• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

برنامه 90

-------------------------------

• Total voters
    27
  • Poll closed .

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
حق اون چیزی هست که تو قرار داد اومده نه خوش اومدن یا بد اومدن ما

میخواستند چشما شون رو باز کنند تا درست قرارداد بنویسند یعنی اون موقع دانشیار:دی نداشتند

اگر یه مربی بدی انتخاب میشه مشکل از کسی هست که مربی رو انتخاب میکنه نه خود مربی!

دقیقا همینه..

اینا میخواستند پول دایی رو ندن ، گفتن چه کار کنیم چه کار نکنیم ، بیایم بگیم دایی پولکیه ، میخوات حق بیت المال رو بخوره تا چند تا عمو سان*یسی باور کنند و گیر بدن به دایی ، اما دایی با جوابی که در برنامه ی 90 داد دهن همشون رو بست...

تازه خیلی چیزای دیگه هم دایی نگفت که قبلا عادل گفته بود که دایی حتی به موسسه های خیریه هم کمک میکنه و خیلی موارد دیگر.

Captive

لایک‌ها
16,665
در ضمن حتی اگر دایی 6 تا از عربستان هم میخورد باز باید پولش رو میدادند چرا ؟ چون قرار داد که کشکی نیست ، اگر مثلا نوشته بودند در صورت باخت به عربستان 50% قرار داد کسر میگردد اون موقع میشد قبول کرد.

اینم در نظر بگیرید که هر کسی جای دایی بود بیخیال قضیه میشد ( چون میترسید ) بعدا بلایی سرش بیاد و یا مثلا نتونه مربی گری کنه اما دایی با قدرتی که داره تا اخرش وایساده.. :دی دمش گرم.

GFX

Registered User
لایک‌ها
747
توی برنامه چیز جدیدی نگفت که! همش حرف خودش رو میزد که بابا چرا باور نمیکنید من با اینا توافق کردم! اینا هم میگفتن مدرک بیار:D

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
کمیته حق رو به دایی داد ولی فدراسیون سری به کمیته ی استیناف شکایت کرد
قبول فدراسیون اول شکایت کرد. حالا چرا دایی هم شکایت کرد.
اینکه دایی پول کل 2 سال رو میخواد حق هست یا ناحق ؟

گفت به خاطر انتخابات و گندی که خود دایی زده بود خیلی بد یشد که میرفت جلو پولیش رو میخواست ولی حالا که فدراسیون شاخ بازی در میاره باید حالش رو گرفت ....
جواب همونیه که اون پایین کوت کردم.

چون باید کل حقوقش رو بدن و اینکه رفته پرسپولیس ربطی نداره

(این استدلال که پرسپولیس دولتیه و نمیشه و اگر به باشگاه خصوصی میرفت خوب خیلی پرته)
عادل چند تا نمونه تو برنامه اش گفت. رایکارد و ...
شاید عادل هم اشتباه کرده.

گفت حاظر بوده کلش رو ببخشه ولی دیده اینها سر مالیات هم دارن دبه در میارند تصمیم گرفته تا آخر حقش رو بگیره
اگر مسئولان فدراسیون مالیاتم را می دادند به هیچ عنوان شکایت نمی کردم اما متاسفانه آنها مدعی متممی هستند که من آنرا امضا نکرده ام.
البته اینکه جمله شما با اینی که کوت کردم یا قبلا گفتم چقدر فرق داره نمیدونم !
به هر حال میدونسته که با گندی که زده حقی نداره وگرنه فردای اخراجش طلب پول می کرد.

به نظر من در کل حق با دایی هست،ولی حکم کمیته انضباطی درسته و به اندازه همون 9 ماه باید پولش رو بدن
"پس حالا که دایی به 9 ماه اعتراض کرده و کل 2 سال رو میخواد این ناحقه." منظورت همین بود ؟

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
قبول فدراسیون اول شکایت کرد. حالا چرا دایی هم شکایت کرد.
اینکه دایی پول کل 2 سال رو میخواد حق هست یا ناحق ؟

داداش کمیته ی استیناف حکم داد دایی هیچی نمیگیره ! دایی از کی شکایت کرد ؟

میدونی مشکل شما چیه ؟ مشکل شما قوانین فیفا هست ، باید به فیفا نامه بزنی ، یگی این قانون که مربی اخراج بشه باید کل پولش رو بگیره رو ورداره ...

عادل چند تا نمونه تو برنامه اش گفت. رایکارد و ...
شاید عادل هم اشتباه کرده.

البته دایی هم گفت هیدسفیلد و ... ببین گفتم در صلاحیت من و شما نیست بگیم 9 ماه یا 2 سال ولی در هر حال کمیته ی استیناف رای بی خودی داده ...

البته اینکه جمله شما با اینی که کوت کردم یا قبلا گفتم چقدر فرق داره نمیدونم !
به هر حال میدونسته که با گندی که زده حقی نداره وگرنه فردای اخراجش طلب پول می کرد.

