• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی و تحلیل بیت کوین، ارزهای رمزپایه و سیستم بلاک چین

نظر شما در مورد گذشته،حال و آینده ی بازار کریپتو کارنسی

• مثبت

• منفی

• خنثی ( نظری ندارم )

Results are only viewable after voting.

amin_eshgh

Registered User
لایک‌ها
209
بیت کوین و زد کلاسیک قرار هارد فورک بیتکوین پریویت رو انجام بدن این اتفاق قرار بود 30 این ماه بیفته که از قبلم بچه های فروم دیگه گفته بودند که پروژه مشکل داره و نمیشه یه هفته ای هاردفورک زد حالا خود تیم زد کلاسیک تو رید ایت پیغام گذاشتن که بله مشکل داریم اما کمه و داریم با اکسچنج ها هماهنگ میکنیم که فورک انجام شه اگه بشه تقریبا جزو بهترین فورک های بیتکوین میشه، ولی ممکنه هم پروژه پانزی بیش نباشه ولی از اونجایی که اتر زد رو هم دادند ومن میگم احتمال شدنش از نشدنش بیشرته، خوب دیگه حالا خودتون میدونید شرکت کنید ی ا نه

doomhammer65ir

Registered User
لایک‌ها
159
کسی کریپتوپیا اکانت داره
کمی اتریوم میخوام
از اکسچنج ایرانی بگیرم بهتره یا از کسی که تو کریپتوپیا هستش؟؟

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

amin_eshgh

Registered User
لایک‌ها
209
eet تو hitbtc بالای 1230 درصد رشد داشته این کوینهای لعنتی چطور میشه فهمید که رشد می کنن؟

3 ساعته نزولیه .. 2 روز پیش چه پمپی داشته دقیقا 10 برابر ... دیروز هم 90 درصدی افت داشته

این بازار دیگه از حالت قبل خارج شده نه آدم های عادی میفهمنش نه تریدر ها رو هیچ حسابی پیش نمیره (شاید بشه گفت نصفه نیمه قواعد ترید رو رعایت کنه) تو این بازار فقط باید یا از غیب بدونی یا با کسانی که بازار رو جا به جا میکنن بپری
من یه پیشنهاد دادم با توجه به این که وضع بازار عوض شده بیاد دونگی یه گروه خوب عضو شیم منتهی کسی زیاد توجهی نکرد چیزی نمیشه شش نفر بشیم میشه نفری 10000 تا یعنی کمتر از یه بیت کوین البته خوب همینم زور داره ولی تحلیلاشو گذاشته دقیق لامصب یعنی کامل مشخص هستش که پول شما بازار رو بالا پایین میکنن وشما و خودشون ازش نفع میبرین. یه زمانی میشد فهمید قضیه چیه و خود من پول رو ظرف چند ماه چند ده برابر کردم ولی الان دیگه نمیشه بیتکوین رو ببین این چند وقت دقیقا تو پمپ و دامپ با اونکریسمس لعنتی یه سری مثل من از بازار پرت شدن بیرون ویه سری که موندن قدرتمند تر شدن و هر طور که عششقشون بکشه بالا پایین میکشنش شده کش... تازه بیتکوین گرون ترین ارز بازار پس در نتیجه با یه گوشه چشم میتونن یه ارز شت کوینو منفجر کنن به راحتی ;)

dss

Registered User
لایک‌ها
198
بیت کوین bear flag درست کرده احتمال سقوط تا 8

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
قیمتهای وکس و exmo نزدیک hitbtc شدن. تا چند روز پیش قیمتهای exmo حداقل 10 درصد اختلاف با binance و hitbtc داشت

این بازار دیگه از حالت قبل خارج شده نه آدم های عادی میفهمنش نه تریدر ها رو هیچ حسابی پیش نمیره (شاید بشه گفت نصفه نیمه قواعد ترید رو رعایت کنه) تو این بازار فقط باید یا از غیب بدونی یا با کسانی که بازار رو جا به جا میکنن بپری
من یه پیشنهاد دادم با توجه به این که وضع بازار عوض شده بیاد دونگی یه گروه خوب عضو شیم منتهی کسی زیاد توجهی نکرد چیزی نمیشه شش نفر بشیم میشه نفری 10000 تا یعنی کمتر از یه بیت کوین البته خوب همینم زور داره ولی تحلیلاشو گذاشته دقیق لامصب یعنی کامل مشخص هستش که پول شما بازار رو بالا پایین میکنن وشما و خودشون ازش نفع میبرین. یه زمانی میشد فهمید قضیه چیه و خود من پول رو ظرف چند ماه چند ده برابر کردم ولی الان دیگه نمیشه بیتکوین رو ببین این چند وقت دقیقا تو پمپ و دامپ با اونکریسمس لعنتی یه سری مثل من از بازار پرت شدن بیرون ویه سری که موندن قدرتمند تر شدن و هر طور که عششقشون بکشه بالا پایین میکشنش شده کش... تازه بیتکوین گرون ترین ارز بازار پس در نتیجه با یه گوشه چشم میتونن یه ارز شت کوینو منفجر کنن به راحتی ;)
اگه اون شیت کوین رو می خریدم از صبح تا حالا می تونستم روی بالا پایین شدنش حداقل 10 درصد بگیرم ولی ریسک نکردم.

