• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگنربن دایره المعارف هنرهای رزمی به زبان فارسی

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
آقای رستمی ـه آقا میلاد. خیلی برام جالبه که چطور اوایل کارشون هیچ حرفی از جوجیتسو نمیزدن و فقط صحبت از ای آی دو و دفاع شخصی بود و یهو به مدارج بالای جوجیتسو دست پیدا کردن! :blink:
یادمه کاتای سوم ای آی دو رو اشتباه انجام میدادن. کلیپی هم که از کاتاهاشون دیدم بیشتر حرکات نمایشی بود. :D

تو ایران درصد بالایی از مدعیان،اگر پی کارشون رو بگیرین به دروغ و حقه بازی ختم میشه. جای تاسف داره برای افرادی که ندانسته شاگرد این افراد میشن و عمری رو در راهی میزارن که بیهوده ست و در واقع دروغی بیش نیست.

موافقم . اون کسی هم که ریش داره پسرشه . در ایران هم شخصی به نام بهشتی ریاست سبک isds را در دست داره .:p:lol:

افسوس.

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286

سردرگم در عالم

Registered User
لایک‌ها
9
سلام.یادگیری شون از نظر تکنیکی مشکل ایجاد نمیکنه؟ منظورم از نظر فکری هست.

سردرگم در عالم

Registered User
لایک‌ها
9
یه سوالی از اساتید داشتم:شنیدم میدان منیریه باشگاهی هست که جیوجیتسو برزیلی رو آموزش میدن زیر نظر فردی که در ایالات متحده توسط جناب رنزو گریسی آموزش دیدن.میخواستم بدونم کسی اطلاعات یا تجربه ای در این خصوص داره؟ یعنی این چیزی که آموزش میدن جیوجیتسو برزیلی واقعی هست؟ مربیشون از نظر فنی سطحش خوب هست؟ یا خدای نکرده ایشون هم مثل خیلی های دیگه........

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286

pooria-ir

Registered User
لایک‌ها
2,424
سلام
بچه ها نظرتون در مورد کیوکوشین چیه ؟
به طور کلی و در مقایسه با سایر رشته های کاراته
سبک کاری و سنگین بودنش ... ؟

migmig3000

Registered User
لایک‌ها
2,718
سلام

از من میشنوی اگه میخوای بین سبک های کاراته یکی رو انتخاب کنی چند تا کلیپ از مسابقات و تمریناتشون پیدا کن و هر کدوم رو دیدی بیشتر به دردت میخوره اون رو کار کن.تو باشگاهی هم که میخوای ثبت نام کنی قبل از ثبت نام یکی دو جلسه تمریناشون رو ببین و با باشگاه های دیگه مقایسه کن.هر کدوم رو دیدی حرفه ای تر و جدی تر کار میکنن اونجا اسم بنویس.

Help3r

Registered User
لایک‌ها
36
سلام

توی سبک های کارته من کیوکشین رو از بقیه قبول دارم ، خیلی حرفه ای و کاربردی .. البته همه چی بستگی به مربی داره !!

شما اگر دو هم بری و مربیت خوب باشه میتونی به کسی که 2 ساله داره الکی وقتشو تو رزمی تلف میکنه رو از پا دربیاری

به شما توصیه میکنم در کنار کیوکشین حتما بوکس حرفه ای هم کار کنی ...

اینو ببین :evo:

فقط یه صحنه کوچولو ...

فایل های ضمیمه

• WINbyKO.KyokushinIR.rar
    591.2 KB · نمایش ها: 23

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
توی سبک های کارته من کیوکشین رو از بقیه قبول دارم ، خیلی حرفه ای و کاربردی .. البته همه چی بستگی به مربی داره !!

شما اگر دو هم بری و مربیت خوب باشه میتونی به کسی که 2 ساله داره الکی وقتشو تو رزمی تلف میکنه رو از پا دربیاری

به شما توصیه میکنم در کنار کیوکشین حتما بوکس حرفه ای هم کار کنی ...

اینو ببین :evo:

فقط یه صحنه کوچولو ...

خب البته من با شما موافق نیستم :)

سردرگم در عالم

Registered User
لایک‌ها
9
خب البته من با شما موافق نیستم :)
آقا شما چرا اینقدر از کیوکوشین بدت میاد؟ مگه بیچاره چه گناهی کرده :D استقامت آدمو در تحمل ضربات حریف به شکل کم نظیری بالا میبره و فواید دیگه ای هم داره.میشه دلیل مخالفتتون رو بگید؟ اگه منطقی باشه کیوکوشین رو ول میکنم.چون نمیخوام بعد از چند سال پشیمون بشم.با تشکر

Last edited:

Help3r

Registered User
لایک‌ها
36
آقا شما چرا اینقدر از کیوکوشین بدت میاد؟ مگه بیچاره چه گناهی کرده :D استقامت آدمو در تحمل ضربات حریف به شکل کم نظیری بالا میبره و فواید دیگه ای هم داره.میشه دلیل مخالفتتون رو بگید؟ اگه منطقی باشه کیوکوشین رو ول میکنم.چون نمیخوام بعد از چند سال پشیمون بشم.با تشکر

