• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی و تحلیل بیت کوین، ارزهای رمزپایه و سیستم بلاک چین

نظر شما در مورد گذشته،حال و آینده ی بازار کریپتو کارنسی

• مثبت

• منفی

• خنثی ( نظری ندارم )

Results are only viewable after voting.

saeed0c

Registered User
لایک‌ها
1,353
سلام چرا بیت کوین انقدر داره میریزه
به نظرتون یه کم بیت کوین دارم بفروشم؟ اگه بیشتر بریزه ضرر میکنم رو 24 هزار خریده بودم

29300
داره میریزه
امیدوارم زودتر کف سازی کنه و برگرده مگر این که مارکت میکر یه چیز دیگه ایی تو سرش باشه

من بولیش نیستم نظر شخصیم هم میگم. من بودم نگه نمیداشتم.
نمودار رو بخای هر طور نیگا کنی کار بول ران تمام شده. کله گنده هاشم مانده اند داخلش.نظر شخصی.

ببین چی عمل میکنند نه چه چیزی به زبان میاورند.
مثلا من یک یوتیوبر رو دنبال میکردم به این شکل بود که روی 64~62 فروخت بعد به همه نشان هم داد فروخته! بعد آمده بود میگفت بول ران تمام نشده و هنوز تاپ رو ندیدیم و میریم تا 100K و این حرفا! بعد که چند بار زیر 30 کا رفتیم کل کانالش رو تعطیل کرد رفت کانال زبان آلمانیش رو راه انداخت.

Last edited:

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
نمودار رو بخای هر طور نیگا کنی کار بول ران تمام شده. کله گنده هاشم مانده اند داخلش.نظر شخصی.

مثلا من یک یوتیوبر رو دنبال میکردم به این شکل بود که روی 64~62 فروخت بعد به همه نشان هم داد فروخته! بعد آمده بود میگفت بول ران تمام نشده و هنوز تاپ رو ندیدیم و میریم تا 100K و این حرفا! بعد که چند بار زیر 30 کار رفتیم کل کانالش رو تعطیل کرد رفت کانال زبان آلمانیش رو راه انداخت.

3 دلیل اصلی برای فروش کوین وجود داره:

1. پول لازم شدن
2.خداحافظی با کریپتو و فروش کل موجودی
3.نوسان گیری ( یا خرید در قیمت های خیلی پایین تر ).

الان شما تمام موجودیتون رو فروختید؟ اگه آره دلیلش احتمالا مورد 3 بوده، پس در صورت امکان نقاط ورود مجدد خودتون رو هم بگید.

سپاس

saeed0c

Registered User
لایک‌ها
1,353
3 دلیل اصلی برای فروش کوین وجود داره:

1. پول لازم شدن
2.خداحافظی با کریپتو و فروش کل موجودی
3.نوسان گیری ( یا خرید در قیمت های خیلی پایین تر ).

الان شما تمام موجودیتون رو فروختید؟ اگه آره دلیلش احتمالا مورد 3 بوده، پس در صورت امکان نقاط ورود مجدد خودتون رو هم بگید.

سپاس
1626781476967.png
این اولین ورودم بوده هر چی داشتم از اون زمان فروختم پله پله . 4200 3900 و آخریش هم وقتی داش میامد زیر 3000 . در مورد ایتر.
بیت نصفشو فروختم روی 48 این ورا بود که تا 64 هم رفت . بقیشو دوست دارم هیچ وقت دست نمیزنم بش . بزار صفر دلار بشه.
زی کش و کوین های دیگه پرایوسی رو نتوانستم بفروشم, دست و دلم نمیرفت.

منتظرم کف بر مارکت(این جمعه شاییید که بیاید) دوباره با همین عددی که از قبل داشتم از ایتر وارد بشم ولی خوب با امید به این که حتی 1/10 تتر رو هم پیاده نشم براش. :rolleyes: :p
بعد من کوین های زیادی مارجین نمیکردم یه DOT بود که چند بار خوب حال داد بهم ولی بار آخر روی 19 که وارد شدم جا ماندم تا الان. آخرش مجبور شدم تتر بیارم صرافی بخرمشون همشون رو ببرم کلد والت.

