• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی و تحلیل بیت کوین، ارزهای رمزپایه و سیستم بلاک چین

نظر شما در مورد گذشته،حال و آینده ی بازار کریپتو کارنسی

• مثبت

• منفی

• خنثی ( نظری ندارم )

Results are only viewable after voting.

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664

shahrokh222

Registered User
لایک‌ها
1,282
نمیدونم کجا اسکرین شاتش دیدم
یکی پرسیده بود من قوانین نخوندم و نمیدونستم که کشور من تو لیست کشورای مشکوک میتونم داراییم خارج کنم ؟
پشتیبانی گفته بود خارج کردن داراییتون حق شماست قبلش فلان کارارو انجام بدید برای تایید هویت
اگر هنوز بهتون گیر نداده بنظرم اگ از سیستم استفاده میکنید منطقه زمانیتون با منطقه زمانی ای پی یکی کنید
و اگر از گوشی استفاده میکنید علاوه بر منطقه زمانی سعی کنید زبان دستگاهتون هم انگلیسی باشه
اینجوری میگن که تو الگوریتم جدیدشون به منطقه زمانی حساسیت نشون میدن
من قبل از 1400 وقتی وارد اپ ویندوزش شدم مشکوک شدم بهش چون منطقه زمانی رو ثبت میکرد از همون موقع منطقه زمانی رو با ای پی یکی میزدم
من خودم پارسال حسابمو بست مشکوک شده بود البته به هک و این چثزا نه ایرانی بودن و گفت ویرفای کن ک منم گفتم ایرانی هستم اونم مدارک ایرانی رو گفت بده و ویدیو پر کن بفرست مشکلی نداره منم با همون مدارک ایرانی کارایی که خواست کردم و پولمو فوری ازاد کرد و برداست زدم و باز یه اکانت جدید ساختم .

منتها دوستان الان نمیدونم هنوزم این روش جواب میده که بگید ایرانی هستم و اونام اجازه برداشت بدن یا نه یه سال پیش برا من جواب داد اگر بازم کسی تست کرد جواب گرفت اینجا خبر بده مشخص بشه همه استفاده کنند .
ضمنا از صرافیای ایرانی ارز به صرافی بایننس نزنید شناسایی میشید به جز اون کسایی که تو تلگرام یا انجمن خدمات ارائه میدن مشکلی نداره و خطری نیست برای خرید تتر و واریز مستقیم

021nima

Registered User
لایک‌ها
378
من خودم پارسال حسابمو بست مشکوک شده بود البته به هک و این چثزا نه ایرانی بودن و گفت ویرفای کن ک منم گفتم ایرانی هستم اونم مدارک ایرانی رو گفت بده و ویدیو پر کن بفرست مشکلی نداره منم با همون مدارک ایرانی کارایی که خواست کردم و پولمو فوری ازاد کرد و برداست زدم و باز یه اکانت جدید ساختم .

منتها دوستان الان نمیدونم هنوزم این روش جواب میده که بگید ایرانی هستم و اونام اجازه برداشت بدن یا نه یه سال پیش برا من جواب داد اگر بازم کسی تست کرد جواب گرفت اینجا خبر بده مشخص بشه همه استفاده کنند .
ضمنا از صرافیای ایرانی ارز به صرافی بایننس نزنید شناسایی میشید به جز اون کسایی که تو تلگرام یا انجمن خدمات ارائه میدن مشکلی نداره و خطری نیست برای خرید تتر و واریز مستقیم
من امروز فرستادم ببینم چی میشه نتیجه رو میگم حتما
3 تا 7 روز میکشه

Douman sahand

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
قوانین تاپیک:
1)گذاشتن لینک رفرال ممنوعه
2)لینک و معرفی سایت های پانزی و هایپ ممنوع
3)بحث های حاشیه ای و اسپم که ربطی به موضوع کریپتو کارنسی و بیتکوین و بلاکچین ندارن ممنوع
4)کاربران مراقب فایلهای مخرب و لینک های فیشینگ باشن
5) دوستان عزیز لطفا تا حد امکان از سوالات تکراری پرهیز کنین و با یه سرچ تو تاپیک شاید به جواب سوالتون برسید
6)هر نوع خدمات و معرفی محصولات مرتبط با بیتکوین و کریپتو آزاد است
7)دوستان این نکته رو در نظر بگیرید که این بازار دارای ریسک بالا و نوسانات شدید هست،حتما با شناخت کامل وارد این بازار شید.
8)از هر والت و اکسچنجی استفاده نکنید و روی هر ICO و کوینی سرمایه گذاری نکنید،با مطالعه و بررسی های لازم عمل کنید.