حرف بقیه رو ول کن داداش .... میخوای چقدر سند بیارم !؟ من شخصا دو تا رشته اصلی دارم : بوکس حرفه ای / موی تای

ولی تابستون میخوام یک دوره فشرده کیوکوشین هم برم که دیگه تکمیل بشم .. اطلاعات خوبی در مورد کیوکشین هم دارم و کم و بیش پیش دوستان ارشدم کار کردم ولی نه به طور رسمی

خشن تر و جذابتر و حرفه ای تر از UFC که سراغ ندارید ؟ درست ؟

خوب یه مثال میزنم فقط در مورد یکیش !! :

قهرمان رده وزنی Welterweight در مبارزات جهانی و بین المللی UFC

Georges St-Pierre جورجز اس تی پیر کانادایی میباشد که 3 تا کمربند مشکی در کیوکوشین کاراته (دان 3) / جوجیتسو برزیلی / Gaidojutsu دارد
همچنین استاد موی تای / بوکس حرفه ای / ژیمناستیک / Strength_training نیز میباشد

همیشه در مصاحبه ها و تمریناتش خیلی از کیوکوشین کاراته تعریف میکنه و همه رو دعوت به این رشته میکنه در کنار رشته های دیگر

اینجا هم میتونید اطلاعات بیشتری ازش ببینید en.wikipedia.org/wiki/Georges_St-Pierre

اکثرا با لباس کلاسیک کیوکوشین وارد میشه

jOrfI.jpg

o4hOv.jpg

KzTSx.jpg

uQZNM.jpg

georges-st-pierre-vs-matt-h.jpg

1Fenj.jpg

IK4kL.jpg

JONID.jpg

BnK9x.jpg

8f48acec4eb99737dd8ae56649f9.jpeg

guhHR.jpg

ol0Zf.jpg

سردرگم در عالم

Registered User
لایک‌ها
9
آقا من تا حالا موی تای کار نکردم.میشه در موردش توضیح بدی؟ اصولی هست؟ آدم آسیب نمیبینه؟ منظورم آسیبهای معمولی نیست.آسیبی که از حرکات غیر اصولی ایجاد میشه. وضعیت صورت چطور؟ باید قیدش رو بزنیم؟
راستی شما سبک یا ورزشی که زمین زدن مثل کشتی و قفل مفصل مثل جوجیتسو و آیکیدو کار نمیکنی؟ این نقطه ضعف هست.موافق نیستی؟

Last edited:

ya_ali_mavla

Registered User
لایک‌ها
1,540
حرف بقیه رو ول کن داداش .... میخوای چقدر سند بیارم !؟ من شخصا دو تا رشته اصلی دارم : بوکس حرفه ای / موی تای

ولی تابستون میخوام یک دوره فشرده کیوکوشین هم برم که دیگه تکمیل بشم .. اطلاعات خوبی در مورد کیوکشین هم دارم و کم و بیش پیش دوستان ارشدم کار کردم ولی نه به طور رسمی

خشن تر و جذابتر و حرفه ای تر از UFC که سراغ ندارید ؟ درست ؟

خوب یه مثال میزنم فقط در مورد یکیش !! :

قهرمان رده وزنی Welterweight در مبارزات جهانی و بین المللی UFC

Georges St-Pierre جورجز اس تی پیر کانادایی میباشد که 3 تا کمربند مشکی در کیوکوشین کاراته (دان 3) / جوجیتسو برزیلی / Gaidojutsu دارد
همچنین استاد موی تای / بوکس حرفه ای / ژیمناستیک / Strength_training نیز میباشد

همیشه در مصاحبه ها و تمریناتش خیلی از کیوکوشین کاراته تعریف میکنه و همه رو دعوت به این رشته میکنه در کنار رشته های دیگر

اینجا هم میتونید اطلاعات بیشتری ازش ببینید en.wikipedia.org/wiki/Georges_St-Pierre

اکثرا با لباس کلاسیک کیوکوشین وارد میشه

jOrfI.jpg

o4hOv.jpg

KzTSx.jpg

uQZNM.jpg

1Fenj.jpg

IK4kL.jpg

JONID.jpg

BnK9x.jpg

8f48acec4eb99737dd8ae56649f9.jpeg

guhHR.jpg

ol0Zf.jpg

وژدانن این UFC چه وحشی بازی ایه!
آخه اصل نامردی و ناجوانمردیه که طرف بخوره زمین بازم بزنی بهش اونم با اون وضعیتی که طرف حالت تسلیم به خودش میگیره!!
اصلا فلسفه ورزش مخصوصا رزمی حالا هر ورزش یا رشته ای می خواد باشه رو با اصل جوانمردی و پهلوانی بنیان گذاشتن
اگه ای یه مسابقه ورزشیه این چه وضعشه اگه جنگ و مرافس بازم این اصلا جاش نیست
یعنی چی یعنی میان برای جنگ و مرافه و کشتن حریف تا سرحد مرگ مسابقه میزارن اونم در حد جهانی؟
کیوکشین با اون خشنیش واقعا دارای فلسفه تارخچه و قوانین درست حسابی و پهلوانی داره
آیا میدان مبارزه جهانی و مسابقات جای زدن و کشتن هم دیگه به طرز ناجوانمردانه تا سرحد مرگه!؟
به این میگن هنر رزمی؟!
یا علی

