• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگنربن دایره المعارف هنرهای رزمی به زبان فارسی

miladninja

همکاربازنشسته ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
خواهش میکنم
فعالیت در کنار شما استاد گرامی برای ما افتخاریست
اگه امکان داره در باره اصول درست تمرین کردن و صدمه ندیدن در پارکو را در پست و یا در پ خ تو ضیح بدین ممنون

سلام دوست من

در مورد روش صحیح تمرین یا به قول ما بدن سازی در کوریوهای ژاپنی بهش میگن (کو کو گو) که بعدا توضیح خواهم داد

در مورد تمرین صحیح در پارکور با این که چندین ساله دارم تمرین میکنم متوجه شدم که تمرینت باید هر روزه باشه و سعی کن بیشتر از ۱/۵ متر نپری اگه تحت تاثیر فیلم و کلیپ اینترنتی نباشی :happy:

خود پارکور از یکی از هنر های نینجوتسو اومده به نام (شوتنو جوتسو) . در نینجوتسو واقعی نحوه صحیح پرش و فرار رو یاد میگیری و پارکور به تقلید از این هنر دارای نقص فراوان است:f34r:

دوست من فعالیت شما در تاپیک جای خوشحالی و تشکر داره.
اما یک نکته من به شما بگم : مطالب شما اکثرا طولانی هست و این باعث میشه افراد زیاد ٔوقت برای خواندن نگذارند
من خودم به شخصه مطالب خیلی طولانی در این تاپیک به سختی میخونم. اگر مختصر به ۴ تا ۵ خط کنید خوب است

ممنون از حسن توجه شما

Last edited:

ya_ali_mavla

Registered User
لایک‌ها
1,540
سلام دوست من

در مورد روش صحیح تمرین یا به قول ما بدن سازی در کوریوهای ژاپنی بهش میگن (کو کو گو) که بعدا توضیح خواهم داد

در مورد تمرین صحیح در پارکور با این که چندین ساله دارم تمرین میکنم متوجه شدم که تمرینت باید هر روزه باشه و سعی کن بیشتر از ۱/۵ متر نپری اگه تحت تاثیر فیلم و کلیپ اینترنتی نباشی :happy:

خود پارکور از یکی از هنر های نینجوتسو اومده به نام (شوتنو جوتسو) . در نینجوتسو واقعی نحوه صحیح پرش و فرار رو یاد میگیری و پارکور به تقلید از این هنر دارای نقص فراوان است:f34r:

دوست من فعالیت شما در تاپیک جای خوشحالی و تشکر داره.
اما یک نکته من به شما بگم : مطالب شما اکثرا طولانی هست و این باعث میشه افراد زیاد ٔوقت برای خواندن نگذارند
من خودم به شخصه مطالب خیلی طولانی در این تاپیک به سختی میخونم. اگر مختصر به ۴ تا ۵ خط کنید خوب است

ممنون از حسن توجه شما
ممنون
در باره اون مطلب آخر هم خودم میدانستم : دی
این طور مطالبی رو هم خودمم نمیخوانم : دی
یه جوریایی تو ذوق میزنه ولی اصولا اخلاقم اینجوریه دیگه
وقت نوشتن هیچی نمیتانه جلومو بگیره تو انشاهم اینجور بودم
این شوتنو جوتسو تو ایرانم آموزش داده میشه
راستی این تاپیک چرا like نداره؟؟؟

three heart

Registered User
لایک‌ها
49
کسی میدونه الان ارتش و پلیس و ... در ایران چه ورزش رزمی تمرین می کنن؟
ممنون

three heart

Registered User
لایک‌ها
49
یک سوال دیگه
الان کدوم شاخه هاپکیدو در ایران رسمی از طرف کره است؟
در مورد استادش هم اگر اطلاعات بدید ممنون

ya_ali_mavla

Registered User
لایک‌ها
1,540
یک سوال دیگه
الان کدوم شاخه هاپکیدو در ایران رسمی از طرف کره است؟
در مورد استادش هم اگر اطلاعات بدید ممنون
سلام
دوست عزیز
صفحشا دقیقا یادم نیست
از صفحه 70 به این ورا یه مرور بکن این بحث توش شده
لطفا سوال تکراری نپرسید و حداقل یه سرچی توی این تاپیک هم بکنید
خوب سرچ برای اینجور موقعاس دیگه...........
مثلا سرچ کن "پلیس" یا "هاپکیدو " و هرچی دلت خواست
یا علی

Last edited:

three heart

Registered User
لایک‌ها
49
سلام
دوست عزیز
صفحشا دقیقا یادم نیست
از صفحه 70 به این ورا یه مرور بکن این بحث توش شده
لطفا سوال تکراری نپرسید و حداقل یه سرچی توی این تاپیک هم بکنید
خوب سرچ برای اینجور موقغاس دیگه...........
مثلا سرچ کن "پلیس" یا "هاپکیدو " و هرچی دلت خواست
یا علی

