• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

برنامه 90

-------------------------------

• Total voters
    27
  • Poll closed .

.:smr:.

Registered User
لایک‌ها
4,964
فارغ از تعصبات رنگی :

جواب سوال اول : بله در حد خود فردوسی پور و برنامش بود
جواب سوال دوم : خیر ...
پ.ن : چه معنی میده یه گزارشگر تلویزیونی و مجری یه برنامه پر بییننده ( پر طرفدار نه ) برای دعوت از میهمان و هماهنگی های لازم به منزل سرمربی تیم ملی بره ؟
اصلا چرا اون موقع که رحمتی اینو بهش گفت همین جواب رو نداد ؟ حالا گذاشته بعد از یه هفته داره میگه فلان ...
اصلا تابلو نیست ...

/

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
اول اینو بگم که به عنوان طرفدار رنگی نظر نمیدم و کاملا بیطرفانه اینهارو میگم. دوم اینکه یه سوال دارم: ادبیات استفاده شده توسط آقای قلعه نوعی زیبا بود؟ کاری به مشکلشون با خبرنگارها ندارم چون من خبرنگار نیستم. ولی این جملش واسم جالب بود: رفتی خونه کءیروش شام چی خوردی!!! مگر کسی حق دیدن مربی تیم ملی رو نداره یا برای دیدن ایشون باید از کسی اجازه بگیره؟! هممون میدونیم برنامه 90 پربیننده ترین برنامه ورزشی هستش و بالطبع عواملش میتونن با هر کسی ملاقات و مصاحبه کنن، حتی به برنامه دعوتش کنن. پس دیدار آقای فردوسی پور با مربی تیم ملی کجاش عجیبه که اینو توی تلویزیون اونم با افتخار و با یک لحن تمسخرآمیز بیان کنن؟!! فکر میکنم اگه دست از تعصبات رنگیمون برداریم بهتر میتونیم قضاوت کنیم. آیا واقعا ادبیات بکار گرفته شده توسط آقای قلعه نوعی زیبا بود؟ یعنی برای دیدن مربی تیم ملی باید از کسی اجازه گرفت؟ یا هیچکس حق دیدن ایشون رو نداره؟

به قول خود شما خارج از تعصبات رنگی
ادبیات قلعه نویی به نسبت اوندفعه فتح اله زاده و رویانیان که هر دو ادعا دارن خیلی انسان های ارزشی هستند خیلی بهتر بود به نظر من این تیکه هم که گفت به نسبت تیکه هایی که خود عادل میندازه چیز خاصی نبود
کلا عادل بر خلاف همیشه در جدل با دایی و قلعه نویی نمیتونه به تمام اهدافش برسه

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
به قول خود شما خارج از تعصبات رنگی ادبیات قلعه نویی به نسبت اوندفعه فتح اله زاده و رویانیان که هر دو ادعا دارن خیلی انسان های ارزشی هستند خیلی بهتر بود به نظر من این تیکه هم که گفت به نسبت تیکه هایی که خود عادل میندازه چیز خاصی نبود

دوست عزیز من از ادبیات آقایان فتح ا... زاده و رویانیان دفاع نکردم. اونها هم ادبیات مناسبی نداشتن در مصاحبه هاشون. تیکه های آقای فردوسی پور هم بعضا بجا و بعضا نابجا هستش. من میگم ماها دیگه چرا از این ادبیات دفاع میکنیم و اونو با افتخار دلیل برتری شخص مورد نظرمون میدونیم؟! واقعا این جمله زیبا بود: خونه آقای کءیروش شام چی خوردی؟ اونم با خنده و تمسخر؟ اصلا اگه شام هم خورده باشه ایرادی داره مگه؟!

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
فارغ از تعصبات رنگی :

جواب سوال اول : بله در حد خود فردوسی پور و برنامش بود
جواب سوال دوم : خیر ...
پ.ن : چه معنی میده یه گزارشگر تلویزیونی و مجری یه برنامه پر بییننده ( پر طرفدار نه ) برای دعوت از میهمان و هماهنگی های لازم به منزل سرمربی تیم ملی بره ؟
اصلا چرا اون موقع که رحمتی اینو بهش گفت همین جواب رو نداد ؟ حالا گذاشته بعد از یه هفته داره میگه فلان ...
اصلا تابلو نیست ...

