• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگنربن دایره المعارف هنرهای رزمی به زبان فارسی

miladninja

همکاربازنشسته ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
ما بايد با ديد باز و علمي به مسائل بپردازيم. به هر حال.............

نوشته موماچي ساندايو رو بايد طلا گرفت :eek:

sandayu.gif

Last edited:

natars

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,116
کتاب آموزش جیت کان دو بروسلی رو من دانلود کردم برای خودش چند صد صفحه است
بروسلی توی کتابش صراحتا گفته کاراته و سایر هنرهای رزمی گفته فقط ادم رو تا جایی جلو میبره که لازمش هست
ولی در مورد جیت کان دو گفته منحصر به هیچ سبکی نیست ولی در عین حال تمامی تکنیک سبک ها توش دیده میشه و گفته که جیت کان دو هنر رزمی برای آیندگان است.

three heart

Registered User
لایک‌ها
49
کتاب آموزش جیت کان دو بروسلی رو من دانلود کردم برای خودش چند صد صفحه است
بروسلی توی کتابش صراحتا گفته کاراته و سایر هنرهای رزمی گفته فقط ادم رو تا جایی جلو میبره که لازمش هست
ولی در مورد جیت کان دو گفته منحصر به هیچ سبکی نیست ولی در عین حال تمامی تکنیک سبک ها توش دیده میشه و گفته که جیت کان دو هنر رزمی برای آیندگان است.

بروس لی خودش فکر کنم کتابی ننوشته درسته؟
کدوم کتاب رو میگی تائو وف جیت کان دو

natars

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,116
من چینیم خوب نیست

یه کتابی دانلود کردم چند صد صفحه هستش همش دسست خط بروسلی و آموزش های تصویری خود بروسلی داخلش بود

migmig3000

Registered User
لایک‌ها
2,718
يك سوال اين تاپيك به شما چه كمكي ميكنه؟؟

ممنون از شما
تو پستم هم توضیح دادم که تا قبل از آشنایی با ابن تاپیک علاقه ای به تاریخچه و جزییات ورزش های رزمی نداشتم و برای مثال از رشته ای مثل کاراته بیشتر در حد جواب دادن به سوالاتی که از کمربندهای پایین تر تو باشگاه میشد میدونستم و بیشتر وقتم رو برای تمرینات عملی میذاشتم.ولی اینجا دیدم که اکثرا در مورد رشته های رزمی مطالعه زیادی کردین.به خاطر همین علاقه مند شدم که بیشتر درمورد این مسائل بدونم.

sara2546

Registered User
لایک‌ها
0
سلام بسيار عالي كه اين تاپيك شما رو به جهت اصل هنرهاي رزمي ميكشه

در مورد اين موضوع اولين رشته منشا هنرهاي رزمي كجا بوده كه مشخصه : آسيا و ميشه گفت از هند هم شروع ميشه اما بعضا ميگويند از ايران و وارد هند شده من به شخصه با تحقيقاتم چيزي در مورد ايران پيدا نكردم

ممنون از حسن توجه شما

يك سوال اين تاپيك به شما چه كمكي ميكنه؟؟

سلام استاد

اين تصوير اواتور شما عكس خود شماست؟

اين حكم ‍ژاپني شماست كه در دستتون هست؟ فكر ميكنم از اين نوع احكام كه مدرسان خيلي قديمي هنرهاي ‍ژاپني صادر ميكنن ، افراد خيلي خيلي خيلي كمي حكم دست نويس خود استاد رو دارن. او هم از مدارس چند صد ساله. به خودم ميگم شما يكي از افرادي هستي كه دارنده مجوز يكي از قديمي ترين مدارس ژاپني رو داره. .واييييييييييييييييييييييييييييييي
تفاوت اين نوع احكام با احكام جديد ‍ژاپني مثل اي آي دو . جودو ، كاراته و............. كاملا احساس ميشه .

اين براي اين تاپيك و كشورمان جاي افتخار داره . چنينن شخصي با اين همه دانش فراوان و............. اينگونه ساكت و گوشه گير است .

ميشه بگي اين قرمز رنگها در حكم چي هست و چي نوشته؟.

