Captive
کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
حرفای ماسک دیگه تاثیر نداره روی مارکت
تقریبا از 29 اومد روی 33 دیگه :دی
یکی بهش به انگلیسی توییت بزنه کم گوی و گزیده گوی چون در گران
less take and little take as expensive jewelry ?
حرفای ماسک دیگه تاثیر نداره روی مارکت
یکی بهش به انگلیسی توییت بزنه کم گوی و گزیده گوی چون در گران
less take and little take as expensive jewelry ?
Bnb-bscهمون bep2 هست؟
https://support.forsage.io/hc/en-us/articles/360020637179-Difference-between-Binance-Chain-BNB-BEP-2-format-and-Binance-Smart-Chain-BNB-BEP-20-format-
سلام وقت بخیر
دوستان کسی جدیدا بایننس عضو شده؟
من امروز با ایپی سوئد یه اکانت جدید ساختم رفتم برم که پول واریز کنم داخل اکانتم پیغام زیر رو زده
Unread Messages
please complete identity verification.
To ensure the safety of your funds, please complete identity verification before depositing.
به نظرتون دیگه نمیشه اکانت جدید ساخت ؟ یا بعضی وقت ها اینطوری میشه؟
یا اینکه این ایپی که من خریدم قبلا مشکل داشته ؟
به نظرم شما کلا کامپیوتر و مک آدرس و اینترنت و ip و هر چیز دیگه رو عوض کن.سلام وقت بخیر
دوستان کسی جدیدا بایننس عضو شده؟
من امروز با ایپی سوئد یه اکانت جدید ساختم رفتم برم که پول واریز کنم داخل اکانتم پیغام زیر رو زده
Unread Messages
please complete identity verification.
To ensure the safety of your funds, please complete identity verification before depositing.
به نظرتون دیگه نمیشه اکانت جدید ساخت ؟ یا بعضی وقت ها اینطوری میشه؟
یا اینکه این ایپی که من خریدم قبلا مشکل داشته ؟
الان باید چیکار کنم؟سلام
این متن به این معنا نیست که حساب شما بلاک شده و باید وریفای کنید.
میگه برای امنیت موجودی ( وجوه )، حسابتون رو قبل از دپازیت وریفای کنید.
در ارتباط با این پیام، بعید میدونم مشکلی باشه ولی آی پی که گرفتید هم باید مطمئن باشید ازش.
با یه لپ تاپ دیگه عضو شدم با ایپی جدیدبه نظرم شما کلا کامپیوتر و مک آدرس و اینترنت و ip و هر چیز دیگه رو عوض کن.
احتمالش هم هست این ip جدید سوعد که زدین خیلیا باش ثبت نام کردن یه باره حساس شده.با یه لپ تاپ دیگه عضو شدم با ایپی جدید
الان باید چیکار کنم؟
این اکانت پاک کنم برم یه ایپی دیگه بخرم و مجددا عضو شم؟
بهم اجازه واریز نمیده میگه اول حسابت رو وریفای کن بعد فعالیت کنچرا باید پاک کنید؟ چرا باید آی پی رو عوض کنید؟ متوجه نمیشم.
بهم اجازه واریز نمیده میگه اول حسابت رو وریفای کن بعد فعالیت کن
حالا برم یه فیلترشکن دیگه بخرم و مجددا عضو شم اگه بازم نشه دیگه چاره ای نیستیعنی دپازیت که میزدید بهتون آدرس والت رو نمیداد و خطا میداد؟ ( اولین باره ) میبینم برای دپازیت گیر میده، البته برای شما که خوب شد.
اگر مبلغ بالا نمیخواهید کار کنید کوینکس هم بد نیست، اصلا گیر نمیده ولی از لحاظ اعتبار و حجم معاملات متاسفانه در حد و اندازه ی بایننس نیست اصلا.