• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

برنامه 90

-------------------------------

• Total voters
    27
  • Poll closed .

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
حسيني:به خاطر 90 شش هفته بازي نکردم / از فردوسی پور هم شکایت خواهم کرد

سيدحسين حسيني در گفت‌وگو با فارس در خصوص درگيري‌هايش با سرپرست نيروي زميني و برنامه 90 که اعلام کرده بود اين بازيکن به جاي برادرش در ليگ برتر بازي مي‌کند و معافيت سربازي گرفته، گفت: پس از اينکه اين اتهام به من زده شد هفته گذشته از سوي نيروي انتظامي مسئله خود را رسيدگي کردم و حتي من مجدداً معاينه و کارهاي اوليه شدم تا خدا را شکر ثابت شد که باز حق با من بود.
وي خطاب به مجري برنامه 90 افزود:‌ آقاي فردوسي‌پور شما من را در جامعه فوتبال انگشت‌نما کرديد و از شما گله دارم و فقط تو را به خداي بزرگ واگذار مي‌کنم. شما به خاطر حرف‌هاي يک نفر که مشخص نبود به دنبال چه هدفي است من را در رسانه ملي کوبيديد و حالا که کميته انضباطي بار ديگر حق را به من داده جواب تلفن‌تان را نمي‌دهيد.
حسيني ادامه داد: من پس از اين اتفاق‌ها باز هم به کميته انضباطي و کميته استيناف رفتم و باز هم پس از شکايت دوباره‌ام سرپرست نيروي زميني محکوم شد و بايد ظرف 10 روز آينده از من عذرخواهي کند اما آقاي فردوسي‌پور شما چگونه مي‌توانيد با اتهاماتي که در رسانه‌ ملي به من زديد اين مسئله را جبران کنيد.
وي خاطرنشان کرد: قطعاً اگر نتوانم اعاده حيثيت کنم از فردوسي‌پور هم شکايت خواهم کرد. پس از اين اتفاقات با توجه به اينکه آقاي ويسي دوست نداشت حاشيه به تيمش بيايد 6 هفته براي پيکان بازي نکردم اما حقم را گرفتم. حتي نامزدي برادرم هم بهم خورد که من بايد فقط ابراز تأسف کنم و فقط اميدوارم که خداي بزرگ جواب فردوسي‌پور را بدهد چون کاري که در حق من کرد بخشيدني نيست.

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
من گزینه ی 4 رو زدم گفتم جلوی 2 کم نیاره :دی یه دفعه نتیجه نظر سنجی رو دیدم تعجب کردم :دی ، البته یکم باز قرمز و آبی شده ....

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
لئون استپانیان واقعا بازیکن خوبی بود.

یکی از بهترین ضربه ایستگاهی زن ها در تاریخ لیگ فوتبال ایران.

بازیکن خوش فکر. واقعا برنامه 90 کار خوبی کرد که دعوتش کرد.

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
چه خلوته امشب :دی

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
آنچه در «90» گذشت

برنامه «90» این هفته‌ با طرح سوالی 10 روز زودتر به استقبال شهرآورد سنتی پایتخت رفت.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، در حالی که 10 روز تا شهرآورد بزرگ پایتخت باقی مانده است، برنامه «90» این هفته‌ مسابقه پیامکی‌اش را به داربی سنتی تهران اختصاص داد.

تهیه کنندگان این برنامه در این هفته‌ چهار داربی جنجالی و هیجان انگیز تاریخ فوتبال ایران را گلچین کرده بودند و از مخاطبان خود پرسیده بودند که به نظر آنها کدام یک از این چهار داربی هیجان انگیز‌تر بوده است.

داربی اول مربوط به سال 73 می‌شد که به دلیل درگیری بازیکنان با یکدیگر ناتمام ماند. داربی دوم بازی جنجالی سال 79 بود که اولین حضور مهدی هاشمی نسب با پیراهن استقلال برابر تیم سابقش بود. این بازی نیز در دقیقه آخر با درگیری بازیکنان همراه بود. داربی سوم مربوط به سال 83 بود که پیروز قربانی در ثانیه‌های پایانی بازی گلزنی کرد تا استقلال سه بر دو به پیروزی برسد و آخرین داربی هم داربی معروف سال 90 بود که ایمون زاید در 10 دقیقه هت تریک کرد و تیم 10 نفره‌اش را به پیروزی رساند.

در پایان برنامه از حدود دو میلیون شرکت کننده این مسابقه 63 درصد داربی سال 90 را هیجان انگیزترین داربی تاریخ دانستند و به ترتیب داربی‌های 83، 79 و 73 را به ترتیب با 24 ، 8 و 5 درصد در رده‌های بعدی قرار دادند.

