• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگنربن دایره المعارف هنرهای رزمی به زبان فارسی

miladninja

همکاربازنشسته ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
سلام استاد ميلاد

من چند مقاله در مورد شتوكان كاراته به زبان ژاپني دارم ميتوني برايم ترجمه كنيد؟ خيلي ممنون

سلام دوست من . تا 10 صفحه براي كاربران pt مجاني. اما بيشتر از 10 صفحه هزينش رو ميگيرم.
با ميل باكس من تماس بگيريد.

دوستان توجه داشته باشن براي اين گونه موارد با ميل باكس من تماس بگيريد و تاپيك رو وارد بازار نكنيد:cool:

ممنون از حسن توجه دوستان

Last edited:

natars

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,116
با اجازه اساتید
به نظرم حالا که کمربند مشکی رو داری در کنار تمرین سبک خودت سبک ها دیگه رو هم بررسی کن در مورد نقاط ضعف و ...
منظورم سبک های بی اصل و نصب نیست
منظورم سبک هایی است که با اون چیزی که تا حالا تمرین کردی فرق داره
به نظرم از بوکس شروع کن چون کاملا با ورزش های دیگه فرق داره
یکی از فرق هاش اینه که بر خلاف ورزش های شرقی که نشست های زیادی دارن مثل کاراته اصل بوکس رو مستقیم ایستادن و
مبارزه کردن و کمتر ضربه خوردن است پس با اون چیزی که قبلا تمرین کردی خیلی فرق داره
به نظرم دنبال بررسی سبک ها و پیدا کردن این فرق ها باشی خیلی بهتر از تمرین کردن در یک ورزش است البته که باید برای بررسی مدت زیادی در اون ورزش تمرین کنی ولی با این دیدگاه
چیزی که اینجا مهمه و قبلا هم گفتم اینه که سبک خودت رو در حد عالی بلد باشی چون اگر چند تا سبک رو یاد بگیری
ممکنه یکم گیج بشی
به قول natars همون کاری که بروس لی میکرد;)

بروس لی خیلی اراده و پشت کار داشت فقط فکر و ذکرش شکست دادن حریف بود همین داستان بروس لی که از شبکه دو پخش شد نشون میداد دیگه رفته بود آمریکا فکر میکرد کونگ فوی چینی ها حرف نداره ولی وقتی از چند تا استاد کاراته شکست خورد به خودش اومد اینقدر تمرین کرد و اشتباه ها رو کمتر کرد که تونست تمامی نقاط ضعف همه هنرهای رزمی دنیا رو کشف کنه

از سامبو گرفته تا سیلات و بوکس جوجتیسو و ....

وقتی که از دنیا رفت جیت کان دو هم با خودش از دنیا رفت البته الان فقط چند تا استاد ایتالیایی هستند که جیت کان دو رو کم زنده کردند و حرکات بروسلی توش بوده ولی کلا در ایران جیت کان دو نداریم

هنر رزمی ساواته فرانسه خیلی هنر رزمی زیرکانه ای هستش شاید اگر در ایران فدراسیون داشت خیلی بدرد درگیری های خیابانی میخورد

sara2546

Registered User
لایک‌ها
0
پسرا ، چه كسي در ايران ميشود روي دانش رزميش و احكامش حساب باز كرد؟؟؟ ما كه نديديم منظورم اونايي كه باشگاه دارن و ادعاشون ميشه تو فدراسيون

البته جسارت به استاد ميلاد نشه . كه واقعا گوشه گيري چنين شخصي من رو كلافه ميكنه . :wacko: من بسياري از آگاهيهايم مديون ايشونم..

Last edited:

kamran amiri

Registered User
لایک‌ها
0
آقا در مورد باجوتسو ميخوام بيشتر بدونم. كلا سيستمش با هنر هايي مثل جودو چه فرقي داره؟

miladninja

همکاربازنشسته ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
آقا در مورد باجوتسو ميخوام بيشتر بدونم. كلا سيستمش با هنر هايي مثل جودو چه فرقي داره؟

سلام دوست من سوال خوبي بود

بوو جوتسو ، هنر های رزمی سنتی ژاپن هستش که ( BUGEI بووگی )هم خوانده می شوند ، امروزه به ( BUDŌ) راه های يا روش هاي رزمی تغییر پیدا کرده و دارای مسابقه و جنبه های ورزشی شده

