• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

برنامه 90

-------------------------------

• Total voters
    27
  • Poll closed .

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان

این آخرین صحبتهای آقای قلعه نویی هست در خصوص برنامه 90 :

قلعه‌نويي درباره‌ي اظهارنظر چند تن از مربيان عليه برنامه 90 و درباره اين كه اين بحث را او شروع كرده است، گفت: بحث من اين است كه 90 درصد ناهنجاري‌ها و فضاي ناپاكي كه در فوتبال به وجود آمده از سوي برنامه 90 بوده است. آخرين مورد هم بحث راه آهن و كربكندي بود. در شرايطي كه اين دو مي توانستند با خوشي از هم جدا شوند داستاني از سوي اين برنامه مطرح شد كه كار را به جنجال كشيد. متاسفم كه محتواي برنامه 90 به مسايل خصوصي و شخصي افراد كشيده شده است. چرا مديران صدا و سيما نسبت به رفتارهايي كه در اين برنامه صورت مي گيرد، واكنش نشان نمي دهند.

وي ادامه داد: چرا اجازه مي دهند كه اين برنامه پيشكسوتان را در مقابل باشگاه قرار دهد؟ در رابطه با خود من مصاحبه اي را از زبان سيامك رحيم پور پخش كردند و وقتي رحيم پور دادگاه آمد گفت كه من از شخص خاصي اسم نبرده ام. اگر نود مي‌خواهد اين طور ادامه دهد بايد اسم برنامه را عوض كرد. فردوسي پور خودش طاقت شنيدن يك حرف را ندارد و با يك كلمه وضعيتش دگرگون مي شود. چطور است كه به خودش اجازه مي دهد به زندگي خصوصي افراد ورود كند.

وي ادامه داد: دو ـ سه سالي است كه اين برنامه وارد اين مسايل شده است. پس از قهرماني سپاهان من را به برنامه 90 دعوت مي كنند و تنها سوالي كه نمي پرسند درباره عملكرد تيم است. آيا اين درست است؟ تصميم من قطعي است ديگر نمي خواهم با اين برنامه صحبت كنم. زندگي خصوصي افراد چه ربطي به فردوسي پور دارد.

قلعه نويي با بيان اين كه من مشكلي بابت انتقادهاي فني اين برنامه ندارم، گفت: فردوسي پور چندين و چند بار مرا خراب كرد، اما چون در رابطه با خودم بود سكوت كردم. اما مي بينم كه اين برنامه بيشترين ضربه را به فوتبال ايران مي زند. مصاحبه هاي مايلي كهن عليه من را نشان مي دهند اما آشتي كنان من و او را پخش نمي كنند، برويد ببينيد دليل اين مساله چيست؟ چرا پس از قهرماني سپاهان حضور ما را در حسينيه شهدا نشان نمي دهند. بحث من اين است كه برنامه 90 و آن مجري‌اش دارند فوتبال را ناپاك مي كنند و به ناهنجاري مي كشند.

وي درباره اين كه گفته مي شود فردوسي پور به دليل اشراف نداشتن بر مسايل فني به مسايل حاشيه اي مي پردازد، گفت: اين از بدبختي صدا و سيماست كه اين ميكروفن را به كسي داده اند كه غيرفني است. من معتقدم كسي كه سال‌هاست در ورزش حضور دارد بايد قداست ها را نگه دارد. اما فردوسي پور اين كار را انجام نمي دهد، من مي گويم اگر محتواي برنامه 90 فني است بيايد انتقاد كند اما متاسفانه تنها اين برنامه را تنها به جان هم انداخته است. اين آقا با برنامه اش باعث شده جو منفي در فوتبال كشور به وجود بيايد.

قلعه‌نويي گفت: تعجب من از ضرغامي است كه چرا به اين مسايل ورود نمي كند. چرا اجازه مي‌دهد اين مسايل حاشيه اي به وجود بيايد؟ اين حرف ماست. اگر مساله اي را مطرح كردم به خاطر اين است كه دلم مي سوزد مي بينم تنها جايي كه تفريح جوانان به حساب مي آيند اين چنين با حاشيه سازي ها و ناپاكي ها روبرو شده است. اين برنامه غير از به وجود آوردن ناهنجاري ها و ترور شخصيت ها كار ديگري انجام نمي دهد و تعجبم از ضرغامي است كه چرا به اين مسايل توجه نمي كند.

از :

برام جالبه مربی ای که به یک بازیکن شناخته شده فوتبال کشور میگه :" گم شو این طرف " اون هم در حالی که بازیکن داره از تماشاگران تیم خودی تشکر میکنه ، باعث ناهنجاری و نا پاکی در فوتبال کشور نمیشه ولی عادل فردوسی پور که واقعیت رو نشون میده به جرم نشان دادن حقایق باید محروم بشه.