ممنون از نظرت
اگر کسی دیگه اطلاعات دقیق داره و حوصله نوشتن لطفا جواب بده
ممنون

lya

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
391
کسی میدونه الان ارتش و پلیس و ... در ایران چه ورزش رزمی تمرین می کنن؟
ممنون

از پلیس، یگان ویژه رو میدونم که ؛ جودو، کاراته، تکواندو و دقاع شخصی (Self Defence Police Committee) کار میکنن

three heart

Registered User
لایک‌ها
49
از پلیس، یگان ویژه رو میدونم که ؛ جودو، کاراته، تکواندو و دقاع شخصی (Self Defence Police Committee) کار میکنن

ممنون استاد
در مورد این دفاع شخصی اطلاعاتی داری که از چه ورزشی است؟
اسم اساتید که این ورزش ها رو یاد میدن میدونی؟

ya_ali_mavla

Registered User
لایک‌ها
1,540
ممنون استاد
اصولا فکر کنم هاپکیدو و جودو باشه
ولی همون دفاع شخصیه خودمونیه البته جدی تر و سخت تر که تو اکثر رشته های رزمی در کنار ورزش اصلی آموزش میدن
یا علی

ali_mohseni

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان و آقا میلاد
من شماره آقای میرایی رو از توی مجله پیدا کردم و تماس گرفتم ولی متاسفانه شخصی گفتند ایشون تا آخر اردیبهشت ماه ژاپن هستند و در حال حاضر ایران نیستند
اگه کسی از دوستان آدرس باشگاه ایشون رو داره بده
مرسین

lya

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
391
ممنون استاد

استاد شمایی :D
راستش اطلاعاتی ندارم، شرمنده. چون خودم دارم سربازیمو توی یگان ویژه میگذرونم همینقدر میدونم که این رشته ها رو کار میکنن. اگه علاقمند هستی حتماً در مورد این نوع دفاع شخصی برات پرس و جو میکنم. B-)
یه سری کارهای عجیب غریب هم انجام میدن که بیشتر تریپ خر زوری و ایناست :D مثلاً با تویوتا هایلوکس از روشون رد میشن، یا با 8 تا موتور تریل که با تسمه به یه نفر وصله از این و رو اونور میکشنش ولی طرف تکون نمیخوره :)) یا تریل بغل میکنن و مسابقه دو میدن :D

اینجا یه سری از عکساش هست.
نیروی انتظامی

three heart

Registered User
لایک‌ها
49
راستش اطلاعاتی ندارم، شرمنده. چون خودم دارم سربازیمو توی یگان ویژه میگذرونم همینقدر میدونم که این رشته ها رو کار میکنن. اگه علاقمند هستی حتماً در مورد این نوع دفاع شخصی برات پرس و جو میکنم. B-)
یه سری کارهای عجیب غریب هم انجام میدن که بیشتر تریپ خر زوری و ایناست :D مثلاً با تویوتا هایلوکس از روشون رد میشن، یا با 8 تا موتور تریل که با تسمه به یه نفر وصله از این و رو اونور میکشنش ولی طرف تکون نمیخوره :)) یا تریل بغل میکنن و مسابقه دو میدن :D

نیروی انتظامی

ممنون:)

sara2546

Registered User
لایک‌ها
0

نیروی انتظامی

سلام شما چه سبکی رو تمرین میکنید اینطور که فهمیدم سرو کارت باشمشیره

نظر شما در مورد آقای اشرفی چی هست؟؟؟؟؟

از استاد میلاد در این مورد میپورسیم اما نمیدونم چرا جواب نمیده و میگه سکوت میکنم. علت گوشه گیری ایشون با این همه دانش رزمی فراوان رو نمیدونم .

راستی چرا استاد میلاد سر نمیزنه :( یه مدت؟.

Last edited:

lya

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
391

از استاد میلاد در این مورد میپورسیم اما نمیدونم چرا جواب نمیده و میگه سکوت میکنم. علت گوشه گیری ایشون با این همه دانش رزمی فراوان رو نمیدونم .

راستی چرا استاد میلاد سر نمیزنه :( یه مدت؟

سلام. :happy: من هنوز هیچ سبکی رو شروع نکردم ولی خب عاشق Iaido هستم. :wub: و صرفاً ازش اطلاعات جمع کردم به خاطر علاقه زیادم :rolleyes:
اگه اطلاعاتی اندک در این مورد میخواین بخونید توی این پست یه سری مطلب نوشتم :

ای آی دو | Iaido | 居合道

اما در مورد آقای اشرفی. خب قبلاً توی صفحات قبلی بچه ها به صورت فنی صحبت کردن که یه جورایی دیگه جای صحبت کردن من نیست که حتی وارد دنیای هنرهای رزمی هم نشدم :blush: ولی خب ناراحت میشم وقتی میبینم اساتیدی که Iaido یا Kenjutsu کار میکنن از شخصی مثل من که هنوز توی دنیای هنرهای رزمی به حساب نمیاد اطلاعات کمتری راجع به بعضی چیزهای ساده حتی، مثلاً جنس شمشیر اصل ژاپنی دارن! یا مثلاً یه استاد دیگه ای که میگن دان 6 ، Iaido داره کاتای سوم رو اشتباه انجام میده! در کل بخوام نظرمو خلاصه کنم میتونم اینطور بگم که اگه قرار باشه استادی انتخاب کنم در ای آی دو و کنجوتسو، ایشون جزو لیست من نخواهند بود.

