• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی و تحلیل بیت کوین، ارزهای رمزپایه و سیستم بلاک چین

نظر شما در مورد گذشته،حال و آینده ی بازار کریپتو کارنسی

• مثبت

• منفی

• خنثی ( نظری ندارم )

Results are only viewable after voting.

poverty

Registered User
لایک‌ها
435
سلام آره باید bnb داشته باشید برای کارمزد.

کجا نوشته 411%؟

درصدی که من تو سایتش میبینم 130% سالانه هست حالا نمیدونم با اصل پول حساب کرده یا فقط سود.

برای استیک کردن هم در 2 لینک زیر توضیح داده شده:

کد:
https://trustwallet.com/earn-cake/
کد:
https://community.trustwallet.com/t/how-to-earn-farm-and-stake-cake-on-pancakeswap-with-trust-wallet/70964
دیروز یه جا خبری خوندم که ۴۱۱ درصد از این به بعد سود میده
بی ان بی رو فقط برای کارمزد داشته باشم ؟چه جوری میشه خرید کرد؟منظورم اینکه هر مقدار کیک که میخوام بخرم همون اندازه بی ان بی بگیرم و کارمزدش هم ازش کم میشه؟

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
بی ان بی رو فقط برای کارمزد داشته باشم ؟

آره، البته اگر بخواهی تو تراست نگه داری ولی اگه بخواهی برای کوتاه مدت در صرافی ها نگه داری نیازی به bnb نداری.

چه جوری میشه خرید کرد؟منظورم اینکه هر مقدار کیک که میخوام بخرم همون اندازه بی ان بی بگیرم و کارمزدش هم ازش کم میشه؟

خرید که از صرافی باید بگیری، در مورد کارمزد دقیقش من چیزی پیدا نکردم ( خودمم کار نمیکنم ) ولی این پست رو توی توئیترش دیدم که درج کرده بودند:

ERC20 Transfer = 1.6 $CAKE Uniswap Swap = 5.1 $CAKE Uniswap LP = 4.5 $CAKE Insane. Why wouldn’t you want to pay $0.1 transaction fees on #BSC

شما 0.05 بی ان بی بگیر، احتمالا هنگام انجام تراکنش، کارمزد پیش فرض رو بهت نشون بده.

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
دقیقا همین دوست عریز
میخوام بدونم این نقدینگی که تولید شد و وارد کریپتو شد الان ممکنه به بازار مسکن هم وارد بشه
همه میگن مسکن رشدش رو کرده ولی انگار کسی دو سال اول دولت احمدی نژاد رو یادش نمیاد

@s.david.s
مسکن که رشد خودش رو میکنه
ولی اینکه پول از بازار رمزارزها خارج بشه با هدف رمزارزها موضوعی هستش که بهتره اینطوری بگم :
از نظر من شیوه درست فعالیت توی بازار رمزارزها و فارکس اینه که تامین سرمایه بکنید برای یک کار واقعی و سرمایه گذاری اصولی . یعنی اون نهنگ هایی که فرضا با رمزارزها نوسان میگیرن ، سود خروجی رو وارد دنیای واقعی میکنن . میتونه ملک ، کسب و کار ، سهام و ... باشه
اصل سرمایشون رو از رمزارزها خارج نمیکنن چون اونجا میتونن با کنترل بازار پول بقیه رو بیارن توی جیب خودشون و اون پول بقیه رو فقط خارج میکنن :p

اما اینکه سرمایه داری مثلا پولش رو برده باشه توی بورس و بعد از رشد بورس کلا خارج بکنه و وارد رمزارز بکنه و بعد از رشد رمزارز وارد مسکن بکنه ، فقط روی کاغذ یا فقط برای سرمایه های پایین شدنیه . پس این ایده به نظر من اشتباهه و یا حداقل من تا به حال ندیدم کسی اینطوری از بازارهای مختلف سود بگیره

اونایی که سرمایه های کلان دارن توی هر بازار یا صنعتی که باشن ، توی همون میمونن

enigma85

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
55
با توجه به این که الان حدود 2 ماه و یک هفته هست کاملا مارکت نزولی هست. به نظر دوستان در حال ورودی به مارکت خرسی هستیم ؟ یعنی یه جواریی تایید بر مارکت. درسته؟
همین الان هم که این مطلب رو درج میکنم قیمت بیت کوین افت مجددی داشت نسبت به اول وقت امروز.

