عزیزان من خودم تحلیل تکنیکال بلدم فقط می خواستم ببینم تو تایم فریم های اصلی 30 دقیقه - 1H- 4H را که میخواهیم باهم مقایسه کنیم تغییرات کندل ها را چگونه بایستی با هم مقایسه کنیم ..
مثلا تو تایم فریم 1 ساعته کندل قیمت داخل ابر کومو باشه ولی تو تایم فریم 4 ساعته کندل قیمت زیر ابر کومو باشه یعنی قیمت پایین خواهد اومد نزولی خواهد بود ؟ منظورم مقایسه تایم فریم ها بدین گونه است یا بایستی موارد دیگر را هم بسنجیم و بررسی کنیم ...
لزوما اینجوری نیست
اول اشاره کنم که اندیکیتور ها تاخیر دارند و قدرت کندل ها هست که قدرت روند رو بهتون سریع تر نشون میده
دوم : اما در مورد سوالتون که تایم فریم هارو چطور بررسی کنیم اگر من درست منظورتون از سوال متوجه شده باشم با مثال بهتون توضیح میدم
ببینید مثلا شما سه تایم فریم یک ساعته چهار ساعته و یک روزه رو برای بیت کوین بررسی میکنید :
تو تایم فریم یک ساعته صعودی
تو تایم چهار ساعته نزولی
تایم یک روزه صعودی
میتونه این منظور رو برسونه که تا چند کندل بعدی یک ساعته ما روند صعودی رو شاهد باشیم
و بعد از اون چند کندل چهار ساعته نزولی رو داریم
اما تایم بزرگتر که روزانه هست میگه در کل طی کندل های روزانه ما صعودی هستیم
( همچنین اضافه کنم که تایم یک روند از تایم پایین تر شروع میشه و تایم بالاتر رو هم درگیر میکنه )
اما در مورد ایچی موکو اگر زیر ابر باشه گفته تون درسته که نزولی اما شما نباید توی تحلیل ایچیموکو یک جز رو نگاه کنید
ما توی ایچی موکو 5 اندیکیتور و 3 جز داریم
که تحلیل هر کدوم یک مبحث جداست منظور من این هست که صرف تحلیل یک جز نمیتونه نشان دهنده صعودی یا نزولی بودن باشه
درمورد حمایت و مقاومت پیدا کردن منظورتون اگر این هست که بدونیم کدوم حمایت یا مقاومت قوی تره و اعتبار بیشتری داره
به رفتار کندل ها و روند در حوالی اون مقاومت و حمایت توجه کنید ببینید اطراف اون حمایت و مقاومت کندل هایی که تشکیل شدن چطورین
مثلا یک مقاومت روی زون 40 تا 42 برای بیت متصوریم : کندل های صعودی و نزولی خیلی بی جونن نشون میده این مقاومت قوی هست
البته این یکی از مشخصه هاش هست
شما هرچقدر چارت بیشتر ببینید و نکاتی که یادگرفتین رو بیشتر پیاده کنید به طور تجربی میتونید تشخیص بدید این موارد رو
--------------------------------
پ.ن : البته نظر اساتید مهمه من خودم در حال یادگیری هستم ممکنه اشتباه گفته باشم