• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگنربن دایره المعارف هنرهای رزمی به زبان فارسی

three heart

Registered User
لایک‌ها
49
ممنون استاد yoseikan-budo
ممنون اطلاعاتتون خیلی عالی بود
در ایران یوسیکان چقدر پیشرفته است؟ بنیانگذارش دان چند است ؟
ایا ایران با ژاپن هم در ارتباطه؟
در این سبک چه سلاح هایی است؟
بیشتر کدوم یک از این سبک ها اموزش داده میشه؟
ممنون

natars

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,116
سوال:
آیا بوکس غربی هم جز هنرهای رزمی حساب یمشه یا سبک هستش؟
مثلا به موی تای میگن بوکس تایلندی
به وینگ چوون میگن بوکس چینی
به کالی اسکریما میگن بوکس فیلیپینی
به حرکات خالی بدون شمشیربازی فرانسوی میگن بوکس فرانسوی یا ساواته

حالا بوکس غربی اصطلاح داره؟

three heart

Registered User
لایک‌ها
49
سوال:
آیا بوکس غربی هم جز هنرهای رزمی حساب یمشه یا سبک هستش؟
مثلا به موی تای میگن بوکس تایلندی
به وینگ چوون میگن بوکس چینی
به کالی اسکریما میگن بوکس فیلیپینی
به حرکات خالی بدون شمشیربازی فرانسوی میگن بوکس فرانسوی یا ساواته

حالا بوکس غربی اصطلاح داره؟

بوکس هم یک ورزش رزمی است به نظر من

three heart

Registered User
لایک‌ها
49
استاد میلاد این اواتارت خیلی برام سوال شده
معنی خاصی داره
چی هست

miladninja

همکاربازنشسته ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
Last edited:

kaveh13

Registered User
لایک‌ها
0
کراو ماگا تو تهران آموزش داده میشه؟
وضعیت سامبو تو ایران چطوره؟ (سایتش که داغون بود)
فول کنتاکت استاد خوب و باشگاه خوب تو شرق یا مرکز تهران کجاست؟؟
احساس غرب زدگی بهم دست داد، باید برم این ساواته رو هم نزدیک ببینم

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625

سلام دنبال کراو ماگا نگرد . در ایران استادی که سامبو کار کند داریم ( در تهران ) و اتفاقا استاد خوبی هستند ، اما متاسفانه به هیچ وجه حمایت نمیشوند. فعلا سامبو در ایران آینده نامعلومی داره .:hmm:

kaveh13

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دنبال کراو ماگا نگرد . در ایران استادی که سامبو کار کند داریم ( در تهران ) و اتفاقا استاد خوبی هستند ، اما متاسفانه به هیچ وجه حمایت نمیشوند. فعلا سامبو در ایران آینده نامعلومی داره .:hmm:

لفطا آدرس و اسم اساتیدش رو بهم بگید. من که نمی خوام به صورت حرفه ای کار کنم که نگران آینده اش باشم. یه باشگاه خوب و یه استاد خوب باشه واسم کافیه
ضمناً الان رو نت دیدم که ساواته از سال 40 به ایران اومده اما متاسفانه نفهمیدم چرا تو یه دوره ای به فراموشی سپرده شده!!!!!

دوستانی که علاقمند به دانلود و دیدن فیلم های آموزشی دفاع شخصیی هستن به اینجا یه سری بزنن

در مورد سامبو هم اینجا رو دیدم رو نت:

ASIAN SAMBO FEDERATION

Last edited:

natars

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,116

ساواته تکنیک ضریب و زیبایی واسه دعوا خیابانی داره تکنیک های شیمشیر زنی فرانسوی داخلش داره

حسابشو بکن وقتیکه پروفسور اینوسانتوز میشه مربی بروسلی میشه دیگه جیت کان دو دیگه چی هستش
بروسلی همیشه همون دقیقه یک اگر توی رینگ میرفت حساب حریف رو یکسره میکرد روش بروسلی واسه دعوا های خیابانی هست
ولی چون بروسلی عمرش به دنیا نبود جیت کان دو کمتر کسی معنی اونو فهمید بهتره بری سراغ همون ساواته

kaveh13

Registered User
لایک‌ها
0
ساواته تکنیک ضریب و زیبایی واسه دعوا خیابانی داره تکنیک های شیمشیر زنی فرانسوی داخلش داره

