• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

برنامه 90

-------------------------------

• Total voters
    27
  • Poll closed .

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
آره اینم گزینه خوبیه.فکر کنم از دلستر فشارش بیشتر باشه.:lol:

شامپاین پاشیدن رو تو جشن قهرمانی بارسا دیدم. خیلی باحال بود.

پ.ن : چطوری هادی ؟ از مپنا چه خبر؟ دی:

نتیجه نظر سنجی دیشب فوق مزخرف بود. یا این نتیجه ادامه روندی هست که تو sms هایی که استقلال و پرسپولیس هستن اتفاق میفته.( یعنی کل بین آبی و قرمز بدون در نظر گرفتن واقعیت.)
یا اینکه 4 تای شاهین و 3 تای ابومسلم و اون بازی های کسل کننده رو فراموش کردن و چسبیدن به یه جام .

در مورد اتفاقی که پارسال برای دایی افتاد و برکنار شد و به قول خودش آبرو و اعتبارش نابود شد، باید قبول کرد که تا حدودی تقصیر خودش هم بود. آخه مگه چند سال مربیگری کرده بود که فکر کرد میتونه تیم ملی رو بفرسته جام جهانی ؟
نمیشه که همش گفت دایی قربونی شد ، دایی سیبل شد و ... .

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
پاسخ فدراسيون فوتبال به اظهارات دايي​

فدراسيون فوتبال در اطلاعيه‌اي پاسخ اظهارات سرمربي پيشين تيم ملي را داد.

فدراسيون فوتبال اطلاعيه‌‌اي در مورد اظهارات علي دايي به اين شرح صادر کرد:

1- جناب آقاي علي دائي در تاريخ 12/12/86 به عنوان سرمربيگري تيم ملي فوتبال مشغول به خدمت بوده و در تاريخ 8/1/88 به دليل باخت خانگي 2 بر يک تيم ملي فوتبال جمهوري اسلامي ايران مقابل عربستان در استاديوم آزادي و در مقابل ديدگان نزديک به يکصد هزار نفر هواداران حاضر در تالار ملي فوتبال ايران(استاديوم آزادي) و ميليون‌ها ببينده در سراسر جهان از تيم ملي کنار رفته‌اند. در طول مدت همکاري دائما از حمايت‌هاي همه جانبه فدراسيون فوتبال به عنوان سرمربي برخوردار بوده‌اند.

2- آقاي علي دايي شب قبل از اعزام به تورنمنت عمان که از سفر مکه مکرمه و مدينه منوره به تهران برگشته بودند،به علت عدم پرداخت بخشي از طلب خود بابت قرارداد حق مربيگري تيم ملي فوتبال در مرحله اول به صورت قهر اردوي تيم ملي را ترک کرده و به خانه رفته که طي جمع بندي به عمل آمده در فدراسيون، مقرر گرديد جناب آقاي مهدي تاج؛نايب رئيس فدراسيون، به منزل ايشان رفته و پس از برگزاري جلسه مفصل و ذکر اين نکته که عدم همراهي جناب آقاي دائي در آستانه اعزام به تورنمنت عمان به دليل دريافت وجه مورد مطالبه به مصلحت جامعه فوتبال و تيم ملي فوتبال نمي‌باشد، خواهان همراهي نامبرده با تيم ملي شده که ايشان پذيرفتند و بعد از آن جلسه وجه قرار داد ايشان به تدريج و کاملا پرداخت گرديد.

3- در خصوص ادعاي عدم حمايت از سرمربي وقت تيم ملي توسط جناب آقاي تاج و هيات رئيسه محترم فدراسيون به استحضار عموم جامعه فوتبال و هواداران فهيم فوتبال مي‌رساند که فدراسيون و هيات رئيسه از تمامي برنامه‌هاي اعلامي سرمربي محترم تيم ملي به طور همه جانبه و در حد بضاعت حمايت نموده ولي پس از باخت خانگي مقابل تيم ملي عربستان که حتي اگر درآن مسابقه نتيجه مساوي هم به دست آمده بود تيم ملي فوتبال با اندوخته‌هاي بعدي به جام جهاني صعود مي‌کرد و فدراسيون فوتبال(و به تعبير آقاي دايي سازمان متبوع)با تصميم جمعي اعضا محترم هيات رئيسه نسبت به تغيير سرمربي تيم ملي بزرگسالان اقدام نموده است.لازم به ذکراست تمامي تيم هاي ملي ايران در بخش فوتسال، تيم هاي پايه، فوتبال ساحلي و بانوان موفق بوده اند بجز تيم ملي بزرگسالان.