/

ببخشید یعنی اجازه نداره خونه سرمربی بره؟ اینو جایی نوشته یا قانون شده؟ این که جواب آقای رحمتی رو داد یا نداد به خود آقای فردوسی پور مربوطه. من حرفم اینه این نوع ادبیات قابل دفاع نیست و فکر نمیکنم دلیل برتری کسی باشه پس بهتره توسط ماها بسط داده نشه لااقل که مثلا آقای فلانی ترکوند!!

Amenocy

کاربر فعال برنامه نویسی
کاربر فعال
لایک‌ها
602
کلا" یه جووی درست شده بین داور های قدیمی و جدیدی که سعی میکنن از تصمیم داور حمایت کنن مگه این که خیلی دیگه تابلود باشه . این بخش برنامه رو جمع کنن خیلی بهتره

دوستای آبیمون هم فقط میخوان از خودشون دفاع کنن . حرفهای دیروز قلعه نوعی چی بود اصلا" یهو از کجا پیدا شد از اجنبی و این چیزا حرف زد ؟! کسی حق نداره بگه از بازی خوشم نیومد ؟

آمار پاسش هم که دیگه غوغا بود ! 600 تا رو بارسا تو یه بازی میده

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
پیشنهاد میکنم ماها دیگه نیایم این ادبیات رو بسط بدیم.مثلا گذاشتن صحبتهای آقایان رویانیان و فتح ا... زاده در تاپیکهای پرسپولیس و استقلال و در ادامه دفاع کردن از اون صحبتها حتی بعضی مواقع با افتخار تکرار کردن اون جملات بسط ادبیات آنهاست. بهتر نیست از تکرار کردن این گونه حرفها که هممونم میدونیم گاها با جملات نازیبا آمیخته بوده حتی در فضای مجازی اجتناب کنبم تا به جای اینکه به گسترش این نوع ادبیات کمک کنیم، به برچیده شدنش کمک کرده باشیم؟

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
دوست عزیز من از ادبیات آقایان فتح ا... زاده و رویانیان دفاع نکردم. اونها هم ادبیات مناسبی نداشتن در مصاحبه هاشون. تیکه های آقای فردوسی پور هم بعضا بجا و بعضا نابجا هستش. من میگم ماها دیگه چرا از این ادبیات دفاع میکنیم و اونو با افتخار دلیل برتری شخص مورد نظرمون میدونیم؟! واقعا این جمله زیبا بود: خونه آقای کءیروش شام چی خوردی؟ اونم با خنده و تمسخر؟ اصلا اگه شام هر خورده باشه ایرادی داره مگه؟!
منم دفاع نمیکنم اما میگم ادبیاتشم واقعا اونقدر وقیحانه نبود ذات برنامه نود همینه عادل که خودش خیلی وقتا به هر قیمتی که شده میخواد جنجال به پا کنه که من اینو از ادبیات بد بدتر میدونم همونجا عادل سعی کرد چند تا از مطبوعاتیایه ناراضی رو بیاره که یه جنجال به پا کنه شخصا منتظر این بودم که امیر خیلی بد برخورد کنه اما خداییش به نسبت خیلیا که این مدته اومدن رو خط برنامه نود من جمله فتح اله زاده رویانیان یا حتی عابدینی و رضا غیاثی :D خیلی بهتر بود البته امیر هم مثل اینکه خبر داشت قراره چه اتفاقی بیوفته و خودشو آماده کرده بود چون قبل اینکه با هیوا یوسفی تماس گرفته بشه یه کد هایی رو داد که عادل گفت من فقط اس ام اس زدم!!!

