سلام دوست خوبم
در ایران در عرض چند ماه بسیار پیشرفت داشته ودر 18 استان فعاله و حتی من فهمیدم که استاد میرایی داره را گرجستان هم نماینده پرورش می ده ، بله با ژاپن بسیار ارتباط نزدیک داره و بهتره بدونین استاد هیرو موچی زوکی از بنیانگذاران و مشاور فنی درجه یک فدراسیون جهانی کاراته و جودوست و بنیانگذار فدراسیون رزمی اروپا و از مسئولین فدراسیون جهانی رزمی در ژاپن به خاطر همین علاقه شدید استاد موچیزوکی به استاد میرایی باعث شده با اینکه استاد میرایی تازه به ایران برگشتن دوباره از طرف استادشون به ژاپن دعوت شدن برای فروردین سال 91
استاد میرایی نژاد به گزارش روزنامه های فرانسه دان 5 یوسیکان داره و در استاژ جهانی فرانسه در بین 44 کشور شرکت کننده جزء 4 مربی برتر تکنیکی بوده
در این سبک سلاح های سنتی ژاپنی همچون کاتانا ، سای ، ناگی ناتا ، نانچاکو ، بو ، جو ، تونفا ، بوکن ، تانتو و.... به همراه سلاح های مدرن که با فوم پوشیده شدن برای مبارزات کن جوتسو استفاده می شه
در این سبک من کلیه 64 تکنیک جودو و آی کی دو و جوجیتسو رو دیدم به همراه کاراته در واقع همه چیز داره البته بدون محدودیت تکنیک و کاملا جدی ...تا اونجا که من با ایشون کار کردم ...ترجیح می دم خودتون از نزدیک ببینید تا من بگم شاگرد های که پیش ایشون 2 ماه اومدن همشون در حد بد تکنیک بلدن و میشه گفت در حد یه دان 2 یا 3 تکنیک بلدن فقط با دو ماه