• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

برنامه 90

-------------------------------

• Total voters
    27
  • Poll closed .

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
تیرک خورد و.صد البته دیوار حاشا بلنده
بله حق با شماست دیوار حاشا بسیار بلنده :confused:

18428126132883802312.jpg

fnews

Registered User
لایک‌ها
799
قرعه کشی یه بلیط برای جام جهانی که تو برنامه نود بود و در آخر فک کنم یه شخص از جنوب برنده شد.و زنگ زدن بهش عادل باهاش صحبت کرد و گفت این بلیط براتون ارزش داره و ایشون با تمام خونسردی گفتن نه،من تا حالا ندیده بودم که عادل اینطوری ضایع شه.

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
قرعه کشی یه بلیط برای جام جهانی که تو برنامه نود بود و در آخر فک کنم یه شخص از جنوب برنده شد.و زنگ زدن بهش عادل باهاش صحبت کرد و گفت این بلیط براتون ارزش داره و ایشون با تمام خونسردی گفتن نه،من تا حالا ندیده بودم که عادل اینطوری ضایع شه.
کل هزینه سفر رو میدن یا فقط بلیط؟

fnews

Registered User
لایک‌ها
799
کل هزینه سفر رو میدن یا فقط بلیط؟
نمیدونم منظور شما از کل هزینه چی باشه؛ولی ایشون که برنده شدن با کاروان تیم ملی میرن،یعنی تیم ملی تو هر هتلی باشه ایشونم تو همون هتل خواهند بود.

fnews

Registered User
لایک‌ها
799
فکر نمیکنم کل هزینه رو بدن... یعنی نفری 30 میلیون؟
سی میلیون نه،خود عادل گفت 24 میلیون.بعدشم فقط یه نفر بود.ما از این شانسا نداریم که واسه اون یارویی که در اومد کارمند پالایشگاه بود خودشم مهندس نفت بود،یعنی ماهانه راحت 5 6 میلیون میگیره.

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
24 میلیون یعنی با فلاکت رفتن... مجله تماشاگر یه پرونده کار کرده بود درباره هزینه رفتن به جام جهانی... با یه هتل سه ستاره و سه تا بلیط بازیهای ایران متوسط 30-35 میلیون آب میخوره...

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
بره بشینه باخت مفتضحانه تیم ملی رو ببینه که چی بشه ؟ :D تیم ملی واقعا وضعیت افتضاحی داره ! آقای بوووووووق هم خجالت نمیکشه بازی با کویت رو بازی تدارکاتی حساب میکنه !
من جای سازمان لیگ و مسئولان فدراسیون بودم بازی های لیگ رو با فاصله 4 الی 5 روزه برگزار میکردم که سریعتر تموم بشه و در طول هفته بازیکنان رو 2 الی 3 روز در اختیار تیم ملی قرار میدادم
جام حذفی رو هم برگزار نمیکردم

fnews

Registered User
لایک‌ها
799
24 میلیون یعنی با فلاکت رفتن... مجله تماشاگر یه پرونده کار کرده بود درباره هزینه رفتن به جام جهانی... با یه هتل سه ستاره و سه تا بلیط بازیهای ایران متوسط 30-35 میلیون آب میخوره...
صد در صد فلاکت خواهد بود،با اون اردو و اقامتگاهی که تیم ملی انتخاب کرده این دوستمون رو منصرف از رفتن نکنن خوبه.

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
بره بشینه باخت مفتضحانه تیم ملی رو ببینه که چی بشه ؟ :D تیم ملی واقعا وضعیت افتضاحی داره ! آقای بوووووووق هم خجالت نمیکشه بازی با کویت رو بازی تدارکاتی حساب میکنه !
من جای سازمان لیگ و مسئولان فدراسیون بودم بازی های لیگ رو با فاصله 4 الی 5 روزه برگزار میکردم که سریعتر تموم بشه و در طول هفته بازیکنان رو 2 الی 3 روز در اختیار تیم ملی قرار میدادم
جام حذفی رو هم برگزار نمیکردم

مگه اونجا سواحل نداره که بخواد بره بشینه تو ورزشگاه :)

سی میلیون نه،خود عادل گفت 24 میلیون.بعدشم فقط یه نفر بود.ما از این شانسا نداریم که واسه اون یارویی که در اومد کارمند پالایشگاه بود خودشم مهندس نفت بود،یعنی ماهانه راحت 5 6 میلیون میگیره.