Help3r

Registered User
لایک‌ها
36
وژدانن این UFC چه وحشی بازی ایه!
آخه اصل نامردی و ناجوانمردیه که طرف بخوره زمین بازم بزنی بهش اونم با اون وضعیتی که طرف حالت تسلیم به خودش میگیره!!
اصلا فلسفه ورزش مخصوصا رزمی حالا هر ورزش یا رشته ای می خواد باشه رو با اصل جوانمردی و پهلوانی بنیان گذاشتن
اگه ای یه مسابقه ورزشیه این چه وضعشه اگه جنگ و مرافس بازم این اصلا جاش نیست
یعنی چی یعنی میان برای جنگ و مرافه و کشتن حریف تا سرحد مرگ مسابقه میزارن اونم در حد جهانی؟
کیوکشین با اون خشنیش واقعا دارای فلسفه تارخچه و قوانین درست حسابی و پهلوانی داره
آیا میدان مبارزه جهانی و مسابقات جای زدن و کشتن هم دیگه به طرز ناجوانمردانه تا سرحد مرگه!؟
به این میگن هنر رزمی؟!
یا علی

خوب ببینید من بخوام براتون توضیح میدم باید یه کتابچه بنویسم که به زودی یه pdf در مورد UFC و تاریخچه و وضعیت و مبارزات و ورزشکارای حرفه ایش مینویسم

فقط تا یه حدی بهت بگم تا یه سری افکار رو از سرت بیرون بیاری

1- هر آدم عادی نمیتونه تو این مبارزات بین الملی و جهانی و حرفه ای Ultimate Fighting Championship یا با نام مختصر UFC یا (مبارزات نهایی قهرمانی) شرکت کنه .. قبل از اینکه شما برید داخل CAGE یا قفس باید هفت خان رستم رو رد کنید

یه چند تا نمونش رو میگم : اولا که باید حداقل استاد یکی از رشته های رزمی باشی و در اختیار ufc قرار بدی - 2- اکثر اونایی که میبینی حداقل تو 2 تا رشته مثل جوجیتسو (برای قفل و سابمیشن در حالت خاک) و یا موی تای و بوکس و کاراته و کیک بوکسینگ و ... حرفه ای هستند و مدرک دارند .

یعنی الان شما برید بگید من میخوام شرکت کنم به هیچ وجه بدون هیچ مدرک و سند و فیلم های مبارزات قبلی تو رشته خودت و ... نمیتوانید حتی نزدیک به این سازمان بین المللی بشید چه برسه به اینکه بخواهید مراحل دیگر را بگذارنید (ریاست کنونی آن : Dana White)

در واقع شما فیلم های مبارزات و ناک اوت ها و قهرمانی های استانی یا کشوری خودتون رو براشون میفرستید تا مورد بررسی قرار بدند و با شما تماس بگیرند در صورت موافقت

سپس قبل از ورود به مرحله مقدماتی تست هایی از شما خواهند گرفت و قدرت و مقاومت شما رو آزمایش خواهند کرد

در مرحله بعدی که شما با چند مبارزه پشت صحنه ای تونستید بالا بیایید شما به برنامه تلویزیونی TUF یا همان The Ultimate Fighter فرستاده میشوید ... در آنجا نیز بین دو گروه تقسیم میشوید و با مبارزات مختلف و تمریناتی که از طرف خود سازمان برگزاری UFC زیر نظر اساتیدی حرفه ای و قهرمانهای UFC خواهید دید میتوانید فوت و فن این گونه مبارزات رو بیاموزید و در نهایت از بین حدود 16 نفر میایید بالا و امتیاز کسب میکنید برای ادامه مبارزات ..

باز به ترتیب همینطور که در اون برنامه تلویزیونی تونستید موفق بشید توسط رای داوران به مرحله بعدی مسابقات فرعی که قبل از مبارزات رسمی برگزار میشود میروید و آنجا نیز باید حداقل 5 مبارزه را برنده شوید تا به مرحله بعدی یعنی MAIN وارد شوید تا ملت براتون هورا بکشند !!

ناگفته نماند که قبل از این مبارزات کلی کنفرانس و برنامه تلویزیونی و رودرویی و وزن کشی و ... اجرا خواهد شد که معرف حریف شما خواهد بود و بحث ها و گفتگوها و بررسی و کارشناسی ها و پیش بینی بازی ها و هزاران چیز دیگر ...

1- کی گفته حتی با تسلیم شدن حریف باز حریف برنده اون رو میزنه و میکشه و این حرفا ؟!
اتفاقا کافیه تسلیم شدن و انصراف خودت رو اعلام کنی تا سریعا داور حریف ها رو از هم جدا کنه .... (در صورتی که در معرض شکسته شدن دست و پا و اعضای بدن قرار گرفته باشی با زدن دست به زمین یا حریف مقابل و اشاره به داور بازی توقف میشه و میازه)

2- در صورتی که در معرض ضربات پی یا پی مشت در خاک قرار گرفته باشند .. اگر داور ببینه یه لحظه گارد طرف تو خاک باز بشه سریع بازی رو تموم میکنه

3- مدت هاست که {ضربه به پشت کله و پشت گردن - به کمر و بیضه - مو کشیدن - گاز گرفتن} خلاف قوانین مبارزه است .