خوب حالا ما اينجا يه اصطلاح داريم به نام بوگی جووهاپان 18 هنر رزمی که طبقه بووشی ( سامورای ) ژاپن مجبور به فراگیری آن بودن كه شامل:
دفاع بدون سلاح
هنر های شمشیر
هنر های شمشیر کشیدن
هنر های زنجیر سنگین شده ( متصل به وزنه )
هنر داس و زنجیر
هنر چوب کامل ( 6 پایی )
هنر نیزه
هنر تبرزین
شنا
هنر اسب داری
هنر کمان داری بر اسب
هنر کار با چوب دست ( چوب سه چهارم )
هنر تیر و کمان
هنر جنگ در زره
هنر بستن با طناب
هنر ده دست آهنی ( شاخک آهنی )؛
هنر فریب دادن و / یا هنر توپ خانه
هنر تیغه های پرتابی

و در اينجا bu به معناي بلوك كردن مهاجم است . و اين كل فلسفه هنر رزمي ژاپن است

ممنون از حسن توجه شما ميلاد

Last edited:

ya_ali_mavla

Registered User
لایک‌ها
1,540
سلام دوستان سال نو را به همه تبریک میگم
انشاالله سالی توام با مقام اول:happy: داشته باشید در تمام مراحل زندگی
یه مدتی نبودم دنبال وصل کردن اینترنتم بودم آخه قبلا با دیال آپ وصل میشدم
امید وارم از الان بتونم حضوری فعال در کنار اساتید گرامی و عزیز داشته باشم
بنده نه استادم ونه چیز های مشابه بنده فقط یک هنر آموزم لطفا اشتباه نشود
در مطلب قبلی از تاریخچه تکواندو در گذشته گفتم و حالا ادامه مطلب

تکواندو نوین
پس از پایان جنگ و آزادی کره ورزشهای رزمی سنتی این کشور تا حد زیادی با رشته‌های ژاپنی همانند کاراته، کندو و جودو آمیخته شده بود، در عین حال بسیاری از رزمی کاران کره هم با آموختن هنرهای رزمی چینی آن‌ها را وارد کره کرده بودند. در آن زمان بیشتر اصطلاح‌های «تانگ سو دو» و «کونگ سو دو» برای نام گذاری ورزشی که بعدها به تکواندو معروف شد، به کار می‌رفت.
تلاش برای بازسازی تکواندو و بازگرداندن آن به حالت اصلی خود در نهایت منجر به تبدیل این رشته به ورزش ملی کره و محبوبترین سبک رزمی در سراسر دنیا شد:

• ۱۹۵۹ – «انجمن تا سو دو» تأسیس شد. هدف این نهاد ایجاد یگانگی در هنرهای رزمی کره‌ای بود.[SUP][۱][/SUP]
  • ۱۹۶۲ – تکواندو به عنوان یک بازی رسمی به چهل و سومین دوره بازی‌های ملی کره جنوبی وارد شد.
  • ۱۹۶۵ – «انجمن تا سو دو» به«انجمن تکواندو» تغییر نام داد.
  • ۱۹۷۲ – کوکی وان تأسیس شد. این باشگاه تا امروز بالاترین مرجع فنی تکواندو بوده‌است.
  • ۱۹۷۳ – تأسیس فدراسیون جهانی تکواندو WTF)
  • ۱۹۷۳ – برگزاری نخستین دوره بازیهای جهانی این رشته در کره با شرکت ۲۰۰ ورزشکار از ۱۹ کشور. آمریکا، تایوان و مکزیک در جدول رده بندی پس از کره قرار گرفتند.
  • ۱۹۷۶ – شورای بین‌المللی ورزشهای نظامی «سیزم» تکواندو را به عنوان یکی از بازی‌های خود پذیرفت.
  • ۱۹۸۳ – کمیته بین‌المللی المپیک «فدراسیون جهانی تکواندو» را به عنوان یکی از اعضای خود اعلام کرد.
  • ۱۹۸۶ – برگزاری تکواندو به عنوان یک ورزش نمایشی در بازیهای آسیائی سئول.
  • ۱۹۸۸ – برگزاری تکواندو به عنوان یک ورزش نمایشی در المپیک سئول.
  • ۱۹۹۴ – تکواندو به عنوان یک رشته رسمی در بازی‌های آسیائی هیروشیما برگزار شد.
  • ۲۰۰۰ – در المپیک سیدنی تکواندو دومین هنر رزمی آسیایی (پس از جودو) شد که به عنوان یک رشته رسمی در المپیک برگزار می‌شود.

