• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگنربن دایره المعارف هنرهای رزمی به زبان فارسی

mamadosein72

Registered User
لایک‌ها
7
هرکی وینگ چوون کار میکنه ساعداش سنگ میشه
اصلا خود وینگ چوون دفاع شخصی بحساب میاد
چقدر هزینه باشگاه میدی؟
ماهی 50 هزار تومن - سمینار هم 18 تومن - محل باشگاه هم بولینگ عبدو هست بالای شریعتی
ــــــــــــــــــــــــــــــــــ
امروز اولین سمینار من بود و درجه 1 رو تموم کردم ، سمینار توی یه باشگاه توی جنت آباد بود و تقریبا 3 ساعت طول کشید.
بهترین نکته سمینار برای من آخرش بود که سیفو محبوبی فلسفه حرکات فرم سیو نیم تائو (Siu Nim Tao) رو تا وسطاش توضیح دادن و خیلی زیبا و پر نکته بود.
آدمک چوبی هم توی باشگاه بود که سیفو حرکات رو روی آدمک نشون میداد و نکات آموزشی خیلی بالایی داشت.
فقط خیلی دوست داشتم سیفو محسن کاسه‌ساز که بهترین شاگرد سیفو محبوبی هستند هم در سمینار شرکت میکردن ، یعنع به جرئت میگم بعد از سیفو قهرمانی و سیفو محبوبی ایشون بهترین وینگ چون کار ایران هستند و واقعا کارشون تکه ! ( یعنی مهدی اسماعیلی پیشش حساب نمیشه اصن )

sara2546

Registered User
لایک‌ها
0
این که چه کسی در ایران دانش رزمی اش بیشتره را نمی دانم . در مورد میلاد نینجا ; اگر مطالب نوشته شده توسط ایشان را در فروم مطالعه بفرمایید خودتان به موضوع پی میبرید . فقط مختصر و مفید بگم که دانش رزمی ایشان فوق العاده است .:happy:

این که چه کسی در ایران دانش رزمی اش بیشتره را نمی دانم . در مورد میلاد نینجا ; اگر مطالب نوشته شده توسط ایشان را در فروم مطالعه بفرمایید خودتان به موضوع پی میبرید . فقط مختصر و مفید بگم که دانش رزمی ایشان فوق العاده است .

در مورد ايشون شكي نيست

من در مورد استاد ميلاد تحقيقاتي كردم (البته با اجاره ايشون منو ببخشن) يكي از هم رزمان آقايون در اصفهان در مورد ايشون ميگفتن شيوه هاي مخفي و خاصي آموزش ديدن كه به چند صد سال پيش برميگرده.

حال چند سوال از استاد ميلاد نينجا دارم:

1.دوست دارم بدونم چي هست و چرا چنين افرادي چون شما اينقدر گوشه گيري ميكنه؟
2.چرا شما هميشه مطالبتون گنگ و پراز سوال و ابهام ميزاريد در اصل سكوت ميكنيد؟
3.در فرمهاي خارجي مثل كوتاكي و مارتيال آرت پلانت شما رو سنسي خطاب ميكنند؟
4. هرچه بشتر فرم رو ميخونم بيشتر به اصل موضوع هنزهاي رزمي هم نزديك هم دور ميشوم چرا؟
5.شما در چند پست قبلتون خطاب به يكي از دوستان گفتي نزديك به 800 پست خود را در اين تاپيك پاك كرديد چرا؟
6.علت پيشرفت شما در هنر رزمي چي بوده؟

ببخشد من خيلي سمجم.

