• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی و تحلیل بیت کوین، ارزهای رمزپایه و سیستم بلاک چین

نظر شما در مورد گذشته،حال و آینده ی بازار کریپتو کارنسی

• مثبت

• منفی

• خنثی ( نظری ندارم )

Results are only viewable after voting.

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
اگر بجای هلند با آی پی یه کشور دیگه بریم همون لحظه شناسایی میشه و اجازه برداشت رو نمیده یا باید چندبار این اتفاق تکرار بشه تا مشکوک بشن و معلق کنن ؟

اتفاقا منم میخاستم همینو بپرسم .
یک مورد دیگه الان از اول روی هلند بودم. مثلا برم روی لهستان یا سویس مشکوک نمیشوند؟

ببینید نظر من اینه که اگر اجباری نیست که با اکانت قبلی فعالیت کنید پس یک اکانت جدید با یک آی پی جدید بسازید، اگر واقعا نیاز هست شما چند روزی لاگین نکنید و بعد از لاگین کردن هم سریع دپازیت و برداشت رو انجام ندید، چند روزی با این آی پی جدید لاگین کنید آی پی های قبلی رو هم از قسمت دیوایس پاک کنید و بعد اقدام کنید برای واریز و برداشت.

اینکار بدون ریسک نیست اما ریسک کار رو کمتر میکنه.

Captive

لایک‌ها
16,664
اخه این حرف بی معنی هستش از نظر من هلند مگر فرضا با لوکزامبورگ و اصلا شرق اروپا چقدر فاصله داره ؟! ( منظور این که طبیعی هست یک کاربر عادی این چند کشور در روز سفر کنه و ترید کنه )

این حساب های بسته شده احتمالا جایی قبلا با ایپی ایران یا پروکسی خیلی عمومی شناسایی شده بسته اند ( این وی پی ان فروش هایی که تبلیغ میکردن مخصوص بایننس )

حساب هایی که وریفای نیستند و بلاک میشن چند دلیل داره:

1. آی پی اشتراکی و مولتی یوزر شناخته شدن

2. مشکوک شدن به اکانت که سیستمی انجام میشه و یا به قولی رندوم.

3. دریافت کریپتو از حساب های مشکوک و لیست سیاه

021nima

Registered User
لایک‌ها
378
Identification یا Crypto deposit/withdraw

چون اجازه برداشت نمیدن
بهشون پیام دادم گفتم باز کنین لو ندادم از ایرانم گیر داد اون یکی ایدیتو بده دیگه مجبور شدم بگم از ایرانم اینارو گفت بهم

Please do not worry, you would be able to withdraw the funds from your account.

Considering your query, we would request you to kindly fill this appeal form from your end: https://www.binance.com/en-IN/my/risk/withdrawal-reject-appeal

Once submitted successfully our team will review this and revert to you within 3-7 business days.

Once submitted successfully our team will review this and revert to you within 3-7 business days.

Captive

لایک‌ها
16,664
بهشون پیام دادم گفتم باز کنین لو ندادم از ایرانم گیر داد اون یکی ایدیتو بده دیگه مجبور شدم بگم از ایرانم اینارو گفت بهم

Please do not worry, you would be able to withdraw the funds from your account.

Considering your query, we would request you to kindly fill this appeal form from your end: https://www.binance.com/en-IN/my/risk/withdrawal-reject-appeal

خب مسلمون واقعی به همینا میگن دیگه :دی در صورتی که میتونه به دلیل قوانینی که گذاشته و شما ( و بقیه ) قبولش کردن پول رو در بهترین حالت تا 6 ماه فریز کنه.

شما مواردی رو که میخوان واسشون بفرست و پر کن و بعد فقط اجازه ی برداشت به شما میده و دیگه نمیتونی با اکانت کار کنی.

saeed0c

Registered User
لایک‌ها
1,353
حساب هایی که وریفای نیستند و بلاک میشن چند دلیل داره:

1. آی پی اشتراکی و مولتی یوزر شناخته شدن

2. مشکوک شدن به اکانت که سیستمی انجام میشه و یا به قولی رندوم.

3. دریافت کریپتو از حساب های مشکوک و لیست سیاه
ارسال به والت تتر صرافی ها که معمولا ثابت هستند چطور؟ اون رو هم برسی میکنند درسته؟البته من خیلی با فاصله ترید میکنم .
ممنون بابت توضیحات عمل میکنم بشون حتما.
اکانت جدید ساختن یه مشکلی نداشت که محدودیت برداشت روزانه روی 0.05 شده بود؟ یا من اشتباه میکنم؟
الانم یادم آمد من با آی پی آمریکا دو سه سال پیش ثبت نام کردم بعدش بن شد رفتم هلند دیگه تکون نخوردم.
پس میشه زیر رادارشون هم حرکت زد.

021nima

Registered User
لایک‌ها
378
خب مسلمون واقعی به همینا میگن دیگه :دی در صورتی که میتونه به دلیل قوانینی که گذاشته و شما ( و بقیه ) قبولش کردن پول رو در بهترین حالت تا 6 ماه فریز کنه.

شما مواردی رو که میخوان واسشون بفرست و پر کن و بعد فقط اجازه ی برداشت به شما میده و دیگه نمیتونی با اکانت کار کنی.
این لینکی که داد میزنم باز نمیشه به خودشون گفتم یه لینک دیگه داد گفت اینو امتحان کن
نمیدونم به زبان کجا هست چینیه ژآپنیه اصلا نمیفهمم چی نوشته

29.JPG

021nima

Registered User
لایک‌ها
378
پیدا کردم

31.JPGو

32.JPG

من زبانم زیاد خوب نیست دقیقا چه متنی باید تو فیلم بگم
با کارت ملی مشکل حل میشه؟

Captive

لایک‌ها
16,664
ارسال به والت تتر صرافی ها که معمولا ثابت هستند چطور؟ اون رو هم برسی میکنند درسته؟البته من خیلی با فاصله ترید میکنم .
ممنون بابت توضیحات عمل میکنم بشون حتما.