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
منم دفاع نمیکنم اما میگم ادبیاتشم واقعا اونقدر وقیحانه نبود ذات برنامه نود همینه عادل که خودش خیلی وقتا به هر قیمتی که شده میخواد جنجال به پا کنه که من اینو از ادبیات بد بدتر میدونم همونجا عادل سعی کرد چند تا از مطبوعاتیایه ناراضی رو بیاره که یه جنجال به پا کنه شخصا منتظر این بودم که امیر خیلی بد برخورد کنه اما خداییش به نسبت خیلیا که این مدته اومدن رو خط برنامه نود من جمله فتح اله زاده رویانیان یا حتی عابدینی و رضا غیاثی :D خیلی بهتر بود البته امیر هم مثل اینکه خبر داشت قراره چه اتفاقی بیوفته و خودشو آماده کرده بود چون قبل اینکه با هیوا یوسفی تماس گرفته بشه یه کد هایی رو داد که عادل گفت من فقط اس ام اس زدم!!!

در کل فضای فوتبال امروز ما به نظر من زیبا نیست. حتی میشه اینو دید که خیلیها دوست دارن تیم ملی نتیجه نگیره تا بتونن ناکامی گذشته خودشونو راحت تر توجیه کنن من جمله آقای قلعه نوعی و آقای دایی.

galaxysky

Registered User
لایک‌ها
644
ببخشید یعنی اجازه نداره خونه سرمربی بره؟ اینو جایی نوشته یا قانون شده؟ این که جواب آقای رحمتی رو داد یا نداد به خود آقای فردوسی پور مربوطه. من حرفم اینه این نوع ادبیات قابل دفاع نیست و فکر نمیکنم دلیل برتری کسی باشه پس بهتره توسط ماها بسط داده نشه لااقل که مثلا آقای فلانی ترکوند!!
نه عزیز من و شما نیستیم که هر جا خواستیم بریم
ایشون نقش قاضی رو تو جامعه فوتبال ما پیدا کرده و نمیتونه هر جایی بره !! مگه ایشون هی کل یوم کل یوم میکردن شایسته بود ؟ یه چیزی تو زبون یکی نمیچرخه از بچگی بد یاد گرفته !! حق نداری راه بیفتی تو تلویزیون و برنامه های دیگه مسخره اش کنی . اینا چون رسانه دستشون هست کاملا میتونن هرجور میخوان برخورد کنن و خبرها رو هر جور میخوان به خورد ملت بدن و هر جا هم خواستن اجازه دفاع به نفر مقابل بدن یا ندن !!

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
نه عزیز من و شما نیستیم که هر جا خواستیم بریم
ایشون نقش قاضی رو تو جامعه فوتبال ما پیدا کرده و نمیتونه هر جایی بره !! مگه ایشون هی کل یوم کل یوم میکردن شایسته بود ؟ یه چیزی تو زبون یکی نمیچرخه از بچگی بد یاد گرفته !! حق نداری راه بیفتی تو تلویزیون و برنامه های دیگه مسخره اش کنی . اینا چون رسانه دستشون هست کاملا میتونن هرجور میخوان برخورد کنن و خبرها رو هر جور میخوان به خورد ملت بدن و هر جا هم خواستن اجازه دفاع به نفر مقابل بدن یا ندن !!

آقا رضا عزیز من از آقای فردوسی پور دفاع نکردم. میشه بگین کجای حرفم دفاع از ایشون بود؟ من میگم ماها دیگه ادبیات این روزهای فوتبال رو بسط ندیم. البته اکه به نظرمون زیبا نیست. اگه هم زیباست و جای گسترش داره حرفی نمیمونه و به قول معروف صلاح مملکت خویش خسروان دانند.

Registered User
لایک‌ها
4,964
ببینید بنده حرفم یه چیزه دیگست

من میگم با هرکی باید مثل خودش حرف زد و رفتار کرد حالا میخواد قلعه نویی با فردوسی پور اینجوری حرف بزنه یا دایی یا فتح الله زاده یا هر کس دیگه ...