ya_ali_mavla

Registered User
لایک‌ها
1,540
در صفحات قبلی که مطالبی از پومسه در مورد تکواندو گذاشته بودم یک از دوستان پرسیده بود که چه سبک هایی از تکواندو در ایران آموزش داده میشود
خوب فکر میکنم بهتره اول سبک های تکواندو را معرفی کنم بعد جواب این دوستمان را بدهم

کیوروگی
لفظ کره ای کیوروگی به مبارزات جذاب و دیدنی تکواندو اطلاق می‌شود. مبارزات تکواندو نسبت به سایر رشته‌های رزمی از سطح حفاظتی ویژه‌ای برخوردار است و کارشناسان این رشته با بهره گیری از لوازم محافظ، امنیت و سلامتی را برای ورزشکاران به همراه آورده‌اند. بهره گیری از ساق بند، کاپ، لثه، هوگو و کلاه توسط تکواندو کاران در مبارزات باعث شده تا آسیب‌های ورزشی این رشته در حد صفر باشد و کمترین مصدومیتی متوجه ورزشکاران فعال در تکواندو باشد. حفظ سلامتی در کنار کسب موفقیت در میادین قهرمانی جزء تاکیدات این رشته در بخش کیوروگی که پر متقابل‌ترین بخش تکواندو است، تلقی می‌شود. در واقع مبارزات تکواندو به نحوی طراحی شده‌است که ضریب آسیب دیدگی به حداقل ممکن تقلیل یابد و این امر استقبال کودکان و نوجوانان را در جهت انجام مبارزات تکواندو و رشد در بخش المپیکی تکواندو است افزایش داده‌است.
مبارزات تکواندو در ۳ راند ۲ دقیقه‌ای برگزار می‌شود و ورزشکاران در این زمان روی تشک مسابقه تکواندو که شیاپ چانگ خوانده می‌شود به قضاوت یک داور وسط و ۴ داور کنار برای کسب امتیاز و پیروزی به مبارزه می‌پردازند. مسابقات تکواندو در مسابقات تکواندو در سطح جهان از حساسیت بالایی برخوردار است و به همین دلیل همواره با حواشی خاصی همراه بوده‌است.

ya_ali_mavla

Registered User
لایک‌ها
1,540
پومسه
پومسه یا فرم بخش دیگری از تکواندو می‌باشد که در آن تکواندو کاران به اجرای تکنیک‌های این رشته می‌پردازند. در پومسه تکنیک‌ها بر اساس روندی که ترکیب شده‌است به ترتیب مورد اجرا در می‌آید که و ورزشکاران در یک مسیر مشخص تلاش می‌نمایند یک رشته تکنیک‌های استاندارد را به بهترین نحو ممکن به اجرا در می‌آورند. این تکنیک‌ها به طریقی به اجرا در می‌آید که به صورت طبیعی نیز کاربرد آن حفظ شود و اثر گذاری آن در برابر یک فرد قابل مشاهده باشد.
پومسه خود به دو روش استاندارد و ابداعی تقسیم می‌شود که در جای خود نیاز به بررسی دارد در پومسه استاندارد، ورزشکاران یک سری تکنیک‌های مشخص را به صورت متوالی و با نظم مشخص به اجرا در می‌آورند اما در پومسه ابداعی تکواندو کاران مجاز هستند که روال تکنیکی جدیدی را شکل دهند و از این حیث آزادی عمل و تنوع فرم‌های اجرایی در پومسه ابداعی بر طرفداران آن می‌افزاید.
تکواندو کار شرکت کننده در پومسه که پومسه رو نیز خوانده می‌شود فارغ از مبارزه طلبی زیبایی‌های تکواندو را در قالب اجرای فرم‌های منظم و اصولی به نمایش می‌گذارند و اصالت این هنر شرقی را در ترکیب نمایان می‌کند. پومسه نیز با توجه به جذابیت‌های خاص خود مشتاقان فراوانی را به سمت و سوی خود جلب نموده‌است که با این وجود کره‌ای‌ها همچنان در این بخش حرف اول را می‌زنند.