4- در خصوص شکايت جناب آقاي دايي در خصوص مطالبه وجه مورد نظر بابت استمرار قرارداد با فدراسيون به اطلاع مي‌رساند که اين شکايت در کميته انضباطي فدراسيون در حال بررسي و رسيدگي مي‌باشد و تاخير در رسيدگي به دليل اتمام مسابقات ليگ حرفه‌اي مي‌باشد.ولي آنچه که مسلم است جناب آقاي دايي، فدراسيون و عموم مردم مي‌دانند که ايشان قبل از بازي با عربستان وجه کار خود را تماما دريافت کردند ولي درخصوص استمرار قرارداد درمرحله دوم و در چارچوب مقررات هم چنانچه راي به پرداخت وجه به ايشان مي‌باشد،ايشان و مردم شريف ،خوب مي‌دانند که آقاي دايي وجهي را از بيت المال مطالبه مي‌نمايند که در قبال آن عملکردي نداشته‌اند و اصرار بر اين موضوع به مصلحت ايشان و جامعه قهرمانان نمي‌باشد.

مهم اون 3 خط آخرشه که باهاش موافقم.
نمیتونم قبول کنم بابت به ف#$ دادن تیم ملی و محروم کردن 70 میلیون نفر از دیدن تیم ملی شون تو جام جهانی 2 میلیارد پول بگیره .

Six

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
605
نمیتونم قبول کنم بابت به ف#$ دادن تیم ملی و محروم کردن 70 میلیون نفر از دیدن تیم ملی شون تو جام جهانی 2 میلیارد پول بگیره .
این حرفها به نظر من مزخرف هست !
به شما کاری ندارم سارا جان ! منظور من به حرفهای فدراسیون هست , کسی که خربزه میحوره باید پای لرزشم بشینه ! این همه پول بیت المال رو میرینن بهش چیزی نیست ! بعد دایی به خاطر قرار دادی که داشته و اخراجش کردند دنبال طلبش رفته شده پول بیت المال ! همه ما هم میدونیم دایی اونقدی پول داره که نیازی به این پول ها نداشته باشه , بیشتر هدف دایی از این کار اینه اینا که از مربی حمایت نمیکنند و ذرتی به کرتی اخراجش میکنند باید کاملا" حق و حقوقات مربی رو هم بدند که مسئول های بالاتر دهن اینارو سرویس کنند .

بهترین کار ممکن رو علی دایی کرده و به نظر من اصلا نباید کوتاه بیاد , غلط کردند اون موقع که استخدامش کردن این قرارداد رو باهاش بستند ...

در مورد بازی های پرسپولیس هم من نمیدونم رو چه حساب شما میگین کسل کننده هست ؟ همین از سر لیگ ایران هم زیاده ...
مهم نتیجه هستش و دیگر هیچ , بیخودی شلوغش نکنید , من به علی دایی کار ندارم , کلا" دارم میگم ... این جام ها و این قهرمانی هاست که ثبت میشه نه بازی قشنگ .

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
این حرفها به نظر من مزخرف هست !
به شما کاری ندارم سارا جان ! منظور من به حرفهای فدراسیون هست , کسی که خربزه میحوره باید پای لرزشم بشینه ! این همه پول بیت المال رو میرینن بهش چیزی نیست ! بعد دایی به خاطر قرار دادی که داشته و اخراجش کردند دنبال طلبش رفته شده پول بیت المال ! همه ما هم میدونیم دایی اونقدی پول داره که نیازی به این پول ها نداشته باشه , بیشتر هدف دایی از این کار اینه اینا که از مربی حمایت نمیکنند و ذرتی به کرتی اخراجش میکنند باید کاملا" حق و حقوقات مربی رو هم بدند که مسئول های بالاتر دهن اینارو سرویس کنند .