اینکه این مربی خودش در زمینه فوتبال پاک و ناپاک چقدر سهیم هست خودش نکته ای هست که جای پرداخته شدن بهش اینجا نیست . اما نکته جالب اونجایی هست که ایشون میگه چرا آقای ضرغامی ورود نمی کنند ، یعنی یه فرد فوتبالی اینجور مواقع که میشه داد و بیدادش هواست که چرا مقامات بالا در مسایل ورود نمی کنند بعد ناراحتند که چرا از طرف مقامات بالا منشور اخلاقی درست میشه و به همه چیز گیر می دن. همین اظهار نظرها هست که پای هر کسی رو در تصمیم گیری ها باز میکنه و توجیه منطقی هم برای این وارد شدن ایجاد میکنه متاسفانه !!

نکته دیگه اشاره به این بحث هست که عادل غیر فنی هست ، تصور کنید برنامه 90 رو مثلا قلعه نویی خودش با اون ادبیات نابش اجرا کنه یا سایر افراد فنی ای که متاسفانه حرف زدنهای یومیه اشون رو هم بلد نیستند .
از طرفی این حضرات تا حالا از خوشون سوال نکردن اگر این افراد فنی خودشون احترام همدیگه رو حفظ کنند هیچوقت یک آدم غیر فنی (به زعم امیرخان) نمیتونه اونها رو به جان همدیگه بندازه.

به هر حال حقیقت تلخه و این برنامه هم برای نافیان حقیقت مثل زهر میمونه.

شاد و پیروز باشید

عمو مایکل

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
107
این قلعه نویی نتیجه نمی گیره به دلایل مختلفی که خودش می دونه حالا می خواد به این بهانه با نود مصاحبه نکنه که زیر سوال بره ... این ترسو بودن قلعه نویی رو نشون می ده ...

Omid_Z

کاربر فعال موسیقی
کاربر فعال
لایک‌ها
213
برام جالبه مربی ای که به یک بازیکن شناخته شده فوتبال کشور میگه :" گم شو این طرف " اون هم در حالی که بازیکن داره از تماشاگران تیم خودی تشکر میکنه ، باعث ناهنجاری و نا پاکی در فوتبال کشور نمیشه ولی عادل فردوسی پور که واقعیت رو نشون میده به جرم نشان دادن حقایق باید محروم بشه.

اینکه این مربی خودش در زمینه فوتبال پاک و ناپاک چقدر سهیم هست خودش نکته ای هست که جای پرداخته شدن بهش اینجا نیست . اما نکته جالب اونجایی هست که ایشون میگه چرا آقای ضرغامی ورود نمی کنند ، یعنی یه فرد فوتبالی اینجور مواقع که میشه داد و بیدادش هواست که چرا مقامات بالا در مسایل ورود نمی کنند بعد ناراحتند که چرا از طرف مقامات بالا منشور اخلاقی درست میشه و به همه چیز گیر می دن. همین اظهار نظرها هست که پای هر کسی رو در تصمیم گیری ها باز میکنه و توجیه منطقی هم برای این وارد شدن ایجاد میکنه متاسفانه !!

نکته دیگه اشاره به این بحث هست که عادل غیر فنی هست ، تصور کنید برنامه 90 رو مثلا قلعه نویی خودش با اون ادبیات نابش اجرا کنه یا سایر افراد فنی ای که متاسفانه حرف زدنهای یومیه اشون رو هم بلد نیستند .
از طرفی این حضرات تا حالا از خوشون سوال نکردن اگر این افراد فنی خودشون احترام همدیگه رو حفظ کنند هیچوقت یک آدم غیر فنی (به زعم امیرخان) نمیتونه اونها رو به جان همدیگه بندازه.

به هر حال حقیقت تلخه و این برنامه هم برای نافیان حقیقت مثل زهر میمونه.

شاد و پیروز باشید

+1
هر چی که لازم بود توی این پست گفته شد. این امیر قلعه نویی روز به روز داره بیشتر حال منو بد میکنه! هیچ دلیل موجهی نداره ، مجبور شده بحث های سه سال پیش رو دوباره پیش بکشه. تبریک میگم به استقلالی ها که همچین آدمی دیگه سرمربی تیمشون نیست و از خداوند منان صبر عاجل برای هواداران سپاهان آرزومندم!!
icon10.gif

Venom

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,914
ای ننگ بر من که دو سه سال پیش از قلعه نویی دفاع میکردم ! البته اون موقع هم ازش زیاد خوشم نمی اومد ولی خب توی استقلال بود و ... :دی

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
تلاش براي پايان دادن به كابوس دوشنبه‌شب‌ها​
اتحاد منتقدان قديمي عليه 90 !

126fs328122.gif

با توجه به خبری که جناب سارا گذاشته بودند :
اینجور مواقع هست که تفاوت میان افراد نان به نرخ روز خوری همچون جهانگیرخان کوثری و امثال عادل مشخص میشه .
در همین مواقع هست که ذات واقعی افرادی مثل مایلی کهن و قلعه نویی نشون داده میشه.
بر فرض هم که 90 رو تعطیل کنند به هر حال واقعیت این افراد جلوی چشم میلیونها تماشاگر تلویزیونی به نمایش در اومده و با تعطیلی 90 بار دیگه اعتراف می کنیم که تحمل هیچ انتقادی رو نداریم و فقط برامون به به و چه چه دیگران مطرحه . همه هم می دونن انتقاد و چالش هست که باعث پیشرفته ، نه پاچه خواری مداوم.