تا حالا کسی در این مبارزات کشته نشده .. قبلا هم گفتم ... به اندازه کافی قدرت بدنی مبارزین بالا هست که هیچ کدوم بی خیال یو اف سی نشند !

امکان ندارد بعد از اتمام مبارزه ، مبارزین از صمیم قلب همدیگر را در آغوش نگیرند و تبریک نگویند .

4- در هر مبارزه ارقامی بین 10,000$ تا 400,000 هزار دلار یا بیشتر به مبارزین برنده ، قهرمان و یا حتی بازندگان هدیه داده میشود .

آمار و ارقام کلی :

من تقریبا آرشیو کامل کل UFC رو در اختیار دارم و یکبار از با بلیط جلو شاهد این رویارویی ها بودم .
تاریخ مبارزات از November 12, 1993 شروع میشه که در اوایل دستکش و نوع لباس پوشیدن و ضربات کاملا آزاد بود که بعدها تغییر کرد
و تا به تاریخ June 8, 2012 که آخرین مبارزه یو اف سی تا به امروز تعداد 207 دوره مسابقه برگزار شده .
و تقریبا 12 دوره جذاب و فوق العاده دیگر تا آخر 2012 باقیمانده !!
UFC به عنوان تندرشدترین سازمان مسابقه ورزشی در دنیا شناخته میشود ...
The fastest growing sports organization in the world
میلیون ها نفر همیشه خریدار ppv ها و نمایش آنلاین و هزاران هزار نفر خریدار بلیط سالن ها بودند
در قاره آمریکا و اروپا UFC به اندازه فوتبال آمریکایی طرفدار داره .
UFC در حال حاظر 341 مبارز واقعی دارد که البته بعضی از آنها به سبب بالارفتن سن و شکست های پی یا پی از طرف سازمان با افتخار بازنشسته شده اند ...

http--dl.binavayan.com-images-puqc7.jpg

ya_ali_mavla

Registered User
لایک‌ها
1,540
خوب ببینید من بخوام براتون توضیح میدم باید یه کتابچه بنویسم که به زودی یه pdf در مورد UFC و تاریخچه و وضعیت و مبارزات و ورزشکارای حرفه ایش مینویسم

فقط تا یه حدی بهت بگم تا یه سری افکار رو از سرت بیرون بیاری

1- هر آدم عادی نمیتونه تو این مبارزات بین الملی و جهانی و حرفه ای Ultimate Fighting Championship یا با نام مختصر UFC یا (مبارزات نهایی قهرمانی) شرکت کنه .. قبل از اینکه شما برید داخل CAGE یا قفس باید هفت خان رستم رو رد کنید

یه چند تا نمونش رو میگم : اولا که باید حداقل استاد یکی از رشته های رزمی باشی و در اختیار ufc قرار بدی - 2- اکثر اونایی که میبینی حداقل تو 2 تا رشته مثل جوجیتسو (برای قفل و سابمیشن در حالت خاک) و یا موی تای و بوکس و کاراته و کیک بوکسینگ و ... حرفه ای هستند و مدرک دارند .

یعنی الان شما برید بگید من میخوام شرکت کنم به هیچ وجه بدون هیچ مدرک و سند و فیلم های مبارزات قبلی تو رشته خودت و ... نمیتوانید حتی نزدیک به این سازمان بین المللی بشید چه برسه به اینکه بخواهید مراحل دیگر را بگذارنید (ریاست کنونی آن : Dana White)

در واقع شما فیلم های مبارزات و ناک اوت ها و قهرمانی های استانی یا کشوری خودتون رو براشون میفرستید تا مورد بررسی قرار بدند و با شما تماس بگیرند در صورت موافقت

سپس قبل از ورود به مرحله مقدماتی تست هایی از شما خواهند گرفت و قدرت و مقاومت شما رو آزمایش خواهند کرد

در مرحله بعدی که شما با چند مبارزه پشت صحنه ای تونستید بالا بیایید شما به برنامه تلویزیونی TUF یا همان The Ultimate Fighter فرستاده میشوید ... در آنجا نیز بین دو گروه تقسیم میشوید و با مبارزات مختلف و تمریناتی که از طرف خود سازمان برگزاری UFC زیر نظر اساتیدی حرفه ای و قهرمانهای UFC خواهید دید میتوانید فوت و فن این گونه مبارزات رو بیاموزید و در نهایت از بین حدود 16 نفر میایید بالا و امتیاز کسب میکنید برای ادامه مبارزات ..

باز به ترتیب همینطور که در اون برنامه تلویزیونی تونستید موفق بشید توسط رای داوران به مرحله بعدی مسابقات فرعی که قبل از مبارزات رسمی برگزار میشود میروید و آنجا نیز باید حداقل 5 مبارزه را برنده شوید تا به مرحله بعدی یعنی MAIN وارد شوید تا ملت براتون هورا بکشند !!