این آقا انتن صداوسیما دستشه هر کاری که میخواد میکنه و اعتقاد داره هیچ کسی نباید باهاش مثل خودش رفتار کنه کلا فکر کرده برا خودش کسیه

باز هم میگم همه آزادن همه جا برن ولی منو شما خوب میدونیم عادل الکی جایی نمیره مطمئن باش توطئه ای پشتش بوده وگر نه همون موقع که رحمتی زد تو پرش جواب میداد و خشکش نمیزد

کلا ازش خوشم نمیاد خیلی موج منفی میده یه جورایی فکر میکنم دست های پشت پرده خود این نامرده ...

saeedsh7j

Registered User
لایک‌ها
5,702
دوست عزیز من از ادبیات آقایان فتح ا... زاده و رویانیان دفاع نکردم. اونها هم ادبیات مناسبی نداشتن در مصاحبه هاشون. تیکه های آقای فردوسی پور هم بعضا بجا و بعضا نابجا هستش. من میگم ماها دیگه چرا از این ادبیات دفاع میکنیم و اونو با افتخار دلیل برتری شخص مورد نظرمون میدونیم؟! واقعا این جمله زیبا بود: خونه آقای کءیروش شام چی خوردی؟ اونم با خنده و تمسخر؟ اصلا اگه شام هم خورده باشه ایرادی داره مگه؟!

فکر نمیکنی اگه قلعه نوعی میرفت خونه ی کیرش عادل یک برنامه مخصوص میذاشت که شما چرا رفتی و چکار میکردی؟

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
فکر نمیکنی اگه قلعه نوعی میرفت خونه ی کیرش عادل یک برنامه مخصوص میذاشت که شما چرا رفتی و چکار میکردی؟

شاید چون ایشون مربی یک باشگاه بزرگ هستش ولی عادل یک مجری برنامه ورزشی، البته هیچ جای خورده گیری بر آقای قلعه نوعی هم اگر این اتفاق بیفته نیست. از طرفی من میگم ادبیات نامناسب حالا اگه فردوسی پور هم همین جملات رو اینجوری میگفت هیچ وقت نمیومدم بگم آفرین بهش. البته در اینکه گاها برنامه 90 موجب افزایش تنش در جامعه فوتبال میشه با دوستان موافقم.

Registered User
لایک‌ها
4,964

آوورین ! از اون موقع میخوام اینو بگم یادم میره ...
خیلی لازمه یکی این فردوسی پور رو بشونه سر جاش به همه عالم و آدم گیر میده ولی کسی حق نداره بگه بالا چشت ابرو - ه
در ضمن بد ترین نوع ادبیات هم مربوط به همین آقای فردوسی پور هستش این واژه اجنبی پرست هم لایق همین آقاست
با اولین باخت تیم ملی مربی رو میاره میشونه رو یه صندلی هر چی از دهنش در میاد بار مربی میکنه انواع تهمت رو بهش میزنه ولی ما که تو سابقمون باخت به لبنان جاش خالی بود و آقای کیروش زحمت این مورد رو کشیدن هیچ کس
نیومد بگه آقای کیروش چه خبرا ؟ ببینم اصلا اومدن بگن و بپرسن از همین کیروش که خدایی تا حالا چند تا شهرستان رفتی باز یببینی ؟
اگر اتفاقی که برای سید مهدی افتاد در زمان علی دایی یا امیر قلعه نویی بود خداییی شما به من بگو همین آقای طرفدار حقوق سرمربیان اجنبی با هاش چی کار میکرد ؟
اگر باخت به لبنان در زمان دایی یا قلعه نویی بود شما به من بگو این دوستمون چی کار میکرد ؟
ایشون فقط به فکر منافع شخصی خودش هست و بس ...
اکثر دلال بازی های این فوتبال هم زیر سر خودشه ...