برنامه «90» این هفته‌ با پخش گزیده‌ای از بازیهای جام حذفی در مرحله یک چهارم نهایی و همچنین بازی پرسپولیس و نفت تهران در مرحله یک هشتم نهایی این جام آغاز شد و پس از آن گزارشی از کیفیت نامطلوب زمین چمن ورزشگاه دستغیب شیراز پخش شد.

در این گزارش صادق درودگر، مدیرعامل ملوان با کنایه این زمین را به چمن ورزشگاه سانتیاگو برنابئو تشبیه کرد!

پس از این گزارش، بخش «90 درجه» پخش شد که در این بخش مجری برنامه درباره بازی‌های هفته‌ گذشته لیگ برتر چند جمله‌ای مطرح می‌کند. نکته جالب این بخش اشاره عادل فردوسی‌پور به بازی استقلال و مس بود؛ با پخش صحنه‌ای که توپ در محوطه جریمه به دست امیرحسین صادقی برخورد می‌کند، فردوسی‌پور گفت: دست‌های پشت پرده همچنان در بازی‌های استقلال مشهود است.

در ادامه برنامه محمد مایلی کهن، سرمربی تیم فوتبال گهر دورود میهمان تلفنی برنامه شد تا درباره مسایل مختلفی از جمله میزبانی دورود صحبت کند. وی در این رابطه گفت: مربیان قبلی که در گهر بودند یعنی تارتار و پورمند اگر از امتیاز میزبانی در دورود بهره‌مند بودند می‌توانستند نتایج بهتری بگیرند.

وی درباره اوضاع مالی باشگاه‌اش هم گفت: بازیکنان ما مثل مردم دورود خیلی نجیب هستند. آنها با کمترین امکانات که حتی از یک تیم لیگ یکی هم کمتر است، با جان و دل کار می‌کنند.

مایلی کهن در ادامه خطاب به فردوسی‌پور گفت "کم لطفی شما مشکلات ما را بیشتر کرد" و وقتی که این حرف با واکنش تعجب آمیز فردوسی‌پور روبرو شد، توضیح داد: گزارشی که برنامه «90» درباره حسین هدایتی پخش کرد و برخی از کارهای او را برای مشهور شدن اعلام کرد، او دلسرد شد و تصمیم گرفت که دیگر در تیم ما هزینه نکند.

مجری برنامه در این لحظه گفت: آقای هدایتی کارهای خوبی را در فوتبال ما انجام داده است، اما برخی از کارهایش هم قابل نقد است، به هر حال امیدوارم وی حسن نیت خودش را نسبت به گهر نشان دهد چون نتیجه‌ گرفتن گهر همه مردم ایران خوشحال می‌کند.

مایلی کهن در ادامه و در واکنش به کنار گذاشته شدن غلامرضا بهروان از سازمان لیگ به دلیل دو شغله بودند ، گفت: در فوتبال ما آدم‌های دو شغله که هیچ، در ورزش ما آدم‌های چند شغله زیادی هستند. چند سال پیش هم گفتم که اگر همه مسئولان ما دو شغله باشند به همه کار می‌رسد! مساله این است که خیلی‌ها بیش از دو شغل دارند.

سرمربی گهر درباره مساله واگذاری امتیاز این تیم به ایثارگران هم گفت: قرار بوده که این اتفاق رخ دهد، اما هنوز خبری نشده است، این مساله قابل توجه دوستانی باید باشد که در تیمشان میلیاردی خرج شده ، ولی می‌گویند که رختکن‌شان بخاری ندارد. مشکلات ما وسیع‌تر از این حرف‌ها است. من از همه مجموعه تیم تشکر می‌کنم که با جان و دل کار می‌کنند.

پیش از این که ارتباط برنامه با مایلی کهن قطع شود، امیر عابدینی، مدیرعامل باشگاه داماش روی خط برنامه آمد تا درباره گهر توضیحاتی را ارائه کند. وی در این رابطه گفت: حسین هدایتی حاضر شده بود که تیم را اجاره کند و به همین دلیل پول‌هایی را در این باشگاه هزینه کرد، بدون این که مالک آن باشد. وی 400 میلیون تومان از بدهی‌های باشگاه را به من داد تا پرداخت کنم و سپس یک میلیارد و 300 میلیون تومان در تیم هزینه کرد. او همچنین 600 میلیون تومان هم به وکیلش چک داده تا خرج باشگاه شود. این رقم برای کسی که فقط با هدف کمک به این تیم آمده رقم بالایی است پس بی‌انصافی است که در موردش اخبار نادرست بدهند.

