shahrokh222
Registered User
بزار کد جدید ک داد وارد کن یه م صبر کن تا 3 ربعش بگذره و بعد اوکی کن
منظورم از فورک b2x بود.فورک پنج شنبه ـس، بعدش لایتنینگ
تبدیلش کنیم و خوردش کنیم رو متوجه نشدم. خب هر جایی میشه کوین خرید به هر والتی کوین اضافه کرد.درسته
منتها مشکل اینکه وقتی بخایم کوین بخریم و اضافه کنیم به کوینا .باید پرفکت بخریم و تو وکس تبدیل کنیم و خوردش کنیم
شما راه دیگه ای پیشنهاد میکنید که مستقیم بخریم؟
بدون اینکه کوین های قبلی رو دست بهشون نزیم.
ممنونم
برنامه اندرویدشو نصب کردی؟ با اون هم وارد نمیشه؟سلام چنروز پیش تو بینانس ثبت نام کردم الان میخام وارد بشم این کد گوگل که میادو وارد میکنم قبول نمیکنه
راه حلش چیه؟مشاهده پیوست 1048551
سلامسلام چنروز پیش تو بینانس ثبت نام کردم الان میخام وارد بشم این کد گوگل که میادو وارد میکنم قبول نمیکنه
تبدیلش کنیم و خوردش کنیم رو متوجه نشدم. خب هر جایی میشه کوین خرید به هر والتی کوین اضافه کرد.
سلام میشه بگید هر کدوم رو رو چه قیمتی بخریم و چقدر نگه داریم.
باید google auth رو از play store گوگل دانلود کنید وقتی ازتون این کد رو میخاد ، اپلیکشن رو بازمیکنید بهتون 1 کد میده. اینجا وارد میکنیدسلام چنروز پیش تو بینانس ثبت نام کردم الان میخام وارد بشم این کد گوگل که میادو وارد میکنم قبول نمیکنه
سلام چنروز پیش تو بینانس ثبت نام کردم الان میخام وارد بشم این کد گوگل که میادو وارد میکنم قبول نمیکنه
اینو روی کروم نصب کن از گوشی راحت تره بک آپ هم میتونی بگیری اگه ویندوز دوباره نصب کردی کد دوباره میتونی ایمپورت کنی (حتما بک آپ بگیر)بایننس برای برداشت هم حتمن باید کد گوگل رو بزنی.من الان وارد نکردم گوشیم هم ایرانی هست اعتباری بهش نیست .نمی دونم یه دفعه اشتباه بشه باید چه کار کرد راهی هست که نیازی به این نباشه؟
سلام میشه بگید هر کدوم رو رو چه قیمتی بخریم و چقدر نگه داریم.