بهترین کار ممکن رو علی دایی کرده و به نظر من اصلا نباید کوتاه بیاد , غلط کردند اون موقع که استخدامش کردن این قرارداد رو باهاش بستند ...

در مورد بازی های پرسپولیس هم من نمیدونم رو چه حساب شما میگین کسل کننده هست ؟ همین از سر لیگ ایران هم زیاده ...
مهم نتیجه هستش و دیگر هیچ , بیخودی شلوغش نکنید , من به علی دایی کار ندارم , کلا" دارم میگم ... این جام ها و این قهرمانی هاست که ثبت میشه نه بازی قشنگ .

فدراسیون که کاره ای نبوده گرچه حرفت رو قبول دارم ولی از طرفی حرفم رو پس نمی گیرم . دی:
هر چی می کشیم از علی/آبا/دیه . اونه که باید جواب پس بده .

ولی آسیا چی ؟ اونجا هم جواب میده ؟
پرسپولیس اکثر برد هاش شانسی و خفیف بوده. بازی کسل کننده هم یعنی بازی حذفی با صبا باتری . 4 تا پاس پشت سر هم نمیتونستن بدن.
ضمن اینکه من به نسبت ذوب آهن و ابراهیم زاده گفتم .

Desperadoz

Registered User
لایک‌ها
5

چه 1 ریال چه 100 ملیارد :دی
این قراردادی هست که فدراسیون بسته و باید فکر این چنین روزی را هم می کرد و بندی تبصره ای چیزی اضافه می کرد که در صورت عدم موفقیت جزیمه شود دایی یا ...
اون موقع که قرارداد می بستن پول پیت المال نبود ؟ :( که اینطوری الان باید به باد بدن

Six

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
605
چه 1 ریال چه 100 ملیارد :دی
این قراردادی هست که فدراسیون بسته و باید فکر این چنین روزی را هم می کرد و بندی تبصره ای چیزی اضافه می کرد که در صورت عدم موفقیت جزیمه شود دایی یا ...
اون موقع که قرارداد می بستن پول پیت المال نبود ؟ :( که اینطوری الان باید به باد بدن
همینه دیگه ! 1000 گ... میخورن با پول بیت المال چیزی نیست حالا اینکه داره حق و حقوقش رو میگیره شده بیت المال .
اینم احتمالا" اون مرتیکه تاج سر زبون ها انداخته , اگه اون یه کوچولو از اونها لای پاش داشت پشت تلفن تو برنامه 90 میومد با دایی صحبت میکرد و همونجا جوابش رو میداد ! نه اینکه بیان واسه اینکه گندش بیشتر از این در نیاد بیانیه صادر کنند ... (بیت المال هم یک بهانه ای کردند که با آبروی علی دایی بازی کنند )

پ.ن : دایی اگر زرنگ باشه تا قرون آخر پولش رو از این عوضی ها میگیره بعد خودش شخصا" مبلغ رو به یک موسسه خیریه واقعی (نه اون صندوق امام ...) به یک موسسه مثل بنياد امور بيماريهاي خاص پولش رو می بخشه !

sіπa

Registered User
لایک‌ها
8
فريادشيران: فردوسی پور عادل نیست

فارس: مربي تيم فوتبال سايپا گفت: از باشگاه استقلال با من تماس گرفتند و گفتند دوست داريم مايلي‌كهن سرمربي ما شود.

نادر فريادشيران در مورد تمديد قرارداد مايلي‌كهن با سايپا گفت: ايشان مذاكراتي با باشگاه داشته اما هنوز نمي‌دانم به طور قطع به توافق رسيده‌اند يا خير.

هرچند مي‌دانم طرفين در اين مذاكرات رضايت داشته‌اند. يك چيز را مطمئن باشيد و آن هم اينكه حتي اگر با سايپا به توافق نرسيم من و مايلي‌كهن روي زمين نخواهيم ماند و حداقل در نيم فصل به يك تيم ليگ برتري خواهيم رفت. مايلي‌كهن اگر بهترين مربي نباشد يكي از 5 مربي برتر ايران است.

وي تاكيد كرد: به جرات مي‌گويم مايلي‌كهن اگر پرسپوليسي نبود دو يا سه دوره متوالي سرمربي استقلال مي‌شد. او با اينكه يك پرسپوليسي است هيچ وقت از سوي اين باشگاه به او پيشنهاد مربيگري نشد.

