• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگنربن دایره المعارف هنرهای رزمی به زبان فارسی

miladninja

همکاربازنشسته ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
خیلی ممنون . یه سوال دارم .
در حالت عادی ، هر وقت باشگاه میرم بعد از 30 - 45 دقیقه گرم کردن میتونم پاهامو 180 باز کنم . اما بدون نرمش مطمئنا پاها آسیب میبیند . آیا روش و راهی هست که بتوانیم بدون نرمش و گرم کردن پاهارو باز کنیم ؟؟ (( آیا باید نحوه تمرینمو عوض کنم ؟؟ ))

اختیار داری استاد. ممنون از حسن توجه شما

چند وقت پیش واسم سوال بود و جالب ابن جا که تو کوریوهای قدیمی قبل از جنگ بدن خودشونو گرم نمی کردن یا مکانهایی که نینجا ها مخفی میشدن به علت ثابت بودن بدن ، بدن سرد میشده پس چطور اینها خودشون رو گرم میکردن یا به قول شما روش دومی برای گرم کردن بدن هست

جواب سوال شما : کوجی این ، کوجی کیری است :) (البته این یکی از کاربوردهای این دو میباشد)

Kuji-in: Hands of Spiritual Power این وب سایت به شما کمک خواهد کرد

اما زمان زیادی میبره تا آپ بشی . از طرفی هم نیاز به یک معلم فنی هم داری (میتونی سوالات فنی تو از خودم بپرسی در این زمینه )

ممنون از حسن توجه شما

Last edited:

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
اختیار داری استاد. ممنون از حسن توجه شما

چند وقت پیش واسم سوال بود و جالب ابن جا که تو کوریوهای قدیمی قبل از جنگ بدن خودشونو گرم نمی کردن یا مکانهایی که نینجا ها مخفی میشدن به علت ثابت بودن بدن ، بدن سرد میشده پس چطور اینها خودشون رو گرم میکردن یا به قول شما روش دومی برای گرم کردن بدن هست

جواب سوال شما : کوجی این ، کوجی کیری است :) (البته این یکی از کاربوردهای این دو میباشد)

Kuji-in: Hands of Spiritual Power این وب سایت به شما کمک خواهد کرد

اما زمان زیادی میبره تا آپ بشی . از طرفی هم نیاز به یک معلم فنی هم داری (میتونی سوالات فنی تو از خودم بپرسی در این زمینه )

ممنون از حسن توجه شما

خیلی ممنون .
فکر کنم تمرینش به این راحتی ها نباشه و حتما نیاز به استاد داره . ممنونم.

imaneln

Registered User
لایک‌ها
45
متاسفانه در تکواندو 85تا 90 درصد تکواندو کاها از فرم و کاتا خوششان نمی آید و به نحوی ضد حال می باشد چون باید بعد از یکی دو سال(یا چندین سال) مبارزه و تمرینات سخت مبارزه ای و بدنسازی وقتی که زمان محدودیت آزمون برای کمربند از بین میرود و میتوانند در آزمون جدیدی که قرار است برگزار شود شرکت کنند در طول 1 یا 2 ماه به تمرین فرم (کاتا) میپردازند که در ابتدا بسیار سخت است زیرا کمی فراموش شده است ولی تمرین همه چیز را حل میکند البته رد شدن در آزمون برای کسی که یکی دو ماه کار کرده نباید اتفاق مهمی باشد ولی اکثرا با رد شدن در آزمون دلسرد میشود و خیلی ها هم بوده اند که بعد از رد شدن دیگر به ورزش مخصوصا تکواندو نپرداخته اند!!!!!! از آن جا که فرم زدن نیاز به تمرکز و دقت و کنترل و ظرافت بالا و خاصی در حرکت کلاسیک دارد و باید آمادگی جسمانی خوبی هم داشت همون یکی دو ماه کار کردنش خیلی سخت و طاقت فرساست و رد شدن در آزمون حتی از ناک اوت شدن در مسابقات کشوری هم خیلی گران تر تمام میشود.البته چیزیکه همیش مربیان گوشزد میکنند مخصوصا مربی خودمان این است که هر کس ضربات کلاسیک عالی و خوبی داشته باشد در مبارزه هم موفق تر و پیروز است.
موفق باشید
یا علی
ممنون

