کتاب آموزش جیت کان دو بروسلی رو من دانلود کردم برای خودش چند صد صفحه است
بروسلی توی کتابش صراحتا گفته کاراته و سایر هنرهای رزمی گفته فقط ادم رو تا جایی جلو میبره که لازمش هست
ولی در مورد جیت کان دو گفته منحصر به هیچ سبکی نیست ولی در عین حال تمامی تکنیک سبک ها توش دیده میشه و گفته که جیت کان دو هنر رزمی برای آیندگان است.
يك سوال اين تاپيك به شما چه كمكي ميكنه؟؟
سلام بسيار عالي كه اين تاپيك شما رو به جهت اصل هنرهاي رزمي ميكشه
در مورد اين موضوع اولين رشته منشا هنرهاي رزمي كجا بوده كه مشخصه : آسيا و ميشه گفت از هند هم شروع ميشه اما بعضا ميگويند از ايران و وارد هند شده من به شخصه با تحقيقاتم چيزي در مورد ايران پيدا نكردم
ممنون از حسن توجه شما
يك سوال اين تاپيك به شما چه كمكي ميكنه؟؟
ممنون از شما
تو پستم هم توضیح دادم که تا قبل از آشنایی با ابن تاپیک علاقه ای به تاریخچه و جزییات ورزش های رزمی نداشتم و برای مثال از رشته ای مثل کاراته بیشتر در حد جواب دادن به سوالاتی که از کمربندهای پایین تر تو باشگاه میشد میدونستم و بیشتر وقتم رو برای تمرینات عملی میذاشتم.ولی اینجا دیدم که اکثرا در مورد رشته های رزمی مطالعه زیادی کردین.به خاطر همین علاقه مند شدم که بیشتر درمورد این مسائل بدونم.
من چینیم خوب نیست
یه کتابی دانلود کردم چند صد صفحه هستش همش دسست خط بروسلی و آموزش های تصویری خود بروسلی داخلش بود
منم مثل شما وقتي اومدم تو اين تاپيك خيلي چيزا فهميدم . از همه مهمتر وجود افرادي فوق العاده مثل استاد ميلاد
ميشه بيشتر از جيت كاندو بگي ؟ مرسي
حالا سوالم اینه که با وجود این همه مطالعه در مورد تمام رشته ها شما بهترین و کامل ترین رشته ای رو که تو ایران تدریس میشه و مربی های خوبی هم داره رو کدوم رشته میدونید؟ آمادگی بدنی و زمینه فعالیت تو هر رشته ای رو دارم ولی نمیدونم کدوم رشته مناسب تره.البته میدونم هر رشته ای بدی ها و خوبی های خودش رو داره و سوالم زیاد درست نیست ولی خیلی هاشون دچار تغییرات زیادی شدن و قوانین مسخره ای براش وضع کردن و دیگه رشته کاملی نیستن.
با اجازه استاد میلاد اگر میشه یک نظری بدم
اقا من زیاد از هنر رزمی نمیدونم ولی فکر کنم بهترین ورزش ورزشی است که خودت دوسش داری
یعنی کسی نمیتونه برای شما نسخه تجویز کنه که کدام ورزش بهتره یا نه
در ایران هم بهتره در سبک های اصل و نصب دار تمرین کنید مثل همین کاراته و جودو و ایکیدو و...
و بهتره روی یک ورزش تمرکز کنید تا چند ورزش رو یاد بگیرید تا زمانی که در اون ورزش خبره بشید
درسته . استاد میلاد که تو همه رشته ها استادن و این خیلی عالیه که به این شکل به اصول رشته ها میپردازن و ما میتونیم از ایشون خیلی چیزها رو یاد بگیریم.
من چند وقتیه دارم دنبال یه رشته کامل تر میگردم ولی متاسفانه یا زیاد جالب نبودن یا توی ایران یا شهر ما مربی خوبی نداشتن. خیلی از رشته ها رو کنار رشته اصلیم یا یکی دو ماه کار کردم یا چند جلسه سر تمریناتشون نشستم ولی زیاد برام دلچسب نبودن.مثلا حدود 1 ماه جیت کاندو رفتم که واقعا تو ایران بعضی مربی هاش خودشون شاید نتونن از خودشونم دفاع کنن و من زیاد شباهتی توش با هنر ابداعی بروس لی ندیدم یا مثلا کونگ فو رزم آوران رو 3 ماه کار کردم که با وجود یکی از بهترین مربی های ایران بازم ضعف داشت. کاراته رو دوست دارم و همیشه ادامش دادم و میدم و ولی نمیخوام محدود به یه رشته بشم که بیشتر حالت نمایشی داره.
حالا سوالم اینه که با وجود این همه مطالعه در مورد تمام رشته ها شما بهترین و کامل ترین رشته ای رو که تو ایران تدریس میشه و مربی های خوبی هم داره رو کدوم رشته میدونید؟ آمادگی بدنی و زمینه فعالیت تو هر رشته ای رو دارم ولی نمیدونم کدوم رشته مناسب تره.البته میدونم هر رشته ای بدی ها و خوبی های خودش رو داره و سوالم زیاد درست نیست ولی خیلی هاشون دچار تغییرات زیادی شدن و قوانین مسخره ای براش وضع کردن و دیگه رشته کاملی نیستن.
با اجازه استاد میلاد اگر میشه یک نظری بدم
اقا من زیاد از هنر رزمی نمیدونم ولی فکر کنم بهترین ورزش ورزشی است که خودت دوسش داری
یعنی کسی نمیتونه برای شما نسخه تجویز کنه که کدام ورزش بهتره یا نه
در ایران هم بهتره در سبک های اصل و نصب دار تمرین کنید مثل همین کاراته و جودو و ایکیدو و...
و بهتره روی یک ورزش تمرکز کنید تا چند ورزش رو یاد بگیرید تا زمانی که در اون ورزش خبره بشید
شما لطف داري
ابتدا خودت راه حقيقت رو در پي گير. و به قول دوستان خودت بايد تصميم بگيري.
اگه نظر من رو بپرسي:
تا يك مدت پيش اگه ميپرسيدي ميگفتم آيكيدو و تكواندو. اما چيزي كه تاكنون متوجه شدم در ايران نسبتا خوب تمرين ميشه كيوكوشين كاراته هست
ممنون از حسن توجه شما
منم موافقم
الان کیوکشین کاراته مناسب است
اگر در ایران واقعا توی شیراز اگر کسی استاد خوب جودو و کیوکوشین سراغ داره بیاد بگه
خیلی ممنون از راهنماییتون. متاسفانه سبکم شیتوریو بوده ولی از این به بعد حتما باشگاه های کیوکوشین رو سر میزنه و باهاشون تمرین میکنم. آی کیدو تو ایران مربی خوب نداره؟
ممنون از نظرتون.کاملا حق با شماست و تا علاقه نباشه پیشرفت هم نمیشه کرد ولی من از سال 84 مشکی کاراته رو گرفتم و الان دوست دارم با سایر رشته ها هم آشنا بشم.یعنی در کنار کاراته دنبال یه رشته رزمی کامل ترم که زیاد با قوانین اضافی خراب نشده باشه.تا الان تکواندو , جودو , کونگ فو , جیت کاندو , بوکس و ووشو رو امتحان کردم که هیچ کدوم زیاد برام دلچسب نبودی.فقط یکم جودو و بوکس از بقیه بهتر بودن.