three heart
Registered User
- نوشتهها
- 399
- لایکها
- 49
چند مدت پیش در ایران یک سمیناری گذاشتن که خیلی از ورزش ها شرکت کردن و نمایش دادن
کسی چیزی در موردش میدونه؟
سلام آقا میلاد
اطلاعات خوبی در اختیار ما گذاشتید مرسین
می شه یک مقدار هم در مورد یوسیکان بودو بگید
آیا رشته ورزشی خوبیه؟
بنیانگذار این رشته کی بوده و آیا استاد خوبی بوده؟
آیا در ایران هم این رشته ورزشی تدریس می شه؟
چند مدت پیش در ایران یک سمیناری گذاشتن که خیلی از ورزش ها شرکت کردن و نمایش دادن
سلام دوست من
در مورد اين كه رشته خوبي هست يا نه من نميتونم نظر بدم
و در موردش هم تو چند پيج قبا توضيح دادم
ممنون از حسن توجه شما
سلام مجدد به آقا میلاد و دوست خوبم
مرسین از راهنمایهاتون
آقا میلاد من اون فیلمی رو گه گفتید دیدم ولی یک فیلم دیگه هم بود که معناش رو نفهمیدم
yoseikan budo
ایده شما چیه آقا میلاد به نظر شما کار بکنم می گن همه چیز داره
البته با توجه به گفته های شما کاتادوری شینتوریو هم داره ولی تو یکی از سایت ها دیدم که شخصی به نام شیهان اشرفی گفته بود که این ورزش اصلا کاتادوری شینتوریو نداره
تنشين شودن كاتوري شينتو ريو
آقا میلاد می شه با توجه به این فیلم بگین این استاد جه دان های داشته و اصلا چی کار می کرده من که گیج شدم
سلام مجدد به آقا میلاد و دوست خوبم
مرسین از راهنمایهاتون
آقا میلاد من اون فیلمی رو گه گفتید دیدم ولی یک فیلم دیگه هم بود که معناش رو نفهمیدم
yoseikan budo
ایده شما چیه آقا میلاد به نظر شما کار بکنم می گن همه چیز داره
البته با توجه به گفته های شما کاتادوری شینتوریو هم داره ولی تو یکی از سایت ها دیدم که شخصی به نام شیهان اشرفی گفته بود که این ورزش اصلا کاتادوری شینتوریو نداره
تنشين شودن كاتوري شينتو ريو
آقا میلاد می شه با توجه به این فیلم بگین این استاد جه دان های داشته و اصلا چی کار می کرده من که گیج شدم
در حال حاظر مدرسه هايي از كن جوتسو كه به خارجي ها ياد ميدن زيادن مثل تويوما ريو ،ناكومارا ريو و..... هستن
اين هم حكم هايي كه جناب جان كارلسون ميده . كه ادعا ميكنه دان 10 جوجيتسو هست و واسه خودش انقلابي كرده تو دنيا :lol:
مشاهده پیوست 125948
حالا خوب شد ما يه موقه از تنشين شودن كاتوري شينتو ريو تو اينترنت حرف زدم ديگرون اومدن گشتن ببينن تشين شودن چي هست
ممنون از حسن توجه شما
مرسین آقا میلاد از اطلاعات آموزندتون و مرسی از ترجمه فیلم
آقا میلاد با توجه به ترجمه ای که شما کردید پس نباید دروغی باشه این سبک ؟ و حتما جایگاه خوبی هم استادش و هم خود سبکش داره .....
باز هم سپاسگذارم
کیوکوشین كان استان کرمانشاه
سلام
یه سایت خوب برا کیوکشین کارای گرامی که فیلم مسابقات برگزار شده تویه کرمانشاه توش هست
خیلی آموزندس از اونجا که فیلمه مسابقات کیوکشین مخصوصا داخلیش کم گیر میاد این وبلاگو معرفی کردم که ماله باشگاه خودمونه و سنسیشم سنسیه خودمانه
مسابقاتشم مال بچه های خودمونه
خواهش میکنمبا تشكر از فعاليت شما