ya_ali_mavla

Registered User
لایک‌ها
1,540
هان مادانگ
(شکستن اجسام سخت – دفاع شخصی – پومسه ایروبیک) هان مادانگ که به آن تکواندو همگانی نیز می‌گویند، رویکرد متفاوتی با کیوروگی و پومسه را پی می‌گیرد و بدین لحاظ بخشی مجزا را شامل می‌شود. در هان مادانگ که فلسفه آن همگانی نمودن ورزش از طریق توسعه آن در کوچکترین جوامع یا خانواده‌است تلاش می‌شود تا سایر جذابیت‌های فنی تکواندو در قالبی خاص به مخاطبین ارائه شود. در رقابت‌های هان مادانگ بر خلاف مبارزه و فرم به جای اینکه بیشتر به کسب نتیجه توجه شود، بر افزایش تعاملات فرهنگی نژادی و قومی تأکید می‌شود تا باعث تقویت اتحاد و دوستی میان اقشار مختلف مردم گردد.
هان مادانگ به بخش‌های مختلف همچون هوشین سول یا دفاع شخصی و کیوک پا یا شکستن اجسام سخت تقسیم می‌گردد که البته پومسه ابداعی و پومسه ایروبیک نیز جزء این بخش‌ها می‌باشند. دفاع شخصی کاربردی که در هان مادانگ آموزش داده می‌شود امنیت هر ورزشکار را تأمین می‌کند و این امکان را فراهم می‌کند تا آخرین دستاوردهای دفاع شخصی رادر قالبی ساده ارائه نمود. در کیوک پا یا شکستن اجسام سخت نیز روش‌های تسلط قدرت هر فرد بر اجسام سخت همچون چوب و سنگ آموزش داده می‌شود معیار کسب برتری در کیوک پا حجم شکستن اجسام است که شرکت کنندگان مسابقات در شرایط برابر به اجرای آن می‌پردازند. این بخش سایر علاقمندان را به تکواندو جذب خود می‌کند و از این لحاظ اهمیت فوق العاده بالایی برای اهالی این رشته دارد. در هان مادانگ پومسه به صورت استاندارد، ابداعی و ایروبیک به نمایش گذاشته می‌شود. در پومسه ایروبیک تکنیک‌های زیبای تکواندو همراه با موزیک و حرکات ایروبیک صحنه‌های زیبا و جذابی را خلق می‌کند که در همگانی و فراگیر نمودن تکواندو می‌تواند نقش مهم و بسزایی ایفا نماید. در هان مادانگ نیز مثل دو بخش دیگر هر سال مسابقات جهانی برگزار میشودکه در سال ۲۰۰۹ نوزدهمین دوره آن در کره جنوبی برگزار گردید و تیم ملی ایران پس از دو سال حضور توانست در این بخش مدال طلا را کسب کند. نفراتی که در این دوره از مسابقات از تیم ملی ایران شرکت داشتند عبارتند از: نام و نام خانوادگی محل سکونت شرکت در بخش رتبه مجتبی نظم ده کرج سر مربی – علیرضا مردانی اصفهان مربی – علیرضا شیخی مازندران موم دولیو رکوردی چهارم و پنجم دنیا عبدالصمد فتحی مازندران جوموک – مهاجر مؤجرلو مازندران سونال – بهرام عباس پور مازندران سونال – علی یوسفی مازندران سونال چهارم دنیا امین خانه زرین اصفهان موم دولیو رکوردی سوم دنیا ارسطو پاکروانان کرمان سونال سوم دنیا کمال پور حسینی سمنان سونال ششم دنیا مجید میرزایی اصفهان جوموک سوم دنیا مهدی سرخیل کرج دیت چاگی – هومن وفا ئی همدان پومسه – هادی دلشاد همدان پومسه – شایان نصیری اصفهان موم دولیو رکوردی ششم دنیا داوود رسولی زاده خوزستان پومسه – مهدی باب الحوائجی همدان نوپی آبچاگی اول دنیا امیر نقدی پور اصفهان دیت چاگی اول دنیا مهدی عزیزی اصفهان جوموک – نیما مهربانی تهران پومسه – بهمن مسعودی اصفهان موم دولیو رکوردی -

ya_ali_mavla

Registered User
لایک‌ها
1,540
با سلام . به غیر از سبک پومسه ، چه سبک های دیگری در ایران آموزش داده میشه ؟؟
خوب فکر کنم طبق مطالبی که گفتم همه حساب کار اومده باشه دستتان که در ایران چه سبک هایی آموزش داده میشه؟درسته آفرین
هر سه سبک! ولی خوب سبک مبارزه یا همون کیوروگی بیشتر تو چشم بوده و آموزش داده میشه.
امیدوارم مطالب سودمند بوده و اگر کمی طولانی بود ببخشید تا حد امکان سعی شد خلاصه باشد
اگر سوالی هم داشتید در خدمتیم
راستی میگن تو کرمانشاه یک از 5 شاگرد اصلی و ارشد برسلی یه 6-7 ماهی هست که برگشته(خودش کرمانشاهیه) و داره جیت کاندو آموزش میده منم وقتی شنیدم تعجب کردم خیلی وقته قصد داشتم برم سر تمرینشان ولی متاسفانه وقت نکردم محل تمرینش هم بالا شهره که ما پایین شهریم طرفای طاق بستان معروفیم،حتما اسمشا میپرسم و میگم خدمتتان موفق باشید

