از این جهت که ip هر کشوریو میگیرم خبرش میاد گیرمیده بهش
من این موشکول برادران چینی رو با بایننس درک نمیکنم
من این موشکول برادران چینی رو با بایننس درک نمیکنم
البته درک میکنم این کار باعث تضعیف یوان چین میشه ولی این که آرزوی چین هستش یوآن تضعیف بشه مردم بیشتر خرید کنن تو چین
تو ساعت دوم ۲۵ درصد ریختآیوتا ۲۶ درصد تو کمتر از یه ساعت پامپ شد
خب منم به فنا رفتم
دوستان امروز میخواستم پول از حساب بایننس بردارم این پیغام میزنه
Withdrawal function temporarily suspended
You may have multiple accounts registered under your identity. According to our Terms of Service, each user can only register one Binance account.You need to complete identity verification in order to restore withdrawal function. For more details about identity verification, please refer to this guide: https://www.binance.com/en/support/faq/360027287111. You can submit appeal if you cannot be completed KYC: http://binance.com/en/my/risk/withdraw-appeal.
باید چیکار کنم احراز هویت میخواد
2 تا اکانتحالا واقعا چند تا اکانت داشتید؟ یا با آی پی های مختلفی لاگین کردید؟
2 تا اکانت
بله ایپی هاشون فرق داشت ولی هر دو از هلند بود
یکی با مرورگر کروم میرفتم یکی فایر فاکس
داخل اکانت دومی یه مبلغی تتر داشتم امروز ارزهامو فروختم تبدیل به تتر کردم داخل اکانت اولی همرو انتقال دادم به این یکی اکانت تا با بقیه تترها تبدیل کنم به تومان
که اکانت دومی به این مشکل خورد
چه نکاتی رعایت نکردم ؟خب شما چند مورد مهم رو متاسفانه رعایت نکردید، الان یا باید وریفای کنید یا ریسک کنید و بگید کشور من در قسمت احراز هویت سایت شما قرار ندارد، بعد احتمالا میگن مدارک بدید ( ایرانی ) اجازه برداشت بدن و در پایان بسته شدن اکانت.
چه نکاتی رعایت نکردم ؟
میتونم پولمو خارج کنم ؟
ممنون بابت توضیحات.کالر کردم موارد رو.
1. با یک سیستم؟ 2 تا اکانت ساختید.
2. تتر ها رو از اکانت 1 زدید به اکانت 2 و راه رو برای تشخیص مولتی یوزر بودن آسان کردید.
برداشت غیر فعال شده.
الان یا باید وریفای کنید یا ریسک کنید و بگید کشور من در قسمت احراز هویت سایت شما قرار ندارد، بعد احتمالا میگن مدارک بدید ( ایرانی ) اجازه برداشت بدن و در پایان بسته شدن اکانت.
ممنون بابت توضیحات.
پس به نظر شما ربط چندانی به آی پی کشور هلند نداشته این وسط که اکانتشون به مشکل خورده؟
You may have multiple accounts registered under your identity
ممنون ازتونکالر کردم موارد رو.
1. با یک سیستم؟ 2 تا اکانت ساختید.
2. تتر ها رو از اکانت 1 زدید به اکانت 2 و راه رو برای تشخیص مولتی یوزر بودن آسان کردید.
برداشت غیر فعال شده.
الان یا باید وریفای کنید یا ریسک کنید و بگید کشور من در قسمت احراز هویت سایت شما قرار ندارد، بعد احتمالا میگن مدارک بدید ( ایرانی ) اجازه برداشت بدن و در پایان بسته شدن اکانت.
بعید میدونم قبول کنن ولی تستش مجانیه :دیممنون ازتون
به نظر شما بهتر نیست به جای اینکه لو بدم از ایران هستم
بگم از قوانین مربوط به 2 اکانت اطلاع نداشتم لطفا حسابمو باز کنین تا پول هامو برداشت کنم ؟
Identification یا Crypto deposit/withdrawیه سوال از چه بخشی بهشون پیام بدم بهتره؟
مشاهده پیوست 1250546
اتفاقا منم میخاستم همینو بپرسم .ولی با توجه به اخبار و شایعاتی که مطرح هست آی پی هلند هم متاسفانه جزو آی پی هایی هست که کاربر رو الزام میکنه به وریفای کردن.
اگر بجای هلند با آی پی یه کشور دیگه بریم همون لحظه شناسایی میشه و اجازه برداشت رو نمیده یا باید چندبار این اتفاق تکرار بشه تا مشکوک بشن و معلق کنن ؟