دلیل اصلی هم ورود دوباره هست ولی نه مثل شما جوونا! پیر مردی میرم جلو . اسپات و سنگین! بحث مسکن شد مقایسه کنم با مسکن. مثل مسکن. با صبر.
آخه این دوستمون گفتن 24 وارد شدن. نظرمو گفتم. خودم که روی اعداد مختلفی دخول کردم! ولی بییشرین حجمش روی 6000 بود برای بیت و 80 و 100 دلار برای ایتر!( منهی مقدار کمی که در زمان جاهلیت "م...ایـــن" کردم!)

Last edited:

Captive

لایک‌ها
16,664
مشاهده پیوست 1252164
این اولین ورودم بوده هر چی داشتم از اون زمان فروختم پله پله . 4200 3900 و آخریش هم وقتی داش میامد زیر 3000 . در مورد ایتر.

پس در واقع کل اتر ها رو بالای 3ک فروختی؟
دلیل اصلی هم ورود دوباره هست ولی نه مثل شما جوونا! پیر مردی میرم جلو . اسپات و سنگین! بحث مسکن شد مقایسه کنم با مسکن. مثل مسکن. با صبر.
آخه این دوستمون گفتن 24 وارد شدن. نظرمو گفتم. خودم که روی اعداد مختلفی دخول کردم! ولی بییشرین حجمش روی 6000 بود برای بیت و 80 و 100 دلار برای ایتر!( منهی مقدار کمی که در زمان جاهلیت "م...ایـــن" کردم!)

خیلی خوبه اگر رو این قیمت ها تونستید سنگین بخرید، منتهی جواب سوالم رو من نگرفتم :دی

با توجه به اینکه بول ران تمام شده و خرسی بازار هست ( به نقل از پست شما ) روی چه قیمتی اولین خرید بیت رو میزنید؟

morimr

Registered User
لایک‌ها
392
گروه رو ولش کن، تو گروه ها بیت به صفر هم میل میکنه.

من الان نمیدونم شما در کل چه مقدار خرید کردید، چقدر از سرمایه کلتون بوده و اینکه آیا آلت کوین هم دارید یا نه؟ اما یه توضیح مختصری میدم تصمیم گیری با خود شما.

شما میگید من روی 24ک خریدم، به فرض اینکه بیت تا 20ک هم بریزه ( طبق تحلیل گروهیان :دی ) شما تقریبا 16% دلاری ضرر میکنید اگر در اون قیمت کل موجودی رو بفروشید.

حال اگر به پولش نیاز نداشته باشید و نفروشید هم ضرر میکنید؟ خیر!! چرا؟ چون مقدار بیت کوینی که شما خریدی همچنان سرجاش هست و میتونید صبر کنید و در قیمت بالاتری بفروشید، ولی اگر پول لازم هستید نباید ریسک کنید و همین الان باید بفروشید.
اره تو گروه ها همه متخصص هستند صحبت های شما هم درسته زیاد بهش فکر نکرده بودم حتی اگه به گفته شما رو 20 هم بیاد ضرر زیادی نکردم چون فعلا نیاز ندارم
خر شدم طرفای عید بود قیمتا بالای 50 هزار بود میخواستم بفروشم خونمو عوض کنم همش میگفتن میره سمت 100 هزار دست دست کردم الان پشیمونم
ولی یه چیزم هست تو بازار کریپتو مگه میشه تحلیل کرد و نمودار و ازا ین حرفا؟
این بازار مگه پشتوانه ای داره که بگیم به خاطر اون و این تحلیل بالا یا پایین میره؟ همش دست یه سری سرمایه دار هستش دیگه

morimr

Registered User
لایک‌ها
392

مثلا من یک یوتیوبر رو دنبال میکردم به این شکل بود که روی 64~62 فروخت بعد به همه نشان هم داد فروخته! بعد آمده بود میگفت بول ران تمام نشده و هنوز تاپ رو ندیدیم و میریم تا 100K و این حرفا! بعد که چند بار زیر 30 کا رفتیم کل کانالش رو تعطیل کرد رفت کانال زبان آلمانیش رو راه انداخت.
اره همش دست یه سری سرمایه داره بالا پایین میکنن

Captive

لایک‌ها
16,664
اره تو گروه ها همه متخصص هستند.