اين در حالي است كه از باشگاه استقلال با من تماس گرفتند و گفتند دوست داريم مايلي‌كهن سرمربي استقلال شود اما سابقه پرسپوليسي او اين اجازه را به ما نمي‌دهد.

آنها مي‌گفتند در اين صورت شرايط سخت براي شما و جو ايجاد مي‌شود زيرا اگر در يك مسابقه به پرسپوليس ببازيد به خيانت متهم مي‌شويد. شايد روح مايلي‌كهن از اين موضوع هم خبر نداشته باشد اما اين مسئله را مسئولان باشگاه استقلال به من گفتند.

فريادشيران در مورد تعيين سقف قرارداد بازيكنان از سوي سازمان ليگ گفت: در فوتبال حرفه‌اي تعيين سقف قرارداد معنا ندارد.

اين كار فقط راه را براي تقلب در قراردادها و عدم پرداخت ماليات فراهم مي‌كند زيرا باشگاه‌ها اكثرا اين سقف‌ها را رعايت نمي‌كنند.

فصل گذشته كه سال الگوي مصرف بود سجادي مدير عامل سايپا با دستور بذرپاش 20 درصد از بودجه را تعديل كرد اما آيا باشگاه‌هايي نظير سپاهان، ذوب آهن، پرسپوليس،‌ استقلال و راه‌آهن هم اين كار را كردند؟

وي يادآور شد: نتيجه كاهش بودجه سايپا اين شد كه 14 بازيكن ما به تيم‌هاي ديگر بروند. سيد جلال حسيني به سپاهان رفت، حسين كعبي و كاظم برجلو به استيل آذين، زنيدپور به راه آهن ، ايمان رزاقي راد به پيكان و... بنابراين رعايت سقف قرارداد با بخشنامه امكان پذير نيست.

بهتر اين است باشگاه‌هاي دولتي مانند استقلال و پرسپوليس كه متعلق به سازمان تربيت بدني هستند و همچنين ساير باشگاه‌هاي دولتي بودجه‌اي را تعيين كنند و به مديرعامل و هيات مديره محرمانه بگويند كه فقط اين مبلغ را بايد به بازيكنان پرداخت كنيد مگر در موارد خاص كه با تصميم هيات مديره انجام شود.

دستيار مايلي‌كهن با انتقاد از برنامه آخر 90 گفت: به اين دليل عادل فردوسي‌پور را عادل نمي‌دانيم كه در آخرين برنامه‌ خود نظرسنجي در مورد انتخاب برترين مربي را برگزار كرد.

اين نظر سنجي درست نيست زيرا زماني كه امير قلعه‌نويي با سپاهان قهرمان ليگ مي‌شود يا علي دايي با پرسپوليس قهرمان جام حذفي مي‌شود مشخص است كدام مربيان برتر هستند.

ضمن اينكه اگر بر فرض تيم‌هايي مانند سايپا و پيكان و راه آهن قهرمان ليگ هم شوند به دليل اينكه مربيان تيم‌هاي پرسپوليس و استقلال طرفدار دارند قطعا راي بيشتري به خود اختصاص مي‌دهند.

فريادشيران تاكيد كرد: فردوسي‌پور بايد محبوب‌ترين مربي را انتخاب مي‌كرد. برترين مربي قلعه‌نويي است زيرا با سپاهان در ليگ قهرمان شده است.

در نظر سنجي، فردوسي‌پور اسمي از رسول كربكندي كه تيم چهاردهم صبا را ششم كرد يا مايلي‌كهن كه تيمش بالاتر از فولاد مجيد جلالي قرار گرفته نمي‌آورد.

به اين دليل است كه مي‌گويم فردوسي‌پور عادل نيست اما اسم فراز كمالوند كه تيمش پايين تر از صبا است در نظر سنجي مي‌آيد.