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,827
به قول خود شما خارج از تعصبات رنگی
ادبیات قلعه نویی به نسبت اوندفعه فتح اله زاده و رویانیان که هر دو ادعا دارن خیلی انسان های ارزشی هستند خیلی بهتر بود به نظر من این تیکه هم که گفت به نسبت تیکه هایی که خود عادل میندازه چیز خاصی نبود

پیرو صحبتتون وقتی رویانیان راجع به اون سردار گفت ایشون بیخود کرده من هنگ کردم
اصلاً انتظار نداشتم

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
پیرو صحبتتون وقتی رویانیان راجع به اون سردار گفت ایشون بیخود کرده من هنگ کردم
اصلاً انتظار نداشتم
منم موافقم که حرف بدی زد و ازش دفاع هم نمیکنم و نکردم:)

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
آوورین ! از اون موقع میخوام اینو بگم یادم میره ...
خیلی لازمه یکی این فردوسی پور رو بشونه سر جاش به همه عالم و آدم گیر میده ولی کسی حق نداره بگه بالا چشت ابرو - ه
در ضمن بد ترین نوع ادبیات هم مربوط به همین آقای فردوسی پور هستش این واژه اجنبی پرست هم لایق همین آقاست
با اولین باخت تیم ملی مربی رو میاره میشونه رو یه صندلی هر چی از دهنش در میاد بار مربی میکنه انواع تهمت رو بهش میزنه ولی ما که تو سابقمون باخت به لبنان جاش خالی بود و آقای کیروش زحمت این مورد رو کشیدن هیچ کس
نیومد بگه آقای کیروش چه خبرا ؟ ببینم اصلا اومدن بگن و بپرسن از همین کیروش که خدایی تا حالا چند تا شهرستان رفتی باز یببینی ؟
اگر اتفاقی که برای سید مهدی افتاد در زمان علی دایی یا امیر قلعه نویی بود خداییی شما به من بگو همین آقای طرفدار حقوق سرمربیان اجنبی با هاش چی کار میکرد ؟
اگر باخت به لبنان در زمان دایی یا قلعه نویی بود شما به من بگو این دوستمون چی کار میکرد ؟
ایشون فقط به فکر منافع شخصی خودش هست و بس ...
اکثر دلال بازی های این فوتبال هم زیر سر خودشه ...

والا چی بگم. فقط در رابطه با دعوت نکردن مربی تیم ملی مثل اینکه دیدارشون مربوط به همین موضوع و دعوت کردن از ایشون برای شرکت در برنامه 90 بوده البته بر اساس گفته های خود عادل.

galaxysky

Registered User
لایک‌ها
644
آقا رضا عزیز من از آقای فردوسی پور دفاع نکردم. میشه بگین کجای حرفم دفاع از ایشون بود؟ من میگم ماها دیگه ادبیات این روزهای فوتبال رو بسط ندیم. البته اکه به نظرمون زیبا نیست. اگه هم زیباست و جای گسترش داره حرفی نمیمونه و به قول معروف صلاح مملکت خویش خسروان دانند.

دقیقا حرف الانتون درسته برادرم
من نظر خودم رو در مورد سوالی که پرسیده بودید که ایشون میتونه بره یا نه گفتم . و گاهی باید با یکی مثل فردوسی پور هم برخوردی مثل خودش صورت بگیره هر چند دوستش دارم و از صراحتش خوشم میاد ولی گاهی یه سوزن هم به خودش بخوره خوبه .

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
دقیقا حرف الانتون درسته برادرم
من نظر خودم رو در مورد سوالی که پرسیده بودید که ایشون میتونه بره یا نه گفتم . و گاهی باید با یکی مثل فردوسی پور هم برخوردی مثل خودش صورت بگیره هر چند دوستش دارم و از صراحتش خوشم میاد ولی گاهی یه سوزن هم به خودش بخوره خوبه .
موافقم آقا رضا عزیز;)

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
صحبت های راهبر باحال بود... عادل مات شد. مطمئنم خودش فکر نمی کرد اینطوری بشه، اگه میدونست 1000 سال راهبر رو روی خط نمی آورد!

در راستای تکمیل کردن و عامیانه تر کردن صحبت های راهبر فقط همینو بگم عادل خیلی خاله زنک شده! بحث هاش هم خاله زنکیه!!

کاش یکی هم مثل جلالی بیاد همونطور که کیفیت دربی رو آنالیز کرد، کیفیت نود رو آنالیز کنه. مطمئنم اوضاعش از لیگ درپیت ما هم بدتره.

بالا