• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی و تحلیل بیت کوین، ارزهای رمزپایه و سیستم بلاک چین

نظر شما در مورد گذشته،حال و آینده ی بازار کریپتو کارنسی

• مثبت

• منفی

• خنثی ( نظری ندارم )

Results are only viewable after voting.

mazyarrr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
60
راستی عزیزان اگر بخواهیم یک ارز را بر مبنای تایم فریم ها مثلا یک ساعته را با 4 ساعته بر مبنای اندیکاتوری مانند ایچیکومو مقایسه کنیم به کدام قسمت یا نکات بایستی دقت کنیم تا تحلیل درستی از هر 2 تا تایم داشته باشیم و روند صعودی یا نرولی شدن قیمت دستمان بیاید یا به عبارتی نحوه تحلیل 2 تا تایم چگونه است؟؟؟
تحلیل دو تایم به این صورته که تحلیل شما مثلا برای تایم فریم 4 ساعته یه تحلیله و برایه مثلا یک روزه هم اگر همون تحلیل در بیاد مطمین میشید که در کل تحلیلتون درسته. یه جورایی مطمین میشید.در کل در ایچی موکو دو خط قرمز و ابی و خطه تاخیر نقش تعیین کننده دارند.

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
راستی عزیزان اگر بخواهیم یک ارز را بر مبنای تایم فریم ها مثلا یک ساعته را با 4 ساعته بر مبنای اندیکاتوری مانند ایچیکومو مقایسه کنیم به کدام قسمت یا نکات بایستی دقت کنیم تا تحلیل درستی از هر 2 تا تایم داشته باشیم و روند صعودی یا نرولی شدن قیمت دستمان بیاید یا به عبارتی نحوه تحلیل 2 تا تایم چگونه است؟؟؟
نحوه بدست آوردن نقاط حمایت و مقاومت دقیق یه رمز ارز چگونه است؟

@FX.HOSSEINY

sara100

Registered User
لایک‌ها
531
عزیزان من خودم تحلیل تکنیکال بلدم فقط می خواستم ببینم تو تایم فریم های اصلی 30 دقیقه - 1H- 4H را که میخواهیم باهم مقایسه کنیم تغییرات کندل ها را چگونه بایستی با هم مقایسه کنیم ..
مثلا تو تایم فریم 1 ساعته کندل قیمت داخل ابر کومو باشه ولی تو تایم فریم 4 ساعته کندل قیمت زیر ابر کومو باشه یعنی قیمت پایین خواهد اومد نزولی خواهد بود ؟ منظورم مقایسه تایم فریم ها بدین گونه است یا بایستی موارد دیگر را هم بسنجیم و بررسی کنیم ...

ed2008

Registered User
لایک‌ها
436
عزیزان من خودم تحلیل تکنیکال بلدم فقط می خواستم ببینم تو تایم فریم های اصلی 30 دقیقه - 1H- 4H را که میخواهیم باهم مقایسه کنیم تغییرات کندل ها را چگونه بایستی با هم مقایسه کنیم ..
مثلا تو تایم فریم 1 ساعته کندل قیمت داخل ابر کومو باشه ولی تو تایم فریم 4 ساعته کندل قیمت زیر ابر کومو باشه یعنی قیمت پایین خواهد اومد نزولی خواهد بود ؟ منظورم مقایسه تایم فریم ها بدین گونه است یا بایستی موارد دیگر را هم بسنجیم و بررسی کنیم ...
اصولا از بزرگ به کوچک هست یعنی تایم فرم بزرگتر را تحلیل میکنی و در تایم فرم کوچیکتر نوسانگیری میکنی

sara100

Registered User
لایک‌ها
531
الان این 2 تایم فریم 1H و 4H در مورد بیت چه معنی می دهد و چه تحلیلی میشه داشت ؟ ..

کندل تایم فریم 1H

1623739888383.png
کندل تایم فریم 4H
1623739948472.png

Last edited:

mnb1392

Registered User
لایک‌ها
1,069
لزوما اینجوری نیست
اول اشاره کنم که اندیکیتور ها تاخیر دارند و قدرت کندل ها هست که قدرت روند رو بهتون سریع تر نشون میده
دوم : اما در مورد سوالتون که تایم فریم هارو چطور بررسی کنیم اگر من درست منظورتون از سوال متوجه شده باشم با مثال بهتون توضیح میدم
ببینید مثلا شما سه تایم فریم یک ساعته چهار ساعته و یک روزه رو برای بیت کوین بررسی میکنید :
تو تایم فریم یک ساعته صعودی
تو تایم چهار ساعته نزولی
تایم یک روزه صعودی
میتونه این منظور رو برسونه که تا چند کندل بعدی یک ساعته ما روند صعودی رو شاهد باشیم
و بعد از اون چند کندل چهار ساعته نزولی رو داریم
اما تایم بزرگتر که روزانه هست میگه در کل طی کندل های روزانه ما صعودی هستیم
( همچنین اضافه کنم که تایم یک روند از تایم پایین تر شروع میشه و تایم بالاتر رو هم درگیر میکنه )
اما در مورد ایچی موکو اگر زیر ابر باشه گفته تون درسته که نزولی اما شما نباید توی تحلیل ایچیموکو یک جز رو نگاه کنید
ما توی ایچی موکو 5 اندیکیتور و 3 جز داریم
که تحلیل هر کدوم یک مبحث جداست منظور من این هست که صرف تحلیل یک جز نمیتونه نشان دهنده صعودی یا نزولی بودن باشه
درمورد حمایت و مقاومت پیدا کردن منظورتون اگر این هست که بدونیم کدوم حمایت یا مقاومت قوی تره و اعتبار بیشتری داره
به رفتار کندل ها و روند در حوالی اون مقاومت و حمایت توجه کنید ببینید اطراف اون حمایت و مقاومت کندل هایی که تشکیل شدن چطورین
مثلا یک مقاومت روی زون 40 تا 42 برای بیت متصوریم : کندل های صعودی و نزولی خیلی بی جونن نشون میده این مقاومت قوی هست
البته این یکی از مشخصه هاش هست
شما هرچقدر چارت بیشتر ببینید و نکاتی که یادگرفتین رو بیشتر پیاده کنید به طور تجربی میتونید تشخیص بدید این موارد رو
--------------------------------
پ.ن : البته نظر اساتید مهمه من خودم در حال یادگیری هستم ممکنه اشتباه گفته باشم

Captive

لایک‌ها
16,664

Captive

لایک‌ها
16,664
لزوما اینجوری نیست
اول اشاره کنم که اندیکیتور ها تاخیر دارند و قدرت کندل ها هست که قدرت روند رو بهتون سریع تر نشون میده
دوم : اما در مورد سوالتون که تایم فریم هارو چطور بررسی کنیم اگر من درست منظورتون از سوال متوجه شده باشم با مثال بهتون توضیح میدم
ببینید مثلا شما سه تایم فریم یک ساعته چهار ساعته و یک روزه رو برای بیت کوین بررسی میکنید :
تو تایم فریم یک ساعته صعودی
تو تایم چهار ساعته نزولی
تایم یک روزه صعودی
میتونه این منظور رو برسونه که تا چند کندل بعدی یک ساعته ما روند صعودی رو شاهد باشیم

ممنون بابت توضیحات خوب شما.

نظر یکی از دوستان هم اینه که هیچ تحلیلی ندارن تایم پایین به بیت، شاید روزانه بشه چیزی فهمید اگر نه هفتگی و ماهانه فقط، تایم پایین توی ضریب ها به بیت 90 درصد نقض میشن و تحلیل پذیر نیست.

Last edited:

mnb1392

Registered User
لایک‌ها
1,069
الان این 2 تایم فریم 1H و 4H در مورد بیت چه معنی می دهد و چه تحلیلی میشه داشت ؟ ..

کندل تایم فریم 1H

مشاهده پیوست 1246233
کندل تایم فریم 4H
مشاهده پیوست 1246234

در اینجا شما در تایم فریم یک ساعته بیاید به بعد فعلی بازار نگاه کنید :
تکنسن و کیجونسن باهم فاصله نسبتا زیادی دارندکه خودش میتونه نوید این رو بده که ممکنه کندل ها به مووینگ قرمز برسن و بعد پامپ بشه
ابر ضخیم شده هرچقدر ابر ضخیم تر باشه مثل یک اهنربا در نظر بگیریدش که کندل هارو به خودش جذب میکنه
چیکو اسپن رو نیاوردین که بنظر من برای تحلیل با ایچی موکو شما اولین جزئی که نگاه میکنید چیکو اسپن باید باشه
در تایم فریم چهار ساعته :
می بینید که حرکات مووینگ قرمز سنگینه پس احتمال این که کندل قرمز بزنه هست
ابر ضخیمه پس نمیتونه بقولی یبارکی بشکنتش و یا میاد سقف تاچ میکنه یه پایین میزنه و میره میشکنتش یا سقف میشکنه
دوباره میاد به ابر واکنش میده ( نکته تجربی : اون حالت اول اکثرا شکست معتبر هست )
سنکو A صعودی شده پس نوید این رو میده که روند داره تغییر میکنه و احتمالا صعودی میشه
این یه نمونه مثال هست
شما برای اینکه تجربه کسب کنید نیازه که همه موارد رو مو به مو بررسی کنید
تحلیل من میتونه ناقص باشه و طولانی تر از این میشد تحلیلش کرد

mnb1392

Registered User
لایک‌ها
1,069
ممنون بابت توضیحات خوب شما.