"پس حالا که دایی به 9 ماه اعتراض کرده و کل 2 سال رو میخواد این ناحقه." منظورت همین بود ؟

ببین داداشه من شما هی میگی به نظر تو، به نظر تو ...
آقا نظر من و تو در مقابل قانون هیچ ارزشی نداره !
این حرف شما مثل حرف فدراسیون هست ولی فدارسیون باید بدونه در مقابل قانون ظر شخص مهم نیست ، تماممم

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
داداش کمیته ی استیناف حکم داد دایی هیچی نمیگیره ! دایی از کی شکایت کرد ؟
منظورم شکایت به رای کمیته انضباطی بود.

میدونی مشکل شما چیه ؟ مشکل شما قوانین فیفا هست ، باید به فیفا نامه بزنی ، یگی این قانون که مربی اخراج بشه باید کل پولش رو بگیره رو ورداره ...
من دارم نظرم رو میگم. همونطور که یکی می گه 9 ماه یکی میگه 2 سال.

البته دایی هم گفت هیدسفیلد و ... ببین گفتم در صلاحیت من و شما نیست بگیم 9 ماه یا 2 سال ولی در هر حال کمیته ی استیناف رای بی خودی داده ...
همونطور که بالا گفتم من دارم نظرم رو میگم.

ببین داداشه من شما هی میگی به نظر تو، به نظر تو ...
آقا نظر من و تو در مقابل قانون هیچ ارزشی نداره !
این حرف شما مثل حرف فدراسیون هست ولی فدارسیون باید بدونه در مقابل قانون ظر شخص مهم نیست ، تماممم
البته اون جمله مهدی بود که کوتش کردم ولی خب من جوابمو گرفتم.
دیگه تمام. دی:

.

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
منظورم شکایت به رای کمیته انضباطی بود.
.

خوب به دایی یک ریال هم ندادند و گفتند 160 میلیونم باید واسه مالیات از جیبت بدی ! هر کسی بود شکایت میکرد !!!

من دارم نظرم رو میگم. همونطور که یکی می گه 9 ماه یکی میگه 2 سال.

.

نظرتون خیلی محترم ، حداقل من با نظرت در مورد 9 ماه کاملا موافقم جیگر :دی :D
البته وزنامه ها هم با من موافقند :p

1389-05-30-647.jpg

به هر حال بحث عالی بود ، خیلی هم لذت بردیم دوست خوبم :)

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
ببین خودت شروع کردیاااا دی:

خوب به دایی یک ریال هم ندادند و گفتند 160 میلیونم باید واسه مالیات از جیبت بدی ! هر کسی بود شکایت میکرد !!!

پس این چیه : ؟
غرامت 450 میلیونی فدراسیون به دایی​

این همون چیزیه که شما باهاش موافقی + مهدی و عادل و یه عده دیگه.حالا چرا دایی به همین قناعت نکرد نمیدونم ؟

---------

چرا عادل از دایی نپرسید...

.

Yousef

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,952
بچه ها من عذر خواهی میکنم :دی
همش این تاپیک رو میارید بالا من هی باید باز کنم ببینم این آنجلینا باز چه کار کرده :دی

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
ببین خودت شروع کردیاااا دی:

پس این چیه : ؟
غرامت 450 میلیونی فدراسیون به دایی​

این همون چیزیه که شما باهاش موافقی + مهدی و عادل و یه عده دیگه.حالا چرا دایی به همین قناعت نکرد نمیدونم ؟

---------

چرا عادل از دایی نپرسید...

.

داداش این جمله ای رو که از من کوت کردی رو ببین من در جواب چی این و گفتم ...
یا ناقص میخونی مطلب من رو یا اصلا نمیخونی :)

یک باز دیگه میگم تو رو خدا دقت کن :

یک روز نامه میاد واسه دایی که تو 160 میلیون باید بدی واسه مالیات ! دایی به فدراسیون میگه شما میدی دیگه ، فدراسیون میگه نه ، دایی گفت حالا که دارید نامردی میکنید منم شکایت میکنم و کل پول + مالیات رو میگیرم ، شکایت کرد ، کمیته یانظباتی 450 + مالیات رو داد به دایی بعد فدراسیون حکم رو قبول نکرد داد به استیناف ، استیناف هم گفت دایی هیچی نمیگیره و ...

دایی فقط یک بار شکایت کرد به دلیل اینکه مالیات دایی رو فدراسیون نداد در حالی رسم هست که فدراسیون میده ، مثل 10 سرمربی قبلی !