وی ادامه داد: دست مایلی کهن را می بوسم که وقتی به گهر رفت که هیچ کسی حاضر نبود برای آن تیم از خودش خرج کند. اگر گهر روی پا مانده به دلیل همت مایلی کهن و بازیکنان و کمک هدایتی است. دلیل این که تاکنون امتیاز تیم را به ایثارگران نداده‌ایم، هم این بوده که می‌خواستیم هدایتی را در تیم نگه داریم، اما او صبح دوشنبه به من گفت که قطعا نمی‌خواهد ادامه دهد. بنابراین ما روال قانونی انتقال تیم به ایثارگران را انجام می‌دهیم تا به زودی این اتفاق بیفتد.

فردوسی‌پور در کنار صحبت‌های عابدینی درباره گهر از وی درباره یکی از بازی‌های استقلال و پرسپولیس در سال‌های قبل پرسید. فردوسی‌پور گفت: در سال 78 که پرسپولیس برابر استقلال 9 نفره شده بود، گفته شده که مسئولان سازمان تربیت بدنی وقت از استقلالی‌ها خواسته‌اند که به پرسپولیس گل نزند. این مطلب را علی فتح‌الله‌زاده هم در مصاحبه‌ای اعلام کرد است. عابدینی در واکنش به این حرف گفت: نمی‌شود راجع به فوتبال این طور حرفی زد، اگر به 10 داربی که مساوی شده بود نگاهی بیندزاید، خواهید دید که آن وقت هم مردم نگران بودند که نکند کاسه‌ای زیر نیم کاسه باشد. در داربی سال 78 وضعیت به گونه‌ای شده بود که بازیکنان پرسپولیس به دلیل اعتراض به داور می‌خواستند که تیم را بیرون بکشند، اما من از آنها خواستم که این کار را نکند. ضمن این که استقلال در آن بازی با سه مهاجم بازی می‌کرد و بازیکنان به مربیان خود فشار می‌آورند که مهاجم چهارم را به آنها اضافه کند، آن وقت چطور می‌شود قبول کرد که آنها می‌خواستند به ما گل نزنند.

این صحبت‌های عابدینی مجری برنامه را بر آن داشت تا با فتح‌الله‌زاده درباره آن داربی معروف صحبت کند. مدیرعامل آبی‌ها که از سفر امارات بازگشته بود، در اواخر برنامه میهمان تلفنی «90» شد تا پاسخگوی سوالات این برنامه باشد.

فتح‌الله‌زاده درباره صحبت‌هایش در مورد داربی سال 78 گفت: من هیچ جا نگفته‌ام که می‌توانستیم در آن بازی به پرسپولیس شش گل بزنیم و هر جا که چنین چیزی از قول من نوشته شده تکذیب می‌کنم. در آن بازی جو بسیار ملتهب شد و وقتی دو بازیکن حریف اخراج شدند، دیدم که علی پروین بسیار عصبانی است. در آن زمان فائقی (معاون وقت سازمان تربیت بدنی) با پروین صحبت کرد و به او گفت که چیزی نیست. همچنین او به ما نگفت که به پرسپولیس گل نزنید، بلکه فقط گفت کمی ملاحظه کنید. ما می‌خواستیم که آن بازی را ببریم، اما واقعا نتوانستیم گلزنی کنیم.

فتح‌الله‌زاده همچنین درباره مشکلات مالی تیمش هم گفت: ما تاکنون به صورت میانگین 40 درصد قرارداد بازیکنان را پرداخت ‌کرده‌ایم . درست است که در این زمینه کمی عقب هستیم، اما اگر ما را با پرسپولیس مقایسه نکنید، وضعمان خیلی هم بد نیست.

در ادامه چند گزارش از حاشیه دیدار پرسپولیس و صبا و شعار هواداران قمی علیه یحیی گل محمدی و همچنین جلسه اتحادیه داوران پخش شد و با پخش حاشیه داربی سنتی اصفهان و اعتراض هواداران ذوب آهن برنامه «90» به استقبال میهمان ویژه خود رفت.

لئون استپانیان بازیکن اسبق سپاهان میهمان برنامه «90» بود. وی در بخشی از صحبت‌هایش گفت: از سال 74 با حضور در تیم آرارات وارد فوتبال ایران شدم و شش ماه طول کشید که زبان فارسی را یاد بگیرم. زمان خداحافظی هم 36 سال داشتم و با توجه به این که رباط صلیبی‌ام را عمل کرده بودم، ترجیح دادم که ادامه ندهم.

وی درباره خلق عصبی‌اش در بازی هم گفت: این مساله جزئی از فوتبال است. همیشه که نمی‌توان آرام بود.