ناگفته نماند که قبل از این مبارزات کلی کنفرانس و برنامه تلویزیونی و رودرویی و وزن کشی و ... اجرا خواهد شد که معرف حریف شما خواهد بود و بحث ها و گفتگوها و بررسی و کارشناسی ها و پیش بینی بازی ها و هزاران چیز دیگر ...

1- کی گفته حتی با تسلیم شدن حریف باز حریف برنده اون رو میزنه و میکشه و این حرفا ؟!
اتفاقا کافیه تسلیم شدن و انصراف خودت رو اعلام کنی تا سریعا داور حریف ها رو از هم جدا کنه .... (در صورتی که در معرض شکسته شدن دست و پا و اعضای بدن قرار گرفته باشی با زدن دست به زمین یا حریف مقابل و اشاره به داور بازی توقف میشه و میازه)

2- در صورتی که در معرض ضربات پی یا پی مشت در خاک قرار گرفته باشند .. اگر داور ببینه یه لحظه گارد طرف تو خاک باز بشه سریع بازی رو تموم میکنه

3- مدت هاست که {ضربه به پشت کله و پشت گردن - به کمر و بیضه - مو کشیدن - گاز گرفتن} خلاف قوانین مبارزه است .

تا حالا کسی در این مبارزات کشته نشده .. قبلا هم گفتم ... به اندازه کافی قدرت بدنی مبارزین بالا هست که هیچ کدوم بی خیال یو اف سی نشند !

امکان ندارد بعد از اتمام مبارزه ، مبارزین از صمیم قلب همدیگر را در آغوش نگیرند و تبریک نگویند .

4- در هر مبارزه ارقامی بین 10,000$ تا 400,000 هزار دلار یا بیشتر به مبارزین برنده ، قهرمان و یا حتی بازندگان هدیه داده میشود .

آمار و ارقام کلی :

من تقریبا آرشیو کامل کل UFC رو در اختیار دارم و یکبار از با بلیط جلو شاهد این رویارویی ها بودم .
تاریخ مبارزات از November 12, 1993 شروع میشه که در اوایل دستکش و نوع لباس پوشیدن و ضربات کاملا آزاد بود که بعدها تغییر کرد
و تا به تاریخ June 8, 2012 که آخرین مبارزه یو اف سی تا به امروز تعداد 207 دوره مسابقه برگزار شده .
و تقریبا 12 دوره جذاب و فوق العاده دیگر تا آخر 2012 باقیمانده !!
UFC به عنوان تندرشدترین سازمان مسابقه ورزشی در دنیا شناخته میشود ...
The fastest growing sports organization in the world
میلیون ها نفر همیشه خریدار ppv ها و نمایش آنلاین و هزاران هزار نفر خریدار بلیط سالن ها بودند
در قاره آمریکا و اروپا UFC به اندازه فوتبال آمریکایی طرفدار داره .
UFC در حال حاظر 341 مبارز واقعی دارد که البته بعضی از آنها به سبب بالارفتن سن و شکست های پی یا پی از طرف سازمان با افتخار بازنشسته شده اند ...

http--dl.binavayan.com-images-puqc7.jpg

uQZNM.jpg

JONID.jpg

BnK9x.jpg

خیلی ممنون از توضیحان خوب و کاملت تقریبا نظرم نسبت به UFC یکم بهتر شد ولی هنوزم برام قابل قبول نیست
1- نگفتم اگه حریفت تسلیم شه بازم میزنیش میگم حالت تسلیم بیگره(مثل عکس اولی که از خودت تو همین پست گزاشتم)
2-این تصویر دوم رو شما یا من یا خیلی از بچه های دیگه توی دعواهای خیابانی هم دیدم هم تجربه کردیم!آیا جای اینطور حرکتی توی یه مسابقه رسمی ورزشیه!
3- جواب خودم رو درباره جوانمردی و پهلوانی توی این رشته زیاد متوجه نشدم
4- جواب دیگه ایم که آیا UFC هنر رزمیه یا جزو هنرهای رزمی تلقی میشرم ..خوب نه یا من متوجه نشدم!
5- به نظرت این مسابقات رو امریکاییها یا میلیاردر هاشون برای سودجویی و خراب کردن هنرهای رزمی شرق اسیایی ایجاد نکردن که بخوان بگن رشته های ما توی مبارزات تن به تن حرف اول رو میزنه؟!
آیا فیلمی از شرکت کیوکشین کارهای معروف یا کنگ فو یا کاراته کاهای معروف توی این مسابقه داری که فقط رشته خودشان رو کارکردن نه چند رشته ای؟
من تکذیب نمیکنم که شرکت کنندگان توی این مسابقه آدم های ورزشکار و رزمی کاری نیستند و خیلی هم قبولشان دارم هم از نظر جربزه و مقاومت و هم از نظر قدرت ولی بازهم آیا این سبک مبارزه یک هنر رزمی شناخته میشود!؟
یا علی

Last edited:

Help3r

Registered User
لایک‌ها
36
آقا من تا حالا موی تای کار نکردم.میشه در موردش توضیح بدی؟ اصولی هست؟ آدم آسیب نمیبینه؟ منظورم آسیبهای معمولی نیست.آسیبی که از حرکات غیر اصولی ایجاد میشه. وضعیت صورت چطور؟ باید قیدش رو بزنیم؟
راستی شما سبک یا ورزشی که زمین زدن مثل کشتی و قفل مفصل مثل جوجیتسو و آیکیدو کار نمیکنی؟ این نقطه ضعف هست.موافق نیستی؟

عزیز من همچین در مورد این ورزش صحبت میکنید انگاری میخواهید برید لات خونه !!