نظر یکی از دوستان هم اینه که هیچ تحلیلی ندارن تایم پایین به بیت، شاید روزانه بشه چیزی فهمید اگر نه هفتگی و ماهانه فقط، تایم پایین توی ضریب ها به بیت 90 درصد نقض میشن و تحلیل پذیر نیست.
خواهش میکنم .
تایم پایین بیت خیلی گیج کننده شده تو این برهه زمانی من خودم تجربه زیادی ندارم و تحلیل هام خیلی مواقع اشتباه بوده
اما دوستانی که توی توئیتر فعال هستند رو میبینم توی تشخیص روند خیلی به مشکل برخوردن و اونایی که صادقن میگن که تشخیص روند سخت شده
خودم الان چند روزه فقط کندل های روزانه رو نگاه میکنم حتی توی تایم چهار ساعته مطمئن نیستم و نوسان نمیگیرم اصلا

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430

کندل تایم فریم 1H

مشاهده پیوست 1246233
کندل تایم فریم 4H
مشاهده پیوست 1246234
سلام
در مورد سبک تحلیلی ایچیموکو اطلاعات خاصی ندارم
اما در مورد خصوص مولتی تایم فریم

در خیلی از سبک های تحلیلی استفاده از مولتی تایم فریم شاهد هستیم منتهی نکته اصلی اینکه سیستم ترید شما چگونه از این مولتی تایم فریم استفاده میکند
شخصا از روش اقای ماینر استفاده میکنم
ایشون اندیکاتوری بنام dt دارند که اگر در تایم روزانه bearish یا bullish باشه در تایم یکساعته باید شرایط خاصی حاکم باشد تا بتوان پوزیشن گرفت
یا مثلا در تایم چهارساعته تحلیل انجام میشه تایم فریم تریگر ۳۰ یا ۱۵ دقیقه خواهد بود

استفاده خام از مولتی تایم فریم کمکی چندانی به تریدر نخواهد کرد ، اگر نمیتوانیم از مولتی تایم فریم استفاده کنیم مسئله از نداشتن سیستم ترید

اساتیدی که از مولتی تایم فریم جهت ترید استفاده میکنند واقعا نتایج قابل قبولی دارند
اقای ماینر چندین سال که در مسابقات جهانی ترید ریل حضور دارند و از همین سبک مولتی تایم فریم استفاده میکنند ( لینک مسابقات )

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
خواهش میکنم .
تایم پایین بیت خیلی گیج کننده شده تو این برهه زمانی من خودم تجربه زیادی ندارم و تحلیل هام خیلی مواقع اشتباه بوده
اما دوستانی که توی توئیتر فعال هستند رو میبینم توی تشخیص روند خیلی به مشکل برخوردن و اونایی که صادقن میگن که تشخیص روند سخت شده
خودم الان چند روزه فقط کندل های روزانه رو نگاه میکنم حتی توی تایم چهار ساعته مطمئن نیستم و نوسان نمیگیرم اصلا

یکی از سخت ترین حالت هایی که در اصلاح ها رخ میده اصلاح کامپلکس یا اصلاح پیچیده هست
در اصلاح های پیچیده عدم وجود روند مشخص ، رنج های قیمتی ، حرکت های نامشخص ، حجم کم معاملات و . . . شاهد هستیم
شخصا معتقد هستم این روند پیچیده همچنان وجود داره علارغم اینکه بیت کوین ۱۰ هزار دلار از کف خودش بالا اومده و حمایت های خاصی ازش میشه

mazyarrr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
60
یه جا شنیدم مارجین بایننس نیاز به وریفای داره درسته یا خیر؟futureرو که میدونم نیازی به وریفای نداره.

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
@balabala

یک توضیح مختصری در مورد عکس پروفایلتون ارائه نمیدهید؟
big_smile.gif

ببینیم سومین لیزر آی کی هستش تو پی تی :-D

sara100

Registered User
لایک‌ها
531
اساتید بزرگوار می تونند در مورد تاثیر دامیننس بیتکوین و تتر بر روند صعودی یا نزولی بازار آلت کوین ها کمی توضیح دهند ؟ ( خرید و فروش آلت کوین ها ..)

بالا