حسابشو بکن وقتیکه پروفسور اینوسانتوز میشه مربی بروسلی میشه دیگه جیت کان دو دیگه چی هستش
بروسلی همیشه همون دقیقه یک اگر توی رینگ میرفت حساب حریف رو یکسره میکرد روش بروسلی واسه دعوا های خیابانی هست
ولی چون بروسلی عمرش به دنیا نبود جیت کان دو کمتر کسی معنی اونو فهمید بهتره بری سراغ همون ساواته

جالب توجه دوستان تهرانی که می خوان ساواته رو از نزدیک ببینن:

اطلاعیه مهم هنر رزمی ساواته ایران

به اطلاع کلیه علاقمندان به فراگیری هنر رزمی ساواته(بوکس فرانسوی) می رساند، مراکز اصلی آموزش ساواته در تهران به شرح ذیل می باشد:

1- مرکز آموزش ساواته

زیر نظر استاد حمیدرضا حصارکی، بنیانگذار و رئیس هنر رزمی ساواته در ایران، رئیس کنفدراسیون ساواته آسیا و نایب رئیس فدراسیون بین المللی ساواته.

آدرس: نرسیده به دوراهی قپان، خیابان عبید زاکانی، کانون فرهنگی-ورزشی میثم

روزهای فرد از ساعت 13 تا 14:30

2- باشگاه آرش میراسماعیلی

زیر نظر استاد مهدی میان محله، کاپیتان تیم ملی ساواته، دارنده دستکش زرد و دو مدال برنز جهانی

آدرس: بزرگراه رسالت، مجیدیه شمالی، خیابان پرتویی

روزهای زوج از ساعت 20:30 تا 22

yoseikan-budo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوست خوبم
در ایران در عرض چند ماه بسیار پیشرفت داشته ودر 18 استان فعاله و حتی من فهمیدم که استاد میرایی داره را گرجستان هم نماینده پرورش می ده ، بله با ژاپن بسیار ارتباط نزدیک داره و بهتره بدونین استاد هیرو موچی زوکی از بنیانگذاران و مشاور فنی درجه یک فدراسیون جهانی کاراته و جودوست و بنیانگذار فدراسیون رزمی اروپا و از مسئولین فدراسیون جهانی رزمی در ژاپن به خاطر همین علاقه شدید استاد موچیزوکی به استاد میرایی باعث شده با اینکه استاد میرایی تازه به ایران برگشتن دوباره از طرف استادشون به ژاپن دعوت شدن برای فروردین سال 91
استاد میرایی نژاد به گزارش روزنامه های فرانسه دان 5 یوسیکان داره و در استاژ جهانی فرانسه در بین 44 کشور شرکت کننده جزء 4 مربی برتر تکنیکی بوده
در این سبک سلاح های سنتی ژاپنی همچون کاتانا ، سای ، ناگی ناتا ، نانچاکو ، بو ، جو ، تونفا ، بوکن ، تانتو و.... به همراه سلاح های مدرن که با فوم پوشیده شدن برای مبارزات کن جوتسو استفاده می شه
در این سبک من کلیه 64 تکنیک جودو و آی کی دو و جوجیتسو رو دیدم به همراه کاراته در واقع همه چیز داره البته بدون محدودیت تکنیک و کاملا جدی ...تا اونجا که من با ایشون کار کردم ...ترجیح می دم خودتون از نزدیک ببینید تا من بگم شاگرد های که پیش ایشون 2 ماه اومدن همشون در حد بد تکنیک بلدن و میشه گفت در حد یه دان 2 یا 3 تکنیک بلدن فقط با دو ماه

