• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی و تحلیل بیت کوین، ارزهای رمزپایه و سیستم بلاک چین

نظر شما در مورد گذشته،حال و آینده ی بازار کریپتو کارنسی

• مثبت

• منفی

• خنثی ( نظری ندارم )

Results are only viewable after voting.

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
پس
احتمالا 24 ساعته پشت سیستم هستید ؟

پشت سیستم که زیاد هستم
4.gif
اما خب منظورم این بود که پوزیشن ریسکی ( زیاد ) نمیگیرم که بخواهم استاپ بذارم و حالا نگران ریزشش باشم، اعتقاد راسخی به هودل کردن دارم.

آخرین کوین ریسکی که خریدم شیبا بود اونم به خاطر اینکه بایننس قرار بود لیستش کنه، خرید و فروشم در کمتر از 3-4 ساعت فکر کنم انجام دادم و تقریبا 99% مطمئن بودم که سود میده، بعد هم که فروختمش دیگه هیچوقت سمتش نرفتم.

72.gif

enigma85

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
55
درود دوستان من خاستم در coinex ثبت نام کنم. بعد قسمت داره The private key can help you reset the TOTP authenticator . این برنامه totp رو هم گرفتم . شماره تلفن میخاد! ولی پیش شماره ایران نداره. به نظرتون چه کار کنم؟

Captive

لایک‌ها
16,664
درود دوستان من خاستم در coinex ثبت نام کنم. بعد قسمت داره The private key can help you reset the TOTP authenticator . این برنامه totp رو هم گرفتم . شماره تلفن میخاد! ولی پیش شماره ایران نداره. به نظرتون چه کار کنم؟

سلام و درود

اصلا نیازی به وارد کردن شماره موبایل نیست و نباید اینکار رو بکنید، شما فقط رمز 2 عاملی گوگل رو فعال کنید ( همین )، ازش هم بکاپ بگیرید که اگر 1% مشکلی واسه گوشیتون به وجود آمد بتونید اکانت رو ریکاوری کنید.

enigma85

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
55
سلام و درود

اصلا نیازی به وارد کردن شماره موبایل نیست و نباید اینکار رو بکنید، شما فقط رمز 2 عاملی گوگل رو فعال کنید ( همین )، ازش هم بکاپ بگیرید که اگر 1% مشکلی واسه گوشیتون به وجود آمد بتونید اکانت رو ریکاوری کنید.
ببینید عکسو. فقط این دو تا اپلیکیشن رو پشتیبانی میکنه. از گوگل آتنتیکیتور پشتیبانی نمیکنه.
asdfsdfs.jpg

enigma85

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
55
اپلیکیشنه هست TOTP این اپه مثل دو مرحله یی گوگل هست با این تفاوت وقتی بازش میکنی ازت شماره تماس میخاد. وگرنه به خود coinex من شماره ندادم.

Captive

لایک‌ها
16,664

saeed0c

Registered User
لایک‌ها
1,353
نوشته Recommended ننوشته که اجباری هست، شما Google Authenticator رو دانلود کن و Next رو بزن ببین چی میشه... بکاپ هم یادتون نره.
اتفاقا منم همینجا مشکل خوردم. فکر میکردم میگه بین lastPass و totp یکی رو انتخاب کن و totp ریکامندد.) همین عکسی که دوستمون قرار داده.
تشکر. منم تست کنم امید وارم گوگل جواب بده .

Last edited:

MH MD

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
26,125
سلام دوستان . با توجه به اپدیت جدیدی که اتریوم داره ایا روند صعودی میگیره یا فعلا رنج میزنه ؟ دفعات قبلی اپدیت ها صعودی کرده بودن eth رو .

Captive

لایک‌ها
16,664
سلام دوستان . با توجه به اپدیت جدیدی که اتریوم داره ایا روند صعودی میگیره یا فعلا رنج میزنه ؟ دفعات قبلی اپدیت ها صعودی کرده بودن eth رو .

به نظر من آپدیت های جدید هر کوینی فقط در زمانی که مارکت صعودی هست جواب میده و اگر کلیت بازار ریزشی و منفی باشه آپدیت ها آنچنان که باید مورد توجه قرار نمیگیرن.

mnb1392

Registered User
لایک‌ها
1,069
دیروز روی 73 سنت fis خریدم چون روی مقاومت پیر بیت کوین بود و انتظار داشتم بیت هم درجا بزنه
امروز ظهر روی 77.5 فروختم چون بیت ریخت و من پنیک شدم البته تا لحظه اخرش که میخواستم سل بزنم به این فکر میکردم که پیر بیت کوینی مقاومت شکونده
در نهایت فروختم و تا 1 دلار رفت سی درصد پروندم به همین راحتی :| :ROFLMAO::cautious:

iranescence

Registered User
لایک‌ها
2,864
عجیب روی 30 مقاومت هستش
اگه میریخت یک اوردر خوب روی 25 میذاشتیم

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
ایتالیا ، بایننس را ممنوع‌کرده است

تیتر اخبار

محتوا : شکایت بر سر بستن معاملات فیوچرز هست
فقط باعث میشه کاربرا برم اکانت غیرواقعی باز کنن تا به معاملات فیوچرز دسترسی داشته باشن

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487

iranescence

Registered User
لایک‌ها
2,864
1626445957702.png

توهماتم میگه که پیک 5 ام اخرین پیک در آمریکاست و اخرین نوسانی که میشه از بیت گرفت همین چنده روزه اگر بیماری صددرصد کنترل بشه بیت کوین 15 هزار دلاری اصلا دور از ذهن نیست
دیگه ملت باید پولشون رو بزنن به کار و کاسبی

بالا