الان باز نگی لیلی مرد بود یا زن :دی

Last edited:

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
داداش این جمله ای رو که از من کوت کردی رو ببین من در جواب چی این و گفتم ...
یا ناقص میخونی مطلب من رو یا اصلا نمیخونی :)

یک باز دیگه میگم تو رو خدا دقت کن :

یک روز نامه میاد واسه دایی که تو 160 میلیون باید بدی واسه مالیات ! دایی به فدراسیون میگه شما میدی دیگه ، فدراسیون میگه نه ، دایی گفت حالا که دارید نامردی میکنید منم شکایت میکنم و کل پول + مالیات رو میگیرم ، شکایت کرد ، کمیته یانظباتی 450 + مالیات رو داد به دایی بعد فدراسیون حکم رو قبول نکرد داد به استیناف ، استیناف هم گفت دایی هیچی نمیگیره و ...

الان باز نگی لیلی مرد بود یا زن :دی

باعث شدی برم کل آرشیو اسفند 88 فارس رو بگردم. دی:

اولا تا جایی که من خبرها رو زیر و رو کردم فقط دیدم دایی بابت پول سال دوم و سومش شکایت کرده و صحبتی بابت مالیات نکرده. ( وقتی دیده مالیات رو ندادن گفته میرم پول اون 2 سال رو میگیرم.)
وي افزود: قرارداد من 3 ساله بوده، در حالي كه پس از يك سال و 9 روز مرا اخراج كردند. فقط حق و حقوق سال اول خود را دريافت كردم و با توجه به اينكه مرا اخراج كردند بايد حقوق 2 سال ديگر را نيز بدهند.
منبع

ضمن اینکه من تو رای کمیته انضباطی اثری از مالیات ندیدم. من تو نت چیزی پیدا نکردم. اگه هست لینک بده.
حتی صالحی هم تو 90 گفت مالیات به پول سال دوم و سوم ربطی نداره و ما هم بررسی نکردیم. بعد دایی گفت برای مالیات هم شکایت کردم(یا می کنم) .

دوما اگر فدراسیون حکم کمیته انضباطی رو قبول نکرد، دایی هم قبول نکرد.
به گزارش مشرق به نقل از شبکه ايران، سرمربي سابق تيم ملي فوتبال ايران که به دليل پرداخت نشدن معوقات خود از فدراسيون فوتبال به کميته انضباطي شکايت کرده بود پس از صدور راي کميته انضباطي به راي صادره اعتراض و پرونده را به شوراي استيناف فر ستاد و درخواست تجديدنظر داد.
منبع

دایی فقط یک بار شکایت کرد به دلیل اینکه مالیات دایی رو فدراسیون نداد در حالی رسم هست که فدراسیون میده ، مثل 10 سرمربی قبلی !

سوما جمله بالا رو تکمیل می کنم :
دایی بار اول بابت پول سال 2 و 3 شکایت کرد به کمیته انضباطی، کمیته انضباطی رای صادر کرد. بعد دایی و فدراسیون به رای اعتراض کردن و پرونده رفت استیناف.

----------------------------

دایی اون شب تو 90 مدارک مالیاتش رو آورده بودن نشون داد در صورتی که تا امروز شکایت ها و احکام صادر شده فقط بابت سال دوم و سوم قرارداد بوده !!! ( اگه غیر از اینه لینک بدین )
من هم گفتم دایی تو قضیه مالیات حق داره و فدراسیون باید مالیاتش رو بده ولی بابت قرادادش حقی نداره.

خسته شدم از بس تایپ کردم. دی:

پ.ن : صحبت از بازگشت کریمی به پرسپولیس هست. اینا رو امروز اتفاقی دیدم. :لول:

كريمي: تا زماني‌كه دايي در پرسپوليس است، برنمي‌گردم​

دايي: هر موقع براي كريمي دعوت‌نامه فرستادم او اظهارنظر كند​

.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
به چه دلیل ؟!؟! 90 نداره !؟

Venom

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,914
هفته پیش خودش گفت دوشنبه نداریم و پنجشنبه داریم ! احتمالآ به خاطر بازی لیگ که ساعت 11:30 تازه تموم میشه و نمیخوان مثل هفته پیش ساعت 12 و خورده ای 90 رو شروع کنن !

sinnaa

Registered User
لایک‌ها
3,555
به چه دلیل ؟!؟! 90 نداره !؟

هفته پیش خودش گفت دوشنبه نداریم و پنجشنبه داریم ! احتمالآ به خاطر بازی لیگ که ساعت 11:30 تازه تموم میشه و نمیخوان مثل هفته پیش ساعت 12 و خورده ای 90 رو شروع کنن !

خودش گفت به دلیل ماه رمضون و دیر وقت بودن بازی پرسپولیس و شاهین دوستانمون در برنامه فوتبال برتر بحث کارشناسی مفصلی خواهند داشت و ما هم پنج شنبه در خدمتتون خواهیم بود.

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
یه عکس فرستادم برنامه نود ببینیم امشب نشون میده یا نه :)

عادل جان، اگه اینجارو میخونی نشونش بده اونو :)

Captive

لایک‌ها
16,665
سلام عادل خان خوبی؟

milad 1000

Registered User
لایک‌ها
99
يه برادري بود به اسم good boy ديگه نمياد خبر دست اول بده

بالا