• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی و تحلیل بیت کوین، ارزهای رمزپایه و سیستم بلاک چین

نظر شما در مورد گذشته،حال و آینده ی بازار کریپتو کارنسی

• مثبت

• منفی

• خنثی ( نظری ندارم )

Results are only viewable after voting.

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
سلام. میگم میدونی چطوری لوکییشن های قبلی رو از بایننس پاک کنیم؟ قبلا یادمه میشد الان هر چیی میگردم نمیبینمش.
صفحه یی که ip و تاریخ ورود رو زده رو پیدا کردم . گزینه یی برای پاک کردن نداره.

سلام ارادت

لطفا مراحل زیر رو انجام بدید، ببینید اکیه؟

کد:
How to Remove a Device

Log in to your Binance account.
    Navigate to the "Security" tab.
    Scroll down to find the "Device Management" section. Select the "Manage" button to the right.
    Locate the device that you are looking to remove. ...
    Confirm the device removal by clicking "Delete."

Silveregg

Registered User
لایک‌ها
1,263
دوستان binance dex هم همین دردسرهای لیمیت شدن رو داره ؟ من حواسم نبود با ایپی ایران وارد binance dex شدم یه بار,اخطار داد که کشورهای امریکا ,ایران,سوریه,کره شمالی و .. نمیتونن از این سایت استفاده کنن . باز وی پی ان زدم وارد شدم و کار کردم . ریسک داره ؟ یا چون decentralized هست اوکی هست ؟

منظورم این سایت هست:

Captive

لایک‌ها
16,664
دوستان binance dex هم همین دردسرهای لیمیت شدن رو داره ؟ من حواسم نبود با ایپی ایران وارد binance dex شدم یه بار,اخطار داد که کشورهای امریکا ,ایران,سوریه,کره شمالی و .. نمیتونن از این سایت استفاده کنن . باز وی پی ان زدم وارد شدم و کار کردم . ریسک داره ؟ یا چون decentralized هست اوکی هست ؟

منظورم این سایت هست:

عزیز، بعید میدونم Fully decentralized باشه، از طرفی هم فکر نکنم حساسیت های بایننس رو داشته باشه، با این حال من باشم موارد امنیتی رو رعایت میکنم و ریسک نمیکنم.

mnb1392

Registered User
لایک‌ها
1,069
تو کریپتو هیچوقت استاپ نذاشتم و نخواهم گذاشت :دی
من از وقتی که استاپ میذارم تحلیلام دقیق تر شده و حس میکنم زمانی که تو پوزیشن گیر میکردم
تحلیلام با پیش ذهنیت قاطی میشد دقتش خیلی کم میشد

Captive

لایک‌ها
16,664
من از وقتی که استاپ میذارم تحلیلام دقیق تر شده و حس میکنم زمانی که تو پوزیشن گیر میکردم
تحلیلام با پیش ذهنیت قاطی میشد دقتش خیلی کم میشد

استاپ لاس رو بیشتر توی ف*س میذارن چون کال مارجین وجود داره،برای معاملات اسپات فقط در صورتی که اسکالپر باشی و با مقدار بالایی پوزشین گرفته باشی SL نیازه.

من خودم چون معاملات ریسکی انجام نمیدم و اگر هم این کار رو انجام بدم فقط روی کوین های معتبر هست دیگه استاپ نمیذارم اگرم بریزه نگه میدارم :دی

Captive

لایک‌ها
16,664
استاپ لاس رو بیشتر توی ف*س میذارن چون کال مارجین وجود داره،برای معاملات اسپات فقط در صورتی که اسکالپر باشی و با مقدار بالایی پوزشین گرفته باشی SL نیازه.

من خودم چون معاملات ریسکی انجام نمیدم و اگر هم این کار رو انجام بدم فقط روی کوین های معتبر هست دیگه استاپ نمیذارم اگرم بریزه نگه میدارم :دی

البته منظور من این نیست که SL گذاشتن کار اشتباهی هست، نه خیلی هم کار خوبیه :دی ولی روش ترید و نحوه ی معاملات , پوزیشن گرفتن و سرمایه هر فردی متفاوت هست.