وی در پایان صحبت‌هایش هم گفت: بازیکنان ایرانی یاد گرفته‌اند که همیشه بگویند «می‌خواهند مثل رونالدو یا مسی شوند» در حالی که در فوتبال خودشان بازیکنان بزرگی حضور داشته‌اند که می‌توانند الگو باشند. علی دایی بیش از 100 گل ملی زده و عابدزاده به نظرم یکی از بهترین دروازه‌بانان جهان است.

مسایل حاشیه‌ای باشگاه گهر دورود بسیار دامنه دار بوده است؛ یکی از این مسایل ادعای محمد رویانیان مبنی پرداخت پولی به این باشگاه است که البته از سوی مدیرعامل فعلی این باشگاه تکذیب شده است. آیت الله زاده گفته بود که هیچ سند و مدارکی دال بر این که رویانیان به گهر پولی داده، وجود ندارد.

در همین رابطه اسماعیل حیدرپور مدیرعامل سابق این باشگاه روی خط برنامه آمد که درباره کمک مالی رویانیان صحبت کند.

وی گفت: باشگاه زیر نظر مقام قضایی اداره می‌شود و قبل از این که هدایتی تیم را اجاره کند، تیم در اجاره شهرداری دورود بود و زحماتی که همکاران من کشیده بودند، تیم بسته شد و قرار بود که 20 درصد قراردادها پرداخت شود، اما این اتفاق نیفتاد و بازیکنان تمرین را تحریم کردند. در آن مقطع از رویانیان نه به عنوان مدیرعامل پرسپولیس، بلکه به عنوان دیگر روی آوردیم و او هم از طریق یکی از اسپانسرها 250 میلیون تومان به ما قرض داد. آن پول مستقیما به حساب شهرداری دورود واریز شد و از همان طریق به بازیکنان داده شد. طبیعی است که آیت الله زاده نداند که مدرک این پول کجاست، چون تیم را از هدایتی تحویل گرفته است نه از ما.

در این لحظه که وقت برنامه رو به پایان بود، عادل فردوسی‌پور گفت: بهتر است ادامه بحث را به زمانی موکول کنیم که آیت الله زاده هم حضور داشته باشد.

منبع : ایسنا

*ZEUS*

Registered User
لایک‌ها
794
واقعا برنامه 90 مخصوصا این چند برنامه آخرش خیلی بهتر شده. چند مدتی افت کرده ولی الان داره به اوج بر میگرده:rolleyes:

mondert

Registered User
لایک‌ها
1,425
یک برنامه ای که دیگه کم کم خسته کننده شده و هر شبش مثل شب های قبلش هست دیگه جای بحث و گفتگو نمیزاره !!!

منم تازگی ها یک یا یک و نیم ساعت از نود رو که می بینم خسته میشم تی وی رو خاموش می کنم می خوابم.ولی قبلنا تا تیتراژ پایانی پخش نمیشد ول نمی کردم حتی اگه تا 4 صبح طول می کشید.

Merdas50

Registered User
لایک‌ها
960
عادل دم به تله داد / رگ آبی فردوسی پور زیر تیغ!

برخلاف بسیاری از مجریان و گزارشگران ورزش فوتبال در دنیا و حتی گزارشگران شهرستانی که نوع اجرا و گزارش و لحن آنها کاملا از دلبستگی خاطر آنها به تیم شهرشان یا تیم محبوبشان خبر می دهد چند مجری و گزارشکر مطرح شبکه سه همواره سعی در پنهان نمودن علاقه درونی شان به یک تیم خاص دارند. این مخفی کاری یکی از مهمترین اصول کاری آنها محسوب می شود. معمولا بحث هواداری این گزارشکران در میان علاقمند فوتبال داغ است و هر مجری ای که بهتر از همتاهای خود بتواند ضمن بیان صریح حقایق از گرفتاری در دام افشای راز جانبداری از یک تیم یا یک فرد فوتبالی رهایی یابد در کار خود موفق تر خواهد بود. معمولا این چهار نفر زیر ذره بین قرار دارند؛ عادل فردوسی پور، جواد خیابانی ، مزدک میرزایی و پیمان یوسفی.