الانم یادم آمد من با آی پی آمریکا دو سه سال پیش ثبت نام کردم بعدش بن شد رفتم هلند دیگه تکون نخوردم.
پس میشه زیر رادارشون هم حرکت زد.

اگر از آدرسی که در بلک لیست هست $ دریافت کنید به احتمال خیلی زیاد به شما هم گیر بدن و درخواست احراز هویت کنند، بهتر اینه که اول به والت شخصی خودتون بزنید و بعد بایننس.

اکانت جدید ساختن یه مشکلی نداشت که محدودیت برداشت روزانه روی 0.05 شده بود؟ یا من اشتباه میکنم؟

فکر نکنم روی 0.05 باشه.

اگر خیلی سختتون هست میتونید مقدار کمی هم روی کوینکس کار کنید.

این لینکی که داد میزنم باز نمیشه به خودشون گفتم یه لینک دیگه داد گفت اینو امتحان کن
نمیدونم به زبان کجا هست چینیه ژآپنیه اصلا نمیفهمم چی نوشته

مشاهده پیوست 1250560

اگر متن قابل کپی کردن هست، کپی کنید و در گوگل ترنسلیت معنیش رو چک کنید.

Captive

لایک‌ها
16,664
پیدا کردم

مشاهده پیوست 1250561و

مشاهده پیوست 1250562

من زبانم زیاد خوب نیست دقیقا چه متنی باید تو فیلم بگم
با کارت ملی مشکل حل میشه؟

بخش اول:

یک عکس سلفی از خودتون بگیرید همراه با مدارک ( پاسپورت )، سایز نباید بیشتر از 5 مگ باشه فرمت هم رعایت کنید.

بخش دوم:

باید دوربین رو بدی دست یک آشنا و ازتون فیلم بگیره ( با شرایط زیر )

امروز در تاریخ فلان قصد برداشت ایکس مقدار از فلان کوین رو دارم و الی آخر، باید کل موجودی رو به تتر تبدیل کنی ( راحت تری ) و بعد برداشت بزنی.

بخش سوم هم:

اگر اکانت دومی داری اطلاعاتش رو وارد میکنی

Captive

لایک‌ها
16,664
فکر نکنم شناسنامه فارسی رو قبول کنند، اگر فقط شناسنامه داری بهشون ایمیل بزن و بپرس ببین قبول میکنن؟

Captive

لایک‌ها
16,664
امشب میخوام یه سری اطلاعات خوب و امیدوار کننده براتون بذارم، البته به این معنا نیست که 100% اتفاق بیفته ولی دیتاهایی که به اشتراک میذارم از منابع معتبر و درست هست.

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
فکر نکنم روی 0.05 باشه.

اگر خیلی سختتون هست میتونید مقدار کمی هم روی کوینکس کار کنید.

اپدیت بایننس اینطور شده بود برای اکانت های جدید

چون باگ بود ! زمانی که بیت 10کا بود ! 2 بیت میشد واریز/برداشت کرد

و شد 60کا همچنان 2 بیت میشد واریز برداشت کرد

این رو خیلی وقته محدود کرده ظاهرا

Captive

لایک‌ها
16,664
1625942015737.png

معیار Stock-to-Flow Deflection که یکی از محبوب‌ترین معیارهای دیتای on-chain است در پایین‌ترین سطح خود در تاریخ بیتکوین است.
این امر نشان‌دهنده فرصت خرید استثنایی برای کسانی است که به این معیار ایمان دارند.

منبع: توییتر Lex Moskovski

Captive

لایک‌ها
16,664
1625943120983.png

سال 2017 توی سه چرخه خرید و فروش انجام دادن توی چرخه اول 30 درصد در کف قیمتی خریدن 15 درصد فروختن و در چرخه دوم 40 درصد خریدن و 25 درصد خروج زدن و در چرخه سوم 50 درصد خریدن و 35 درصد خروج زدن ولی حالا توی 2021 شرایط فرق کرده تنها با 5 درصد موجودی دارن نوسان میگیرن و همه اینها نشون دهنده اینه که آخر کار اینجا نیست

Captive

لایک‌ها
16,664
1625943151794.png

هولدر‌های بلند مدت بیتکوین همچنان در حال انباشت هستند و این حجم از موجودی نزد آن‌ها به بالاترین سطح خود بعد از سقف تاریخی بیتکوین‌ رسیده است.

منبع: توییتر William Clemente

نمودار نارنجی رنگ نشون میده که با چه شیب تندی دست به خرید زدن هولدر‌ها از محدوده 50کا به پایین

Captive

لایک‌ها
16,664
1625943277809.png

این گراف نشون میده نهنگ ها و ماینر ها و یوزرهای بازار رو که هنوز هستن و کنار نرفتن با 2017 مقایسه کنید

Captive

لایک‌ها
16,664
1625943346119.png

چیزی که جالبه توی این چرخه که سال 2021 هست و مهمه دقت کنید این نمودار فروش ماینر ها هست که با توجه به جایی که قیمت هست از 42کا به بعد اصلا به حداقل رسیده فروششون و این نشونه مهمی هست توی حرکت بیت چون ماینر ها برای هزینه هایی که دارن همیشه بیت می فروشن که توی این نمودار می‌بینید چقدر کم می فروشن به مارکت بیت تزریق نمیشه عملاً و ماینر ها امید به عددهای خیلی بالاتر دارن

بالا