Last edited:

sara2546

Registered User
لایک‌ها
0
ممنون از شما
تو پستم هم توضیح دادم که تا قبل از آشنایی با ابن تاپیک علاقه ای به تاریخچه و جزییات ورزش های رزمی نداشتم و برای مثال از رشته ای مثل کاراته بیشتر در حد جواب دادن به سوالاتی که از کمربندهای پایین تر تو باشگاه میشد میدونستم و بیشتر وقتم رو برای تمرینات عملی میذاشتم.ولی اینجا دیدم که اکثرا در مورد رشته های رزمی مطالعه زیادی کردین.به خاطر همین علاقه مند شدم که بیشتر درمورد این مسائل بدونم.

منم مثل شما وقتي اومدم تو اين تاپيك خيلي چيزا فهميدم . از همه مهمتر وجود افرادي فوق العاده مثل استاد ميلاد.

Last edited:

sara2546

Registered User
لایک‌ها
0
من چینیم خوب نیست

یه کتابی دانلود کردم چند صد صفحه هستش همش دسست خط بروسلی و آموزش های تصویری خود بروسلی داخلش بود

ميشه بيشتر از جيت كاندو بگي ؟ مرسي.

Last edited:

migmig3000

Registered User
لایک‌ها
2,718
منم مثل شما وقتي اومدم تو اين تاپيك خيلي چيزا فهميدم . از همه مهمتر وجود افرادي فوق العاده مثل استاد ميلاد

درسته . استاد میلاد که تو همه رشته ها استادن و این خیلی عالیه که به این شکل به اصول رشته ها میپردازن و ما میتونیم از ایشون خیلی چیزها رو یاد بگیریم.

من چند وقتیه دارم دنبال یه رشته کامل تر میگردم ولی متاسفانه یا زیاد جالب نبودن یا توی ایران یا شهر ما مربی خوبی نداشتن. خیلی از رشته ها رو کنار رشته اصلیم یا یکی دو ماه کار کردم یا چند جلسه سر تمریناتشون نشستم ولی زیاد برام دلچسب نبودن.مثلا حدود 1 ماه جیت کاندو رفتم که واقعا تو ایران بعضی مربی هاش خودشون شاید نتونن از خودشونم دفاع کنن و من زیاد شباهتی توش با هنر ابداعی بروس لی ندیدم یا مثلا کونگ فو رزم آوران رو 3 ماه کار کردم که با وجود یکی از بهترین مربی های ایران بازم ضعف داشت. کاراته رو دوست دارم و همیشه ادامش دادم و میدم و ولی نمیخوام محدود به یه رشته بشم که بیشتر حالت نمایشی داره.
حالا سوالم اینه که با وجود این همه مطالعه در مورد تمام رشته ها شما بهترین و کامل ترین رشته ای رو که تو ایران تدریس میشه و مربی های خوبی هم داره رو کدوم رشته میدونید؟ آمادگی بدنی و زمینه فعالیت تو هر رشته ای رو دارم ولی نمیدونم کدوم رشته مناسب تره.البته میدونم هر رشته ای بدی ها و خوبی های خودش رو داره و سوالم زیاد درست نیست ولی خیلی هاشون دچار تغییرات زیادی شدن و قوانین مسخره ای براش وضع کردن و دیگه رشته کاملی نیستن.

natars

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,116
ميشه بيشتر از جيت كاندو بگي ؟ مرسي

جیت کان دو یعنی دفاع همزمان با حمله در اصل یعنی مدیریت همزمان دفاع و حمله

بعنوان مثل اگر ضربات پای هنررزمی ساواته فرانسوی رو نگاه کنید زمانیکه حریف با ضربه پای تکواندو به سمت صورت شما شلیک کرده شما به سبک بوکس فیلیپینی و شمشیر زنی کمر خودتو عقب میکشی همزمان با توجه به موقعیت حمله حریف از همون ناحیه با پای چپ یا راست ساق پا یا زانوی حریف رو کف پا ضربه میزنی

