با توجه به این که الان حدود 2 ماه و یک هفته هست کاملا مارکت نزولی هست. به نظر دوستان در حال ورودی به مارکت خرسی هستیم ؟ یعنی یه جواریی تایید بر مارکت. درسته؟
همین الان هم که این مطلب رو درج میکنم قیمت بیت کوین افت مجددی داشت نسبت به اول وقت امروز.
یکی از تحلیلگر ها که به روش گِن تحلیل میکنه و طبق تحلیلشون تا 19 جولای که امروز بود اگر بیت کوین 25500 رو تاچ میکرد
روند نزولی میتونست ادامه پیدا کنه ولی نتونسته از لحاظ زمانی تارگت قیمتیش رو تاچ کنه در نتیجه از لحاظ زمانی یجورایی اکسپایر شده
و منتظر تغییر روند هست .
دوستی هم که نئو ویو کار هست نظرشون این هست که مارکت از اینجا باید تغییر روند داشته باشه
این ها نظر بقیه بود
من صاحب نظر نیستم مبتدیم اما طبق چیزی که توی چارت دامیننس تتر دارم میبینم الان توی یک محدوده مقاومتی هست که طی 60 روز گذشته محدوده مقاومتی سنگینش بوده
اگر ریجکت بشه ریزش دامیننس و رشد توتال کل رو داریم که مارکت هم تای اون رشد میکنه این محدوده مقاومتی علاوه بر این که مقاومت دو ماهه دامیننس تتر بوده
در سپتامبر 2020 هم محدوده ایی بوده که اینجا ریجکت شده و باعث رشد مارکت شده
از نظر ایچی موکو هم مارکت طی چند روز اینده باید تعیین تکلیف کنه که چه سمتی میخواد بره
چارت بیت کوین و توتال با ولومشون تو تایم فریم دیلی واگرایی مثبت دادن
بنظر من ممکنه توی چارت چهار ساعته ریزش داشته باشیم اما طی چند روز آینده صعود رو تجربه میکنیم
البته اضافه کنم که #نظر_شخصی