او يا بايد بين 6 مربي اول ليگ نظر سنجي مي‌گذاشت يا نام هر 18 مربي را براي انتخاب محبوب‌ترين مربي مي‌آورد نه بهترين مربي. اين مسايل را گفتم تا فردوسي‌پور بداند برخي در اين كشور مسايل را دنبال مي‌كنند.

milad 1000

Registered User
لایک‌ها
99
تاج و كفاشيان شكر زيادي خوردن ميگن پول بيت الماله قراردادو خود نفهمشون بستن ديگه. تا قرون اخرشم بايد بدن.چطور تو اين چند سال قطبي 2-3 ميليارد گرفته با پول فدراسيون جام جهاني ميخواد بره پول بيت المال نيست.

davood3d

Registered User
لایک‌ها
49
بچه ها لیگ از پس فردا شروع میشه. از برنامه نود خبری نیست؟ نکنه میخوان مثل پارسال به بهانه دکور 2 ماه برنامه نداشته باشن!!
توی کنداکتور پخش شبکه 3 برای این هفته چیزی ندیدم:
http://www.iribtv.ir/index.php?option=com_scheduler&ch=C0003

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
آغاز «90» از دوشنبه؛ عادل فردوسي‌پور تا 4 هفته‌ي ديگر در دكور جديد حاضر مي‌شود​

همزمان با آغاز ليگ دهم فوتبال پخش برنامه «نود» از دوشنبه (11 مرداد ماه) آغاز مي‌شود.

اين برنامه از يازدهم مردادماه و يک هفته پس از آغاز ليگ دهم پخش خواهد شد.

سري جديد برنامه «نود» در ليگ دهم به مدت سه تا چهار هفته در همان دکور قبلي در استوديو 11 سازمان صدا و سيما اجرا مي‌شود و با آماده‌سازي دکور جديد، برنامه‌ي «نود» در فضايي جديد توسط عادل فردوسي‌پور اجرا خواهد شد.

پخش برنامه «نود» در ابتدا قرار بود از پنج‌شنبه(هفتم مرداد ماه) آغاز شود که به دليل پخش سريال «فاصله‌ها» (به کارگرداني حسين سهيلي‌زاده)، «نود» يک هفته ديرتر از آغاز ليگ برتر به روي آنتن خواهد رفت؛ براين اساس برنامه‌ي عادل فردوسي‌پور از دوشنبه ساعت 23 به صورت زنده پخش مي‌شود و سريال «فاصله‌ها» نيز در اين روز کمي زودتر پخش خواهد شد.

برنامه «نود» در اولين قسمت پس از آغاز ليگ دهم، 9 بازي نخست ليگ برتر را به صورت خلاصه پخش خواهد پرداخت و پس از آن با تمرکز بيشتر ادامه بازي‌ها را بررسي خواهد کرد.

فاصله ها کیلو چنده ! نود رو پخش کنید کمی بخندیم و بگرییم !

Persiana

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
129
‌‌
امشب 90 داره؟
البته تو اعلام برنامه هاى شبکه ى 3 که زده ساعت 11:30 داره ولى براى اطمينان بيشتر پرسيدم!

‌‌

‌‌

Azemati

کاربر فعال
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4
بله. امشب اولین برنامه در فصل جدیده! ساعت 11 و ربع! بعد از فاصله ها.

Yousef

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,952
دلم تنگ شده بود برای نود.

silvershop7

Registered User
لایک‌ها
3
آره زودتر از 90 دیگه.........

ALL

Registered User
لایک‌ها
18
بازم چرت و پرتا شروع شد.

اینا سربازن ما در جنگ کشته دادیم تکه تکه شدن.....:eek::eek::eek::eek::eek::wacko::wacko::wacko::wacko::wacko:

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
این مرتیکه ترابیان چه چرندی گفت!

میگه میدونید که تو اروپا تابستونا یه دریاچه هم باشه دوربرش چه خبره واسه همون ما از لحاظ جغرافیایی رفتیم یه حایی که ذiن این سربازا خراب نشه که برن تو زمین هنرنمایی کنن!

خاک تو سرت مرتیکه

خودش با زبون خودش میگه اولین چیزی که تو اولویت ما بوده مسائل زیر شکم بوده!

چقدر بی عقل اند بخدا اینا دیگه ...
یکی از یکی بی شعورتر

Last edited:

Mehraɴ

Registered User
لایک‌ها
40
کاشکی حداقل یه دکوری ! آهنگی ! چیزیشو تغییر میدادن !

بالا