میشه بگی هدفت از یادگیری و اجرای کاتا چیه ؟؟

صرفا رسیدن به آرامش و آشنایی با فلسفه یک هنر رزمی .
هیچ علاقه ای به شرکت در مسابقات و مبارزات ندارم و به ارتقا کمربند و آزمون هم اعتقادی ندارم .
من حدود 17 ساله در رشته های رزمی فعالیت می کنم ، اما مثل خیلی ها از این شاخه به شاخه ی دیگه نپریدم و سعی کردم حتی اگر به سرعت در سبکی رشد کردم تا وقتی که حس نکنم ارضا شدم در اون سبک باقی بمونم .
متاسفانه در کشور تعداد زیادی از اساتید حتی اساتیدی که نام استاد برازندشونه شاگردهاشون رو مجبور به دریافت کمربند و شرکت در آزمون ها می کنن . حتی بعضی از اساتید که قهرمانان زیادی رو پرورش دادن بعد از حضور در کلاس هاشون به شما متذکر میشن و تاکید می کنن که اینجا مکانی به عنوان سکوی پرتاب قهرمانیه و نباید به دید یک باشگاه آماتور به اون نگاه کنید . مساله ای که با ارزش های من مغایرت داره . من دوست دارم اگه در سبکی وارد میشم استاد مربوطه درخواست من رو قبول کنه و از اینکه در مبارزات و آزمون ها شرکت نمی کنم دلگیر نباشه . به همین خاطر الان به دنبال سبکی هستم که در اون خبری از مسابقات نباشه و کسی برای نشون دادن برتری خودش وارد مبارزه نشه و بیشتر بر روی اخلاقیات و فرم و کاتا در اون سبک کار بشه .

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
ممنون

هیچ علاقه ای به شرکت در مسابقات و مبارزات ندارم و به ارتقا کمربند و آزمون هم اعتقادی ندارم .
من حدود 17 ساله در رشته های رزمی فعالیت می کنم ، اما مثل خیلی ها از این شاخه به شاخه ی دیگه نپریدم و سعی کردم حتی اگر به سرعت در سبکی رشد کردم تا وقتی که حس نکنم ارضا شدم در اون سبک باقی بمونم .
متاسفانه در کشور تعداد زیادی از اساتید حتی اساتیدی که نام استاد برازندشونه شاگردهاشون رو مجبور به دریافت کمربند و شرکت در آزمون ها می کنن . حتی بعضی از اساتید که قهرمانان زیادی رو پرورش دادن بعد از حضور در کلاس هاشون به شما متذکر میشن و تاکید می کنن که اینجا مکانی به عنوان سکوی پرتاب قهرمانیه و نباید به دید یک باشگاه آماتور به اون نگاه کنید . مساله ای که با ارزش های من مغایرت داره . من دوست دارم اگه در سبکی وارد میشم استاد مربوطه درخواست من رو قبول کنه و از اینکه در مبارزات و آزمون ها شرکت نمی کنم دلگیر نباشه . به همین خاطر الان به دنبال سبکی هستم که در اون خبری از مسابقات نباشه و کسی برای نشون دادن برتری خودش وارد مبارزه نشه و بیشتر بر روی اخلاقیات و فرم و کاتا در اون سبک کار بشه .

خوب خودت بهتر میدونی که نمیشه بری پیش استاد کاراته و بگی که من میخوام فقط کاتا کار کنم . به هر حال در سیستم آموزش کاراته ، کمیته هم هست . کاتاهای سبک شوتوکان زیبا و نفس گیر است ، سبک کان ذن ریو و شیتو ریو هم کاتا های قشنگی دارند . من خودم کیوکشین کار میکنم ، در سبکی که من کار میکنم به 3 دلیل کاتا کار میکنند . 1) تقویت دیافراگم 2) افزایش تعادل و قدرت 3) تقویت نیروی " کی " . فک میکنم در سبک های دیگر کاراته هم به همین 3 دلیل کاتا کار میکنند . حالا این بستگی به خودت داره که بری یه سبک کنترلی مثل : شوتوکان / وادوریو / کان ذن ریو ...... یا یه سبک غیر کنترلی مثل کیوکشین .
موفق باشی

imaneln

Registered User
لایک‌ها
45
خوب خودت بهتر میدونی که نمیشه بری پیش استاد کاراته و بگی که من میخوام فقط کاتا کار کنم . به هر حال در سیستم آموزش کاراته ، کمیته هم هست . کاتاهای سبک شوتوکان زیبا و نفس گیر است ، سبک کان ذن ریو و شیتو ریو هم کاتا های قشنگی دارند . من خودم کیوکشین کار میکنم ، در سبکی که من کار میکنم به 3 دلیل کاتا کار میکنند . 1) تقویت دیافراگم 2) افزایش تعادل و قدرت 3) تقویت نیروی " کی " . فک میکنم در سبک های دیگر کاراته هم به همین 3 دلیل کاتا کار میکنند . حالا این بستگی به خودت داره که بری یه سبک کنترلی مثل : شوتوکان / وادوریو / کان ذن ریو ...... یا یه سبک غیر کنترلی مثل کیوکشین .
موفق باشی