عادل فردوسی پور در میان این چهار مجری و گزارشکر کانون توجهات است. او همواره سعی کرده خودش را یک مجری بی طرف معرفی کند و مو لای درز این پنهان سازی علاقه های احتمالی اش نرود. البته بنا بر اقتضای زمان بارها پیش آمده که شفاف سازی او باعث بروز شبهاتی در میان هواداران فوتبال به خصوص دوستداران دو تیم محبوب تهرانی استقلال و پرسپولیس شده است.
عادل دم به تله داد
در برنامه دوشنبه شب اما عادل فردوسی پور به اصطلاح عامیانه دم به تله داد. معمولا برنامه نود دو ، سه هفته قبل از برگزاری پیکار حساس دو تیم استقلال و پرسپولیس بیشتر مورد توجه مخاطبان این برنامه قرار می گیرد. فردوسی پور ابتدا در طرح سوال نظرسنجی برنامه دست روی حساسیتها گذاشت. در حالی که هواداران استقلال قبلا بر عادل خرده گرفته بودند که مثلا چرا بعد از قهرمانی های استقلال همه پرسی دو گزینه ای استقلال یا پرسپولیس با سوال «شما طرفدار استقلال هستی یا پرسپولیس» را مطرح نمی کند فردوسی پور از مخاطبانش پرسید که کدام دربی هیجان انگیز تر بود؟ او برای اینکه مورد بازخواست هواداران استقلال قرار نگیرد یکی از دربی های چند سال پیش را که استقلال در لحظات آخر به گل برتری رسید را نیز در میان سوالات گنجاند اما مشخص بود که دربی سال 90 که پرسپولیس در آخرین دقایق بازی با گلزنی مهاجم ایرلندی اش توانست ورق را برگرداند و هواداران قرمز تا مدتها برگ برنده ای در رجزخوانی با استقلالی ها در دست داشته باشند بیش از دیگر بازی ها در ذهن مردم باقی مانده است. عادل از قاعده چو دانی و پرسی سوالت خطاست پیروی نکرد تا شاید آنچه در دل داشته را عیان سازد! این سوال به منزله این است که از مخاطبان برنامه سوال کنی آیا بازی معروف 6 تایی ها هیجان انگیز بود یا نه! طرح چنین سوالی که جوابش معلوم است در آستانه دربی تا حدی حرفه ای گری عادل را زیر سوال برد. جالب اینجا بود که او بارها در برنامه اش به جای دربی 74 به واژه «گل های ایمون زاید» اشاره کرد در حالی که اصلا سوال برنامه در مورد بهترین گلها نبود. این یعنی عادل در ناخودآگاهش ایمون زاید را محور طرح چنین سوالی دانسته بود و در واقع قصه این نظر سنجی از ایمون زاید و روز تلخ استقلال و روز شیرین پرسپولیس برخاسته بود.
بخش بعدی برنامه که فردوسی پور یکطرفه به قاضی رفت به آیتم «نود درجه» مربوط می شد. در حالی که تیم رقیب استقلال بنا به نظر کارشناسی برنامه 90 در شهر قم از اشتباهات داوری بهره جست و دو پنالتی برای حریف نادیده گرفته شد فردوسی پور در این آیتم اشتباهات داور را در این بازی نادیده گرفت و صحنه مشکوک به هند پنالتی در محوطه جریمه استقلال را های لایت کرد و «دستهای پشت پرده» که چند سال پیش امیر قلعه نویی مربی استقلال در انتقاد ازداوری ها عنوان کرده بود را به عنوان کنایه ای دوباره برای قلعه نویی بکار برد. جالب اینجاست که قلعه نویی مدتهاست که در برنامه نود روی خط تلفنی نیامده است و انگار اختلاف عقیدتی او با عادل همچنان ادامه دارد. اتفاقا یکی از دلایلی که هواداران استقلال را نسبت به تمایلات عادل بدبین کرده به سوابق گذشته این دو بر می گردد. عادل قبلا حتی یک بار که به چهره قلعه نویی کنایه زده بود از گزارش چند بازی فوتبال محروم شد! او بارها به ادبیات قلعه نویی ایراد گرفته بود. ماجرای معروف «کل یوم» اوج نسخ گیری فردوسی پور از قلعه نویی بود که به تعبیر خیلی ها به منزله تحقیر یک انسان در یک جامعه مورد قضاوت قرار گرفت در حالی که شان برنامه نود این نیست که یک نفر را به خاطر اشتباه در انتخاب یک عبارت مورد سرزنش قرار داده و سطح تحصیلات او را به سخره بگیرد!
قلعه نویی مرد محبوب عادل نیست
بعد از چنین اتفاقات مشابهی بر هیچ کس پوشیده نماند که قلعه نویی هرگز مرد موجه و محبوبی نزد عادل نیست و انگار او روابط سردش با قلعه نویی را به کل استقلال و هوادارانش تعمیم می دهد. نمونه ای دیگر به حساسیت عادل در تعویق بازی استقلال با تیم داماش مربوط می شد در حالی که قضیه سفر عجیب استقلال به دورود در جاده های برفی و لغو بازی و فاصله دورود از اراک که محل استقرار استقلالی ها بود و طی مسیر دوباره برای برگزاری این بازی و سفر عنقریب استقلال بعد از این بازی به بندرعباس هیچ حساسیتی را نزد او ایجاد نکرد. همانطور که قبلا برگزاری بازی فینال جام حذفی به صورت تک بازی با یک تصمیم ناگهانی از سوی فدراسیون فوتبال آن هم در یک زمین نامساعد که کاملا به ضرر استقلالی بود که می توانست از امتیاز میزبانی اش در یک فینال رفت و برگشت استفاده کند هیچ واکنش خاصی از سوی عادل در بر نداشت.
حرکات شائبه برانگیز عادل به اینجا ختم نشد. در حالی که بازگشت یکی از محبوب ترین بازیکنان تاریخ باشگاه استقلال یکی از داغ ترین سوژه های فوتبال ایران بود فردوسی پور هیچ جایگاه ویژه ای در برنامه 90 در خصوص بازگشت فرهاد مجیدی به فوتبال ایران باز نکرد. مجیدی که بدون شک یکی از بهترین بازیکنان دو سه سال اخیر فوتبال ایران بوده است و حتی در انتخابات کنفدراسیون فوتبال آسیا در جمع چند مرد برتر قرار گرفته بود هیچ سهمی در این برنامه نداشت در حالی که شاید اگر بازیکنی مثل علی کریمی بعد از یک سال به فوتبال ایران باز می گشت فردوسی پور دست کم یک آیتم چند دقیقه ای به او اختصاص می داد. یا اگر سکوها به جای شعارهای مثبت در حمایت از مرد محبوبشان رویکردی منفی از خود نشان می دادند یقینا مورد توجه عادل قرار می گرفتند. سکوت عجیب و معنی دار عادل در خصوص بازگشت این بازیکن هم از اصول حرفه ای گری همیشگی برنامه نود به دور بود. او که به دعوای کاپیتانی در استقلال بارها اشاره کرده بود این بار که آرامشی شاید موقتی به این باشگاه بازگشته هیچ توجهی به کاپیتان استقلال نکرد.