Last edited:

kamran amiri

Registered User
لایک‌ها
0
بابا چارتا تكنيك ياد بديد اينجا

كسي از تكنيك كاته گوتوشي چيزي ميدونه؟

mamadosein72

Registered User
لایک‌ها
7
دوست عزیز بهتره اخلاق رو در ورزش های رزمی مد نظر قرار بدین
بنده هم موی تای کار میکنم
ولی چیزی که باید از ورزش های رزمی یاد گرفت اخلاق و جوانمردی هستش
در عمل هم استاد موی تای راحت میتونه یک استاد وینگ چوون رو شکست بده
چون در ورزش موی تای یاد داده شده استقامت بدن باید در برابر ضربات مشت و پای حریف بالا بره
رزمی کاران ورزش بوکس تایلندی با چوب بامبو تمرین میکنند
استاد سیفو قهرمانی فکر نکنم بتونه با چوب بامبو یک ضرب تمرین کنه
یادمه اولین باری که برای موی تای در جزیره قشم ثبت نام کردم استادی داشتم که از روز اول به شاگرداش توضیه کرد باید وزنه پای خود داشته باشین
روزی چند ساعت با کفش سنگین تمرین دو کنار دریا انجام میدادیم بعدش نوبت به تمرین با چوب بامبو رسید
این چوب بامبو مرحله اول تمرین هستش اساتید واقعا حرفه ای موی تای کشور تایلند با تنه درخت تمرین میکنند
حتی خود بروسلی هم توی یکی از مسابقاتش قبل از مرگش در پشت صحنه یکی از فیلمهاش در یک مسابقه بدور از چشم همگان از سلطان چارلز کم آورد
سلطان چارلز پادشاه بوکس موی تای در دهه 70 میلادی بود

در ضمن بروسلی زرنگ ترین شاگرد استاد ایپ بود

هه هه ! معلومه که هیچی از وینگ چون نمیدونین
نمیخوام سر این که کدوم رشته بهتره بحث کنم اما چیزی که هست اینه وینگ چون روی تکنیک ها هست نه قدرت بدنی ، وینگ چون اصلا از قدرت بدنی صحبت نمیکنه.
شما اگه تکنیک ها رو بلد باشین میتونید نیروی ضربات رو بدون آسیب بگیرید یا به راحتی ضربات رو رد کنید و اصلا تماسی نداشته باشید.
سیفو قهرمانی هم توی ایران تک هست و بنیانگذار وینگ چون توی ایران هست پس به همین راحتی قضاوت نکنید و مطمئن باشید به این سادگی ها که شما میگید نیست.

three heart

Registered User
لایک‌ها
49
ماهی 50 هزار تومن - سمینار هم 18 تومن - محل باشگاه هم بولینگ عبدو هست بالای شریعتی
ــــــــــــــــــــــــــــــــــ
امروز اولین سمینار من بود و درجه 1 رو تموم کردم ، سمینار توی یه باشگاه توی جنت آباد بود و تقریبا 3 ساعت طول کشید.
بهترین نکته سمینار برای من آخرش بود که سیفو محبوبی فلسفه حرکات فرم سیو نیم تائو (Siu Nim Tao) رو تا وسطاش توضیح دادن و خیلی زیبا و پر نکته بود.
آدمک چوبی هم توی باشگاه بود که سیفو حرکات رو روی آدمک نشون میداد و نکات آموزشی خیلی بالایی داشت.
فقط خیلی دوست داشتم سیفو محسن کاسه‌ساز که بهترین شاگرد سیفو محبوبی هستند هم در سمینار شرکت میکردن ، یعنع به جرئت میگم بعد از سیفو قهرمانی و سیفو محبوبی ایشون بهترین وینگ چون کار ایران هستند و واقعا کارشون تکه ! ( یعنی مهدی اسماعیلی پیشش حساب نمیشه اصن )

چند ساله وینگ چان کار میکنید
سیفو محبوبی شاگرد کی بوده؟

mamadosein72

Registered User
لایک‌ها
7
چند ساله وینگ چان کار میکنید
سیفو محبوبی شاگرد کی بوده؟
:دی
من که یک ماه و نیم هست وینگ چون کار میکنم ، نوشتم دیگه ! تازه درجه 1 رو گرفتم !
من از طریق یکی از بچه های دانشگاه که 2 ساله وینگ چون کار میکنه با این رشته آشنا شدم که ایشون توی این سمینار درجه 12 و آخرین درجه شاگردی رو تموم کردن و سیهینگ شدن.
سیفو محبوبی شاگرد سیفو قهرمانی بوده و البته خواهرزاده‌ی ایشون هست .