دوستان به نظرتون چه عواملی در قیمت بیتکوین تاثیر گذاره؟ بطور مثال به نظر من بیت کوین حالت سفته بازی داره و دراصل قیمت رو یکسری اشخاص قدرتمند و صاحب نفوذ مشخص میکنند یعنی بطور مثال وقتی قیمت ریزش داره میان شروع به خرید مقادیر بالای بیتکوین میکنن و سپس قیمت بالا میره و وقتی قیمت بالارفت و در اصطلاح در بازار داغی بیتکوین ها رو میفروشن به این ترتیب سود خیلی کلانی نصیبشون میشه و البته فاکتورهای دیگه هم مطمعنا رو قیمت بیت کوین تاثیر گذاره مثل هک یکی از اکسچنجهای # معتبر بیتکوین که چند وقته پیش اتفاق افتاد و مقادیر خیلی زیادی بیت کوین به سرقت رفت و در نتیجه قیمت بیت کوین در حدود 100 دلار کاهش پیدا کرد!!دوستان لطف کنن هر کسی تجربه ای داره در اختیار دیگران بذاره ،سربلند باشید
بسیاری از مردم وقتی صحبت از رمز ارزها می شود ، بیت کوین را تصور می کنند و بنیانگذار پولهای دیجیتال را ساتوشی ناکوموتو می دانند ؛ در حالی که قبل از سال 2008 که ساتوشی اعلام عمومی تولید یک پرداخت همتا به همتا را بکند ، چندین فرد شاخص در این حوزه فعالیت کرده بودند و حتی اولین رمز ارزها را هم تولید کرده بودند.
منبع : ویرگول نوشته ای از دومان سهند

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
موقع ثبت نام جدید در بایننس از کد رفرال استفاده کنید

DCYV6TK5

Captive

لایک‌ها
16,664
موقع ثبت نام جدید در بایننس از کد رفرال استفاده کنید

DCYV6TK5

الان پستی که شما گذاشتی خطرناکه به نظر من.

1. کد رفرال گذاشتی و ایندکس میشه و با اولین سرچ به راحتی میتونند هویت دارنده ی این اکانت رو پیدا کنند.

2. اگر 5 تا زیر مجموعه بگیری مثلا و همه لو برن یا خطایی انجام بدن حتما سراغ اکانت شما هم میان و با توجه به اینکه حساب شما هم وریفای نیست دردرسر درست میشه واستون.

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
الان پستی که شما گذاشتی خطرناکه به نظر من.

1. کد رفرال گذاشتی و ایندکس میشه و با اولین سرچ به راحتی میتونند هویت دارنده ی این اکانت رو پیدا کنند.

2. اگر 5 تا زیر مجموعه بگیری مثلا و همه لو برن یا خطایی انجام بدن حتما سراغ اکانت شما هم میان و با توجه به اینکه حساب شما هم وریفای نیست دردرسر درست میشه واستون.
اگر همه مثل تو ذهنشون مریض باشه که دیگه هیچ
این چیزا چیه یاد ملت میدی اخه

Captive

لایک‌ها
16,664
اگر همه مثل تو ذهنشون مریض باشه که دیگه هیچ

ذهن مریض؟؟؟؟

به خاطر همین ایندکس شدن مشکلاتی برای ایرانی ها به وجود اومده که کاربر به اصطلاح فعالی مثل شما یا اطلاع نداره یا خودش رو به خاطر 2 سنت سود به اون راه میزنه.

این چیزا چیه یاد ملت میدی اخه

تجربه ی بیش از 12 سال فعالیت تو این حوزه رو دارم یاد میدم، شما هم اگر چیزی بلدی یاد بده چه اشکال داره.

پ.ن: شما هر کاری دوست داشتی انجام بده، دیگه هیچوقت پست شما رو نقل قول نمیکنم.