منتظر مطالب بعدی از تکواندو باشید.......!؟!
یا علی

natars

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,116
در مورد تکواندو مطالب جالبی بود استفاده کردیم

تکواندو حرکات فریبنده زیادی داره چند تاشو اینجا توضیح بدید

ya_ali_mavla

Registered User
لایک‌ها
1,540
در مورد تکواندو مطالب جالبی بود استفاده کردیم

تکواندو حرکات فریبنده زیادی داره چند تاشو اینجا توضیح بدید
خواهش میکنم
انواع ضربات پا:
۱- آپ چاگی: ضبه با سینه پا ۲- دولیو چاگی: ضربه با روی پا به صورت ۳- تیچاگی: ضربه از عقب به صورت با پاشه پا ۴- موم دولیو چاگی: چرخش و ضربه با پاشنه پا ۵- موم دولیو یوب چاگی: چرخش و ضربه با تیغه پا تکواندو دارای ضربات زیادیه که اکثرا از این 5 تا ضربه بالا شکل میگیرن ولی یه سری ضربه ی کاربردی دیگرم داره که من بیشتر و یا همیشه فقط تویه تکواندو دیدم استفاده بشه مثلا
6- نریا(نریو) چاگی : ضربه کششی از جلو که اول زانو خم میشه بعد بالا میاد و با قدرت پاشنه پا را توی سر حریف پیاده میکنی و یا پا کف پا میزاری وسط سر حریف و دماغ و بقیه ی جزئیات صورت حریفا دگرگون میکنی اینجانب تا حالا دو بار این ضربه را تجربه کردم البته این ضربه باید خیلی سریع انجام بشه تا حریف قدرت تشخیص و بدال و فرار را نداشته باشه این ضربه دو حالت دیگرم داره که از داخل به خارج و برعکس میاشد (پاگات نریو چاگی و آن نرویو)ضربه میلیگیم تقریبا همینه فقط زانو خم نمیشهو صاف میاد بالا(تقریا همون کششی از جلو)
عموما ضربات فریبنده یا فریب دهندگی باید از خصوصیات یک تکواندو کا باشه که زیرکی و باهوشی خیلی تقویتش میکنه . تکواندو چون زیاد روی کتک خوری تاکید نمیکنه به خاطر اون خالی کردن و بدل گرفتنا تاکید میکنه و میگه ضربه بزن ولی ضربه نخور و ضربات حریفتا خنثی کن، توی همین بدل ها و خنثی کردن هاست که فریبندگی شکل میگیره(مثلا پا عوض کردن های سریع ، جابه جا شدن تحریک حریف به ضربه زدن در حالی که آماده بدل گرفتن بودن یعنی حریفتا وادار کنی ضریه بزنه و خستش کنی و روی ضربش بدل خالی کنی و ......)تشخیص ضربه و حرکت حریف یکی دیگه از چیزهایی که میتانه فریبندگیا زیاد کنه که این ها همه با تمرین زیاد و مخصوصا شرکت در مسابقات زیادی حاصل میشه گفتن آسانه ولی عمل سخته، مثلا توی فینال المپیک هادی ساعی وقتی توی راند اول 4-5 امتیاز از حریف ایتالیاییش عقب افتاد هم (کوچ)ش(مربیش) اونا راهنمایی کرد هم تجربه بالای خودش باعث شد که دیگه به حریفش امتیاز نده! چطوری؟ خوب قد حریفش بلند تر از خودش بود و از دور میتانست به سر ساعی ضربه بزنه ساعی با خالی کردن ، بلافاصله بدل گرفتن ، تو کشیدن و بیشتر نزدیکشدن به حریفش با عث شد که حریفش از این خصلتش نتوتنه استفاده کنه و همین خصلتش بشه بلای جانش و ببازه در واقع ساعی با تجربه و هوش خودش تونست از ویژگی حریفش علیه خودش استفاده کنه که این کار را یک تکواندو کا المپیکی انجام دادا یعنی سه کار همزمان که بالا بودن سطح المپیکی هارا نشون میده
اینم لینک دانلود مبارزش
http://mov.tebyan.net/1387/06/20080824162219264.wmv
خوب از بحث زیاد خارج نشیم همینم از ساعی بگم که بادست شکسته قهرمان شد که توی تکواندو دست شکسته یعنی امتیاز ها به حریف

