• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگنربن دایره المعارف هنرهای رزمی به زبان فارسی

kamran amiri

Registered User
لایک‌ها
0
با سلام به تاپيك خوش اومدي .

نميدوم دليل اسم بردن شما از اين تكنيك قديمي چي بوده شايد ميخواهي سطح فني فرم رو تست كني;) به هر حال

كاته كوتوشي درسته نه كاته گوتوشي. تكينيكي كه در جوجيستو كهنه استفاده ميشده و در يك سري ريو هاي قديمي ژاپن هنوز هم كار ميشه و بخاطر اين كه جزو آموزشهاي مخفي نظاميشون بوده كمتر كسي ميدونه . يك نوع درو كردن دسته جمعي هست كه سه روش خاص داره كه اگه خواستي واست توضيح بدم:happy:

حالا يك سوال شما اسم اينو از كجا آوردي.؟؟؟؟؟؟؟

آقا درودددددددد.
سوالي كه من از خيلي از اساتيد به ظاهر گنده تو ايران كه اسمشون هم تو همين سايت هست پرسيدم اما نتونستن جواب بدن .
شما اولين شخصي بوديد كه با اين دقت جواب داديد. ممنون استاد

و اما در مورد اين كه اين سوال رو از كجا آورده بودم بماند.

استاد ممنونم

دوستان ببخشين كه فرم رو دسته كم گرفته بودم.
دروددددددددددددد به همه

kamran amiri

Registered User
لایک‌ها
0
پیشنهاد مطالعه کتاب برای دوستانی که علاقمند به آشنایی بیشتر با طرز تفکر و فرهنگ سامورایی ها هستن:

هاگاکوره، کتاب سامورایی
یاماموتو چونه تومو
ترجمه: سیدرضا حسینی
نشر چشمه

(قصد تبلیغ نیست، من نه جزو ذینفعان این کتاب هستم نه نسبتی باهاشون دارم)

آقا ممنون.

miladninja

همکاربازنشسته ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,022

سلام دوست من
من به شما اين كتاب را پيشنهاد ميكنم .
51FFGFPJ5TL._SL500_AA300_.jpg

و همچنين كتاب . البته ترجمه لاتينش مزخرف هست. اگه اصل نوشته ژاپني خود اتاكي سنسي گير بياري خوبه

51QeQtQLupL._SL500_AA300_.jpg

Last edited:

three heart

Registered User
لایک‌ها
49
آقا درودددددددد.
سوالي كه من از خيلي از اساتيد به ظاهر گنده تو ايران كه اسمشون هم تو همين سايت هست پرسيدم اما نتونستن جواب بدن .
شما اولين شخصي بوديد كه با اين دقت جواب داديد. ممنون استاد

و اما در مورد اين كه اين سوال رو از كجا آورده بودم بماند.

استاد ممنونم

دوستان ببخشين كه فرم رو دسته كم گرفته بودم.
دروددددددددددددد به همه

اصلا با حرفت موافق نیست
هر استادی با توجه به سبکش اطلاعات داره
دلیل نمیشه شما اسم یک تکنیک رو بگی بقیه بدونن

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
اصلا با حرفت موافق نیست
هر استادی با توجه به سبکش اطلاعات داره
دلیل نمیشه شما اسم یک تکنیک رو بگی بقیه بدونن

با سلام
بله حق با شماست. دوستان توجه داشته باشن صحبت ها خطاب به يك شخص يا اشخاصي مورد توجه قرار ندهند.

البته دوست من جواب ايشون در حيطه تخصص من نبود:rolleyes: بنا به تجربه شخصي و ..........:cool:

ممنون از حسن توجه شما

Last edited:

sara2546

Registered User
لایک‌ها
0
با سلام خدمت دوستان من جمله استاد ميلاد

جناب ميلاد يك سوال در مورد كن جوتسو داشتم .
تكنيك هاي پايش به چه نحوي اجرا ميشه آيا كن جوتسو ساختار قديمي خودش را نگه داشته يا متفاوت به نمونه هاي جديد است؟.

Last edited:

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
با سلام خدمت دوستان من جمله استاد ميلاد

جناب ميلاد يك سوال در مورد كن جوتسو داشتم .
تكنيك هاي پايش به چه نحوي اجرا ميشه آيا كن جوتسو ساختار قديمي خودش را نگه داشته يا متفاوت به نمونه هاي جديد است؟

بگو ميلاد نگو استاد ممنون ميشم.
بايد بگم كه در اين زمان اصيل ترين نوع كن جوتسو درون مدرسه تنشين شودن كاتوري شينتو ريو تمرين ميشه .

از چيزايي كه از تكنيك هاي پايش يادم هست ميتونم به زير اشاره كنم.