البته تو گروه ها افراد با دانش و کاربلد هم هستند منتهی گروه هایی که مثلا 2-3ک عضو داره از بس صحبت های غیرمنطقی میشه دیگه اون افراد نمیاد نظرشون رو بیان کنند.
خر شدم طرفای عید بود قیمتا بالای 50 هزار بود میخواستم بفروشم خونمو عوض کنم همش میگفتن میره سمت 100 هزار دست دست کردم الان پشیمونم

به نظر من نزدیک به 98% از افراد در بازار سرمایه نمیتونن قیمت کف و سقف رو به طور قطع بیان کنند، بهترین کار اینه که وقتی بازار رشد میکنه به صورت پله ای بفروشید وقتی هم بازار ریزش میکنه به صورت پله ای خرید کنید.

البته پله ای خرید کردن هم رسم و رسومی داره، بر فرض مثال وقتی بیت 64ک رو زده و بازار کاهشی شده حداقل باید بذارید 25% بریزه و بعد شروع کنید به خرید.

خرید اول = مقدار کم

خرید آخر: بالاترین مقدار

ولی یه چیزم هست تو بازار کریپتو مگه میشه تحلیل کرد و نمودار و ازا ین حرفا؟
این بازار مگه پشتوانه ای داره که بگیم به خاطر اون و این تحلیل بالا یا پایین میره؟ همش دست یه سری سرمایه دار هستش دیگه.

اینطوری نیست که بگیم دست 2-3 نفر هست و این افراد بازار رو بالا پایین میکنند، جدیدا مقاله ای منتشر شده با این عنوان که حتی نهنگ ها هم نمیتونن بازار رو به سمت و سویی که خودشون دوست دارن سوق بدن. ( کلی گشتم تو اخبار پیداش نکردم :دی )

به این دلیل که روز به روز افراد جدیدی وارد بازار می شوند، موسسه ها، ثروتمندان، افراد معروف و محبوب ( ایلان ماسک، جک دورسی و... ) و همینطور اون آدم بدها :D

همه ی اینها میتونند در بالا پایین شدن بازار نقش داشته باشند و بازار رو دستکاری کنند ( مثل کاری که ایلان ماسک کرد ) ولی تحلیل تکنیکال هم مهمه، استخراج دیتا مهمه، کاری که گلس نود میکنه و همینطور روانشناسی بازار.

saeed0c

Registered User
لایک‌ها
1,353
پس در واقع کل اتر ها رو بالای 3ک فروختی؟

خیلی خوبه اگر رو این قیمت ها تونستید سنگین بخرید، منتهی جواب سوالم رو من نگرفتم :دی

با توجه به اینکه بول ران تمام شده و خرسی بازار هست ( به نقل از پست شما ) روی چه قیمتی اولین خرید بیت رو میزنید؟
بله .

حدودا بین 9kتا 18k امیددارم! برای بیت.
برای ایتر هم 300 350 این حدودا. شایدم یکمی روی 600 650 .به نظرم ایتر بیشتر افت میکنه تا بیت.
اگر بریم بر مارکت یا باشیم داخلش و کفش رو زنده باشیم و ببینیم.:sneaky:

Captive

لایک‌ها
16,664
⚠️ خرید 841 میلیون دلار بیت کوین توسط یک وال که از سال 2018 غیر فعال بوده!

🔻 کیف پول‌های بیت کوین یک وال که از دسامبر 2018 غیرفعال بودند، طی روزهای 17 و 18 جولای فعالیت هماهنگ داشتند.

🔻 بنابر آمار منتشر شده توسط BitInfoCharts، ارزش آدرس‌های دارای رتبه 89 تا 106 با 28377 بیت کوین حدود 841.85 میلیون دلار بوده است.

🔻 هر یک از این آدرس‌ها پیش از این 8000 بیت کوین داشتند اما طی این دو روز در حال انباشت بیشتر این رمزارز بودند.