ya_ali_mavla

Registered User
لایک‌ها
1,540
سارمینتو: از قرار گرفتن كنار ساعی شگفت زده شدم

سارمینتو پس از كسب مدال نقره در وزن سوم تكواندو اظهار داشت: خوشحالم كه فینال را مقابل قهرمان آتن بازی كردم. این برای من افتخار است كه كنار ساعی و لوپز 2 قهرمان المپیك قرار گرفتم و از این بابت شگفت زده هستم.
این تكواندوكار ایتالیایی كه تا پیش از مسابقات المپیك مقام قابل توجهی نداشت، ادامه داد:واقعا تلاش كردم كه مقابل این 2 قهرمان، حرفه ای مبارزه كنم و خوشحال هستم كه به مدال نقره رسیدم. كسب این مدال بسیار برای من با ارزش است.
وی با شكست لوپز امریكایی به دیدار نهایی راه یافت؛ اما مغلوب هادی ساعی شد.

ya_ali_mavla

Registered User
لایک‌ها
1,540
این ها هم مطالب جالبین که به بحث ما هم فکر کنم مربوط بشن
کدام تکنیک در مبارزه موثر است؟ انواع روش های امتیازگیری در مبارزه

قبل از هرچیز باید بدانید که هنگام مبارزه نباید به یک تکنیک فکر کنید. اگر در حین مبارزه، به این فکر کنید که تکنیک بعدی که میخواهید اجرا کنید چه باشد، در اشتباهید. در این حالت هر تکنیکی هم که بنظرتان بیاید به احتمال زیاد موثر نباشد چرا که در پاسخ به شرایط موجود انتخاب نشده است. بهترین کار این است که مبارزه کنید و همه چیز را زیرنظر بگیرید. این را بدانید که مبارزه ی کلاسی فرصت خوبی است تا متوجه شوید چه تکنیک هایی برای شما موثرتر و یا در چه شرایطی میتوانند امتیاز آور باشند. کسی که در کلاس بخوبی تمرین کند، هنگام مبارزه خودبخود تکنیکی را که در هر لحظه لازم است، اجرا می کند.
تک حمله
حمله با اجرای یک تکنیک، خیلی زیاد در مسابقات استفاده میشود درحالیکه معمولا ترکیب ها و ضدحمله ها امتیاز بیشتری می آورند. در تک حمله، مبارزه گر یک تکنیک اجرا کرده، سپس خیلی سریع برگشته و به حالت گارد خود می ایستد و یا به بدن حریف می چسبد و بنابراین احتمال امتیازگیری حریف از طریق ضدحمله در صورت انجام تک حمله کم است. مثلا زدن یک ضربه آپ دولیو چاگی با پای جلو به هوگوی حریف هیچ چیز نمیخواهد جز بالا آوردن زانو و ضربه زدن. تک حمله ها معمولا خیلی راحت تشخیص داده شده و دفاع میشوند و بهمین خاطر احتمال امتیازآوری آنها کم است.
چند ضربه
چند بار متوالی زدن یک تکنیک، نسبت به تک حمله ها احتمال امتیازآوری بیشتری دارد. مثلا یک ضربه آپ دولیوچاگی به بدن حریف ممکن است دفاع شود. اگر به محض زمین گذاشتن پا، ضربه ای دیگر با همان پا زده شود، احتمالا اینبار هم به دست حریف بخورد چون هنوز دستی که حریف با آن دفاع کرده به حالت اولیه بازنگشته. اما اگر ضربه دوم چند لحظه به تاخیر بیافتد احتمال امتیازآوری آن بیشتر است چون دست حریف در آن لحظه در حال بازگشت به حالت اولیه است و امکان دفاع مجدد ضربه دوم را ندارد.(یک نوع فریب دهندگی) علاوه بر این، اگر ضربه دوم به سمت سر حریف زده شود حتی میتواند امتیاز بیشتری داشته باشد چراکه دستی که با آن دفاع شده در ناحیه پایین است و سر بی دفاع مانده است.