امومتو نو تاچي ( دقت داشته باش كه اين ها با شمشير بلند استفاده ميشه) كه شامل :

1.ري شيكي : كه همون آداب و احترام همراه شمشير هست و ......
2.ايتسوتسونو تاچي : كه تو تمرين با بوكن (شمشير چوبي) بدون تسوبا ( محافظ دست) تمرين ميشه. كاتاي مخصوص به خودش هم داره
3.ناناتسونو تاچي: كه برش در اين فرم برش در ناحيه ضعيف ميباشد
4.كاسومينو تاچي: در نقطه ديگر
5.هاكانو تاچي: از تنه به بالا

سوالي ديگر بود در خدمتم

Last edited:

keyvansk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
36
سلام به همه اساتید
یه راهنمایی می خواستم ، کسی میتونه جایی رو به من معرفی کنه که کمربند سیاه درجه یک کیوکوشین بتونم سفارش بدم با اسم و اینا ؟

three heart

Registered User
لایک‌ها
49
سلام به همه اساتید
یه راهنمایی می خواستم ، کسی میتونه جایی رو به من معرفی کنه که کمربند سیاه درجه یک کیوکوشین بتونم سفارش بدم با اسم و اینا ؟

یعنی مدرک بگیری
نمیفهمم با اسم یعنی چی
میشه لطفا توضیح بدی
ممنون

keyvansk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
36
سلام
نه دوست عزیز مدرک دارم. یعنی جایی مثل خیاطی که روی کمربند اسمم رو گل دوزی کنه. البته به صورت حرفه ای. استادم یکی رو معرفی کرد ولی قیمتی که بهم گفت خیلی خیلی پرت بود.
ممنون میشم اگه دوستان کمک کنن.

sara2546

Registered User
لایک‌ها
0
سلام به اساتيد مخصوصا سلام ويژه به استاد ميلاد.

فرم چه سوتو كور شده . عيد شما **************مبارك***************

ما اين همه در مورد اساتيد رزمي و هنر هاي رزمي ژاپني تحقيق و مطالعه كرديم . تو تهران و اصفهان كه جايي كه نبود نرفتم :) اما دوتا چيز رو فهميدم 1. سطح سواد اين اساتيد نصبت به سبك خودشون هم قابل مقايسه نبود و اين جاي شرم داره 2. چرا تا يك خانم يا دختر ميبينن بهترين استاد دنيان ؟ جو گيريو .............

3.آقايون جاي دور نريم ، آب در كوزه و ما گرد جهان ميگرديم . اين جنانب ميلاد نينجا كه اين جا هست يك دایره المعارف هنر هاي رزمي هست واقعا هميشه افراد گوشه گير قدرتمند ترن جالبه كه ايشون دانش سري و مخفي از نينجوتسو و تكنيك هاي نظامي ‍ژاپني ميدونه . و خواهش ميكنم مارو در مورد سوالامون راهنمايي كن .

به فرم برگردبد.

Last edited:

s.alireza

Registered User
لایک‌ها
186

ما اين همه در مورد اساتيد رزمي و هنر هاي رزمي ژاپني تحقيق و مطالعه كرديم . تو تهران و اصفهان كه جايي كه نبود نرفتم :) اما دوتا چيز رو فهميدم 1. سطح سواد اين اساتيد نصبت به سبك خودشون هم قابل مقايسه نبود و اين جاي شرم داره 2. چرا تا يك خانم يا دختر ميبينن بهترين استاد دنيان ؟ جو گيريو .............

3.آقايون جاي دور نريم ، آب در كوزه و ما گرد جهان ميگرديم . اين جنانب ميلاد نينجا كه اين جا هست يك دایره المعارف هنر هاي رزمي هست واقعا هميشه افراد گوشه گير قدرتمند ترن جالبه كه ايشون دانش سري و مخفي از نينجوتسو و تكنيك هاي نظامي ‍ژاپني ميدونه . و خواهش ميكنم مارو در مورد سوالامون راهنمايي كن .

به فرم برگردبد

برای شما هم مبارک.
به نظر من داری لقمه رو دور سرت میچرخونی،بارها گفتم توی ایران چند تا رشته ژاپنی هستن که میشه با خیال راحت رفت و کار کرد:
1-چهار سبک اصلی کاراته که حدودا 12 سازمان مستقل و جهانی داره که روسای سبک نماینده رسمی ژاپن هستند(توی شوتوکان 6 سازمان وجود دارند)
2-جودو
3-آیکیدو آی کی کای (ali dojo)
توی کاراته سازمانهایی که من میشناسم شامل:JKA-JSKA-WSKF-SKIF-JKS-JKR هستند که در تمامی این سازمانها شما میتونی بری پیش خود نماینده ژاپن تمرین کنی(خانمها رو نمیدونم قبول میکنن یا نه!)
توی ایکیدو هم علی اق ساقلو رییس سبک و نماینده ژاپنه.