جیت کان دو در اصل ساده کردن فنون دیگر سبک های غربی و شرقی که این فنون رو مدیریت کرده
در دفاع شخصی جیت کان دو حتی شما اگر پیرهن دستتون باشه میتونید در برابر مهاجمین از خودتون دفاع کنید

three heart

Registered User
لایک‌ها
49
حالا سوالم اینه که با وجود این همه مطالعه در مورد تمام رشته ها شما بهترین و کامل ترین رشته ای رو که تو ایران تدریس میشه و مربی های خوبی هم داره رو کدوم رشته میدونید؟ آمادگی بدنی و زمینه فعالیت تو هر رشته ای رو دارم ولی نمیدونم کدوم رشته مناسب تره.البته میدونم هر رشته ای بدی ها و خوبی های خودش رو داره و سوالم زیاد درست نیست ولی خیلی هاشون دچار تغییرات زیادی شدن و قوانین مسخره ای براش وضع کردن و دیگه رشته کاملی نیستن.

با اجازه استاد میلاد اگر میشه یک نظری بدم
اقا من زیاد از هنر رزمی نمیدونم ولی فکر کنم بهترین ورزش ورزشی است که خودت دوسش داری
یعنی کسی نمیتونه برای شما نسخه تجویز کنه که کدام ورزش بهتره یا نه
در ایران هم بهتره در سبک های اصل و نصب دار تمرین کنید مثل همین کاراته و جودو و ایکیدو و...
و بهتره روی یک ورزش تمرکز کنید تا چند ورزش رو یاد بگیرید تا زمانی که در اون ورزش خبره بشید

natars

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,116
اقا من زیاد از هنر رزمی نمیدونم ولی فکر کنم بهترین ورزش ورزشی است که خودت دوسش داری
در ایران هم بهتره در سبک های اصل و نصب دار تمرین کنید مثل همین کاراته و جودو و ایکیدو و...
و بهتره روی یک ورزش تمرکز کنید تا چند ورزش رو یاد بگیرید تا زمانی که در اون ورزش خبره بشید

منم موافقم

الان کیوکشین کاراته مناسب است
اگر در ایران واقعا توی شیراز اگر کسی استاد خوب جودو و کیوکوشین سراغ داره بیاد بگه

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
درسته . استاد میلاد که تو همه رشته ها استادن و این خیلی عالیه که به این شکل به اصول رشته ها میپردازن و ما میتونیم از ایشون خیلی چیزها رو یاد بگیریم.

شما لطف داري

من چند وقتیه دارم دنبال یه رشته کامل تر میگردم ولی متاسفانه یا زیاد جالب نبودن یا توی ایران یا شهر ما مربی خوبی نداشتن. خیلی از رشته ها رو کنار رشته اصلیم یا یکی دو ماه کار کردم یا چند جلسه سر تمریناتشون نشستم ولی زیاد برام دلچسب نبودن.مثلا حدود 1 ماه جیت کاندو رفتم که واقعا تو ایران بعضی مربی هاش خودشون شاید نتونن از خودشونم دفاع کنن و من زیاد شباهتی توش با هنر ابداعی بروس لی ندیدم یا مثلا کونگ فو رزم آوران رو 3 ماه کار کردم که با وجود یکی از بهترین مربی های ایران بازم ضعف داشت. کاراته رو دوست دارم و همیشه ادامش دادم و میدم و ولی نمیخوام محدود به یه رشته بشم که بیشتر حالت نمایشی داره.

ابتدا خودت راه حقيقت رو در پي گير. و به قول دوستان خودت بايد تصميم بگيري.
اگه نظر من رو بپرسي:
تا يك مدت پيش اگه ميپرسيدي ميگفتم آيكيدو و تكواندو. اما چيزي كه تاكنون متوجه شدم در ايران نسبتا خوب تمرين ميشه كيوكوشين كاراته هست

ممنون از حسن توجه شما

Last edited:

migmig3000

Registered User
لایک‌ها
2,718

ممنون از نظرتون.کاملا حق با شماست و تا علاقه نباشه پیشرفت هم نمیشه کرد ولی من از سال 84 مشکی کاراته رو گرفتم و الان دوست دارم با سایر رشته ها هم آشنا بشم.یعنی در کنار کاراته دنبال یه رشته رزمی کامل ترم که زیاد با قوانین اضافی خراب نشده باشه.تا الان تکواندو , جودو , کونگ فو , جیت کاندو , بوکس و ووشو رو امتحان کردم که هیچ کدوم زیاد برام دلچسب نبودی.فقط یکم جودو و بوکس از بقیه بهتر بودن.

