ممنون دوست من. شما هميشه لطف داري
ماهی 50 هزار تومن - سمینار هم 18 تومن - محل باشگاه هم بولینگ عبدو هست بالای شریعتیهرکی وینگ چوون کار میکنه ساعداش سنگ میشه
اصلا خود وینگ چوون دفاع شخصی بحساب میاد
چقدر هزینه باشگاه میدی؟
این که چه کسی در ایران دانش رزمی اش بیشتره را نمی دانم . در مورد میلاد نینجا ; اگر مطالب نوشته شده توسط ایشان را در فروم مطالعه بفرمایید خودتان به موضوع پی میبرید . فقط مختصر و مفید بگم که دانش رزمی ایشان فوق العاده است .:happy:
این که چه کسی در ایران دانش رزمی اش بیشتره را نمی دانم . در مورد میلاد نینجا ; اگر مطالب نوشته شده توسط ایشان را در فروم مطالعه بفرمایید خودتان به موضوع پی میبرید . فقط مختصر و مفید بگم که دانش رزمی ایشان فوق العاده است .
دوست عزیز بهتره اخلاق رو در ورزش های رزمی مد نظر قرار بدین
بنده هم موی تای کار میکنم
ولی چیزی که باید از ورزش های رزمی یاد گرفت اخلاق و جوانمردی هستش
در عمل هم استاد موی تای راحت میتونه یک استاد وینگ چوون رو شکست بده
چون در ورزش موی تای یاد داده شده استقامت بدن باید در برابر ضربات مشت و پای حریف بالا بره
رزمی کاران ورزش بوکس تایلندی با چوب بامبو تمرین میکنند
استاد سیفو قهرمانی فکر نکنم بتونه با چوب بامبو یک ضرب تمرین کنه
یادمه اولین باری که برای موی تای در جزیره قشم ثبت نام کردم استادی داشتم که از روز اول به شاگرداش توضیه کرد باید وزنه پای خود داشته باشین
روزی چند ساعت با کفش سنگین تمرین دو کنار دریا انجام میدادیم بعدش نوبت به تمرین با چوب بامبو رسید
این چوب بامبو مرحله اول تمرین هستش اساتید واقعا حرفه ای موی تای کشور تایلند با تنه درخت تمرین میکنند
حتی خود بروسلی هم توی یکی از مسابقاتش قبل از مرگش در پشت صحنه یکی از فیلمهاش در یک مسابقه بدور از چشم همگان از سلطان چارلز کم آورد
سلطان چارلز پادشاه بوکس موی تای در دهه 70 میلادی بود
در ضمن بروسلی زرنگ ترین شاگرد استاد ایپ بود
بابا چارتا تكنيك ياد بديد اينجا
كسي از تكنيك كاته گوتوشي چيزي ميدونه؟
ماهی 50 هزار تومن - سمینار هم 18 تومن - محل باشگاه هم بولینگ عبدو هست بالای شریعتی
ــــــــــــــــــــــــــــــــــ
امروز اولین سمینار من بود و درجه 1 رو تموم کردم ، سمینار توی یه باشگاه توی جنت آباد بود و تقریبا 3 ساعت طول کشید.
بهترین نکته سمینار برای من آخرش بود که سیفو محبوبی فلسفه حرکات فرم سیو نیم تائو (Siu Nim Tao) رو تا وسطاش توضیح دادن و خیلی زیبا و پر نکته بود.
آدمک چوبی هم توی باشگاه بود که سیفو حرکات رو روی آدمک نشون میداد و نکات آموزشی خیلی بالایی داشت.
فقط خیلی دوست داشتم سیفو محسن کاسهساز که بهترین شاگرد سیفو محبوبی هستند هم در سمینار شرکت میکردن ، یعنع به جرئت میگم بعد از سیفو قهرمانی و سیفو محبوبی ایشون بهترین وینگ چون کار ایران هستند و واقعا کارشون تکه ! ( یعنی مهدی اسماعیلی پیشش حساب نمیشه اصن )
:دیچند ساله وینگ چان کار میکنید
سیفو محبوبی شاگرد کی بوده؟
در مورد ايشون شكي نيست
من در مورد استاد ميلاد تحقيقاتي كردم (البته با اجاره ايشون منو ببخشن) يكي از هم رزمان آقايون در اصفهان در مورد ايشون ميگفتن شيوه هاي مخفي و خاصي آموزش ديدن كه به چند صد سال پيش برميگرده.