🔻 تمامی این آدرس ها برای مدت یکسانی غیرفعال بوده و از آنجا که الگوی انباشت همگی مشابه بوده، انتظار می‌رود تمامی متعلق به یک فرد/نهاد باشند.

🔻 تا این زمان، میزان انباشت بیت کوین در این آدرس‌ها به 164337 عدد با ارزش 5 میلیارد دلار رسیده است.

🔻 تحلیلگر معروف – Will Clemente – نیز پیش از این اشاره کرده بود که وال‌ها از ماه می مشغول خرید و جمع‌آوری بوده‌اند.

کد:
https://dailyhodl.com/2021/07/20/mega-whale-wallets-dormant-since-2018-abruptly-add-841000000-in-btc-over-the-weekend/

Captive

لایک‌ها
16,664

Captive

لایک‌ها
16,664

Captive

لایک‌ها
16,664

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
از امروز توی بایننس وقتی لوریج رو میخوام ببرم بالاتر از 20 یه پیغام عجیب میده انگار برای لوریج بالاتر از 20 وریفای میخواد! کسی برخورد کرده باهاش؟

و یه سوال دیگه، چقدر احتمال میدید بایننس توی پاکستان :D هم بسته بشه؟

هیچ وقت فکر نمیکردم لازم بشه از همکار پاکستانیم مدرک بگیرم برای وریفای :censored:

Last edited:

Captive

لایک‌ها
16,664
از امروز توی بایننس وقتی لوریج رو میخوام ببرم بالاتر از 20 یه پیغام عجیب میده انگار برای لوریج بالاتر از 20 وریفای میخواد! کسی برخورد کرده باهاش؟

محسن خان من لوریج هیچوقت کار نکردم طبیعتا برخوردی هم نداشم باهاش :دی ولی از گوشه و کنار یه چیزایی در مورد این مشکل شنیده بودم که با وریفای کردن حل میشد.

اگر متن خطا رو هم بذاری شاید بهتر بشه نظر داد.

و یه سوال دیگه، چقدر احتمال میدید بایننس توی پاکستان :D هم بسته بشه؟

تو پاکستان بسته بشه یا پاکستان تحریم بشه؟ بیشتر مورد اول محتمل هست اما اونجا خیلی کریپتو باز داره بعیده به این راحتیا کنار بکشن :دی

هیچ وقت فکر نمیکردم لازم بشه از همکار پاکستانیم مدرک بگیرم برای وریفای :censored:

واقعا خیلی همکار بوده که حاضر شده مدارکش رو بده. به قول خودشون Bhai بازی در آورده :دی

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
محسن خان من لوریج هیچوقت کار نکردم طبیعتا برخوردی هم نداشم باهاش :دی ولی از گوشه و کنار یه چیزایی در مورد این مشکل شنیده بودم که با وریفای کردن حل میشد.

اگر متن خطا رو هم بذاری شاید بهتر بشه نظر داد.

تو پاکستان بسته بشه یا پاکستان تحریم بشه؟ بیشتر مورد اول محتمل هست اما اونجا خیلی کریپتو باز داره بعیده به این راحتیا کنار بکشن :دی

واقعا خیلی همکار بوده که حاضر شده مدارکش رو بده. به قول خودشون Bhai بازی در آورده :دی

تا دیروز مشکلی نبوده، بدون وریفای میشد هر لوریج که میخوای بزنی امروز اگه لوریج رو ببری از 20 بالاتر پیام:
Intermediate personal verification is required for adjusting leverage over 20X
که عملا داره میگه وریفای میخواد برای بالاتر از 20 :(

ترسم از اینه بایننس پاکستان رو بزاره جز لیست تحریم ها، و نکته بعدی اینکه من آی پی اروپا دارم استفاده میکنم اگه با مدارک پاگستان وریفای کنم و آی پی اروپا میتونه مشکل ساز بشه؟ (ایندفه آی پی پاکستان از کجا بیارم :censored:)

هنوز نداده، تازه بهش گفتم ببینم میده :D ولی چون وقتی ایران بود خیلی بهش کمک میکردیم احتمال فراوان پاسخ مثبت خواهد داد.

بالا