Mehdi_Full

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,177

AXS = 21 usd​

رو سه دلار شکار کردیم :-دی

مشاهده پیوست 1251039
هدف این کوین به نظرت تا کجاست ؟
چارتش رو که نگاه میکنم هر آن امکان اصلاح درش هست چون کندلهای 18 روز گذشته همش سبز بوده
دوست دارم یه ریسک روش بکنم اما از شانسم که میدونم بده اینکارو نمیکنم چون به محض اینکه وارد بشم کندلهای بلند قرمز شروع میشه 😁

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
چارتش رو که نگاه میکنم هر آن امکان اصلاح درش هست چون کندلهای 18 روز گذشته همش سبز بوده
دوست دارم یه ریسک روش بکنم اما از شانسم که میدونم بده اینکارو نمیکنم چون به محض اینکه وارد بشم کندلهای بلند قرمز شروع میشه 😁
من وقتی لیست شد فقط از رو کاربردش خریداری کردم و چارتی نداشت اصلا

از اونجایی که سرمایه زیادی جذب کرده و ماکس ساپلای بالایی هم نداره ، سه رقمی هم بشه قیمتش تعجب نمیکنم ( این حرف تکنیکالی نیست )

Captive

لایک‌ها
16,664
1626269803249.png

تایم هفتگی تا زمانی که اون کندل همر داریم مشکلی نیست دقت کنید سه کندل هفتگی با کف های پایین تر از هم توی دل کندل همر شکل گرفته و به نظرم همر عمل کنه و تا 44 بازار بره بالا یک درصد عمل نکنه لبه ابر سبز رنگ توی تایم هفتگی می تونه آخرین ریزش باشه که دقیقا عدد 27 کا هست من عدد های پایین تر رو احتمالش رو 5 درصد می بینم

نقل قول

Silveregg

Registered User
لایک‌ها
1,263
چه خلوت شد اینجا. انگار نوع رفتار مردم تو همه بازارها یکی هست ,وقتی تو ATH هستیم اکثریت به امید چند برابر شدن پولشون سریع وارد میشن و بازار میریزه . وقتی بیتکوین روی 60 هزار بود خیلیا میگفتن اگه بیاد روی 40 کل زندگیمون رو میفروشیم بیت میخریم .ولی وقتی بازار اصلاح میخوره همون ادما میترسن و وارد بازار نمیشن . بورس هم همین داستان بود .

من از بیتکوین 2 هزار دلاری تا بیتکوین 60 هزار دلاری, از اتریوم 200 دلاری تا 2500 دلاری و بی ان بی 200 دلاری تا 650 دلاری مرتب خرید داشتم . تنها کوینی که تو ضرر هستم و بیشترش رو تو محدوده ATH خریدم بی ان بی هست .چند روز پیش هم همه روگذاشتم تو cold wallet و تا وقتی خدای نکرده مشکل عجیب غریبی مثل بیماری,ورشکسستگی و .. پیش نیاد حالا حالاها هولدر هستم.
دوستانی که چند ساله اینجا هستن که نیازی به توصیه من ندارن,اما برای دوستانی که دو سه ماه پیش تو اوج خرید کردن و الان تو ضرر هستن توصیه م اینه که اگر به این بازار اعتقاد دارین الان احتمالا وقت خوبی برای خرید پلکانی و هولد کردن با دید بلند مدت هست. شخصا اتریوم رو جذاب و کم ریسک میبینم.

شتکوین هم نخرید , من سر همین BNB هم با اینکه جز سه چهار تا کوین بالای مارکت هست دل چرکین هستم و برای تبدیلش به اتر مدد هستم,نمیدونم با چه دل و جراتی شتکوین میخرین 😟 خیلی از کوین هایی که الان تو صدتای اول هستن مطمئنا تا چند سال اینده محو میشن .

Last edited:

mnb1392

Registered User
لایک‌ها
1,069
توی 18 روز هفت برابر شده
الان ورود بهش خیلی ترسناکه

sobab

Registered User
لایک‌ها
427
برای هر بریدینگ یا همون تخم گذاشتن توی بازیش 4 تا AXS و
300تا SLP برای تخم اولی 600 تا دومی همینجور سیصد تا زیاد میشه
در نتیجه همیشه تقاضا برای AXS وSLP وجود داره
هر روز هم تعداد بازی کننده ها داره زیاد میشه
سازند های این بازی واقعا مخشون کار میکنه

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
برای هر بریدینگ یا همون تخم گذاشتن توی بازیش 4 تا AXS و
300تا SLP برای تخم اولی 600 تا دومی همینجور سیصد تا زیاد میشه
در نتیجه همیشه تقاضا برای AXS وSLP وجود داره