حال چند سوال از استاد ميلاد نينجا دارم:
1.دوست دارم بدونم چي هست و چرا چنين افرادي چون شما اينقدر گوشه گيري ميكنه؟
2.چرا شما هميشه مطالبتون گنگ و پراز سوال و ابهام ميزاريد در اصل سكوت ميكنيد؟
3.در فرمهاي خارجي مثل كوتاكي و مارتيال آرت پلانت شما رو سنسي خطاب ميكنند؟
4. هرچه بشتر فرم رو ميخونم بيشتر به اصل موضوع هنزهاي رزمي هم نزديك هم دور ميشوم چرا؟
5.شما در چند پست قبلتون خطاب به يكي از دوستان گفتي نزديك به 800 پست خود را در اين تاپيك پاك كرديد چرا؟
6.علت پيشرفت شما در هنر رزمي چي بوده؟
ببخشد من خيلي سمجم
بلاخره شبکه ژاپن هم نینجای ایرانی رو پخش کرد
Martial Arts Ninjutsu Ninja :: هنرهای رزمی نین جوتسو نینجا
اپیدمی شده تو شبکه ها
بابا چارتا تكنيك ياد بديد اينجا
كسي از تكنيك كاته گوتوشي چيزي ميدونه؟
دوست من سعي كنيد از اسم اشخاص در تاپيك استفاده نكنيدهه هه ! معلومه که هیچی از وینگ چون نمیدونین
نمیخوام سر این که کدوم رشته بهتره بحث کنم اما چیزی که هست اینه وینگ چون روی تکنیک ها هست نه قدرت بدنی ، وینگ چون اصلا از قدرت بدنی صحبت نمیکنه.
شما اگه تکنیک ها رو بلد باشین میتونید نیروی ضربات رو بدون آسیب بگیرید یا به راحتی ضربات رو رد کنید و اصلا تماسی نداشته باشید.
سیفو قهرمانی هم توی ایران تک هست و بنیانگذار وینگ چون توی ایران هست پس به همین راحتی قضاوت نکنید و مطمئن باشید به این سادگی ها که شما میگید نیست.
سلام دوست خوبم من خودم به شخصه سالیان سال کیو کوشین کار کردم با شیهان محمدی ، آرزومند و استاد میرایی چون ایشون در گذشته قبل از رفتن از ایران مربی کیوکوشین هم بود
حالا سوال من کیوکوشین از لحاظ قدرت بدنی تکه اینو اصلا شک ندارم و یکی از ورزش های خشن دنیاست ولی دوست من بجزء گدان ، جودان ماباشی ، آگو ، شیتا ، کایتن و کاتا از لحاظ تکنیکی چه جوری می تونه روح شما رو ارضاء کنه آیا شما می تونید به یک دختر ، یک دوست ، فامیل که جوسته کوچکی داره آموزش بدین به عنوان یه رزمی کار که به طرف ماباشی یا آگو شیتا بزنه و از خودش دفاع کنه .
نکته بد ما سالیان سال در مسابقات انتخابی تیم ملی شرکت کردیم ولی هیچ وقت با هزینه دولت اعزام به مسابقات جهانی کیو کوشین نشدیم و هر کس پول داشت رفت ما که نداشتیم خط خوردیم در ثانی مسابقات جهانی هم که نمیرفتن و اگر هم بعضی ها می رفتن سبکی بود.
در ایران هم آن دسته از اساتید ژاپنی با تکنیکی بالایی دارن که با القاب کانچو مردم رو گول نزنن و اون استاد ای خوبه که شما رو یه کیسه پول نبینه به نظر من استاد واقعی ایران در زمینه ژاپنی شیهان مهدیزاده است
در ایران هم آن دسته از اساتید ژاپنی با تکنیکی بالایی دارن که با القاب کانچو مردم رو گول نزنن و اون استاد ای خوبه که شما رو یه کیسه پول نبینه به نظر من استاد واقعی ایران در زمینه ژاپنی شیهان مهدیزاده است
سلامدوست من سعي كنيد از اسم اشخاص در تاپيك استفاده نكنيد
اين كار شما باعث تبديل شدن تاپيك به يك مبلغ ماركتينگ ميشود.
هر چند قصد شما تبليغ نيست اما توجه داشته باشيد محتواي صحبت هاي شما و نگارش شما چگونه است....
ممنون از حسن توجه شما
سلام
چشم رعایت میکنم ، من هنوز کاملا با قوانین این تاپیک آشنا نیستم و ممنون از گوشزدتون
اگه به بعد مفهومي صحبت هاي آقاي گزارش گر كسي گوش ميداد اگه ميفهميدن چي ميگه هيچوقت اينو نميزاشتن.![]()