natars
کاربر تازه وارد
هرکی وینگ چوون کار میکنه ساعداش سنگ میشه
اصلا خود وینگ چوون دفاع شخصی بحساب میاد
چقدر هزینه باشگاه میدی؟
اصلا خود وینگ چوون دفاع شخصی بحساب میاد
چقدر هزینه باشگاه میدی؟
دنبال یه کلاس درست و حسابی "دفاع شخصی" تو تهران هستم
ممنون میشم اگر جایی رو بهم معرفی کنید
اصلاً جایی هست که فقط دفاع شخصی آموزش بدن؟
اگر نه رشته ورزشی و باشگاه مناسبش که حجم قابل توجهی از آموزشش دفاع شخصی هست رو معرفی کنید لطفاً
سلام
خوش آمدي . من به شما پيشنهاد ميكنم تاپيك را مطالعه كنيد
ممنون از حسن توجه شما
سلام
من حدود 5 سال كاراته كار كردم و 1ماهي ميشه شروع به نينجوتسو كردم . حدود 50 درصد مطالب سايت رو خوندم چيزهاي زيادي يادگرفتم. تصميم گرفتم عضو اينجا بشم.
ميخواهم از استاداني چون cyberninja و miladninja بخاطر اين همه توضيحات علمي تشكر كنم . مخصوصا جناب miladninja كه از قديم تا كنون فعاليت دارن و كمتر افراي چون شما در ايران با اين بار علمي پيدا ميشوند.
يك سوال دارم دوستان من خوب مبارزه ميكنم اما نفسم خيلي كم هست چه كنم؟ و زياد تشنه ميشوم
سلام دوست خوبم متاسفانه در سایت های ایرانی اطلاعات دقیق و کاملی در مورد این رشته نداده ..ولی من برای اطلاع دوستان زندگی نامه کامل استاد مینورو موچی زوکی را به طور کامل دارم که در اختیارتون می زارم
زندگی نامه استاد بزرگ مینورو موچی زوکیمینورو موچی زوکی (Minoru MOCHIZUKI) در 7 آوریل سال 1907 در شیزوکا ژاپن متولد شد. پدر بزرگ او از نسل آخرین سامورایی و مدرس هنر شمشیر زنی بود. وی در سال 1912 پس از سفر با خانواده خود به شهر توکیو در سن 5 سالگی در باشگاه جودو استاد تاکبه (TAKEBE) ثبت نام می کند. و در سن 17 سالگی در باشگاه جودو ،کن دو کان (Kendokan) استاد سانپو توکو (Sanpo TOKU) پذیرفته می شود. سپس در سال 1926 در کودوکان (Kodokan) مرکز جهانی جودو زیر نظر استاد جیگوار کانو (Jigoro KANO) بنیانگذار جودو به مطالعه و تمرین ورزش جودو می پردازد. پس از مدتی کوتاه در ماه ژوئن در سن 19 سالگی دان 1 خود را در ورزش جودو دریافت می کند. وی با رقابت های پی در پی به عنوان رغیب درجه یک جودو در تاریخ ژانویه 1927 دان 2 خود را نیز در ورزش جودو به دست می آورد و در دوره های تمرینی در کانگیکو (Kangeiko) (دوره زمستانی به مدت 30 روز در شرایط سخت ) ، و نیز به تمرین در شیوچوگیکو (Shyochugeiko) (دوره تابستانی به مدت 30 روز در شرایط سخت) می پردازد. بعد از تمرینات سنگین و سخت وی به عنوان دستیار توسط استاد کیوزو می فونه (Kyuzo MIFUNE)دعوت می شود.در سال 1928 او در کانگیکو و شیوچوگیکو (Kangeiko et Shyochugeiko) بدون غیبت و تمرین سخت در روزهای متوالی موفق به دریافت دان 3 جودو شد و این در حالی می باشد که وی پس از گذشت دو سال از دان 1 در کودوکان (Kodokan) به این درجه می رسد. در آن سال او شروع به تمرین هنر رزمی اجداد خود در زمینه شمشیر زنی به کاتوری شینتوریو (Katori Shinto Ryu) تحت سازمان مطالعه ، ارائه و توسعه هنر رزمی کلاسیک کوبودو کن کیو کای (Kobudo Kenkyukai) ایجاد شده توسط استاد کانو به عنوان جوان ترین عضو ، با اشتیاق فراوان به یادگیری این هنر رزمی می پردازد تا آنجا که او با دختر وارث مدرسه ایزاسا موریسادا (IIZASA Morisada) ازدواج می کند و بعد از مرگ سوکی بخاطر نداشتن وارث