ساده شدیا ... 5 - 6میلیون :)

جهانگرد1360

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
امشب ساعت 22:45
هرچند دلم نمیاد ببینم اخه تو این هفته سخترین اتفاقات فوتبالیمو دیدم تو تی وی :(

سلام به همگی بعد از صد وچند سال اومدم :

واقعا حوصله میخواد.از ما بر نمی آد...نفسم در نمیاد ... فوتبال ام سر نمیاد.

امشب هم حتما آندو باید محاکمه بشه یا تبرئه. تا ببینیم مافیا چی میگن.

لیگ واقعا چندش آوره.

core i5

Registered User
لایک‌ها
2,316
فوتبال که هیچ مملکتمون هیچو پوچ شده بی سابقه ترین حالت ای عجب از دروغ ودرویی که چطور مافیا خوره وجود تیم ومخم شده.چرا باید پیام بسوزه ولی اندرانیک عف بشه

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
فوتبال که هیچ مملکتمون هیچو پوچ شده بی سابقه ترین حالت ای عجب از دروغ ودرویی که چطور مافیا خوره وجود تیم ومخم شده.چرا باید پیام بسوزه ولی اندرانیک عف بشه
تیموریان که بی هیچی دلیلی فقط به خاطر اعتراض یه بازی محروم شده شما در مورد کدوم عفو حرف میزنید ؟
در مورد بازی ذوب آهن هم که شنبه تصمیم گیری میشه که به نظرم حقش ــه محروم بشه البته از جام حذفی ربطی به لیگ نداره
سوختن صادقیان هم به خاطر رفتار خودشه ربطی به مافیا نداره ! مافیا زده تو شکم بازیکن حریف ؟

farzad999

Registered User
لایک‌ها
17
گل حنیف مردود بود؟ پس انتظار داشتی دست به سینه هد بزنه؟کلا معلوم بود خسروی پرسپولیسیه. همش و به نفع پرسپولیس گفت.90 هم که خطای بیاتی نیا رو که کف پاش و گذاشت رو اولادی و نشون نداد اصن

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
کلا بی عدالتی بیدادمیکنه کارشانسم که گفت گل استقلال مردوده بخاطر خطای دفاع استقلال اسمش چی بود
اتفاقا همون کارشناسه گفت که پنالتی استقلال کاملا درست بوده و پنالتی ذوب آهن صد در صد اشتباه ...

قبول دارم بی عدالتی بیداد میکنه ... پیام صدقیان باید همون دقیقه ی 10 دربی اخراج میشد تا میفهمیدی معنی عدالت چیه.

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
اتفاقا همون کارشناسه گفت که پنالتی استقلال کاملا درست بوده و پنالتی ذوب آهن صد در صد اشتباه ...

قبول دارم بی عدالتی بیداد میکنه ... پیام صدقیان باید همون دقیقه ی 10 دربی اخراج میشد تا میفهمیدی معنی عدالت چیه.

منم با قسمت اخراج پیام صادقیان در دقیقه 10 بازی موافقم. البته کارشناس داوری برنامه 90 یعنی آقای مرادی هم این نکته رو تایید کردن و در ادامه گفتن علاوه بر پیام صادقیان 2 بازیکن از استقلال یعنی اولادی و اکبرپور هم باید اخراج میشدن. شاید اگه این 3 بازیکن اخراج میشدن معنی عدالت بهتر مشخص میشد.
یک پرسپولیسی و دو استقلالی که باید در دربی اخراج می‌شدند
طبق اعلام کارشناس داوری برنامه 90، سه بازیکن سرخابی باید در دربی تهران از بازی اخراج می شدند.

به گزارش نامه نیوز، دربی تهران بدون اینکه گل یا بازیکن اخراجی داشته باشد به پایان رسید اما خیلی ها معتقد بودند که هرچقدر دو تیم شایسته رسیدن به گل نبودند، اما چند بازیکن شایسته اخراج شدن بودند.

مسعود مرادی کارشناس داوری این هفته برنامه 90 در خصوص صحنه های خبرساز دربی تاکید کرد که سه بازیکن مستحق دریافت کارت قرمز بوده اند.

مرادی عقیده دارد که پیام صادقیان به خاطر ضربه به سیاوش اکبرپور و مهرداد اولادی به خاطر ضربه به جلال حسینی باید با کارت قرمز مستقیم مواجه می شدند. همچنین سیاوش اکبرپور به خاطر خطای خشن روی علی عسگر مستحق دریافت اخطار دوم بود که در این صورت از بازی اخراج می شد.