mnb1392

Registered User
لایک‌ها
1,069
با توجه به این که الان حدود 2 ماه و یک هفته هست کاملا مارکت نزولی هست. به نظر دوستان در حال ورودی به مارکت خرسی هستیم ؟ یعنی یه جواریی تایید بر مارکت. درسته؟
همین الان هم که این مطلب رو درج میکنم قیمت بیت کوین افت مجددی داشت نسبت به اول وقت امروز.
یکی از تحلیلگر ها که به روش گِن تحلیل میکنه و طبق تحلیلشون تا 19 جولای که امروز بود اگر بیت کوین 25500 رو تاچ میکرد
روند نزولی میتونست ادامه پیدا کنه ولی نتونسته از لحاظ زمانی تارگت قیمتیش رو تاچ کنه در نتیجه از لحاظ زمانی یجورایی اکسپایر شده
و منتظر تغییر روند هست .
دوستی هم که نئو ویو کار هست نظرشون این هست که مارکت از اینجا باید تغییر روند داشته باشه
این ها نظر بقیه بود
من صاحب نظر نیستم مبتدیم اما طبق چیزی که توی چارت دامیننس تتر دارم میبینم الان توی یک محدوده مقاومتی هست که طی 60 روز گذشته محدوده مقاومتی سنگینش بوده
اگر ریجکت بشه ریزش دامیننس و رشد توتال کل رو داریم که مارکت هم تای اون رشد میکنه این محدوده مقاومتی علاوه بر این که مقاومت دو ماهه دامیننس تتر بوده
در سپتامبر 2020 هم محدوده ایی بوده که اینجا ریجکت شده و باعث رشد مارکت شده
از نظر ایچی موکو هم مارکت طی چند روز اینده باید تعیین تکلیف کنه که چه سمتی میخواد بره
چارت بیت کوین و توتال با ولومشون تو تایم فریم دیلی واگرایی مثبت دادن
بنظر من ممکنه توی چارت چهار ساعته ریزش داشته باشیم اما طی چند روز آینده صعود رو تجربه میکنیم
البته اضافه کنم که #نظر_شخصی :)

Captive

لایک‌ها
16,664
روز چهارشنبه ساعت 20:30 به وقت ایران گردهمایی جک دورسی و ایلان ماسک درباره‌ی بیت‌کوین به میزبانی The B Word برگزار خواهد شد.

iranescence

Registered User
لایک‌ها
2,864
روز چهارشنبه ساعت 20:30 به وقت ایران گردهمایی جک دورسی و ایلان ماسک درباره‌ی بیت‌کوین به میزبانی The B Word برگزار خواهد شد.
مثل اون برنامه دلقک بازی‌ ایلان ماسک در مورد داج نشه

poverty

Registered User
لایک‌ها
435
چرا با حساب من اصلا کاری نداره :دی

morimr

Registered User
لایک‌ها
392
سلام چرا بیت کوین انقدر داره میریزه
به نظرتون یه کم بیت کوین دارم بفروشم؟ اگه بیشتر بریزه ضرر میکنم رو 24 هزار خریده بودم

Captive

لایک‌ها
16,664
چرا با حساب من اصلا کاری نداره :دی

ایمیلت رو بگو تا شخصا بهشون خبر بدم :دی

پ.ن: حالا انقدر بگو تا یه مبلغ بالایی بزنی بلاکت کنن 😜
سلام چرا بیت کوین انقدر داره میریزه
به نظرتون یه کم بیت کوین دارم بفروشم؟ اگه بیشتر بریزه ضرر میکنم رو 24 هزار خریده بودم

سلام

روی 24ک که خریدید دیگه اصلا فروش نداشتید؟

morimr

Registered User
لایک‌ها
392
ایمیلت رو بگو تا شخصا بهشون خبر بدم :دی

پ.ن: حالا انقدر بگو تا یه مبلغ بالایی بزنی بلاکت کنن 😜

سلام

روی 24ک که خریدید دیگه اصلا فروش نداشتید؟
نه فقط یه بار در حد 1 تومن لازم داشتم
الان تو همه گروها میگن میریزه تا 20 هزار برای همین میترسم

Captive

لایک‌ها
16,664
نه فقط یه بار در حد 1 تومن لازم داشتم
الان تو همه گروها میگن میریزه تا 20 هزار برای همین میترسم
گروه رو ولش کن، تو گروه ها بیت به صفر هم میل میکنه.

من الان نمیدونم شما در کل چه مقدار خرید کردید، چقدر از سرمایه کلتون بوده و اینکه آیا آلت کوین هم دارید یا نه؟ اما یه توضیح مختصری میدم تصمیم گیری با خود شما.

شما میگید من روی 24ک خریدم، به فرض اینکه بیت تا 20ک هم بریزه ( طبق تحلیل گروهیان :دی ) شما تقریبا 16% دلاری ضرر میکنید اگر در اون قیمت کل موجودی رو بفروشید.

حال اگر به پولش نیاز نداشته باشید و نفروشید هم ضرر میکنید؟ خیر!! چرا؟ چون مقدار بیت کوینی که شما خریدی همچنان سرجاش هست و میتونید صبر کنید و در قیمت بالاتری بفروشید، ولی اگر پول لازم هستید نباید ریسک کنید و همین الان باید بفروشید.

mnb1392

Registered User
لایک‌ها
1,069
29300
داره میریزه
امیدوارم زودتر کف سازی کنه و برگرده مگر این که مارکت میکر یه چیز دیگه ایی تو سرش باشه

بالا