مرد او بعنوان سوکی جدید تبدیل می شود و از آنجا که بخاطر این وضعیت وی قبول به ترک استاد کانو ننمود استاد به او پیشنهاد نمود که به فعالیت در شیوه های رزمی دیگر همچون ای آی دو (Iaido) و کندو (Kendo) با استاد هاکودو ناکایاما (Hakudo NAKAYAMA) بپردازد و در سال بعد او در کانگیکو و شیوچوگیکو بدون غیبت توانست با افتخار در کار آموزی تحت نظر استاد کانو پذیزفته شود و بعد از قبولی در آزمون کاتامه نو کاتا (Katame no kata) توانست به عنوان دستیار استاد در سفر های خارجی باشد.در سال 1930 او در کانگیکو بدون غیبت به تمرین می پردازد و سپس در ماه اوت به استاژی در مدرسه چیبا (Chiba) جهت آموزش جودو می رود و به درخواست استاد خویش کانو به مطالعه و تمرین آی کی جوجیتسو (Aïkijujutsu) با موریهه اویشیبا (Morihei UESHIBA) و شین دو موسو ریو جوجیتسو (Shindo muso ryu ju jutsu) را با استاد کوجی شی میزو (Koji SHIMIZU) مشغول می شود . موچی زوکی در مدت یکسال تبدیل شد به اوچی دشی (uchideshi) باشگاه کوبوکان (Kobukan) و دستیار استاد اویشیبا و با دختر استاد اویشیبا بنیانگذار آی کی دو ازدواج کرد و تبدیل شد به پسر و جانشیبن استاد اویشیبا ، پس از مدتی مینورو مو چی زوکی که از بیماری ذات وریه و سل ریوی رنج می برد به ناچار به شیزوکا زادگاه خویش بازگشت و به مدت چهار ماه در بیمارستان بستری بود . سپس در سال 1931 از بیمارستان مرخص شده و باشگاه خودش را در شیزوکا ژاپن با نام یوسیکان (yoseikan) و با حضور شخصیت های برجسته همچون اویشیبا ، دریا سالار تاکه شیتا (TAKESHITA) و ژنرال میورا (MIURA) افتتاح نمود و در همین زمان شروع به توسعه سبک خود از آی کی دو به یوسیکان (خانه آموزش عدالت) پرداخت و به موازات آن به پلیس نظامی و ملی سبک خودش را آموزش داد . در طول سال 1932 استاد اویشیبا در نسخه ای خطی دو روش از بالاترین تمایز در فرم را گوشینیو نو ته و هیدن اوگی نو کوتو (Goshinyo no te" et le "Hiden ogi no koto) را به وی آموزش داد . پس از آن او در مسابقات قهرمانی جودو در سال 1933 شرکت نمود و توانست در سال 1935 دان 5 جودو خویش را دریافت کند.در سال 1938 بعد از سفر به کشور چین وی با خانواده اش به مغولستان سفر کرد و بعنوان مدیر دبیرستان مغولها منصوب شد و بعد از آن او به عنوان بخشدار بخشی از (چینی گالیه سو) توسط دولت مغول منصوب شد .مینورو موچی زوکی به عنوان مربی و مدرس جودو ، کندو ، آی کی جوتسو و ریو کیو اوکیناوایی در مجمع الجزایر شد و با استاد مازایوشی کوری هیساتاکا (Mazayoshi Kori HISATAKA) ریو کیو کمپو (RYUKYU-KEMPO) را در زمانی که در مدرسه جودو کودوکان استاد توکو سانپو (Toku SANPO) بود تمرین نمود و از کاتا هاپوکن (HAPPOKEN) (کاتا از مبدا به زبان چینی) با برنامه خود در مدرسه اش ادغام نمود و بدیهی است که در طول این مدت او بارها فرصت مقابله تکنیکهای خود را با هنرهای رزمی چینی انجام داد و پس از هشت سال حضور در مغولستان وی در سال 1947 به ژاپن بازگشت و به باسازی باشگاه خود در شیزوکا پرداخت. در بازگشت به ژاپن دان 6 جودو به او اهدا شد. پس از جنگ جهانی دوم استاد اویشیبا نام آی کی دو (Aikido) را جایگزین نام آی کی بودو (Aikibudo) نمود در نتیجه مینورو خود را منصوب هنر آی کی جوتسو نمود و در سال 1951 بخشی از سنت فرهنگی ژاپن بود که تو جلسه یونسکو در ژنو و به عنوان متخصص توسط کودوکان در فرانسه ، سوئیس و تونس بود و در طول رقابت های بین المللی جودو در پاریس بود و او اولین کسی بود که آی کی جوتسو ، ای آی دو ، کاراته و کندو را به کشور های غربی برد و پیشگام آی کی دو در فرانسه بود و به مدت دو سال و نیم آی کی دو و جودو را در فرانسه آموزش داد و در سال 1953 قبل از خروج از فرانسه کتابی در مورد آی کی دو و بوکس فرانسوی نوشت .