در هر دو سطر بالا این امکان وجود داره که شما هزینه ها رو پرداخت کنی و مدرک شما از ژاپن صادر بشه و به این ایران دی اچ ال بشه.
توی سبکهای دیگر کاراته من اقای سید داود محمدیان رو میشناسم که رییس کیوکوشین ماتسویی(ایچی گکی) هستن و به همین ترتیب بالا روال استاندارد دارن.
و خیلی دیگه که باید تحقیق کرد.
پس سخت نیست،ما عادت داریم دنبال چیزی بگردیم و حسرتشو بخوریم که در دسترسمون نیست و با این بهانه کار رو عقب و عقب تر بندازیم،مثلا بگیم حالا که میلاد توی ایران نیست و فقط هم همین یه نفر رو میشه بهش اعتماد کرد پس بی خیال رزمی!(خودمو میگم!)

migmig3000

Registered User
لایک‌ها
2,718
سلام به همه دوستان و اساتید.تازه با این تاپیک آشنا شدم و به نظرم ایجادش ایده خوبی بود.ولی حیف که زیاد کسی اینجا سر نمیزنه. متاسفانه الان دیگه همه به فکر هیکل درشتن و به هزار جور دارو و آمپول رو آوردن و زیاد کسی به فکر اصل ورزش و تناسب روح نیست. من از سال 84 کمربند مشکی کاراته رو گرفتم و تقریبا از 7 سالگی تو این رشته فعالیت میکنم یعنی حدود 13 سال.این اواخر هم سعی کردم با رشته های دیگه از جمله کشتی , کونگ فو و بوکس آشنا بشم که تجربه خوبی بود.
این توضیحات رو دادم که با رشته ها و سبک هم آشنا باشیم و از تجربیات هم استفاده کنیم. راستی خودم رو معرفی نکردم.اسمم عرفانه و خوشحال میشم بتونیم این تاپیک رو همیشه آپ نگه داریم.

明けましておめでとうございます

kamran amiri

Registered User
لایک‌ها
0
برای شما هم مبارک.
به نظر من داری لقمه رو دور سرت میچرخونی،بارها گفتم توی ایران چند تا رشته ژاپنی هستن که میشه با خیال راحت رفت و کار کرد:
1-چهار سبک اصلی کاراته که حدودا 12 سازمان مستقل و جهانی داره که روسای سبک نماینده رسمی ژاپن هستند(توی شوتوکان 6 سازمان وجود دارند)
2-جودو
3-آیکیدو آی کی کای (ali dojo)
توی کاراته سازمانهایی که من میشناسم شامل:JKA-JSKA-WSKF-SKIF-JKS-JKR هستند که در تمامی این سازمانها شما میتونی بری پیش خود نماینده ژاپن تمرین کنی(خانمها رو نمیدونم قبول میکنن یا نه!)
توی ایکیدو هم علی اق ساقلو رییس سبک و نماینده ژاپنه.

در هر دو سطر بالا این امکان وجود داره که شما هزینه ها رو پرداخت کنی و مدرک شما از ژاپن صادر بشه و به این ایران دی اچ ال بشه.
توی سبکهای دیگر کاراته من اقای سید داود محمدیان رو میشناسم که رییس کیوکوشین ماتسویی(ایچی گکی) هستن و به همین ترتیب بالا روال استاندارد دارن.
و خیلی دیگه که باید تحقیق کرد.
پس سخت نیست،ما عادت داریم دنبال چیزی بگردیم و حسرتشو بخوریم که در دسترسمون نیست و با این بهانه کار رو عقب و عقب تر بندازیم،مثلا بگیم حالا که میلاد توی ایران نیست و فقط هم همین یه نفر رو میشه بهش اعتماد کرد پس بی خیال رزمی!(خودمو میگم!)

من بعضي از گفته هاي شما رو قبول دارم و بعضياش نه.

اما فكر ميكنم استاد ميلاد در ايران باشه . و من هم به دانش و سواد حيرت انگيز ايشون اعتماد فراوان دارم .

آقا هنر كاراته خوب تو شهر ما خوب پيدا نميشه چي به جاش انتخواب كنم؟

natars

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,116
اون قدیما دوران بروس لی همه هنرهای رزمی ژاپن رو فقط توی کاراته میدیدن
الان هستش که بخاطر اینترنت کاراته تفکیک شده

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022

به فرم برگردبد

نظر لطف شماست. خودت خوب ميدوني آموزشهابي كه من ديدم طبق قوانين سنتي نينجا نميتونم ......................

ممنون از حسن توجه شما

Last edited:

s.alireza

Registered User
لایک‌ها
186
من بعضي از گفته هاي شما رو قبول دارم و بعضياش نه.

اما فكر ميكنم استاد ميلاد در ايران باشه . و من هم به دانش و سواد حيرت انگيز ايشون اعتماد فراوان دارم .

آقا هنر كاراته خوب تو شهر ما خوب پيدا نميشه چي به جاش انتخواب كنم؟

اطلاعات من در همین حده، اینکه شما چه رشته ای انتخاب کنی،من نمیتونم بگم،خودت باید یه رشته ای که باعث میشه احساس رضایت داشته باشی رو پیدا کنی و از طرفی هم معتبر باشه.

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
اطلاعات من در همین حده، اینکه شما چه رشته ای انتخاب کنی،من نمیتونم بگم،خودت باید یه رشته ای که باعث میشه احساس رضایت داشته باشی رو پیدا کنی و از طرفی هم معتبر باشه.

بله استاد.

با شما موافقم . اين كه هر كسي خودش بايد حقيقت رو پيدا كنه .

اما فكر ميكنم اكثر رزمي كاران در ايران به اصل رزمي پي نميبرن. فكر ميكنم شما هم با من موافق باشيد

Last edited:
بالا