مرسی
باید ببینم این طرفا کدوم سبک رو آموزش میدن

natars

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,116
میخوام بطور موازی تمرین کنم عضو تیم دومیدانی بشم + کیوکوشین
اخرش هم توی مسابقه بعد از قوای بدنی کسیحرف اول رو میزنه که نفس کم نیاره
دومیدانی خیلی ورزش مهمیه

imaneln

Registered User
لایک‌ها
45
میخوام بطور موازی تمرین کنم عضو تیم دومیدانی بشم + کیوکوشین
اخرش هم توی مسابقه بعد از قوای بدنی کسیحرف اول رو میزنه که نفس کم نیاره
دومیدانی خیلی ورزش مهمیه

به نظر من موفقیت در دویدن اونهم در مسافت های طولانی کنترل تنفس و آشنایی با نحوه نفس کشیدنه . حتی برای کم نیاوردن در حرکت های انفجاری و پرتاب ضربات ، مثلا در ورزش بوکس ، باز این مساله رو باید مد نظر قرار داد . باید بلد باشید چطور نفس رو کنترل کنید و در حین دویدن چه زمانی تنفستون دماغی و یا به صورت دم و باز دم باشه . بعد از این باید روی حجم شش ها کار کنید . البته این مسائلی رو که من میگم شاید در خیلی جاها قبول نداشته باشن و وقتی این جملات گفته بشه به آدم بخندن اما در کل همینطوره . من الان حدود 3 4 ماهی هست که دارم روی مساله تنفس و آناتومی و کارکرد اعضای تنفسی و عضلات درگیر تحقیق می کنم . شاید باور نکنید اما من طی یک دوره 5 روزه 25 دقیقه به دویدن متناوبم اضافه کردم . یعنی روزانه 5 دقیقه به رکورد قبلیم افزوده شد . اگه اطلاعاتی در این زمینه خواستید در اختیارتون میذارم .

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
به نظر من موفقیت در دویدن اونهم در مسافت های طولانی کنترل تنفس و آشنایی با نحوه نفس کشیدنه . حتی برای کم نیاوردن در حرکت های انفجاری و پرتاب ضربات ، مثلا در ورزش بوکس ، باز این مساله رو باید مد نظر قرار داد . باید بلد باشید چطور نفس رو کنترل کنید و در حین دویدن چه زمانی تنفستون دماغی و یا به صورت دم و باز دم باشه . بعد از این باید روی حجم شش ها کار کنید . البته این مسائلی رو که من میگم شاید در خیلی جاها قبول نداشته باشن و وقتی این جملات گفته بشه به آدم بخندن اما در کل همینطوره . من الان حدود 3 4 ماهی هست که دارم روی مساله تنفس و آناتومی و کارکرد اعضای تنفسی و عضلات درگیر تحقیق می کنم . شاید باور نکنید اما من طی یک دوره 5 روزه 25 دقیقه به دویدن متناوبم اضافه کردم . یعنی روزانه 5 دقیقه به رکورد قبلیم افزوده شد . اگه اطلاعاتی در این زمینه خواستید در اختیارتون میذارم .

لطفا بیشتر توضیح بدید .:D

s.alireza

Registered User
لایک‌ها
186
موفق باشی

چرا نمیشه؟
هیچ مشکلی نیست و اکثر مربیان رشته های کنترلی قبول میکنن و اونهایی که قهرمان پروری میکنن،معمولا دو کلاس دارن که یکیش فقط کیهون و کاتاست.
"کان ذن ریو" کاتا ندارد،"کیهون کاتا"ست.
چه در کیوکوشین و چه در دیگر سبکهای کاراته یه دلیل چهارمی هم هست که هنرجویان درک درستی ازش ندارن و به همین خاطر عنوان نشده و کم کم فراموش شده ولی ندونسته و مستتر تاثیر خودش رو میزاره:
کاتا رفتن باعث بوجود آمدن استیل کومیته میشه.
کومیته رویی که کاتا و کیهون کومیته کار نکرده باشه فقط به دو چیز فکر میکنه: 1- در سبکهای کنترلی گرفتن امتیاز 2- در سبکهای نیمه کنترلی از پا در اوردن حریف و یا در نهایت ایپون کردن.
مثال استیل زیبا و نافذ کومیته "کازومی"(قهرمان سال 2000) و "فرانسیسکو فیلهو"(قهرمان سال 1998) هستند که شما اگر 100 بار هم مسابقه شون رو نگاه کنی خسته نمیشی با اینکه تنها کاری که میکنن "آگو" و "گدان گری" هستش و نمایشی هم در کار نیست اما مسابقات ضبط شده ایران رو ببین،حتی یه بار هم خسته میکنه آدمو؛ با اینکه همش جودان موآشی و کایتن میزنن!
آرزوی موفقیت دارم برای شما.

s.alireza

Registered User
لایک‌ها
186
ممنون

اگر میخوای کاراته کار کنی و مسابقه و ارتقا رو بزاری کنار یه بحثیه که مشکل هم نیست و میشه حتما و باید مربیش رو پیدا کنی.
اما اگر میخوای وارد سبکی بشی که مسابقه درش نیست برو آیکیدو،هم زیباست و هم کاربردی و از طرفی چیزی به نام مسابقه نداره،چون o-sensei مخالف مسابقه بود و هر کسی که مسابقه رو وارد آیکیدو کنه یه خائن دونسته! و تا حالا هم غیر از یه سبک(یوشینکان) مسابقه وارد نشد ولی مسابقه در یوشینکان هم بعدها حذف شد تا روال متحد و زیبای آیکیدو ادامه پیدا کنه.