در سال 1956 ایشان دان 5 کندو و دان 5 جو دو را دریافت کرد . و در سال 1959 دان 7 جودو را دریافت نمود.در سال 1960 وی موفق به دریافت مدال نقره توسط دفتر شورای شهر پاریس شد و در سال 1963 پسرش هیرور موچی زوکی (HIROO MOCHIZUKI) را به اروپا فرستاد تا هنر های رزمی ژاپنی را آموزش دهد . در سال 1976 او به عنوان استاد عالی رتبه جودوکا (Judoka) انتخاب گردید و در سال 1977 در کوکو سای بودو (Kokusai budo) با اهدای رتبه دان 8 جودو (هانشی) و عنوان مشاور فنی ملی شناخته شد. پس از آن وی در سال 1978 دان 9 جوجیتسو (هانشی) در کوکوسای بودو منصوب شد و در همان سال او به چاپ کتاب خود تحت عنوان نیهون دن جوجیتسو (Nihonden Jujutsu) پرداخت و سال بعد دان 10 خود را در آی کی دو (IMAF) از یکی از اعضای خانواده سلطنتی دریافت نمود و به موازات او همچنان برای آموزش دادن به سراسر جهان ، استرالیا ، تایوان ، کاندا ، ویتنام و...... سفر کرد. لازم به ذکر است استاد مینورو موچی زوکی در دهه 1921 با بوجود آمدن کاراته شوتوکان توسط استاد فوناکوشی به عنوان شاگرد ارشد در کلاس استاد بزرگ کاراته بودند.در آخرین سالهای زندگی خود استاد موچی زوکی به کشور فرانسه نقل مکان نمود تا با پسرش هیرور موچی زوکی و نوه هایش زندگی کند . مینورو موچی زوکی در 30 مه سال 2003 در سن 96 سالگی درگذشت.دان 10 آی کی دو (IMAF) می جین (Meijin)دان 9 جوجیتسو هانشی (Hanshi)دان 8 جودو (Kodokan) هانشی (Hanshi)دان 8 کاتوری شینتوریو تن شین (Tenshin)دان 8 ای آی دو کیوشی (Kyoshi)دان 5 جو دودان 5 کن دودان 5 کاراته
هم سایت عزیز دو تا نکته
1.خودت رو بزار جای من، حوصله می کنی 280 صفحه رو بالا پایین کنی که توش کلی مطلب خوب و جالب هست اما اونی که تو می خوای نیست؟
2. شما که زحمت می کشی جواب تایپ می کنی خب مومن، دو جمله بنویس فلان ورزش - فلان باشگاه
- ----
ضمنا فرمایش شما رو دارم انجام می دم از صفحه 180 دارم میام آخر، شاهد حرفم: یک گفته فلان ورزش خفنه چون توش با ضربه نارگیل شکم رو سفت می کنن - دو تا عکس از شمشیر سامورایی دیدم
- یه نفر از یکی دیگه که گفنه یه ورزش روسی می کنه پرسیده اسم ورزشش سیستما نیست؟ - (به جان عمه ام تقلب نکردم اینا رو از حفظ نوشتم)
-----------------
پیش کسوتان محترم واسه یه ورزش ندیده با مشخصات زیر یه کلاس یا استاد دفاع شخصی در تهران پیشنهاد بدید:
30 ساله - 178 قذ - 78 کیلو وزن
می خوام یه جایی نرم که وقتم رو بی خود تلف کنم. گیر سبک و رشته شم نیستم واسم مفید بودنش مهمه
با سلام
به تاپيك هنر هاي رزمي خوش آمدي. ممنون از حسن توجه شما. شما بسيار كار خوب كرده ايد كه 50 % مطالب تاپيك رو تاكنون خوانده ايد
با تشكر
پربار ترین تاپیک هنر های رزمی با بار علمی بسیار زیاد
اطلاعاتی که اینجا در مورد اکثر سبک های رزمی رد و بدل شده شباهت زیادی به رویای بچه های 6 7 ساله داره![]()
سلام استاد.