ya_ali_mavla

Registered User
لایک‌ها
1,540
از زیاد شدن مطالب معذرت میخوام دیدم دمه عیدی یکم این پست خلوت شده معذرت اگه اذیت میشین بگین دیگه نزارم
ترکیب
حمله های ترکیبی با تکنیک های مختلف شانس بیشتری برای امتیاز آوری دارند چرا که در آنها از هر دو پا (و شاید هم دستها) و از دو طرف ضربه زده میشود. در واقع یک ترکیب، از چند تک حمله تشکیل میشود که بلافاصله پشت سر هم اجرا میشوند. یعنی درواقع یک حمله میتواند فقط برای بازکردن گارد حریف برای زدن ضربه بعدی باشد. ترکیب ها را نمی توان از قبل تعیین کنید چون وقتی ضربه اول را زدید، ضربات بعدی بر حسب واکنش حریف تعیین میشوند. هرچه تکنیک های مفیدتری بلد باشید و هرچه بهتر بتوانید از دو پایتان استفاده کنید، ترکیب هایتان موثرتر بوده و احتمال امتیازگیری تان بیشتر است. ذکر این نکته هم ضروری است که حملات ترکیبی، مقدار زیادی انرژی صرف میکنند. پس فقط اگر دارای شرایط استقامتی خوبی هستید، از این حملات استفاده کنید.

ya_ali_mavla

Registered User
لایک‌ها
1,540
ضدحمله
ضدحملات هم شانس نسبتا شانس امتیازآوری مناسبی دارند چون در پاسخ به حمله حریف و در موقع باز شدن گارد او زده میشوند. انجام ضدحمله و کلا مبارزه به این سبک، کاری زیرکانه است. مبارزینی که از این روش استفاده می کنند، عقب ایستاده، انرژیشان را ذخیره می کنند و به محض اینکه حریف تکانی خورد، آنقدر پشت سر هم به او ضربه می زنند تا او را از زمین خارج کنند تا هم امتیاز ضرباتشان را بگیرند و هم حریفشان بخاطر خارج شدن از میدان، اخطار بگیرد.
وقتی یک مبارز حمله میکند، معمولا فکر دفاع کردن را از سرش نمی گذارند و بهمین خاطر کاملا در برابر ضدحملات، آسیب پذیر میشود. یک ضدحمله موثر در چنین موقعی به نقطه بی دفاع بدن مهاجم زده میشود.
یک نکته دیگر در مورد اهمیت ضدحمله این است که داوران معمولا آخرین چیزی را که می بینند ثبت می کنند. البته امروزه بخاطر هوگوهای الکتریکی، داوران نقش کمتری در امتیاز دهی دارند ولی بهرحال هنوز هم ضربات پا به سر و ضربات مشت به هوگو، توسط داوران امتیاز داده میشود. با توجه به این، اگر وقتی حریف حمله کرد، شما با کیاب های بلند(داد زدن هنگام زدن ضربه) ضدحمله کنید، حتی اگر ضربات او به شما خورده باشد ولی ضربات شما نه، بازهم احتمال امتیازدهی به شما بیشتر از مهاجم است.
اکثر مبارزین تازه کار، هنگام مورد حمله قرار گرفتن عقب می کشند. مبارزینی که کمی باتجربه ترند، به جای عقب کشیدن، به طرفین می روند. بهترین مبارز کسی است نه تنها به عقب نمی رود بلکه به درون ضربه رفته و ضدحمله می کند یعنی حتی خودش را با دفاع هم خسته نمی کند.

ya_ali_mavla

Registered User
لایک‌ها
1,540
تکنیک ها
تکنیک هایی که بیشتر از همه در مبارزات استفاده می شوند (به ترتیب نزولی):

• [*=right]آپ دولیو چاگی به هوگو
    [*=right]تی چاگی به هوگو
    [*=right]نریا چاگی به سر
    [*=right]دولیوچاگی به سر
    [*=right]آپ میلیگی به هوگو
    [*=right]مشت به هوگو
    [*=right]موم دولیو چاگی به سر
    [*=right]باندا دولیو چاگی به سر
تکنیک هایی که در مسابقات بیشتری امتیازات را آورده اند (به ترتیب نزولی):

• [*=right]آپ دولیو چاگی به هوگو
    [*=right]دولیو چاگی به سر
    [*=right](تیو) تی چاگی به هوگو
    [*=right]نریا چاگی به سر
    [*=right]موم دولیو چاگی به سر
به قول استاد عزیزمون توی همین پست اینا تکنیکن و کلن با تاکتیک فرق میکنن اینم بگم که خیلی ها تکواندو را بخاطر امتیازی بودن و آزاد نبودن آسان در نظر میگیرن در حالی که اینطور نیست یکی از سختیهاش همین بس که تکواندو کا توی مبارزه نمیدانه سرش را دفاع بگیره یا هوگوشا؟واقعا همین خیلی سخته اگه سر دفاع نداشته باشه خوب 3 امتیاز دادی اگه هوگو را بی دفاع کنی ممکنه بازم 3 امتیاز پشت سرهم یا بیشتر هم بدی، به خاطر سرعت بالای ضربات بعضی مواقع خیلی سخت میشه تشخیص داد که ضربه برای کدام قسمته