miladninja

همکاربازنشسته ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
در مورد ايشون شكي نيست

من در مورد استاد ميلاد تحقيقاتي كردم (البته با اجاره ايشون منو ببخشن) يكي از هم رزمان آقايون در اصفهان در مورد ايشون ميگفتن شيوه هاي مخفي و خاصي آموزش ديدن كه به چند صد سال پيش برميگرده.

حال چند سوال از استاد ميلاد نينجا دارم:

1.دوست دارم بدونم چي هست و چرا چنين افرادي چون شما اينقدر گوشه گيري ميكنه؟
2.چرا شما هميشه مطالبتون گنگ و پراز سوال و ابهام ميزاريد در اصل سكوت ميكنيد؟
3.در فرمهاي خارجي مثل كوتاكي و مارتيال آرت پلانت شما رو سنسي خطاب ميكنند؟
4. هرچه بشتر فرم رو ميخونم بيشتر به اصل موضوع هنزهاي رزمي هم نزديك هم دور ميشوم چرا؟
5.شما در چند پست قبلتون خطاب به يكي از دوستان گفتي نزديك به 800 پست خود را در اين تاپيك پاك كرديد چرا؟
6.علت پيشرفت شما در هنر رزمي چي بوده؟

ببخشد من خيلي سمجم

1. بلد بودن چيزي نياز به سرو صدا نداره. نيازي نيصت داد بزنيم ما هم هستيم . :cool:
2. دوست من، من در موراردي مجبورم در پست هايم سكوت كنم. لطفا مرا درك كنيد . (به هر حال ممنون كه خيلي دقيق پست هاي من رو ميخونيد)
3. در مورد فورم هاي خارجي بله افراد زيادي مثل شما در نقطه ديگر از اين سياره بزرگ چون شما سوالات زيادي دارند ( بخشيد كه بازم گنگ ج دادم ) :D
4.چون داري يه چيزي ياد ميگيري و هرچه بيشتر ميخوني بيشتر ميفهمي كه نميدوني.........
5. خودت فكر كن ببين چرا بعضي مواقع آدما يك سري اطلاعاتشون آتيش ميزنن.......................................... نكته اينجاست: دقت شما به عنوان يك خانم براي من خيلي جالبه
6. علت پيشرفت من قبلول نكردن تبليغات ماركتينگ اساتيد درون ايران:lol:

ممنون از حسن توجه شما

Last edited:

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
Last edited:

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
بابا چارتا تكنيك ياد بديد اينجا

كسي از تكنيك كاته گوتوشي چيزي ميدونه؟

با سلام به تاپيك خوش اومدي .

نميدوم دليل اسم بردن شما از اين تكنيك قديمي چي بوده شايد ميخواهي سطح فني فرم رو تست كني;) به هر حال

كاته كوتوشي درسته نه كاته گوتوشي. تكينيكي كه در جوجيستو كهنه استفاده ميشده و در يك سري ريو هاي قديمي ژاپن هنوز هم كار ميشه و بخاطر اين كه جزو آموزشهاي مخفي نظاميشون بوده كمتر كسي ميدونه . يك نوع درو كردن دسته جمعي هست كه سه روش خاص داره كه اگه خواستي واست توضيح بدم:happy:

حالا يك سوال شما اسم اينو از كجا آوردي.؟؟؟؟؟؟

Last edited:

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
هه هه ! معلومه که هیچی از وینگ چون نمیدونین
نمیخوام سر این که کدوم رشته بهتره بحث کنم اما چیزی که هست اینه وینگ چون روی تکنیک ها هست نه قدرت بدنی ، وینگ چون اصلا از قدرت بدنی صحبت نمیکنه.
شما اگه تکنیک ها رو بلد باشین میتونید نیروی ضربات رو بدون آسیب بگیرید یا به راحتی ضربات رو رد کنید و اصلا تماسی نداشته باشید.
سیفو قهرمانی هم توی ایران تک هست و بنیانگذار وینگ چون توی ایران هست پس به همین راحتی قضاوت نکنید و مطمئن باشید به این سادگی ها که شما میگید نیست.
دوست من سعي كنيد از اسم اشخاص در تاپيك استفاده نكنيد

اين كار شما باعث تبديل شدن تاپيك به يك مبلغ ماركتينگ ميشود.

هر چند قصد شما تبليغ نيست اما توجه داشته باشيد محتواي صحبت هاي شما و نگارش شما چگونه است....

ممنون از حسن توجه شما

Last edited:

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
سلام دوست خوبم من خودم به شخصه سالیان سال کیو کوشین کار کردم با شیهان محمدی ، آرزومند و استاد میرایی چون ایشون در گذشته قبل از رفتن از ایران مربی کیوکوشین هم بود
حالا سوال من کیوکوشین از لحاظ قدرت بدنی تکه اینو اصلا شک ندارم و یکی از ورزش های خشن دنیاست ولی دوست من بجزء گدان ، جودان ماباشی ، آگو ، شیتا ، کایتن و کاتا از لحاظ تکنیکی چه جوری می تونه روح شما رو ارضاء کنه آیا شما می تونید به یک دختر ، یک دوست ، فامیل که جوسته کوچکی داره آموزش بدین به عنوان یه رزمی کار که به طرف ماباشی یا آگو شیتا بزنه و از خودش دفاع کنه .
نکته بد ما سالیان سال در مسابقات انتخابی تیم ملی شرکت کردیم ولی هیچ وقت با هزینه دولت اعزام به مسابقات جهانی کیو کوشین نشدیم و هر کس پول داشت رفت ما که نداشتیم خط خوردیم در ثانی مسابقات جهانی هم که نمیرفتن و اگر هم بعضی ها می رفتن سبکی بود.
در ایران هم آن دسته از اساتید ژاپنی با تکنیکی بالایی دارن که با القاب کانچو مردم رو گول نزنن و اون استاد ای خوبه که شما رو یه کیسه پول نبینه به نظر من استاد واقعی ایران در زمینه ژاپنی شیهان مهدیزاده است

در مورد شما هم دوست عزيز به همين صورت . لطفا به قوانين تاپيك توجه كنيد

هر چند قصد شما تبليغ نيست اما توجه داشته باشيد محتواي صحبت هاي شما و نگارش شما چگونه است....

ممنون از حسن توجه شما

Last edited:

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
در ایران هم آن دسته از اساتید ژاپنی با تکنیکی بالایی دارن که با القاب کانچو مردم رو گول نزنن و اون استاد ای خوبه که شما رو یه کیسه پول نبینه به نظر من استاد واقعی ایران در زمینه ژاپنی شیهان مهدیزاده است

1.در اين مورد سكوت مي كنم .(هر چيزي رو چشم بسته قبول نكن بيشتر تحقيق كن)
2.باز هم به قوانين فرم توجه كنيد

ممنون از حسن توجه شما.

Last edited:

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
دوستان توجه داشته باشن در خود ‍ژاپن هم مك دوجو ( دوجوها و باشگاهاي قلابي ) زياد وجود داره. بيشتر توجه كنيد. شناخت مكاتب و هنرهاي فرعي نياز به دانش خاص دارد

Last edited:

mamadosein72

Registered User
لایک‌ها
7

ممنون از حسن توجه شما
سلام
چشم رعایت میکنم ، من هنوز کاملا با قوانین این تاپیک آشنا نیستم و ممنون از گوشزدتون

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
Last edited:

kaveh13

Registered User
لایک‌ها
0
بالا