خوش باشی

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
ذهن مریض؟؟؟؟

به خاطر همین ایندکس شدن مشکلات برای ایرانی ها به وجود اومده که کاربر به اصطلاح فعالی مثل شما یا اطلاع نداره یا خودش رو به خاطر 2 سنت سود به اون راه میزنه.

تجربه ی بیش از 12 سال فعالیت تو این حوزه رو دارم یاد میدم، شما هم اگر چیزی بلدی یا بده چه اشکال داره.

پ.ن: شما هر کاری دوست داشتی انجام بده، دیگه هیچوقت پست شما رو نقل قول نمیکنم.

خوش باشی
این روش‌های کرم ریختن رو به ملت یاد نده

Captive

لایک‌ها
16,664

mnb1392

Registered User
لایک‌ها
1,069
دیشب با کندل یک ساعته خوبی که زد و شکست 34200 ورود زدم
امیدوارم اشتباه نکرده باشم :| تازه بخشی از ضررام جبران شده بود :|

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
دوستان من تو بایننس بیتکوین و کیک و یونی و وان اینچ دارم , بیتکوین و کیک که شبکه شون مشخصه
یونی و وان اینج شبکه اصلی اتریوم هست ولی تو کوین مارکت کپ کانتراکت بایننس اسمارت چین هم دارند

حالا اگر بخوام این دوتا رو برداشت بزنم بفرستم رو آدرس بایننس اسمارت چین تو تراست ولت مشکلی پیش نمیاد ؟

قاعدتا چون خودشون کانتراکت بایننس اسمارت چین دارند نباید مشکلی باشه , درسته ؟

Captive

لایک‌ها
16,664
دوستان من تو بایننس بیتکوین و کیک و یونی و وان اینچ دارم , بیتکوین و کیک که شبکه شون مشخصه
یونی و وان اینج شبکه اصلی اتریوم هست ولی تو کوین مارکت کپ کانتراکت بایننس اسمارت چین هم دارند

حالا اگر بخوام این دوتا رو برداشت بزنم بفرستم رو آدرس بایننس اسمارت چین تو تراست ولت مشکلی پیش نمیاد ؟

قاعدتا اگر ارسال کننده و دریافت کننده، شبکه رو پشتیبانی کنند نباید مشکلی باشه، من متاسفانه تراست کار نمیکنم وگرنه به صورت قطعی خدمتتون عرض میکردم.

poverty

Registered User
لایک‌ها
435
من چند روز پیش دوباره هر چی بود برداشت زدم وباینانس اس ام اس هم برام ارسال کرد:p
ولی باز هم با این اکانت کار خواهم کرد.

sobab

Registered User
لایک‌ها
427

نه مشکلی پیش نمیاد
آدرس اسمارت چین رو بدید
تراست والت هم BEP20 و ERC20 این توکن هارو داره

mnb1392

Registered User
لایک‌ها
1,069
ما که استاپ خوردیم شما چطور :|
تو دو روز ده درصد سود کردم
با ورود دیشبم ده درصد رو استاپ خوردم :cautious:

Captive

لایک‌ها
16,664
ما که استاپ خوردیم شما چطور :|
تو دو روز ده درصد سود کردم
با ورود دیشبم ده درصد رو استاپ خوردم :cautious:

تو کریپتو هیچوقت استاپ نذاشتم و نخواهم گذاشت :دی

saeed0c

Registered User
لایک‌ها
1,353
اگر از آدرسی که در بلک لیست هست $ دریافت کنید به احتمال خیلی زیاد به شما هم گیر بدن و درخواست احراز هویت کنند، بهتر اینه که اول به والت شخصی خودتون بزنید و بعد بایننس.

فکر نکنم روی 0.05 باشه.

اگر خیلی سختتون هست میتونید مقدار کمی هم روی کوینکس کار کنید.
سلام. میگم میدونی چطوری لوکییشن های قبلی رو از بایننس پاک کنیم؟ قبلا یادمه میشد الان هر چیی میگردم نمیبینمش.
صفحه یی که ip و تاریخ ورود رو زده رو پیدا کردم . گزینه یی برای پاک کردن نداره.

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116

مشکلی پیش نمیاد، منم چند بار بایننس اسمارت چین فرستادم بخاطر کارمزد کمترش.

بالا