شاد باشید

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
با توجه به خبری که جناب سارا گذاشته بودند :
اینجور مواقع هست که تفاوت میان افراد نان به نرخ روز خوری همچون جهانگیرخان کوثری و امثال عادل مشخص میشه .
در همین مواقع هست که ذات واقعی افرادی مثل مایلی کهن و قلعه نویی نشون داده میشه.
بر فرض هم که 90 رو تعطیل کنند به هر حال واقعیت این افراد جلوی چشم میلیونها تماشاگر تلویزیونی به نمایش در اومده و با تعطیلی 90 بار دیگه اعتراف می کنیم که تحمل هیچ انتقادی رو نداریم و فقط برامون به به و چه چه دیگران مطرحه . همه هم می دونن انتقاد و چالش هست که باعث پیشرفته ، نه پاچه خواری مداوم.

شاد باشید

البته در مورد مایلی کهن با این مطلب موافقم :
محمد مایلی کهن هم منتقد برنامه نود به حساب می آید. اما به وقت ناکامی از دل مشکل خود با برنامه نود دست به بهانه جویی نمی زند. حتی تاکید می کند که عادل فردوسی پور را دوست دارد اما نسبت به برنامه‌اش منتقد است. البته او در گفتار خود صداقت دارد. محمد مایلی کهن که یکی از اصلی‌ترین منتقدان نود نیز محسوب می شود لااقل برای همه رسانه‌ها از این حیث چهره‌ای قابل احترام است که بدون حب و بغض سخن می گوید و به قول خودش حاضر نیست خاری در پای دشمنش برود.

در مورد خطر آخرت ساسان جان ، پس لازمه که از عادل هم انتقاد بشه. مثلا اینکه نمیتونه زمان برنامه رو تنظیم کنه.

milad 1000

Registered User
لایک‌ها
99
از عادل انتقاد نميشه!؟ روز بعد برنامش اكثر خبر روزنامه ها و تي وي در مورد سوژه برنامشه يا ازش انتقاد ميشه يا ميكوبنش ديگه چه جوري ميخواين از عادل انتقاد بشه. يدفعه بزنن برنامه رو تعطيل كنن خيال همه راحت بشه.

از مايلي كهن هم به شدت متنفرم.

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
561
تو سایت شبکه 3 نوشته ساعت 22:30

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
نظر سنجی 90 هم شده استقلال پیروزی...

خب معلومه بهترین مربی برانکو بوده اما من زدم طالبی که دلش نسوزه :دی

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
دقت کردین عادل فردوسی پور به شکل خیلی حرفه ای و زیرکانه ای توی این دو برنامه اخیر داره خیلی مراعات میکنه و حتی یه جورایی از منتقدان دلجویی میکنه. البته مستقیم نه...

خلاصه به نظرم بهترین کار رو داره میکنه. میخواد سر و صداها رو بخوابونه بعد که آروم شدن دوباره روال قبل رو پیگیری کنه :D

Mehraɴ

Registered User
لایک‌ها
40
وایییییییییییییییی
25r30wi.gif

عجب طنزیه این مدیر عامل شهرداری
25r30wi.gif

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
وایییییییییییییییی
25r30wi.gif

عجب طنزیه این مدیر عامل شهرداری
25r30wi.gif
آره باحاله :lol:

البته یه چیزی رو راست میگفت. اینا تماشاگر شهرداری نیستن. کلا به یه هدف دیگه اومدن. به نظرم نباید تیم شهرداری رو محروم کنن. باید یه فکر اساسی بکنن برای تماشاگرای این شهر

Mehraɴ

Registered User
لایک‌ها
40
آره باحاله :lol:

البته یه چیزی رو راست میگفت. اینا تماشاگر شهرداری نیستن. کلا به یه هدف دیگه اومدن. به نظرم نباید تیم شهرداری رو محروم کنن. باید یه فکر اساسی بکنن برای تماشاگرای این شهر
خوب اگه اینا تماشاگرای شهرداری نیستن یعنی شهرداری اصلآ طرفدار نداره ! پس اگر محروم هم بشه فرقی نداره !

در کل بحث اکثر هوادارای تبریز فراتر از فوتباله و ظاهرآ مشکلات فرا منطقه ای دارن :دی که تو این تاپیک نمیشه بحث کرد !

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
فردوسی پور به مهریزی میگه نظر علی کریمی در مورد مربی چیه؟ :lol:

دهن اینا رو صاف کرده

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
خیلی بی منطق حرف میزد مدیر عامل شهرداری تبریز

Majid_4553

کاربر برنزی تالار فوتبال - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
653
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴
یعنی تا یه ساعت داشتم میخندیدم به این مدیرعامل شهرداری. میگه اینها طرفدار استقلال بودن. مردک اول که قبول نداشت توهین کردن بعد هم که قبول میکنه میگه طرفدارای تیم رقیب پرسپولیس بودن.

دیگه از این بهتر بهانه نداشت بیاره.

بالا