RaymondDragon
Registered User
روی بلند مدت فکر کن با اینکه اترکلاسیک ارز معتبری حساب میاددوستان با توجه به دوروز اخیر . آیا اترکلاسیک پایین تر میاد تا من الان موجودیمو به دلار تبدیل کنم و دوباره چند روز دیگه بگیرمش؟
روی بلند مدت فکر کن با اینکه اترکلاسیک ارز معتبری حساب میاددوستان با توجه به دوروز اخیر . آیا اترکلاسیک پایین تر میاد تا من الان موجودیمو به دلار تبدیل کنم و دوباره چند روز دیگه بگیرمش؟
هنوز به 0.1500 اتریوم نرسیدم
![]()
function letsRoll() {
if ($('#playFancy').is(":visible")) {
var a = $("#playFancy").val();
if(a == "Play"){
$("#playFancy").click()
}
}
}
(function loop() {
var rand = Math.round(Math.random() * (3000 - 500)) + 500;
setTimeout(function() {
letsRoll();
loop();
}, rand);
}());
اگر درست متوجه شد باشم مشکل شما رو اوردر گذاشتید و به اون قیمت نرسیده برا خرید یا فروش یا باید کسل کنید و قیمت فعلی رو بزنید جهت انجام سریعتر یا باید صبر کنید تا به اون قیمت برسه تا سفارش انجام بشه همه جا همینه دیگه
در این سایت دریافتی شما نهایتش تا 0.14 اتریوم میره بالا و بعد از اون دیگه امتیاز نمیده.
از من به شما نصیحت که وقت تلف نکنید.
اللبته با اسکریپت زیر می تونید اسپین رایگان دریافت کنید و خودتون ببینید که به 0.15 نمی رسید.
Automatic SPIN script
کد:function letsRoll() { if ($('#playFancy').is(":visible")) { var a = $("#playFancy").val(); if(a == "Play"){ $("#playFancy").click() } } } (function loop() { var rand = Math.round(Math.random() * (3000 - 500)) + 500; setTimeout(function() { letsRoll(); loop(); }, rand); }());
1 - Open ethcombo.com and ready to spin.
2 -Just open console (hit F12) and run the script
ميگن هيچ ارزوني بي حكمت نيست. پس نبايد روش ريسك كرد.
من الان خودم مقداري كوين vltc تو coinexchange روي 11 تا خريدم تا 16 تا هم بالا رفت نفروختم . با توجه به گذشتش و ليست sell orders كه داره فكر كنم تا 40 تا بالا بره شايدم بيشتر.
یه مقدا تتر میخام از هیت بی انتقال بدم به بینانس ارزونترین راه چیه؟به چی تبدیلشون کنم که ارزون و سریع بشه؟
Lite coin بهتر نیست؟dgb یا doge
Lite coin بهتر نیست؟
به همون بالاترین قیمتی که رسید چند وقت پیش هم برسه کلامو میندازم بالا منهمین قیمت بشه خوبه
واقعا؟ می گفت که ما اصلا مشکلی با کشور و اینا نداریم؟ حالا با اپی های دیگه میشه رفت؟کریپتوپیا ای پی یارانو بست
داگ و دیجی بایتو پیدا نکردم توی باینانسdgb یا doge
شایدم موقتی باشه برا احتیاط با قند شکن برین فعلاواقعا؟ می گفت که ما اصلا مشکلی با کشور و اینا نداریم؟ حالا با اپی های دیگه میشه رفت؟
ادماینش گفته قول میدم تو می 600 رو رد کنهzcl توی کرایپتوپیا ۵ دلار یود محلش نمیزاشتم الان شده ۱۵۰ دلار
همیشه دلم میخواست بخرم ولی خب گرون بود چاره ای نیست دیگه گذشت
عجب بدبختی داریم تو مملکتکریپتوپیا ای پی یارانو بست
اعلام رسمی کرده که ایران تحریم شده؟؟؟یا شاید موقتی باشه؟ادماینش گفته قول میدم تو می 600 رو رد کنه
یعینی 4 ماهه 4 برابر اینجانب به شخصه دوسش دارمفعلا 0.2 بیت من رو یک بیت کرده یعنی 500% سود
در مورد ترون خبر ها هاکی از آن است که سقوط ادامه دارد تا حدود 40% دیگه! و بعدش انفجار نور(شاید میخوان سر مردمو شیره بمالن تا همون 40% بره پایین بعدم یهو صفرش کنن )
کریپتو پی ایران رو تحریم کرد با ای پی خارجی وارد شده و پول خود را خارج کنید گرچه هیچ تشمینی نیست جای دیگه هم ببرید فردا تحریم دامن ایران رو نگیره
بنده خبر رو از تلگرام خوندم ، ولی تا بوده همین بوده و جایی نبوده که تحریم کنه بعد آزاد کنه گیرم که بکنه، عقل سلیم چی میگه...اعلام رسمی کرده که ایران تحریم شده؟؟؟یا شاید موقتی باشه؟