ali_mohseni

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام آقا میلاد
اطلاعات خوبی در اختیار ما گذاشتید مرسین
می شه یک مقدار هم در مورد یوسیکان بودو بگید
آیا رشته ورزشی خوبیه؟
بنیانگذار این رشته کی بوده و آیا استاد خوبی بوده؟
آیا در ایران هم این رشته ورزشی تدریس می شه؟

three heart

Registered User
لایک‌ها
49
ضدحمله
ضدحملات هم شانس نسبتا شانس امتیازآوری مناسبی دارند چون در پاسخ به حمله حریف و در موقع باز شدن گارد او زده میشوند. انجام ضدحمله و کلا مبارزه به این سبک، کاری زیرکانه است. مبارزینی که از این روش استفاده می کنند، عقب ایستاده، انرژیشان را ذخیره می کنند و به محض اینکه حریف تکانی خورد، آنقدر پشت سر هم به او ضربه می زنند تا او را از زمین خارج کنند تا هم امتیاز ضرباتشان را بگیرند و هم حریفشان بخاطر خارج شدن از میدان، اخطار بگیرد.
وقتی یک مبارز حمله میکند، معمولا فکر دفاع کردن را از سرش نمی گذارند و بهمین خاطر کاملا در برابر ضدحملات، آسیب پذیر میشود. یک ضدحمله موثر در چنین موقعی به نقطه بی دفاع بدن مهاجم زده میشود.
یک نکته دیگر در مورد اهمیت ضدحمله این است که داوران معمولا آخرین چیزی را که می بینند ثبت می کنند. البته امروزه بخاطر هوگوهای الکتریکی، داوران نقش کمتری در امتیاز دهی دارند ولی بهرحال هنوز هم ضربات پا به سر و ضربات مشت به هوگو، توسط داوران امتیاز داده میشود. با توجه به این، اگر وقتی حریف حمله کرد، شما با کیاب های بلند(داد زدن هنگام زدن ضربه) ضدحمله کنید، حتی اگر ضربات او به شما خورده باشد ولی ضربات شما نه، بازهم احتمال امتیازدهی به شما بیشتر از مهاجم است.
اکثر مبارزین تازه کار، هنگام مورد حمله قرار گرفتن عقب می کشند. مبارزینی که کمی باتجربه ترند، به جای عقب کشیدن، به طرفین می روند. بهترین مبارز کسی است نه تنها به عقب نمی رود بلکه به درون ضربه رفته و ضدحمله می کند یعنی حتی خودش را با دفاع هم خسته نمی کند.

مطالبتون خوب بود
فقط می خواستم بدون از منبع معتبری است یا خودتون نوشتید؟
ممنون

ya_ali_mavla

Registered User
لایک‌ها
1,540
مطالبتون خوب بود
فقط می خواستم بدون از منبع معتبری است یا خودتون نوشتید؟
ممنون
سلام پنجا پنجاس
البته اوناییم که از جایی دیگه آوردم اگه مورد تاییدم نبودن نمیگزاشتم شما هم اگه از هر تکواندو کار با تجربه ای بپرسی قطعا تایید میکنه
مورد تاییدم چون توی تجربه 10 سالم به این حرفا رسیدم و به همه دستان میگم که مطمئن باشن و توی این مطالب شک نکنن
البته شاید نقسی توش باشه که از اساتید گرامی خواهش میکنم مطالب رو کاملتر و بی نقص کنن.
من توی این پست از کیوکشین تعریف زیاد شنیدم راستش همش تعریف بوده و کسی ازش بد نگفته به خاطر همین تصمیمم برای انجام این رشته در کنار
تکواندو مصمم تر شد،رشته خوبیه ولی از نقص هاش میشه به تحرک خیلی کم و سرعتی نبودن ، جابه جایی نداشتن ، رقص پا ممنوع! ، جاخالی اصلا نداره یا خیلی کم
باید وایسی بخوری یا بزنی که این یکی از نقص های جدیشه، و در آخر مصدومیت که من اکثر کسایی را که میشناسم به خاطر مصدومیت دیگه
این رشته را ادامه ندن متاسفانه! مزایای زیادیم داره که بهتره کیوکشین کارای عزیز بگن تا دیگران هم آشنا بشن
یا علی

بالا