در مورد توضیحی که عادل فردوسی پور برای رفتنش به خانه کیروش داد من قانع نشدم به 2 دلیل :
1-فردوسی پور گفت که قبلا هم همین داستان بوده و از این به بعد هم لازم باشه خونه هر سرمربی تیم ملی میره برای این کار! من بعید میدونم فردوسی پور برای هماهنگی برای برنامه 90!! خانه علی دایی رفته باشه. اگه رفته آقای دایی لطفا روشن گری بفرمایند!! همین طور آقایان برانکو و قطبی و قلعه نویی و مایلی کهن و....!!! فکر نمیکنم!
2- چه دلیلی وجود داره که فردوسی پور برای این کار پیش پا افتاده به خودش زحمت بده و بره خونه ایشون؟؟؟ احیانا تلفن اختراع نشده؟ همه مهمان ها رو میشه تلفنی هماهنگ کرد برای اومدن به برنامه...از نظر زبان انگلیسی هم خیلی راحت میتونه مستقیما به خود کیروش صحبت کنه
اعتقاد من اینه : شاید یکی از بحث هایی که بین ایشون و کیروش مطرح شده برنامه رفتن کیروش به برنامه 90 بوده باشه ولی مطمئنا بحث اصلی نبوده.
در مورد توضیحی که عادل فردوسی پور برای رفتنش به خانه کیروش داد من قانع نشدم به 2 دلیل :
1-فردوسی پور گفت که قبلا هم همین داستان بوده و از این به بعد هم لازم باشه خونه هر سرمربی تیم ملی میره برای این کار! من بعید میدونم فردوسی پور برای هماهنگی برای برنامه 90!! خانه علی دایی رفته باشه. اگه رفته آقای دایی لطفا روشن گری بفرمایند!! همین طور آقایان برانکو و قطبی و قلعه نویی و مایلی کهن و....!!! فکر نمیکنم!
2- چه دلیلی وجود داره که فردوسی پور برای این کار پیش پا افتاده به خودش زحمت بده و بره خونه ایشون؟؟؟ احیانا تلفن اختراع نشده؟ همه مهمان ها رو میشه تلفنی هماهنگ کرد برای اومدن به برنامه...از نظر زبان انگلیسی هم خیلی راحت میتونه مستقیما به خود کیروش صحبت کنه
اعتقاد من اینه : شاید یکی از بحث هایی که بین ایشون و کیروش مطرح شده برنامه رفتن کیروش به برنامه 90 بوده باشه ولی مطمئنا بحث اصلی نبوده.
شما فکر میکنید دلیل رفتنش چی بوده؟ رفته بوده که چه کار کنه؟
اگه احیانا" کار دیگه ای داشته . به نظر شما با تلفن نمیشده که بیان کنه و با هم حرف بزنن ؟![]()
اگه شما فکر میکنید برای این کار رفته پس چرا رفتنشون اینقدر مهم شده براتون!! ضمنا من کاملا جدی پرسیدم: به نظرتون هدفش از این ملاقات چی بوده؟ فکر نمیکنم شما جدی جواب داده باشین.حتما رفته نحوه پخت قرمه سبزی رو یاد بده.
کار بدی که نیست ! کلاً توی هر برنامه کلی وقت الکی صرف چیزهای تکراری میکنه و حالا 10،15 دقیقه هم اون وسط ها در مورد زندانی ها و بیمارها و ... نشون بدن. حتی اگه یه نفر هم با این تصاویر تصمیم بگیره کمکی بکنه ، خیلی خوبه.توجه کردید تازگی ها چقدر نود سراغ بازیکنان و تماشاچی های زندانی و مریض و بدهکار میره؟
هفته ای یکی دو موردش رو می بینیم.
قبلا کمتر بود
انگار برنامش تبدیل به یه بنگاه خیریه شده!
بعد از پخش کلیپ مورد نظر هم عادل سریع میگه الان کلی آدم خیر که نخواستن اسمشون برده بشه زنگ زدن به برنامه و گفتن که حاضرن بدهی فلانی رو پرداخت کنن
اگه شما فکر میکنید برای این کار رفته پس چرا رفتنشون اینقدر مهم شده براتون!! ضمنا من کاملا جدی پرسیدم: به نظرتون هدفش از این ملاقات چی بوده؟ فکر نمیکنم شما جدی جواب داده باشین.
يكي دو ساعت ديگه صبر كن ميفهميامشب 90 چه خبره؟
يكي دو ساعت ديگه صبر كن ميفهمي