• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی و تحلیل بیت کوین، ارزهای رمزپایه و سیستم بلاک چین

نظر شما در مورد گذشته،حال و آینده ی بازار کریپتو کارنسی

• مثبت

• منفی

• خنثی ( نظری ندارم )

Results are only viewable after voting.

sys_co2

Registered User
لایک‌ها
4,835
خوب یعنی با این اوضاع نباید با هلند لاگین کنیم
کشورم عوض کنیم که گیر میده بایننس

اگر حسابتون وریفای نیست، یه اکانت جدید بسازید با یه آی پی دیگه، یا در نهایت اگر مجبور هستید با این اکانت کار کنید مقدار بالا واریزی انجام ندید بهش.

من با هلند ثبت نام کردم. و با هلند مادام لاگین کردم ،
از موقعی که گفتن هلند خطرناک شده ، با فرانسه لاگین کردم ، فعلا که خبری نبوده. ایشالا که خبری هم نخواهد بود
دیگه چارتا فانتوم و بیت و XVS که این حرفا رو نداره برای ما معمولیا :دی

hotman1234

Registered User
لایک‌ها
98
جایی رو میشناسید به مقدار 10 دلار اتریوم بفروشه؟ یه مقداری تتر روی شبکه اتریوم توی والت مونده میخوام انتقال بدم میگه باید کارمزد رو با اتریوم پرداخت کنی! :rolleyes:

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
دوستان اوضاع بایننس چجوریه میشه لاگین کرد بدون دردسر یا باید وریفای کنی با ای پی هلند؟

میگن فشار آمریکاس که باعث شده ایرانیایی که مشکوک شدن ببنده ( حتی اجازه برداشت هم نده ) !

mnb1392

Registered User
لایک‌ها
1,069
میگن فشار آمریکاس که باعث شده ایرانیایی که مشکوک شدن ببنده ( حتی اجازه برداشت هم نده ) !
نمیدونم کجا اسکرین شاتش دیدم
یکی پرسیده بود من قوانین نخوندم و نمیدونستم که کشور من تو لیست کشورای مشکوک میتونم داراییم خارج کنم ؟
پشتیبانی گفته بود خارج کردن داراییتون حق شماست قبلش فلان کارارو انجام بدید برای تایید هویت
اگر هنوز بهتون گیر نداده بنظرم اگ از سیستم استفاده میکنید منطقه زمانیتون با منطقه زمانی ای پی یکی کنید
و اگر از گوشی استفاده میکنید علاوه بر منطقه زمانی سعی کنید زبان دستگاهتون هم انگلیسی باشه
اینجوری میگن که تو الگوریتم جدیدشون به منطقه زمانی حساسیت نشون میدن
من قبل از 1400 وقتی وارد اپ ویندوزش شدم مشکوک شدم بهش چون منطقه زمانی رو ثبت میکرد از همون موقع منطقه زمانی رو با ای پی یکی میزدم

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
Last edited by a moderator:

021nima

Registered User
لایک‌ها
378
ممکنه از روی جیمیل ها بفهمن که از ایرانیم ؟

یا سایت های ایرانی که تتر انتقال میدیم؟

mehrdadb3

Registered User
لایک‌ها
2,238
ممکنه از روی جیمیل ها بفهمن که از ایرانیم ؟

یا سایت های ایرانی که تتر انتقال میدیم؟
فکر میکنم تقریبا از همین روش استفاده میکنن شناسایی مبدا ارسال ارزهای دیجیتال به بایننس

بایننس که با هشدارهای جدی مقامات کشورهای مختلف روبه‌رو شده است، هفته گذشته به‌طور رسمی اعلام کرد که قصد دارد از راهکار انتقال اطلاعات تراکنش شرکت سایفرتریس (CypherTrace) استفاده کند. این راهکار فنی به بایننس کمک می‌کند تا فعالیت‌های خود را با قانون انتقال اطلاعات گروه ویژه اقدام مالی (FATF) مطابقت دهد.

حالا قبلا مهربان تر بود اجازه خروج بهت میداد . الان نمیدونم میخواد چطور عمل کنه

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
مشاهده پیوست 1250359

Apple co-founder Steve Wozniak, Bitcoin is “the most amazing mathematical miracle

هم‌بنیانگذار اپل: بیت کوین از طلا بهتر و همچون معجزه است​

استیو وازنیک، هم‌بنیانگذار اپل، که پیش‌تر بیت کوین را «تنها طلای دیجیتال» خوانده بود، اخیرا در رویداد تلنت لند دیجیتال ۲۰۲۱، از این ارز دیجیتال به‌عنوان «معجزه تکنولوژی» و «یک فرمول ریاضی بی‌نظیر». وی همچنین در سخنان خود عنوان کرد که بیت کوین از طلا بهتر است و سهولت استخراج بلاک‌های بیت کوین در مقایسه با استخراج و کشف طلا را به عنوان دلیلی برای ادعای خود مطرح کرد. با این حال او اعتراف کرد که در بیت کوین سرمایه‌گذاری نکرده است، اما عقیده دارد پادشاه ارزهای دیجیتال ماندگار خواهد بود.

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
برداشت از بایننس مشکلی نیست , لعنتی بیشتر اون 20$ کارمزد بیتکوین که میگیره به آدم فشار میاره !

saeed0c

Registered User
لایک‌ها
1,353
درود به همه.
کسی لیست بروز کشور هایی که بایننس بن کرده رو داره...؟
binance restricted countrie

پ.ن :
یا کشور هایی که KYC میخاد.

Last edited:

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
بایننسم رفت قاطی باقالیا؟
31.gif

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
درود به همه.
کسی لیست بروز کشور هایی که بایننس بن کرده رو داره...؟
binance restricted countrie

پ.ن :
یا کشور هایی که KYC میخاد.

BY ACCESSING AND USING BINANCE SERVICES, YOU REPRESENT AND WARRANT THAT YOU HAVE NOT BEEN INCLUDED IN ANY TRADE EMBARGOES OR ECONOMIC SANCTIONS LIST (SUCH AS THE UNITED NATIONS SECURITY COUNCIL SANCTIONS LIST), THE LIST OF SPECIALLY DESIGNATED NATIONALS MAINTAINED BY OFAC (THE OFFICE OF FOREIGN ASSETS CONTROL OF THE U.S. DEPARTMENT OF THE TREASURY), OR THE DENIED PERSONS OR ENTITY LIST OF THE U.S. DEPARTMENT OF COMMERCE. BINANCE RESERVES THE RIGHT TO CHOOSE MARKETS AND JURISDICTIONS TO CONDUCT BUSINESS, AND MAY RESTRICT OR REFUSE, IN ITS DISCRETION, THE PROVISION OF BINANCE SERVICES IN CERTAIN COUNTRIES OR REGIONS.

بالا