خوب ببینید من بخوام براتون توضیح میدم باید یه کتابچه بنویسم که به زودی یه pdf در مورد UFC و تاریخچه و وضعیت و مبارزات و ورزشکارای حرفه ایش مینویسم
فقط تا یه حدی بهت بگم تا یه سری افکار رو از سرت بیرون بیاری
1- هر آدم عادی نمیتونه تو این مبارزات بین الملی و جهانی و حرفه ای Ultimate Fighting Championship یا با نام مختصر UFC یا (مبارزات نهایی قهرمانی) شرکت کنه .. قبل از اینکه شما برید داخل CAGE یا قفس باید هفت خان رستم رو رد کنید
یه چند تا نمونش رو میگم : اولا که باید حداقل استاد یکی از رشته های رزمی باشی و در اختیار ufc قرار بدی - 2- اکثر اونایی که میبینی حداقل تو 2 تا رشته مثل جوجیتسو (برای قفل و سابمیشن در حالت خاک) و یا موی تای و بوکس و کاراته و کیک بوکسینگ و ... حرفه ای هستند و مدرک دارند .
یعنی الان شما برید بگید من میخوام شرکت کنم به هیچ وجه بدون هیچ مدرک و سند و فیلم های مبارزات قبلی تو رشته خودت و ... نمیتوانید حتی نزدیک به این سازمان بین المللی بشید چه برسه به اینکه بخواهید مراحل دیگر را بگذارنید (ریاست کنونی آن : Dana White)
در واقع شما فیلم های مبارزات و ناک اوت ها و قهرمانی های استانی یا کشوری خودتون رو براشون میفرستید تا مورد بررسی قرار بدند و با شما تماس بگیرند در صورت موافقت
سپس قبل از ورود به مرحله مقدماتی تست هایی از شما خواهند گرفت و قدرت و مقاومت شما رو آزمایش خواهند کرد
در مرحله بعدی که شما با چند مبارزه پشت صحنه ای تونستید بالا بیایید شما به برنامه تلویزیونی TUF یا همان The Ultimate Fighter فرستاده میشوید ... در آنجا نیز بین دو گروه تقسیم میشوید و با مبارزات مختلف و تمریناتی که از طرف خود سازمان برگزاری UFC زیر نظر اساتیدی حرفه ای و قهرمانهای UFC خواهید دید میتوانید فوت و فن این گونه مبارزات رو بیاموزید و در نهایت از بین حدود 16 نفر میایید بالا و امتیاز کسب میکنید برای ادامه مبارزات ..
باز به ترتیب همینطور که در اون برنامه تلویزیونی تونستید موفق بشید توسط رای داوران به مرحله بعدی مسابقات فرعی که قبل از مبارزات رسمی برگزار میشود میروید و آنجا نیز باید حداقل 5 مبارزه را برنده شوید تا به مرحله بعدی یعنی MAIN وارد شوید تا ملت براتون هورا بکشند !!
ناگفته نماند که قبل از این مبارزات کلی کنفرانس و برنامه تلویزیونی و رودرویی و وزن کشی و ... اجرا خواهد شد که معرف حریف شما خواهد بود و بحث ها و گفتگوها و بررسی و کارشناسی ها و پیش بینی بازی ها و هزاران چیز دیگر ...
1- کی گفته حتی با تسلیم شدن حریف باز حریف برنده اون رو میزنه و میکشه و این حرفا ؟!
اتفاقا کافیه تسلیم شدن و انصراف خودت رو اعلام کنی تا سریعا داور حریف ها رو از هم جدا کنه .... (در صورتی که در معرض شکسته شدن دست و پا و اعضای بدن قرار گرفته باشی با زدن دست به زمین یا حریف مقابل و اشاره به داور بازی توقف میشه و میازه)
2- در صورتی که در معرض ضربات پی یا پی مشت در خاک قرار گرفته باشند .. اگر داور ببینه یه لحظه گارد طرف تو خاک باز بشه سریع بازی رو تموم میکنه
3- مدت هاست که {ضربه به پشت کله و پشت گردن - به کمر و بیضه - مو کشیدن - گاز گرفتن} خلاف قوانین مبارزه است .
تا حالا کسی در این مبارزات کشته نشده .. قبلا هم گفتم ... به اندازه کافی قدرت بدنی مبارزین بالا هست که هیچ کدوم بی خیال یو اف سی نشند !
امکان ندارد بعد از اتمام مبارزه ، مبارزین از صمیم قلب همدیگر را در آغوش نگیرند و تبریک نگویند .
4- در هر مبارزه ارقامی بین 10,000$ تا 400,000 هزار دلار یا بیشتر به مبارزین برنده ، قهرمان و یا حتی بازندگان هدیه داده میشود .
آمار و ارقام کلی :
من تقریبا آرشیو کامل کل UFC رو در اختیار دارم و یکبار از با بلیط جلو شاهد این رویارویی ها بودم .
تاریخ مبارزات از November 12, 1993 شروع میشه که در اوایل دستکش و نوع لباس پوشیدن و ضربات کاملا آزاد بود که بعدها تغییر کرد
و تا به تاریخ June 8, 2012 که آخرین مبارزه یو اف سی تا به امروز تعداد 207 دوره مسابقه برگزار شده .
و تقریبا 12 دوره جذاب و فوق العاده دیگر تا آخر 2012 باقیمانده !!
UFC به عنوان تندرشدترین سازمان مسابقه ورزشی در دنیا شناخته میشود ...
The fastest growing sports organization in the world
میلیون ها نفر همیشه خریدار ppv ها و نمایش آنلاین و هزاران هزار نفر خریدار بلیط سالن ها بودند
در قاره آمریکا و اروپا UFC به اندازه فوتبال آمریکایی طرفدار داره .
UFC در حال حاظر 341 مبارز واقعی دارد که البته بعضی از آنها به سبب بالارفتن سن و شکست های پی یا پی از طرف سازمان با افتخار بازنشسته شده اند ...