کارشناس داوری 90 همچنین اعلام کرد داور باید به رضا حقیقی به خاطر خطا روی هافبک استقلال و آندرانیک تیموریان به خاطر اعتراض های مکرر اخطار می داد.
پ.ن: البته نظر همه کارشناسان داوری در مورد صحنه های مربوط به داوری در دربی 78 یکسان نبود همونجور که سال گذشته 3 کارشناس داوری گفتن پنالتیهای پرسپولیس گرفته نشد و تعدادی هم گفتن اون صحنه ها خطای پنالتی نبوده مثل آقای فنایی که کارشناس برنامه 90 بودن.
ضمنا اگه منبع خبر نامه نیوز هست و در لیست منابع مورد تایید بعضی از دوستان نیست، این منبع خبر از صحبتهای کارشناس داوری برنامه 90 نقل قول کرده و برنامه 90 رو هم که دوستان دیدن.

Last edited:

rapico

Registered User
لایک‌ها
519
منم با قسمت اخراج پیام صادقیان در دقیقه 10 بازی موافقم. البته کارشناس داوری برنامه 90 یعنی آقای مرادی هم این نکته رو تایید کردن و در ادامه گفتن علاوه بر پیام صادقیان 2 بازیکن از استقلال یعنی اولادی و اکبرپور هم باید اخراج میشدن. شاید اگه این 3 بازیکن اخراج میشدن معنی عدالت بهتر مشخص میشد.
اتفاقات بعد از دقیقه 10 دقیقا نتیجه اخراج نکردن صادقیانه! وقتی بازیکن میبینه بازیکن تیم حریف با لگد و بدون توپ به شکم هم تیمیش میزنه و کسی هم چیزی بهش نمیگه بخودش اجازه میده اونم همین کارو بکنه. حالا حساب کن این حرکت 5 هفته متوالی هم انجام شده باشه!!
خود شما هم بهتر میدونی اگه اون صحنه واضحو داور درست تصمیم گرفته بود! این حرکتهای بعدی اصلا بوجود نمیومد بنابراین داور کاملا بازی رو برای یه تیم در آورد

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
اتفاقات بعد از دقیقه 10 دقیقا نتیجه اخراج نکردن صادقیانه! وقتی بازیکن میبینه بازیکن تیم حریف با لگد و بدون توپ به شکم هم تیمیش میزنه و کسی هم چیزی بهش نمیگه بخودش اجازه میده اونم همین کارو بکنه. حالا حساب کن این حرکت 5 هفته متوالی هم انجام شده باشه!!
خود شما هم بهتر میدونی اگه اون صحنه واضحو داور درست تصمیم گرفته بود! این حرکتهای بعدی اصلا بوجود نمیومد بنابراین داور کاملا بازی رو برای یه تیم در آورد
دوست عزیز نمیشه گفت که حتما این اتفاقها نمیفتاد یا حتما میفتاد. بله درسته ممکنه بعد از اخراج صادقیان وضعیت بازی فرق میکرد ولی نمیشه 100% گفت که اولادی اون حرکت خطرناک رو بدون توپ انجام نمیداد یا اکبرپور کارت زرد دوم رو نمیگرفت. از طرفی اگه بخواهیم مبنی رو بر تصورات شخصی بگذاریم شاید با اخراج صادقیان حماسه دربی ای که پرسپولیس 10 نفره شد و با هت تریک زاید بازی رو برد، تکرار میشد. همونجور هم که گفتم نظر کارشناسان داوری متفاوت بود، مرادی که اونجوری گفتن که توی پست قبلی آوردم، سیار گفته بودن صادقیان باید اخراج میشد و خود مظفری زاده هم گفته بود من تشخیص دادم کارت زرد بدم و شاید اگه داور دیگه ای بود کارت قرمز میداد. سال گذشته هم 3تا کارشناس داوری گفتن پنالتیهای پرسپولیس گرفته نشد و بعضی از کارشناسان داوری مثل آقای فنایی گفتن پنالتی اتفاق نیفتاده بوده. البته کلا در چند سال اخیر داوریها در دربی دو تیم پرسپولیس و استقلال مناسب نبوده و حرف و حدیث زیاد داشته.

بالا