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
سلام دوست خوبم
در ایران در عرض چند ماه بسیار پیشرفت داشته ودر 18 استان فعاله و حتی من فهمیدم که استاد میرایی داره را گرجستان هم نماینده پرورش می ده ، بله با ژاپن بسیار ارتباط نزدیک داره و بهتره بدونین استاد هیرو موچی زوکی از بنیانگذاران و مشاور فنی درجه یک فدراسیون جهانی کاراته و جودوست و بنیانگذار فدراسیون رزمی اروپا و از مسئولین فدراسیون جهانی رزمی در ژاپن به خاطر همین علاقه شدید استاد موچیزوکی به استاد میرایی باعث شده با اینکه استاد میرایی تازه به ایران برگشتن دوباره از طرف استادشون به ژاپن دعوت شدن برای فروردین سال 91
استاد میرایی نژاد به گزارش روزنامه های فرانسه دان 5 یوسیکان داره و در استاژ جهانی فرانسه در بین 44 کشور شرکت کننده جزء 4 مربی برتر تکنیکی بوده
در این سبک سلاح های سنتی ژاپنی همچون کاتانا ، سای ، ناگی ناتا ، نانچاکو ، بو ، جو ، تونفا ، بوکن ، تانتو و.... به همراه سلاح های مدرن که با فوم پوشیده شدن برای مبارزات کن جوتسو استفاده می شه
در این سبک من کلیه 64 تکنیک جودو و آی کی دو و جوجیتسو رو دیدم به همراه کاراته در واقع همه چیز داره البته بدون محدودیت تکنیک و کاملا جدی ...تا اونجا که من با ایشون کار کردم ...ترجیح می دم خودتون از نزدیک ببینید تا من بگم شاگرد های که پیش ایشون 2 ماه اومدن همشون در حد بد تکنیک بلدن و میشه گفت در حد یه دان 2 یا 3 تکنیک بلدن فقط با دو ماه

با سلام ، من استاد میرایی را میشناسم ، کارشونو و علمشونو قبول دارم . ایشان فردی قابل احترامند ، ولی نماینده ایشان در اصفهان ، هیچی از یوسیکان بلد نیست .( نمیخوام اسم بیارم )، ولی نماینده ایشان در اصفهان همین الان هم از اشرفی نمایندگی کن جوتسو را دارد ( جریان اشرفی هم که دیگه خودتون بهتر میدونید ) .

kamran amiri

Registered User
لایک‌ها
0
با سلام ، من استاد میرایی را میشناسم ، کارشونو و علمشونو قبول دارم . ایشان فردی قابل احترامند ، ولی نماینده ایشان در اصفهان ، هیچی از یوسیکان بلد نیست .( نمیخوام اسم بیارم )، ولی نماینده ایشان در اصفهان همین الان هم از اشرفی نمایندگی کن جوتسو را دارد ( جریان اشرفی هم که دیگه خودتون بهتر میدونید ) .

سلام
به نظر شما چه كسي در ايران دانش رزمي و علوم رزميش از بقيه بيشتره مخصوصا هنر هاي ‍‍ژاپني؟

من كيوكوشين كار ميكنم
بهترين ورزش رزمي كيوكوشين است.
http://irankyokushin.com/photo_album/photo_album_files/sdrf_(16).jpg

Last edited:

kamran amiri

Registered User
لایک‌ها
0
اين ميلاد نينجا كي هست؟ توان و دانش رزمي ايشون چقدره؟

yoseikan-budo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام دوست خوبم
بله من خودم یک بار نماینده اصفهان ایشون رو دیدم و واقعا شکه شدم و وقتی از استاد میرایی دلیل پرسیدم ایشون در جواب گفت این استاد گرامی با توجه به مدارکش قهرمان اسبق سنگین وزن جودو بوده و بنا به گفته خود اون استاد در گذشته نماینده آقای اشرفی بوده ولی با بوجود آمدن یوسیکان در ایران و فعالیت این ورزش از سبک به اصطلاح کن جوتسو دست کشیده و استاد میرایی هم برای اینکه آقای اشرفی کلی پول از شاگرد های این آقای اصفهانی گرفته بوده و مدارک جلی داده بوده و برای اینکه اون دسته از هنر جویان از ورزش زده نشن و به مربیان بد بین نشن این فرصت رو به این استان می ده تا با وجود این ورزش که عضویت در اسپورت اکورد و اسپورت گایس را داره خودشون را نشون بدن در ضمن دوست عزیز در استان اصفهان یکی دیگر از نمایندگان شهر کوچک اصفهان فعاله که ایشون دارنده دان 4 جوجیتسو و فوق العاده فعاله و در کل لازم بدونین استاد میرایی تو ضمینه نمایندگان و انتخاب اون دسته از عزیزان نظری نمی ده و صرفا به این دوستان به صورت رایگان آموزش می ده بلکه نظر اصلی رو کمیته راهبردی این سبک با توجه به مدارک اون شخص می ده و تا اونجا که من اطلاع دارم یکی از اعضای کمیته راهبردی نایب رئیس ایشون و مربی تیم ملی کاراته است