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022

راستی چرا استاد میلاد سر نمیزنه :( یه مدت؟

باسلام و درود فراوان به شما

ببخشید من این چند روز درگیر عید دیدنی و ۱۳ به درو و........... بودم . شما در مورد من لطف داری. به قول ژاپنی ها وقتی یه چیزی میدونی ۳ بار واسش سکوت کن :p

Last edited:

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
سلام. :happy: من هنوز هیچ سبکی رو شروع نکردم ولی خب عاشق Iaido هستم. :wub: و صرفاً ازش اطلاعات جمع کردم به خاطر علاقه زیادم :rolleyes:
اگه اطلاعاتی اندک در این مورد میخواین بخونید توی این پست یه سری مطلب نوشتم :

ای آی دو | Iaido | 居合道

اما در مورد آقای اشرفی. خب قبلاً توی صفحات قبلی بچه ها به صورت فنی صحبت کردن که یه جورایی دیگه جای صحبت کردن من نیست که حتی وارد دنیای هنرهای رزمی هم نشدم :blush: ولی خب ناراحت میشم وقتی میبینم اساتیدی که Iaido یا Kenjutsu کار میکنن از شخصی مثل من که هنوز توی دنیای هنرهای رزمی به حساب نمیاد اطلاعات کمتری راجع به بعضی چیزهای ساده حتی، مثلاً جنس شمشیر اصل ژاپنی دارن! یا مثلاً یه استاد دیگه ای که میگن دان 6 ، Iaido داره کاتای سوم رو اشتباه انجام میده! در کل بخوام نظرمو خلاصه کنم میتونم اینطور بگم که اگه قرار باشه استادی انتخاب کنم در ای آی دو و کنجوتسو، ایشون جزو لیست من نخواهند بود.

تلاش شما برای یادگیری iaido جای خوشحالی و امید داره. یادگیری کن جوتسو از کوریوهای قدیمی سانکو کن بسیار پیچیده و کم یاب است. به هر حال اگر مایل باشی من میتوانم با یکی از مکاتب سانکو کن در ژاپن برای شما مکاتبه کنم. با من تماس بگیر در پیام خصوصی

فکر میکنم برای شما (سویو ریو کن جوتسو ) بهترین باشه که سنسی یوشیمیتسو یاد میده. این وب سایتش که اگه بخوای واست مکاتبه کنم http://www2.wbs.ne.jp/~nck/suiou/index.htm

سیستمش هم شامل ای یای . (کمپو) .(ناگیناتا ).(کوگوسوکو) میشه که هر کودوش چندلاین تمرین داره مثل کمپو که شامل اوداچی. کوداچی.تانتو . کایکن و...... میشه که من خودم هم تمریناتی داشتم:happy:

تقریبا قدیمی هست ۳۹۷ سال قدمت داره

ممنون از حسن توجه شما

Last edited:

three heart

Registered User
لایک‌ها
49
کسی اسم یک استاد خوب جودو که در تماس با کودوکان باشه رو در ایران میدونه؟

lya

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
391
تلاش شما برای یادگیری iaido جای خوشحالی و امید داره. یادگیری کن جوتسو از کوریوهای قدیمی سانکو کن بسیار پیچیده و کم یاب است. به هر حال اگر مایل باشی من میتوانم با یکی از مکاتب سانکو کن در ژاپن برای شما مکاتبه کنم. با من تماس بگیر در پیام خصوصی

فکر میکنم برای شما (سویو ریو کن جوتسو ) بهترین باشه که سنسی یوشیمیتسو یاد میده. این وب سایتش که اگه بخوای واست مکاتبه کنم http://www2.wbs.ne.jp/~nck/suiou/index.htm

سیستمش هم شامل ای یای . (کمپو) .(ناگیناتا ).(کوگوسوکو) میشه که هر کودوش چندلاین تمرین داره مثل کمپو که شامل اوداچی. کوداچی.تانتو . کایکن و...... میشه که من خودم هم تمریناتی داشتم:happy:

تقریبا قدیمی هست ۳۹۷ سال قدمت داره

ممنون از حسن توجه شما

وااای یعنی واقعاً امکانش هست؟ =P~
از این سویو-ریو کنجوتسو که گفتید خوشم اومد =P~
حتماً توی پیغام خصوصی با کلی سوال مزاحمتون میشم آقا میلاد عزیز ^^;

Last edited:

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
وااای یعنی واقعاً امکانش هست؟ =P~
از این سویو-ریو کنجوتسو که گفتید خوشم اومد =P~
حتماً توی پیغام خصوصی با کلی سوال مزاحمتون میشم آقا میلاد عزیز ^^;

بله دوست من کافی هست که بخواهی . سختی زیاد داره اما میتونی.

میتوانی با من تلفنی هم تماس بگیری .

Last edited:

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
Last edited:
بالا