عادل حتی به یکی از دربی های مهم دیگر که باعث مباهات پرسپولیسی ها شده بود پرداخت. دیداری که تیم استقلال نتوانست حریف دیرینه خود را با وجود اخراج دو بازیکن اش شکست دهد و عادل پرونده این بازی را در حالی به جریان انداخت که به ظاهر در پی این بود که به توصیه ای که معمولا از مقامات بالا برای این بازی به رختکن تیمها می رسد اشاره کند غافل از اینکه این رویکرد هم باعث دلخوری استقلالی ها شد.فردوسی پور در چنین برنامه هایی قبل از دربی هیچگاه به طور جامع و با جسارت اتفاقات بازی معروف «6تایی ها» را موشکافی نکرده است و در مورد شائبه کم کاری بازیکن استقلال که فردای این بازی به پرسپولیس رفت و قبل از بازی به خاطر مذاکره با پرسپولیس از سوی مدیر وقت استقلال سیلی خورد به طور جدی نپرداخته است که این ماجرا از بعد ژورنالیستی هم که شده می تواند برای عادل جالب باشد!
عادل سِر درونش را لو داده
فردوسی پور حتی در واکنش به اشتباهات داوری در بازی قم به این مسئله اشاره کرد که پرسپولیس در این فصل از اشتباهات داوری ضربه زیادی خورده است!
عادل حتی برای دعوت از مهمانان برنامه به روند چند هفته گذشته ادامه داد و با توجه به موفقیت استقلالی ها هیچ بازیکنی را از این تیم دعوت نکرد تا دلخوری اش را از فرهاد مجیدی به نیابت از استقلالی ها نشان دهد که معمولا به دعوت عادل پاسخ مثبت نمی دهد و این شاید یکی از دلایل بی توجهی برنامه نود به مجیدی باشد که در نگاه کلی به دور از اصول حرفه ای است.
شاید هم چنین رویکری به انتقادات و بعضا شعارهای هواداران استقلال که از ناحیه لیدرهای منتسب به باشگاه آب می خورد مربوط باشد. وقتی که او جسورانه والبته کاملا محقانه رودرروی مدیرعامل استقلال قرار گرفت اما در برابر خشم مدیرعامل باشگاه پرسپولیس کاملا افتاده و سر به زیر عمل کرد و به قول خودش یک نیمه فوتبالی به او وقت داد تا با لحنی خشمگین در مورد عادل حرف بزند و عادل در برابر او کوتاه بیاید. این تفاوت لحن موضعگیری عادل، واکنش هواداران استقلال را در محل تمرین و در شبکه های اجتماعی نسبت به او برانگیخت.
این حقیقت کتمان ناپذیر است که فردوسی پور جسورترین ، آگاهترین و سالم ترین مجری تاریخ صدا سیما است که منشا خدمات زیادی برای ورزش ایران بوده است اما گاه پیش می آید که یک نفر نتواند سر درونش را نزد خویش محفوظ نگه دارد!
شبکه ایران

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
در برنامه 90 رخ داد؛مجادله پیشکسوتان سرخابی به خاطر دربی ماندگار/ درگیری شیرینی و شوری!