منم اعتقادی به گروه و ... ندارم 10 هزار دلار بدن که چی بشه یه بابایی از ما تحتش بگه فلان کوین می کشه بالا بخرید. اونایی هم که میگی با یه اشاره بیت کوین جابجا میکنن این گروه های تلگرامی نیستن.

Last edited:

donnie yen

Registered User
لایک‌ها
204
دوستان كسي با ماركت tradesatoshi.com كار كرده؟ مطمئن هستش؟ قيمتاش تفاوت خوبي با بقيه داره.
ميشه باهاش كار كرد؟

سلام
من قبلا یکبار خرید کردم

از این کوین پایین خرید کردم
https://coinmarketcap.com/currencies/html-coin/

هنوز که هنوزه pending مونده و خرید تموم نشده، الان 40 روزی میشه.
به پشتیبانیش هم تیکت زدم، گفتن که باید صبر کنی یا کنسل هم میتونی بکنی.

به نظر من که زیاد جالب نیست این صرافی

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,991

arisa2020

Registered User
لایک‌ها
283
سلام
من قبلا یکبار خرید کردم

ميگن هيچ ارزوني بي حكمت نيست. پس نبايد روش ريسك كرد.
من الان خودم مقداري كوين vltc تو coinexchange روي 11 تا خريدم تا 16 تا هم بالا رفت نفروختم . با توجه به گذشتش و ليست sell orders كه داره فكر كنم تا 40 تا بالا بره شايدم بيشتر.

amin_eshgh

Registered User
لایک‌ها
209
دیشب که میخواستم این کوین رو پیشنهاد بدم 5 دلار بود

https://coinmarketcap.com/currencies/aion/

الان شده 5.77 قیمتش تا 3 برابر هم میشه
این ترون هم این ماه براش کلی برنماه بود از پارتنر شیپ تا نقشه تا کوفت
کلی از خریدم بالا که نرفته هیچ کله هم کرده
چرا تکون نمیخوره این لعنتی کسی میدونه ؟

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
مگه trx نگفته بودن وایت پیپر (حالا چه کوفتی هست این؟ :D) و نقشه راه رو از رو یه کوین دیگه کپی گرفتن. به خاطر همین اومد پایین

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,991

ممکنه که خودشون قیمت ترون رو پایین نگه داشته باشن

هرچند که سقف قیمت ترون به نظرم 0.5 دلار بیشتر نیستش

RaymondDragon

Registered User
لایک‌ها
112
دوستان این آپ بیت چرا صفحه انگلیسی نداره و فقط برای کره ای ها کاربرد داره؟
https://upbit.com/
الان به بزرگترین صرافی ارز رمزپایه جهان تبدیل شده که روزانه به ۷ میلیارد دلار میرسه...

shahrokh222

Registered User
لایک‌ها
1,282
سلام
من قبلا یکبار خرید کردم

اگر درست متوجه شد باشم مشکل شما رو اوردر گذاشتید و به اون قیمت نرسیده برا خرید یا فروش یا باید کسل کنید و قیمت فعلی رو بزنید جهت انجام سریعتر یا باید صبر کنید تا به اون قیمت برسه تا سفارش انجام بشه همه جا همینه دیگه

RaymondDragon

Registered User
لایک‌ها
112
هنوز به 0.1500 اتریوم نرسیدم
01.28.2018-22.07.png

thefirst

Registered User
لایک‌ها
74
یه مقدا تتر میخام از هیت بی انتقال بدم به بینانس ارزونترین راه چیه؟به چی تبدیلشون کنم که ارزون و سریع بشه؟

AloneKing

Registered User
لایک‌ها
996
دوستان با توجه به دوروز اخیر . آیا اترکلاسیک پایین تر میاد تا من الان موجودیمو به دلار تبدیل کنم و دوباره چند روز دیگه بگیرمش؟

بالا