MXC وریفاید میخواد ؟
هنوز هستن کسایی که نشستن میگن تاپ امسال مثل 10 سال قبل نیست پس هنوز تاپ رو ندیدیم. نظرم رو بشون گفتم. بول ران تمام شده رفت. هنوز هم در مرحله ی دیس بلیو هستند. یا فکر میکنند fake out هست.مشاهده پیوست 1251644
توهماتم میگه که پیک 5 ام اخرین پیک در آمریکاست و اخرین نوسانی که میشه از بیت گرفت همین چنده روزه اگر بیماری صددرصد کنترل بشه بیت کوین 15 هزار دلاری اصلا دور از ذهن نیست
دیگه ملت باید پولشون رو بزنن به کار و کاسبی
مشاهده پیوست 1251730
۳- بد نیست یه نگاهی به این نمودار از ابتدای سال ۲۰۲۰ تا امروز بندازیم.
عرضه پول M1 در یک سال اخیر، بیش از ۴ برابر شده و به ۱۸ تریلیون دلار رسیده
شاید در آستانه بزرگترین بحران اقتصادی تاریخ باشیم
3/6
یادش بخیر سه سال پیش این مقاله رو در مورد مقایسهی نمودار بیت کوین و طلا نوشتم
آیا بیتکوین پس از پذیرش ETF مانند طلا صعود میکند؟
طلا یک دارایی قابل اعتماد و با ارزش ثابت بوده و همواره در رشد و صعود بوده است. اما در طول مسیر خود درگیر تغییرات بزرگی همچون پذیرش ورود به صندوق قابل معامله در بورس (ETF) بوده است. بیشتر بخوانید: آیا سرنوشت بیتکوین در ۱۰ آگوست مشخص میشود؟ صندوق قابل معامله در بورس، نوعی از […]arzdigital.com
جدا از این بحثا
من از یکی شنیدم این حجم از نقدینگی تولید شده چه در کانادا چه در ایران وارد ملک میشه
ممکنه یک افزایش قیمتی در ملک داشته باشیم
اون چیزی که من از بحران مالی سال 2008 2009 یادم میاد
قیمت ملک به شدت از صعود ایستاد
با اینکه دلار ثابت بود قیمت ملک 2005 تا 2007 راحت 2 برابر شد!
ولی بعد از بحران اقتصادی قشنگ یک 20 30 درصدی ریزش کرد
بازار کار بنگاه ها به شدت کساد شد
چیزی که برام جالبه صعود قیمت ملک با ثابت بودن قیمت دلار رو دیدم
حالا فرضم بگیریم این نقدینگی درصدیش وارد کریپتو بشه چقدر بازار ملک رو تغییر میده
چون هنوز اون چیزی که 2 سال اول دولت احمدی نژادی دیدم برام با هیچ الگویی قابل تعریف نیست
پول یه چرخهای داره که از بازاری به بازار دیگه وارد میشهیادش بخیر سه سال پیش این مقاله رو در مورد مقایسهی نمودار بیت کوین و طلا نوشتم
آیا بیتکوین پس از پذیرش ETF مانند طلا صعود میکند؟
طلا یک دارایی قابل اعتماد و با ارزش ثابت بوده و همواره در رشد و صعود بوده است. اما در طول مسیر خود درگیر تغییرات بزرگی همچون پذیرش ورود به صندوق قابل معامله در بورس (ETF) بوده است. بیشتر بخوانید: آیا سرنوشت بیتکوین در ۱۰ آگوست مشخص میشود؟ صندوق قابل معامله در بورس، نوعی از […]arzdigital.com
جدا از این بحثا
من از یکی شنیدم این حجم از نقدینگی تولید شده چه در کانادا چه در ایران وارد ملک میشه
ممکنه یک افزایش قیمتی در ملک داشته باشیم
اون چیزی که من از بحران مالی سال 2008 2009 یادم میاد
قیمت ملک به شدت از صعود ایستاد
با اینکه دلار ثابت بود قیمت ملک 2005 تا 2007 راحت 2 برابر شد!
ولی بعد از بحران اقتصادی قشنگ یک 20 30 درصدی ریزش کرد
بازار کار بنگاه ها به شدت کساد شد
چیزی که برام جالبه صعود قیمت ملک با ثابت بودن قیمت دلار رو دیدم
حالا فرضم بگیریم این نقدینگی درصدیش وارد کریپتو بشه چقدر بازار ملک رو تغییر میده
چون هنوز اون چیزی که 2 سال اول دولت احمدی نژادی دیدم برام با هیچ الگویی قابل تعریف نیست
پول یه چرخهای داره که از بازاری به بازار دیگه وارد میشه
الانم از کرایپتو خارج شده میره به سمت مسکن تو همه جای دنیا حتی امریکا قیمت مسکن ۴ درصد رشد کرده
تو کانادا تا ۴۰ درصد
ایرانم که ماشالله
طول میکشه نقدینگی چرخاش رو بزنه و مجدد برگرده تو کریپتو
دقیقا همین دوست عریز
میخوام بدونم این نقدینگی که تولید شد و وارد کریپتو شد الان ممکنه به بازار مسکن هم وارد بشه
همه میگن مسکن رشدش رو کرده ولی انگار کسی دو سال اول دولت احمدی نژاد رو یادش نمیاد
@s.david.s
با تشکر دقیقا همین بود. با اپلیکیشن گوگل جواب گرفتم.نوشته Recommended ننوشته که اجباری هست، شما Google Authenticator رو دانلود کن و Next رو بزن ببین چی میشه... بکاپ هم یادتون نره.
سلام
cake بخوام بگیرم باید bnb بگیرم توی تراست؟
و این درسته که 411% سود سالانه میده؟
اگر درست هست چه طوری میشه استیک کرد؟ممنون میشم راهنمایی کنید
https://trustwallet.com/earn-cake/
https://community.trustwallet.com/t/how-to-earn-farm-and-stake-cake-on-pancakeswap-with-trust-wallet/70964