پیشکسوتان استقلال که در دربی معروف سال 78 نتوانسته بودند پرسپولیس 9 نفره را ببرند تاکید داشتند به آنها توصیه شده طوری بازی کنند که به پرسپولیس گل نزنند. این در حالی بود که پخش تصاویر آن بازی نشان داد حتی مدافعان استقلال در محوطه جریمه حریف مشغول حمله بودند!

به گزارش خبرنگار مهر، برنامه دوشنبه شب نود تحت تاثیر کامل برگزاری هفتاد و ششمین دیدار تیم های فوتبال استقلال و پرسپولیس قرار داشت و از سوال نظرسنجی گرفته تا مهمانان حضوری و تلفنی همه پیرامون این موضوع صحبت کردند. در نظرسنجی این برنامه پرسپولیس با 49 درصد در برابر 40 درصد استقلال از شانس بیشتری برای پیروزی در دیدار روز جمعه برخوردار بود.

با این حال بخش هیجان انگیز این برنامه واکاوی اتفاقات پیرامونی دربی مهر ماه سال 1378 بود که طی آن دو تیم در شرایطی به تساوی بدون گل رسیدند که پرسپولیس با اخراج اسماعیل حلالی و نادر محمدخانی موفق شد 9 نفره استقلال را متوقف کند. اظهار نظری که قبلا استقلالی ها داشتند و اعلام کرده بودند به آنها توصیه شده بازی را مساوی درآوردند سوژه مصاحبه با برخی پیشکسوتان این باشگاه و سعید فائقی معاون وقت سازمان تربیت بدنی شد.

رضا حسن زاده، محمدرضا مهدوی و نصرالله عبداللهی از جمله افرادی بودند که در مورد شرایط استقلال در آن بازی صحبت کردند. در این میان حسن زاده با قاطعیت بیشتری از این موضوع صحبت و تاکید می کرد که بین دو نیمه به آنها اعلام کرده اند که نیمه دوم رعایت کنند تا بازی مساوی شود.

این پیشکسوت استقلال در شرایطی تاکید داشت که هیچدام از بازیکنان این تیم در خط حمله حضور پیدا نمی کردند و تنها فرهاد مجیدی به سمت دروازه پرسپولیس می رفت که همان لحظه تصاویر آن بازی پخش و مشخص شد این تصاویر با حرف های حسن زاده 180 درجه تفاوت دارد چرا که در آن تصاویر حتی جواد زرینچه مدافع استقلال هم درون محوطه جریمه پرسپولیس بود و برای مهاجمان پرتعداد این تیم توپ ارسال می کرد.

نصرالله عبداللهی هم که سرپرست وقت تیم فوتبال استقلال بود تاکید کرد سعید فائقی بین دو نیمه در گوش او گفته که به بازیکنان بگوید به خاطر جوی که در استادیوم وجود دارد رعایت بیشتری کنند تا بازی ختم به خیر شود. البته عبداللهی هیچ اشاره ای به اینکه فائقی گفته باشد کاری کنید بازی مساوی شود، نکرد.

سعید فائقی معاون وقت سازمان تربیت بدنی هم در مورد اتفاقات آن روز گفت: من درگوش آقای عبداللهی گفتم با توجه به شرایط حاکم در ورزشگاه و اتفاقاتی که رخ داده کمی مراعات کنند اما نگفتیم بازی را مساوی کنند. با آقای پروین هم صحبت کردم که تیمشان را از زمین بیرون نکشند.

پس از این اظهار نظر پیشکسوتان استقلال که از نظر افشین پیروانی غیرمنصفانه بود، این پیشکسوت پرسپولیس روی خط آمد و با انتقاد از صحبت های پیشکسوتان استقلال برای آنها کری خواند و گفت پرسپولیس بازی های حماسی زیادی را از استقلال برده که 6 تای سال 52 و همین دربی 9 نفره و پیروزی فصل گذشته با 10 نفر در 10 دقیقه از جمله آنهاست. استقلالی ها نتوانستند آن بازی را ببرند و حالا این مسائل را مطرح می کنند.