نه برادر ، مگه میشه چیزی که اسمش رو گذاشتند ورزش ، اصولی نباشه و قانونی توش رعایت نشه ؟!

هیچ چیزی تو ورزش های رزمی کشکی کشکی نیست برادر ،

آسیب دیدن همیشه بستگی به خود فرد و مبارزه داره ، آیا شده مربی شما به زور شما را وادر به انجام یک مبارزه کند ؟ خـــــیر !
حتی اگر 10 سال هم ورزشی کار کنید و خودتون تمایل نداشته باشید ، مبارزه ای صورت نمیگیره ...!!
پس هر وقت احساس کردی میتونی ضربات حریفت رو دفع کنی و بهش ضربه وارد کنی میتونی مبارزه واقعی انجام بدی ..

شما مدت ها آموزش خواهید دید ، مدت ها تمرین خواهید کرد ، مدت ها بدنسازی طبیعی انجام خواهید داد ، مدتها Shadow یا همان سایه مبارزه خواهید کرد ، مدت ها ضربات سطحی و تکنیکی وارد خواهید کرد ، و بعد از مدتی اماده به انجام مبارزه خواهید شد

متاسفانه سبب اصلی اینکه تعداد بسیار کمی در ایران به رشته های رزمی روی میاورند ترس از صورت و ضربات و برخوردها باشه که متاسفانه اگر من کاره ای تو ورزش بودم حتما این موضوع رو تو تلویزیون مطرح میکردم و توضیح میدادم داستان چیه ... انقدر خودشون رو بیچاره نکنند تو بدنسازی و قرص و دارو و مکمل و هزار تا کوفت و زهره ماری !!!

یکی از مواردی که موی تای رو با سایر رشته های متمایز میکنه آزاد بودن ضربات آرنج و زانو هست که خوب خودتان میتونید به خطری بودن قضیه پی ببرید .. شما احتمالا Tony jaa رو میشناسید ؟ همون بازیگر تایلندی فیلم مشت خاردار (که البته این رشته متعلق به کشور تایلند است) ؟ ایشون دقیقا کلیه ضربات موی تای رو در اون سری فیلم نشان میدهد ...

ضربه با مشت / با کف پا / پشت پا / آرنج / زانو / پرشی / ... کاملا آموزش داده میشود و میتوانید استفاده کنید

من بعد از اتمام دوره کیوکشین ، حتما جوجیتسو برزیلی هم خواهم رفت

چون ورزش کشتی آزاد ایرانی چیزی نیست که با یک دوره بتونی ماهر بشی ! شما حداقل باید 5 سال کشتی کار کنی که بگی من چیزی حالیمه ! اینو از کشتی گیرا بپرسید حتما به شما خواهند گفت .

ولی اگر یه دوره چند ماهه جوجیتسو برزیلی بتونید ببینید خیلی عالیه (تکنیک های کاربردی مبارزه فقط)

در مورد آیکیدو باید بگم اونم ورزش خوبیه ولی نمیدونم چرا تمایل زیادی ندارم بهش ، شاید بخاطر خشک بودن این ورزشه ... ولی باز آیکیدو از جودو بهتره به نظرم ... و اما بسیار خطرناک !! رفیق من یه ماه رفت آیکیدو با دست پیچ خورده و شکسته اومد خونه
چون تو آیکیدو حتی سایه کار کردن هم امکان نداره آسیبی نبینی .. ترجیح میدم بجای آیکیدو دوره دفاع شخصی ببینم !

در نهایت من به شما یه رشته ورزشی رو توصیه میکنم : اگر یک باشگاه مجهز و توپ پیدا کردی برو MMA با همان Mixed Martial Arts {ترکیبی از رشته های رزمی} است / بسیار کاربردی و حرفه ای

Last edited:

Help3r

Registered User
لایک‌ها
36
خیلی ممنون از توضیحان خوب و کاملت تقریبا نظرم نسبت به UFC یکم بهتر شد ولی هنوزم برام قابل قبول نیست
1- نگفت اگه حریفت تسلیم شه بازم میزنیش میگم حالت تسلیم بیگره(مثل عکس اولی که از خودت تو همین پست گزاشتم)
2-این تصویر دوم رو شما یا من یا خلی از بچه های دیگه توی دعواهای خیابانی هم دیدم هم تجربه مردیم!آیا جای انطور حرکتی توی یه مسابقه رسمی ورزشیه!
3- جواب خودم رو درباره جوانمردی و پهلوانی توی این رشته زیاد متوجه نشدم
4- جواب دیگه ایم که آیا UFC هنر رزمیه یا جزو هنرهای رزمی تلقی میشرم ..خوب نه یا من متوجه نشدم!
5- به نظرت ایم مسابقات رو امریکاییها یا میلیاردر هاشون برای سودجویی و خراب کردن هنرهای رزمی شرق اسیایی ایجاد نکردن که بخوان بگن رشته های ما توی مبارزات تن به تن حرف اول رو میزنه؟!
آیا فیلمی از شرکت کیوکشین کارهای معروف یا کنگ فو یا کاراته کاهای معروف توی این مسابقه داری که فقط رشته خودشان رو کارکردن نه چند رشته ای؟
من تکذیب نمیکنم که شرکت کنندگان توی این مسابقه آدم های ورزشکار و رزمی کاری نیستند و خیلی هم قبولشان دارم هم از نظر جربزه و مقاومت و هم از نظر قدرت ولی بازهم آیا این سبک مبارزه یک هنر رزمی شناخته میشود!؟
یا علی

1- اینو کامل توضیح دادم .. داور قفس چشم از مبارزه بر نمیداره ،
2- UFC به همه ثابت میکنه که کاملترین و برترین ها شرکت میکنند ... و پیام آن اینه که همیشه آماده بودن و استفاده از تمامی حرکات و اعضای بدن و ضربات به نحو احسن ! به طور مثال اگر قرار باشه منی که 10000 سال بوکس حرفه ای کار کردم یه نفر که یه هفته است جوجیتسو کار کرده ، حمله ببره تو دل من و بتونه منو بندازه تو خاک و به راحتی منو سابمیشن کنه که دیگه باید اون فرد بره خودکشی کنه که سالها عمرش رو تلف کرده !!! شعار UFC اینه : احساس نکنید برترین هستید ، بهتر از شما هم هست ___ این یعنی که یک رزمی کار واقعی باید همه چی بدونه و همه جا بتونه از هر تکنیکی استفاده کنه___اگر قرار باشه یک فرد کارکشته و رزمی کار (مثل MMA کارها) به قول شما تو یک مبارزه خیابانی به اون شکل بخوره که دیگه باید در باشگاها رو پلمپ کرد}

3- اینا همه اساتید و حرفه ای ها هستند و قوانین مبارزه رو قبول کردند ، نامردی تو کار نیست برادر ، نامردی همون {مو کشیدن / چنگ انداختن و گاز گرفتن / چشم کور کردن / بیضه زدن / به ستون فقرات کمر زدن / با مشت به پشت گردن زدن / } این قبیل چیزهاست ....
UFC : ضربات دست و پا / آرنج و زانو / پرشی و برگردون و ../ و قفل و خاک کردن برای ضربات پی در پی دست یا سابمیشن (تسلیمی) /

4- UFC به معنای (مبارزات نهایی قهرمانی) بزرگترین سازمان برگزاری مبارزات رزمی میباشد / افراد از رشته های مختلف در آن شرکت میکنند

5- از تمامی رشته ها در این مسابقات شرکت میکنند / گویا شما پست بالا بنده رو کلمه به کلمه نخوندید / رشته های اصلی : رشته MMA یا هنرهای رزمی ترکیبی/ بوکس / موی تای / کیک بوکسینگ / جوجیتسو برزیلی یا معمولی / کشتی / کاراته و تکواندو / ... که البته ماهر بودن در یکی از اینها برای شرکت در این مبارزات کافی نیست - اگر خیال میکنی این رشته ها فقط متعلق به آمریکا هست پس باید گفت کل رشته های رزمی دنیا متعلق به U.S هست - همیشه نیمه پر لیوان را ببینید / به شخصه مانند میلیون ها نفر در سراسر دنیا از تماشا این مبارزات لذت میبرم و چیزهای زیادی از آنها می آموزم / اگر ریاست آن را ببینم حتما دست او را خواهم بوسید :snitch: در حال حاظر میتوان گفت بهترین اساتید رشته های رزمی (مبارزاتی) + باشگاهای مجهز آن در قاره آمریکا وجود دارد

در UFC افراد از تمامی کشورها شرکت میکنند / حتی 3 مبارزه ایرانی در UFC وجود دارد !

واقعا دم آمریکا گرم که بخاطر وجود حتی یک مبارز هم که شده پرچم اون کشور رو میزنه ..... و این یعنی مردانگی
به این عکس قدیمی توجه کنید / در یکی از دوره های تقریبا قدیمی UFC دیدم / پرچم ایران هم هست :D
biggrinsmiley.gif
biggrinsmiley.gif
!!

73958881721837073038.jpg

6- توی سوال پنج گفتم / مهارت در یک رشته ورزشی کافی نیست ... فکر کنم شما دچار سوتفاهم شدید __

7- حتما در مورد MMA تحقیق کنید . -××××××××××××>>>> هنرهای رزمی ترکیبی

Last edited:

سردرگم در عالم

Registered User
لایک‌ها
9
عزیز من همچین در مورد این ورزش صحبت میکنید انگاری میخواهید برید لات خونه !!