yoseikan-budo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوست خوبم من خودم به شخصه سالیان سال کیو کوشین کار کردم با شیهان محمدی ، آرزومند و استاد میرایی چون ایشون در گذشته قبل از رفتن از ایران مربی کیوکوشین هم بود
حالا سوال من کیوکوشین از لحاظ قدرت بدنی تکه اینو اصلا شک ندارم و یکی از ورزش های خشن دنیاست ولی دوست من بجزء گدان ، جودان ماباشی ، آگو ، شیتا ، کایتن و کاتا از لحاظ تکنیکی چه جوری می تونه روح شما رو ارضاء کنه آیا شما می تونید به یک دختر ، یک دوست ، فامیل که جوسته کوچکی داره آموزش بدین به عنوان یه رزمی کار که به طرف ماباشی یا آگو شیتا بزنه و از خودش دفاع کنه .
نکته بد ما سالیان سال در مسابقات انتخابی تیم ملی شرکت کردیم ولی هیچ وقت با هزینه دولت اعزام به مسابقات جهانی کیو کوشین نشدیم و هر کس پول داشت رفت ما که نداشتیم خط خوردیم در ثانی مسابقات جهانی هم که نمیرفتن و اگر هم بعضی ها می رفتن سبکی بود.
در ایران هم آن دسته از اساتید ژاپنی با تکنیکی بالایی دارن که با القاب کانچو مردم رو گول نزنن و اون استاد ای خوبه که شما رو یه کیسه پول نبینه به نظر من استاد واقعی ایران در زمینه ژاپنی شیهان مهدیزاده است

yoseikan-budo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
البته دوستان با اجازه من یکه چند تا مقاله از مسابقات و زندگی نامه اساتید یوسیکان دارم که در اختیار شما دوستان خوبم می زارم
مسابفات
یوسیکان بودو رقابت را پایان همه چیز نمی داند بلکه آن را یک گام موثر برای پیشرفت و ارزشمندترین تجربه در مبارزه با روح و خلاقیت می داند.هدف از مسابقه تمرین دادن حس ابتکار ، توانایی تصمیم گیری هر چه سریعتر ، بهینه سازی مهارت های مقابله ای ، تمرکز و کنترل خود را توسعه و همچنین قدرت جسمی و ذهنی را پرورش می دهد و همه این ها با داشتن اطمینان ازآسیب دیدگی پایین همراه با محافظ های ایمنی بدن ( کلاه حفاظ دار ، محافظ سینه ، دستکش ، لثه ، کاپ ، رو پایی و ساق ) انجام می شود.مسابقات باعث می شود تا نکات فنی آموزش دیده را همراه با خلاقیت و توانایی های خود مورد بررسی قرار دهید.مسابقات یوسیکان بودو شامل :مسابقات کاراته (کنترلی و جیو کمیته)مسابقات کاراته (کاتا)مسابقات کمپو( شامل کلیه تکنیک های کاراته ، جودو ، جوجیتسو به همراه دست بوکس تا شیمه کردن حریف روی زمین )مسابقات کن جوتسومسابقات کوبودو

مسابقات جوجیتسو
مسابقات آی کی دو مسابقات کاپ آزاد( UFC. MMA)مسابقات ترینینگ و اسپرینگ

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
سلام
به نظر شما چه كسي در ايران دانش رزمي و علوم رزميش از بقيه بيشتره مخصوصا هنر هاي ‍‍ژاپني؟

من كيوكوشين كار ميكنم
بهترين ورزش رزمي كيوكوشين است.
http://irankyokushin.com/photo_album/photo_album_files/sdrf_(16).jpg

اين ميلاد نينجا كي هست؟ توان و دانش رزمي ايشون چقدره؟

این که چه کسی در ایران دانش رزمی اش بیشتره را نمی دانم . در مورد میلاد نینجا ; اگر مطالب نوشته شده توسط ایشان را در فروم مطالعه بفرمایید خودتان به موضوع پی میبرید . فقط مختصر و مفید بگم که دانش رزمی ایشان فوق العاده است .:happy:

بالا