هرچند علیرضا منصوریان روی خط تلفنی برنامه آمد تا در مورد صحبت های پیروانی توضیحاتی ارائه کند اما عملا نتوانست پاسخی به وی بدهد. در ادامه هم تصاویری از پیشکسوتان استقلال و پرسپولیس پخش شد که سعید شیرینی و علی شوری دو سرپرست سرخابی ها به خاطر اینکه یکدیگر را نمی شناسند به درگیری و مجادله لفظی پرداختند و فردوسی پور هم به کنایه گفت: وقتی می خواهیم با شرینی صحبت کنیم باید پنج دقیقه اول را به تعریف و تمجید از رویانیان اختصاص دهیم و بعد برویم سراغ اصل مطلب!

ادموند بزیک مهاجم پیشین پرسپولیس و ادموند اختر مهاجم پیشین استقلال مهمانان حضوری برنامه بودند که به مرور خاطراتشان از حضور در دربی های پایتخت و گلزنی در این دیدار پرداختند. ضمن اینکه تصایری از گلزنی های این دو مهاجم ارمنی پخش شد. بزیک در بخشی از صحبت هایش گفت که شاید کریمی به دربی برسد اما بعد آن را تصحیح کرد و گفت واقعا مصدوم است.

پخش گزارشی از وحید مظاهری بازیکن پیشین تیم های پاس و فولاد که دچار نارسایی کلیوی شده از بخش های دیگر برنامه نود بود که طی آن مظاهری از مسئولان و کسانی که بدهکار وی هستند خواست تا دین شان را ادا کنند و طلب های او را بدهند تا بتواند هزینه های درمانش را تامین کند.

منبع: خبرگزاری مهر

و همچنین در برنامه 90 دیشب :

مهدی رحمتی: مدیون مردم باشم اگر از ترس دانیال داوری گفته باشم نمی‌آیم/ کاش من هم اسپانیایی بلد بودم تا با کروش حرف می زدم!
و

فردوسی‌پور: قرعه‌کشی جام حذفی مثل بازی‌های دوران بچگی است!/ نتیجه نظرسنجی نود؛ پرسپولیس دربی را می‌برد

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
IMAGE633981382234687500.jpg

پژمان راهبر

دمش گرم ! بخدا الان دوست دارم عکسش رو قاب طلا بگیرم ! چقدر درست و قشنگ صحبت کرد امشب ، این همون چیزی بود که منم یه مدته دارم پر پر ! میزنم و میگم که شأن یک برنامه تخصصی و پر بیننده خیلی بیشتر از بوجود آوردن جنگ های زرگری و بی مورده

دمش گرم ! عادل ، بچم ! چه جمع و جور کرد خودش رو آخر صحبت :دی

سعادت

Registered User
لایک‌ها
1,134
قلعه نوعی که داشت صحبت میکرد یه لحظه دوریبن رفت روی جلالی - جلالی به عادل اشاره ای کرد فکر کنم گفت تمومش کن - درسته ؟

.:smr:.

Registered User
لایک‌ها
4,964
این عادل بزرگوار! دیشب خعلی ضایع شد !

بد آشی برای امیر قلعه نویی پخته بود که امیر تا قاشق آخر به خردش داد ...

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
این عادل بزرگوار! دیشب خعلی ضایع شد !

بد آشی برای امیر قلعه نویی پخته بود که امیر تا قاشق آخر به خردش داد ...

اول اینو بگم که به عنوان طرفدار رنگی نظر نمیدم و کاملا بیطرفانه اینهارو میگم. دوم اینکه یه سوال دارم: ادبیات استفاده شده توسط آقای قلعه نوعی زیبا بود؟ کاری به مشکلشون با خبرنگارها ندارم چون من خبرنگار نیستم. ولی این جملش واسم جالب بود: رفتی خونه کءیروش شام چی خوردی!!! مگر کسی حق دیدن مربی تیم ملی رو نداره یا برای دیدن ایشون باید از کسی اجازه بگیره؟! هممون میدونیم برنامه 90 پربیننده ترین برنامه ورزشی هستش و بالطبع عواملش میتونن با هر کسی ملاقات و مصاحبه کنن، حتی به برنامه دعوتش کنن. پس دیدار آقای فردوسی پور با مربی تیم ملی کجاش عجیبه که اینو توی تلویزیون اونم با افتخار و با یک لحن تمسخرآمیز بیان کنن؟!! فکر میکنم اگه دست از تعصبات رنگیمون برداریم بهتر میتونیم قضاوت کنیم. آیا واقعا ادبیات بکار گرفته شده توسط آقای قلعه نوعی زیبا بود؟ یعنی برای دیدن مربی تیم ملی باید از کسی اجازه گرفت؟ یا هیچکس حق دیدن ایشون رو نداره؟

بالا