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022

بله دوست من . تنفس در تمام مراحل زندگی نقش داره نه تنها ورزش های رزمی.
افرادی خوب میجنگند که شیوه واقعی تنفس رو میدونن.

ممنون از توجه شما

Last edited:

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
ممنون

دوست من ،
من شما رو در این مورد راهنمایی نمیکنم. خودت به دنبالش باش و شیوه مورد علاقه ات را انتخواب کن.

چون اگر من به شما بگویم چه چیزی خوب هست و چه چیزی بد ، خیانت بزرگی در حق شما کرده ام.

من به جای شما بودم اول به دنبال نوع روش بودم تا به جای زیبایی ، کاتا، مبارزه، استاد،قدمت،و.....................

دوست من روش های رزمی و شیوه های رزمی عواملی زشت و نادرست است .( هنر رزمی ) عبارتی نادرست است . (اما من و شما زیبایش میکنیم)
ممنون از حسن توجه شما

Last edited:

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
چرا نمیشه؟
هیچ مشکلی نیست و اکثر مربیان رشته های کنترلی قبول میکنن و اونهایی که قهرمان پروری میکنن،معمولا دو کلاس دارن که یکیش فقط کیهون و کاتاست.
"کان ذن ریو" کاتا ندارد،"کیهون کاتا"ست.
چه در کیوکوشین و چه در دیگر سبکهای کاراته یه دلیل چهارمی هم هست که هنرجویان درک درستی ازش ندارن و به همین خاطر عنوان نشده و کم کم فراموش شده ولی ندونسته و مستتر تاثیر خودش رو میزاره:
کاتا رفتن باعث بوجود آمدن استیل کومیته میشه.
کومیته رویی که کاتا و کیهون کومیته کار نکرده باشه فقط به دو چیز فکر میکنه: 1- در سبکهای کنترلی گرفتن امتیاز 2- در سبکهای نیمه کنترلی از پا در اوردن حریف و یا در نهایت ایپون کردن.
مثال استیل زیبا و نافذ کومیته "کازومی"(قهرمان سال 2000) و "فرانسیسکو فیلهو"(قهرمان سال 1998) هستند که شما اگر 100 بار هم مسابقه شون رو نگاه کنی خسته نمیشی با اینکه تنها کاری که میکنن "آگو" و "گدان گری" هستش و نمایشی هم در کار نیست اما مسابقات ضبط شده ایران رو ببین،حتی یه بار هم خسته میکنه آدمو؛ با اینکه همش جودان موآشی و کایتن میزنن!
آرزوی موفقیت دارم برای شما.

سلام . توی ایران هر چیزی ممکنه . دقیقا مثل سانشو ، که خیلی از اساتید سانشو را از وشو جدا کردند . در مورد دلیل چهارمی که از فوائد کاتا گفتید موافقم . هر چند که میتونستید از حرف های من هم همینو متوجه بشید!!! :p . اگر قرار باشه تک تک از فوائد کاتا بگم سرت سوت میکشه .:lol: به هر حال بحث سر کمیته نیست . بحث سر کاتا بود . ( سبک کان ذن ریو هم اشتباها نوشتم . عذر خواهی میکنم ):blush:. دوستمون imaneln میخواستن بدونن کدوم سبک کاراته کاتا های زیبایی دارد ؟
( از شما به خاطر چیز هایی که بهم یاد دادید متشکرم ):)

khafan11

Registered User
لایک‌ها
2,237

kaveh13

Registered User
لایک‌ها
0
دنبال یه کلاس درست و حسابی "دفاع شخصی" تو تهران هستم
ممنون میشم اگر جایی رو بهم معرفی کنید
اصلاً جایی هست که فقط دفاع شخصی آموزش بدن؟
اگر نه رشته ورزشی و باشگاه مناسبش که حجم قابل توجهی از آموزشش دفاع شخصی هست رو معرفی کنید لطفاً

mamadosein72

Registered User
لایک‌ها
7
بچه ها کسی اینجا هست پیش سیفو محبوبی توی مجموعه ورزشی چمران وینگ چون کار کرده باشه ؟
من یه ماهه دارم میرم و واقعا عالیه !

بالا