

mazyarrr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
60
این باند بولینگرو کی بلده یه شرح مختصری بده بلکم یاد بگیریم؟.

pool

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,697
این باند بولینگرو کی بلده یه شرح مختصری بده بلکم یاد بگیریم؟.

pool

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,697
اون تحلیل های که برگشت به ۲۰ هزار رو پیش بینی میکرد هنوز پابرجاست ؟؟
خیر - به نظرم اگر تا سپتامبر بیت بتونه مقاومت کنه و بالای 30k بمونه تا پایان سال میلادی 80k می بینیم

mnb1392

Registered User
لایک‌ها
1,069
Futures Will Launch USDⓈ-M BTCDOM Perpetual Contracts with Up to 25X Leverage
بایننس توکنایز شده دامیننس رو تو فویچرزش با لوریج 25 میخواد لیست کنه :| :| :| :| :|

Captive

لایک‌ها
16,664
این صرافی کوینکس ایرانی هستش ؟ حتی ریسک نکنید یک دلارم این تو نگه ندارید

به نظرم جدیدا ساپورت فارسی رو اضافه کرده ( آن هم فقط در توئیتر )، تو سایتش 5-6 زبان دیگه مثل عربی و ترکی رو هم ساپورت میکنه، نمیشه گفت چون توئیت به زبان فارسی میزنن پس ایرانی هستند.

هر چند از لحاظ اعتبار و حجم معاملات به پای بایننس نمیرسه ولی متاسفانه خیلی از ایرانی ها به دلیل مشکلات تحریم مجبور هستند که با این سایت ها کار کنند.

اینم در نظر داشته باشید که تعداد ایرانی ها روز به روز داره تو این مارکت بیشتر میشه و سایت هایی مثل کوینکس از خداشونم هست که کاربران کشورهای تحریم شده رو جذب خودشون بکنند و کارمزد بگیرن.

پیشنهاد من اینه که حتی اگر مجبور شدید در چنین سایت هایی فعالیت کنید به هیچ عنوان به عنوان والت ازش استفاده نکنید و یا حجم بالا دپازیت نکنید.

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
به نظرم جدیدا ساپورت فارسی رو اضافه کرده ( آن هم فقط در توئیتر )، تو سایتش 5-6 زبان دیگه مثل عربی و ترکی رو هم ساپورت میکنه، نمیشه گفت چون توئیت به زبان فارسی میزنن پس ایرانی هستند.

هر چند از لحاظ اعتبار و حجم معاملات به پای بایننس نمیرسه ولی متاسفانه خیلی از ایرانی ها به دلیل مشکلات تحریم مجبور هستند که با این سایت ها کار کنند.

اینم در نظر داشته باشید که تعداد ایرانی ها روز به روز داره تو این مارکت بیشتر میشه و سایت هایی مثل کوینکس از خداشونم هست که کاربران کشورهای تحریم شده رو جذب خودشون بکنند و کارمزد بگیرن.

پیشنهاد من اینه که حتی اگر مجبور شدید در چنین سایت هایی فعالیت کنید به هیچ عنوان به عنوان والت ازش استفاده نکنید و یا حجم بالا دپازیت نکنید.
الکسا که میگه ورودی ها همه از سایت های ایرانی هست

و از کشور های دیگه بازدیدی نداره آنچنان

هویت مالک سایت هم مشخص نیست ظاهرا!!

فقط کاربران امیدوارم به عنوان ولت استفاده نکنند

Captive

لایک‌ها
16,664
الکسا که میگه ورودی ها همه از سایت های ایرانی هست

و از کشور های دیگه بازدیدی نداره آنچنان

شما اگر تو اروپا باشی یا مثلا کره و ژاپن چین باشی، از بایننس استفاده میکنی یا کوینکس؟ :دی

دلیل این همه ویزیتور از ایران مشخص هست، عدم تحریم کاربران ایرانی ( تا به این لحظه )

هویت مالک سایت هم مشخص نیست ظاهرا!!

این سایت یه چیزی تو مایه های سایت وکس هست، که هویتشون مشخص نبود با ایرانی ها هم مشکلی نداشتند.

birjand_1371

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
10
دوستان، من در سایتی درامد ارزی دارم و تنها راه برداشت پول برام از طریق Tether (ERC20) هست.
رفتم توی بایننس حساب درست کردم و آدرس حسابم رو به اون سایت دادم و الان پول توی حسابمه. (حدود 800 دلار)
چون فعلا قصد فروش ندارم میخوام Tether ها رو از طریق شبکه ترون از حساب بایننس برداشت کنم و به والت Atomic انتقال بدم. الان یه مشکلی هست که وقتی بخوام از کیف پول Atomic برداشت کنم برای پرداخت کارمزد، نیاز به مقدار جزئی Tron دارم. (یک دهم ترون برای هر انتقال). الان از کجا میتونم به مقدار کم ترون بخرم؟ هر سایتی رو چک کردم میگن حداقل باید 200 ترون بخری . در حالی که من اون قدر نیاز ندارم و حتی یک دونه ترون هم برام کافیه.

Last edited:

herkool2000

Registered User
لایک‌ها
393
دوستان، من در سایتی درامد ارزی دارم و تنها راه برداشت پول برام از طریق Tether (ERC20) هست.
رفتم توی بایننس حساب درست کردم و آدرس حسابم رو به اون سایت دادم و الان پول توی حسابمه. (حدود 800 دلار)
چون فعلا قصد فروش ندارم میخوام Tether ها رو از طریق شبکه ترون از حساب بایننس برداشت کنم و به والت Atomic انتقال بدم. الان یه مشکلی هست که وقتی بخوام از کیف پول Atomic برداشت کنم برای پرداخت کارمزد، نیاز به مقدار جزئی Tron دارم. (یک دهم ترون برای هر انتقال). الان از کجا میتونم به مقدار کم ترون بخرم؟ هر سایتی رو چک کردم میگن حداقل باید 200 ترون بخری . در حالی که من اون قدر نیاز ندارم و حتی یک دونه ترون هم برام کافیه.
از همون بایننس کمی ترون بخر بزن به والت. حداقل برداشتش 2 ترونه

pool

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,697
آدرس ترون ارسال کن

بالا