بله من با اشتياق فراوان دارم تاپيك رو ميخونم و هرچي بيشتر ميخونم بيشتر ميفهمم چيزي بلد نيستم و هر چي مقايسه ميكنم ميبينم اطلاعات و دانش شما فوق العاده هست.
تا اونجايي كه فهميدم شما به زبان ژاپني تسلط داريد و اين گزينه بزرگي هست استاد. حتي در چند فرم خارجي ديدم martial arts planet شما صاحب نظر بوديد در آنجا.
استاد جواب سوال من را نداديد، من در تمرين زود خسته ميشوم چرا؟ شايد به خاطر اين كه دخترم اما همه هم رزمانم مثل من نيستن و زود خسته نميشوند چرا؟
هم سایت عزیز دو تا نکته
1.خودت رو بزار جای من، حوصله می کنی 280 صفحه رو بالا پایین کنی که توش کلی مطلب خوب و جالب هست اما اونی که تو می خوای نیست؟
2. شما که زحمت می کشی جواب تایپ می کنی خب مومن، دو جمله بنویس فلان ورزش - فلان باشگاه
- ----
ضمنا فرمایش شما رو دارم انجام می دم از صفحه 180 دارم میام آخر، شاهد حرفم: یک گفته فلان ورزش خفنه چون توش با ضربه نارگیل شکم رو سفت می کنن - دو تا عکس از شمشیر سامورایی دیدم
- یه نفر از یکی دیگه که گفنه یه ورزش روسی می کنه پرسیده اسم ورزشش سیستما نیست؟ - (به جان عمه ام تقلب نکردم اینا رو از حفظ نوشتم)
-----------------
پیش کسوتان محترم واسه یه ورزش ندیده با مشخصات زیر یه کلاس یا استاد دفاع شخصی در تهران پیشنهاد بدید:
30 ساله - 178 قذ - 78 کیلو وزن
می خوام یه جایی نرم که وقتم رو بی خود تلف کنم. گیر سبک و رشته شم نیستم واسم مفید بودنش مهمه
مثلا شما چی از ورزش رزمی میدونی که ما نمیدونم و شباهتی به رویای بچه 6 7 ساله نداره؟![]()
سلام میبخشید من پست دادام
با اجازه استاد میلاد
خیلی دلیل میتونه داشته باشه
ممکنه موقع تمرین بعد از گرم کردن بدنتون سرد بشه
ممکنه به خاطر پایین اومدن قند خون باشه
ممکنه ضعف بدن باشه
و ...
هر کدوم هم راه حلی داره
پربار ترین تاپیک هنر های رزمی با بار علمی بسیار زیاد
اطلاعاتی که اینجا در مورد اکثر سبک های رزمی رد و بدل شده شباهت زیادی به رویای بچه های 6 7 ساله داره![]()
سلام میبخشید من پست دادام
با اجازه استاد میلاد
خیلی دلیل میتونه داشته باشه
ممکنه موقع تمرین بعد از گرم کردن بدنتون سرد بشه
ممکنه به خاطر پایین اومدن قند خون باشه
ممکنه ضعف بدن باشه
و ...
هر کدوم هم راه حلی داره
خيلي ممنونم براي جواب
شما چه سبكي كار ميكنيد؟