migmig3000

Registered User
لایک‌ها
2,718
شما لطف داري

ابتدا خودت راه حقيقت رو در پي گير. و به قول دوستان خودت بايد تصميم بگيري.
اگه نظر من رو بپرسي:
تا يك مدت پيش اگه ميپرسيدي ميگفتم آيكيدو و تكواندو. اما چيزي كه تاكنون متوجه شدم در ايران نسبتا خوب تمرين ميشه كيوكوشين كاراته هست

ممنون از حسن توجه شما

خیلی ممنون از راهنماییتون. متاسفانه سبکم شیتوریو بوده ولی از این به بعد حتما باشگاه های کیوکوشین رو سر میزنه و باهاشون تمرین میکنم. آی کیدو تو ایران مربی خوب نداره؟

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
منم موافقم

الان کیوکشین کاراته مناسب است
اگر در ایران واقعا توی شیراز اگر کسی استاد خوب جودو و کیوکوشین سراغ داره بیاد بگه

شما شيرازي هستيد؟ كاكو

اساتيد كيوكوشين زياد داره .
شايد اين راهنماييت كنه کیوکوشین شیراز

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
خیلی ممنون از راهنماییتون. متاسفانه سبکم شیتوریو بوده ولی از این به بعد حتما باشگاه های کیوکوشین رو سر میزنه و باهاشون تمرین میکنم. آی کیدو تو ایران مربی خوب نداره؟

در مورد مربي خوب........سعي ميكنم سكوت كنم. (بنا به يك سري دلايل) جوابي نميدهم جز سكوت

Last edited:

three heart

Registered User
لایک‌ها
49
ممنون از نظرتون.کاملا حق با شماست و تا علاقه نباشه پیشرفت هم نمیشه کرد ولی من از سال 84 مشکی کاراته رو گرفتم و الان دوست دارم با سایر رشته ها هم آشنا بشم.یعنی در کنار کاراته دنبال یه رشته رزمی کامل ترم که زیاد با قوانین اضافی خراب نشده باشه.تا الان تکواندو , جودو , کونگ فو , جیت کاندو , بوکس و ووشو رو امتحان کردم که هیچ کدوم زیاد برام دلچسب نبودی.فقط یکم جودو و بوکس از بقیه بهتر بودن.

با اجازه اساتید
به نظرم حالا که کمربند مشکی رو داری در کنار تمرین سبک خودت سبک ها دیگه رو هم بررسی کن در مورد نقاط ضعف و ...
منظورم سبک های بی اصل و نصب نیست
منظورم سبک هایی است که با اون چیزی که تا حالا تمرین کردی فرق داره
به نظرم از بوکس شروع کن چون کاملا با ورزش های دیگه فرق داره
یکی از فرق هاش اینه که بر خلاف ورزش های شرقی که نشست های زیادی دارن مثل کاراته اصل بوکس رو مستقیم ایستادن و
مبارزه کردن و کمتر ضربه خوردن است پس با اون چیزی که قبلا تمرین کردی خیلی فرق داره
به نظرم دنبال بررسی سبک ها و پیدا کردن این فرق ها باشی خیلی بهتر از تمرین کردن در یک ورزش است البته که باید برای بررسی مدت زیادی در اون ورزش تمرین کنی ولی با این دیدگاه
چیزی که اینجا مهمه و قبلا هم گفتم اینه که سبک خودت رو در حد عالی بلد باشی چون اگر چند تا سبک رو یاد بگیری
ممکنه یکم گیج بشی
به قول natars همون کاری که بروس لی میکرد;)

kamran amiri

Registered User
لایک‌ها
0
سلام استاد ميلاد

من چند مقاله در مورد شتوكان كاراته به زبان ژاپني دارم ميتوني برايم ترجمه كنيد؟ خيلي ممنون

بالا