نه برادر ، مگه میشه چیزی که اسمش رو گذاشتند ورزش ، اصولی نباشه و قانونی توش رعایت نشه ؟!

هیچ چیزی تو ورزش های رزمی کشکی کشکی نیست برادر ،

آسیب دیدن همیشه بستگی به خود فرد و مبارزه داره ، آیا شده مربی شما به زور شما را وادر به انجام یک مبارزه کند ؟ خـــــیر !
حتی اگر 10 سال هم ورزشی کار کنید و خودتون تمایل نداشته باشید ، مبارزه ای صورت نمیگیره ...!!
پس هر وقت احساس کردی میتونی ضربات حریفت رو دفع کنی و بهش ضربه وارد کنی میتونی مبارزه واقعی انجام بدی ..

شما مدت ها آموزش خواهید دید ، مدت ها تمرین خواهید کرد ، مدت ها بدنسازی طبیعی انجام خواهید داد ، مدتها Shadow یا همان سایه مبارزه خواهید کرد ، مدت ها ضربات سطحی و تکنیکی وارد خواهید کرد ، و بعد از مدتی اماده به انجام مبارزه خواهید شد

متاسفانه سبب اصلی اینکه تعداد بسیار کمی در ایران به رشته های رزمی روی میاورند ترس از صورت و ضربات و برخوردها باشه که متاسفانه اگر من کاره ای تو ورزش بودم حتما این موضوع رو تو تلویزیون مطرح میکردم و توضیح میدادم داستان چیه ... انقدر خودشون رو بیچاره نکنند تو بدنسازی و قرص و دارو و مکمل و هزار تا کوفت و زهره ماری !!!

یکی از مواردی که موی تای رو با سایر رشته های متمایز میکنه آزاد بودن ضربات آرنج و زانو هست که خوب خودتان میتونید به خطری بودن قضیه پی ببرید .. شما احتمالا Tony jaa رو میشناسید ؟ همون بازیگر تایلندی فیلم مشت خاردار (که البته این رشته متعلق به کشور تایلند است) ؟ ایشون دقیقا کلیه ضربات موی تای رو در اون سری فیلم نشان میدهد ...

ضربه با مشت / با کف پا / پشت پا / آرنج / زانو / پرشی / ... کاملا آموزش داده میشود و میتوانید استفاده کنید

من بعد از اتمام دوره کیوکشین ، حتما جوجیتسو برزیلی هم خواهم رفت

چون ورزش کشتی آزاد ایرانی چیزی نیست که با یک دوره بتونی ماهر بشی ! شما حداقل باید 5 سال کشتی کار کنی که بگی من چیزی حالیمه ! اینو از کشتی گیرا بپرسید حتما به شما خواهند گفت .

ولی اگر یه دوره چند ماهه جوجیتسو برزیلی بتونید ببینید خیلی عالیه (تکنیک های کاربردی مبارزه فقط)

در مورد آیکیدو باید بگم اونم ورزش خوبیه ولی نمیدونم چرا تمایل زیادی ندارم بهش ، شاید بخاطر خشک بودن این ورزشه ... ولی باز آیکیدو از جودو بهتره به نظرم ... و اما بسیار خطرناک !! رفیق من یه ماه رفت آیکیدو با دست پیچ خورده و شکسته اومد خونه
چون تو آیکیدو حتی سایه کار کردن هم امکان نداره آسیبی نبینی .. ترجیح میدم بجای آیکیدو دوره دفاع شخصی ببینم !

در نهایت من به شما یه رشته ورزشی رو توصیه میکنم : اگر یک باشگاه مجهز و توپ پیدا کردی برو MMA با همان Mixed Martial Arts {ترکیبی از رشته های رزمی} است / بسیار کاربردی و حرفه ای
خوب من الان کیوکوشین کار میکنم.قبلا بدنسازی میرفتم(پشیمونم)از نظربدنسازی رزمی فکر کنم بتونم در موی تای موفق بشم.(در کیوکوشین که خدا رو شکر کم نیاوردم تا حالا).تونی جا رو هم که همه میشناسن.چند تا کلیپ ازش دیدم.خیلی خوبه.شما کجا میخوای جوجیتسو برزیلی یاد بگیری؟ میدان منیریه یه باشگاهی هست که جوجیتسو برزیلی آموزش میدن.اونجا میخوای بری؟ اگه خوب آموزش میدن منم میخوام یاد بگیرم.در مورد MMA فکر میکنم سبکهایی مثل موی تای،کیوکوشین،جودو،جوجیتسو برزیلی رو آدم یاد بگیره بهتر از این باشه بره باشگاهی که ادعا میکنن MMA یاد میدن اون هم در کشور ما که نظارت بر این جور چیزا کم هست.

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
Help3r

حرفهای شما بیشتر از اینکه وجه ی علمی داشته باشه، احساسی و تا حدودی جوگیرانه است دوست عزیز (عذر می خوام).
دلایلی که برای اثبات خوب بودن UFC مطرح می کنی، صرفا دلایلی هست که می تونیم از یک fan ـه UFCانتظار داشته باشیم و نه یک دیدگاه انتقادی و تحلیلی و البته بی طرفانه.

بالا